Poloha koník

Poloha koník

Poloha koník nebo na koníka, jak se jí někdy také přezdívá, patří mezi velmi oblíbené mezi muži i ženami. Neexistuje přitom jen jedna jediná pozice koníka, ale je několik variací. To umožňuje milencem zkoušet stále nové pozice či pohyby, takže se mohou vyhnout stereotypu a nudě, které jsou bohužel typické pro mnoho jiných poloh.

Přestože jsou muži při polohách na koníka dolů, pochvalují si je. Důvodem je, že mají výhled na partnerku, volné ruce a velmi pohodlnou pozici. Zároveň mají ženy maximální kontrolu nad přirážením i celým průběhem styku a mohou plně využít své zbraně.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Pozice na koníka je univerzální sexuální polohou, která rozpálí zaručeně každý pár. Je přitom jedno, zda jste začátečníci nebo už pokročilí milenci, jednoduchost této techniky a maximální penetrace do pochvy vám umožní zažít skvělý orgasmus.

Poloha koník: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha na koníka patří mezi polohy, kde je žena nahoře a má dominantní pozici. Tuto pozici preferují ženy, které mají rádi kontrolu a chtějí zároveň mít možnost dosáhnout tak vaginální, tak klitorální orgasmus. Pozice se hodí i na stimulaci bodu G.

Poloha koník je využitelná pro vaginální i anální sex

Při standardní pozici si muž lehne nebo sedne na postel, žena si může na něj sednout a jeho penis zasune do své pochvy

Existuje také řada jiných variant, některé se využívají i na podporu otěhotnění, jiné jen na lepší vzrušení a orgasmus

Mezi jasné výhody této polohy patří velká využitelnost a univerzálnost, zejména díky volnosti pohybu ženy, která je nahoře. Kromě toho může být poloha při menších obměnách i velmi intimní a hodí se kdykoliv během milování. Oba partneři mají také volné ruce, takže vedle klasického pohlavním styku se mohou věnovat ještě i sobě navzájem.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Má však poloha koníka i nějaké nevýhody? Není jich moc, naštěstí:

při standardním provedení chybí intimnější kontakt
pokud je žena otočená muži zády, absentuje i oční kontakt
naopak, pro ženu může být poloha po delší době fyzicky namáhavější
muž je ve velmi pasivní poloze
akčnější přirážení může způsobit muži i zranění penisu

RŮZNÉ DRUHY POHYBŮ A TECHNIKY

Poloha na koníka umožňuje dosáhnout vzrušení a vyvrcholení oběma partnerům. Nejlepší na tom je, že se při tom dají využít několik techniky a pohyby. Zkuste tedy nejen klasické přirážení, ale i kroužení pánví či vlnění boky, přináší to zcela nové pocity.

Jak a kdy polohu koník využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Poloha koník je využitelná prakticky kdykoliv a kdekoliv. Hodí se i na úvod milování, například na vzájemné dráždění intimních oblastí. Můžete ji použít doma na posteli i na zemi, v autě na sedačkách nebo venku na dece.

Zde jsou jednotlivé variace polohy na koníka a nápady na její zlepšení:

Nespěchejte, je zde předehra: Ještě dříve než žena zasune penis do své vagíny, mohou oba milenci využít polohu na vzájemné dráždění. Zkuste se například třít o sebe navzájem nebo využít ruce na stimulaci jiných erotogenních zón.

Obrácený koník i kolmo na muže: Kromě klasické polohy koníku, kdy je žena otočena tváří k muži, mohou milenci zkusit i obrácenou polohu. Dalším zajímavým variantou je otočení pouze o 90 stupňů a bude tak na muže kolmo.

Houpací koník: Pokud si žena na muže sedne a on bude sedět také, zdaleka nejsou odkázáni jen na obvyklou techniku ​​přirážení, zkusit mohou i pohupování. Další obměnou je, pokud bude muž klečet a žena si klekne obkročmo na něj, tato pozice se dá využít i v autě.

Bod G i klitoris: Pokud chce žena více dráždit svůj bod G, měla by si sednout trochu více dozadu, aby se penis více třel přední stanu uvnitř vagíny. Na stimulaci klitorisu může použít ruce, případně jí pomůže i muž. Podobně to platí i při obrácené pozici.

Více intimity: pokud máte rádi více romantičtější milování, upravte si pozici koníka tak, abyste byli k sobě blíž horní částí těla. Buď se sehne žena, nebo se napřímí muž. Sex si pak můžete i francouzskými polibky.

Nejčastější otázky o poloze koník

Pozice koník je velmi populární a mnoho žen i mužů ji řeší na internetu. V různých fórech a diskusích se dost pravidelně opakují více typů podnětů, dotazů a otázek. Vybral jsem ty nejčastější a nyní na ně odpovím:

Co dělat, aby si mohl tuto pozici užít i muž s příliš rychlou ejakulací?

Podobně jako i při dalších polohách, i při poloze koníka by v tomto případě mělo platit, že méně je více. Přirážení by mělo být méně aktivní, to samé platí i o případném vlnění boků, kroužení pánve či pohupování ženy. Pomalejší dále zajdete.

Pro jaký typ penisu je poloha na koníka vhodná nejvíce?

Jednou z velkých výhod pozice koníka a jeho varianta je, že i muži s menším, hrubším, tenčím nebo příliš dlouhým penisem si ji mohou užít naplno. Stačí jen mírně pootočení partnerky, jiný úhel nebo změna pozice muže.

Jak je to s rizikem možného zranění penisu?

Při poloze koník hrozí riziko zranění penisu pouze ve dvou případech. Prvním je, že žena bude příliš rychle přirážet a zároveň kroužit pánví. Druhým případem je, pokud se při přirážení žena nadzvedne příliš vysoko a to až tak, že penis opustí její pochvu.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Jsou pozice na koníka vhodné i k zplození potomka?

Ano, protože dojde k velmi hluboké penetraci penisu do vagíny. Pozice, kdy je žena na muži v poloze koníka, je dokonce jedna z nejvíce oblíbených pro otěhotnění i u samotných žen. Pokud tedy chcete zplodit potomka, mohu tuto pozici doporučit.

Může se poloha koník využívat i během těhotenství?

Ano, ale určitě bych doporučoval zachovat maximální opatrnost a pokud budete zkoušet tuto pozici, tak jen během prvních měsíců. Mnohem lepší a pro ženu vhodnější pozice jsou ty, které méně namáhají její tělo a dolní část, například misionářská poloha.

NEUSTÁLE ZKOUŠEJTE NOVÉ VĚCI

I když už máte něco za sebou a jste zkušenějšími milenci, stále je co vylepšovat. Doporučuji hledat novou inspiraci v různých zdrojích, zdaleka to nemusí být jen známa Kámasútra. Klidně zkoušejte i vlastní nápady a vylepšení, abyste neupadli do stereotypu.

Jak fungují pilulky na prodloužení erekce a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiPokud si chcete polohu koník užít co nejlépe a co nejdéle, nezbytným předpokladem úspěchu je z pohledu muže dlouhodobě pevná erekce. Ta závisí zejména na kvalitě prokrvení pohlavního údu, neméně však i od míry sexuálního vzrušení.

Jak tyto dvě oblasti podpořit? Já doporučuji tabletky s přírodním složením:

Účinnost přípravků je založena na látkách působících na zvýšení libida a na látkách podporujících rozšíření cév, které prokrvují penis a tudíž mohou prodloužit dobu erekce

Standardní součástí tablet je zejména kombinace rostlinných extraktů, přírodních afrodiziak, vitamínů, minerálů a aminokyselin. Běžně jde například o aminokyseliny L-Arginin a L-Carnitin, které podporují rozšíření cév a zlepšení prokrvení, případně o extrakty z Chilli s podobným účinkem nebo výtažky z Macy, co je známé afrodisiakum.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Tabletky přinášejí pro muže i několik dalších užitečných benefitů:

pokud si je chcete koupit, nemusíte předtím navštívit lékaře a nepotřebujete ani absolvovat vyšetření, přípravky jsou totiž bez předpisu
některé typy tablet stačí užívat vždy jen před pohlavním stykem, obvykle 60 minut před ním, jiné zas pravidelně každý den, takže máte na výběr
pokud se bojíte nežádoucích účinků, díky přírodnímu složení takové efekty při těchto přípravcích vyskytují opravdu jen velmi zřídka

Velkým plusem je i způsob objednání. Mnoho značek se sice dá koupit i v lékárně, ale ty nejlepší na trhu využívají vlastní prodejní kanály přes své eshopy. To přináší pohodlnou objednávku rychlý nákup a také lepší cenu, protože kupujete přímo od výrobce.

JAK DLOUHO SE UŽÍVAJÍ?

Jelikož jsou účinky tablet závislé od látek a složek přírodního původu, netřeba čekat zázraky hned druhý den. Ať už jde o jednorázové užívání před sexem nebo dávkování každý den, naplno se účinky i při těch nejlepších přípravcích dostaví po 1 až 2 měsících.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

V minulosti jsem i já sám řešit problém s nedostatečně kvalitní a dlouhou erekcí. Vadilo to už nejen mé partnerce, ale i mně samotnému, takže jsem se rozhodl tento stav řešit. Úvodem přišli opatření ke zlepšení životosprávy a životního stylu, ale zjistil jsem, že to bude chtít i něco víc. Tak jsem začal hledat různé tabletky.

Jejich nabídka je sice opravdu bohatá, ale většina značek je v praxi účinná jen minimálně. Postupným zkoušením a testováním jsem se nakonec dopracoval k těm, které využívám nejvíce. Pokud byste se chtěli inspirovat, najdete je v této tabulce:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.8/5 - (29 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *