Poloha labuť

Poloha labuť

Labutí poloha patří mezi sexuální pozice určené pro maximální uspokojení ženy. Žena je při této pozici nahoře na muži a má možnost zažít zcela nový pocit z orgasmu. Ačkoli poloha vypadá pro muže příliš fixně, stále má volné ruce, takže se jimi může věnovat ženě. Nevýhodou však je, že ta je k němu otočena zády.

Poloha labutě dává ženě optickou převahu, ale zároveň je na muže velmi fixována. Velkým plusem polohy je možnost využít ji pro vaginální i anální sex, takže na své si přijdou milenci s každou preferencí. Techniky není ani příliš náročná.

Musím však říci, že pokud chcete s touto polohou uspět a užít si ji naplno, neměli byste být začátečníky. Ačkoli poloha vůbec nevypadá složitě, bude si vyžadovat více tréninku. Zároveň klade vyšší nároky na muže a jeho fyzickou sílu.

Poloha labuť: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha labutě je polohou určenou pro všechny ženy, které mají rádi pocit převahy a preferují pozice, kdy jsou nahoře nad mužem. Polohu lze využít nejlépe na zemi a je ideální ke stimulaci vagíny a bodu G, což může ženě pomoci přežít skvělý orgasmus.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Poloha labuť je využitelný tak na vaginální sex, jakož i na anální styk

Muž si lehne a vztáhne nohy, žena si mu sedne do klína, ale spíše bokem, přičemž se zakloní, rukama se zapírá vzadu o postel a své nohy položí na mužovy

Díky tomu, že žena leží na mužově klíně bokem, je tato poloha velmi netradiční a umožňuje zajímavé pocity po vniknutí penisu do pochvy

Samotné přirážení může být v iniciativě ženy, ale také muže, který může pohybem pánve a nadzvedávání boků ještě umocnit intenzitu a hloubku průniku pohlavního údu do vagíny. Přestože je mu žena otočena zády, má volné ruce, které může využít k její přidržování nebo hlazení. Pozice je velmi smyslná, vášnivá a erotická pro oba partnery.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Poloha labutě však má také své nevýhody, ačkoli naštěstí ne mnoho:

poloha jako taková je dost statická a nenabízí příliš mnoho fantazie
intimita je minimální, bez ohledu na to, kterým směrem je žena otočena
pozice labutě klade na muže z hlediska fyzické síly velké nároky
přestože je žena nahoře, má omezené možnosti, nemá volné ani ruce
dosáhnout klitorální orgasmu při této poloze je velký problém

Přirážení aj vlnění pánve

Pokud si chcete užít ještě lepší dráždění a stimulaci, doporučuji nejen klasický pohyb přirážení, ale také kroužení a vlnění pánví. To platí jak pro muže, tak pro ženu. Střídejte tyto pohyby, vyhnete se tak stereotypu a můžete zažít velmi netradiční vzrušení.

Jak a kdy polohu labuť využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Poloha labuť je vhodná pro zkušenější partnery. Ti ji mohou použít prakticky kdykoli během milování, hodí se i na anální sex. Je netradiční mírným pootočením ženy, ideální je zkoušet ji na tvrdším povrchu, čili například na dece na zemi.

Ozvláštnit si ji můžete také následujícími způsoby:

Předehra na rozpálení: Proč a kam se hned spěchat? Žena i muž se mohou na úvod této polohy věnovat vzájemnému dráždění, například pokud se žena bude zadečkem či pochvou třít o muže penis. Pokud se otočí, může takto velmi dobře dráždit svůj klitoris.

Otočení ženy: Obrácená pozice, čili směrem k obličeji, je velmi vzrušující. Žena se takovýmto způsobem naplno ukáže muži a tato poloha je také ideální pro anální sex. Kromě toho poskytuje muži možnost dráždit její klitoris rukama.

Nohy více k sobě: Pokud si chce žena lépe užít přirážení či kroužení penisu v její vagíně, měla by se snažit dát nohy více k sobě. Tímto stylem přijde k intenzivnějšímu a lepšímu tření a výsledkem bude více vzrušení a také intenzivnější orgasmus.

Zacílené na bod G: Protože je poloha labutě ideální na vaginální orgasmus, byla by škoda nevyužít ji pro stimulaci bodu G. Jak na to? Stačí, když se žena více nakloní a tím pádem se bude penis mnohem více třít o přední stěnu její vagíny, čili i bod G.

Využijte i ruce: Tato výzva směřuje zejména k mužům, kteří mají při pozici labutě volné ruce. Pokud je k vám žena otočena zády, pak na hlazení a masáž zadečku či boků. Pokud je k vám tváří, tak se můžete věnovat jí klitorisu či poprsí.

Nejčastější otázky o poloze labuť

Pozice labuť není vůbec tak neznámá, jak by se mohlo zdát. Ano, nepochybně je trochu akrobatická, ale podle zájmu mužů i žen v internetových diskusích vidím, že se o ni živě zajímají. Zde jsou nejčastější otázky a dotazy s ní spojené:

Jak si při poloze labuť nejvíce vychutnat anální sex?

Největší vzrušení víte přežít současným střídáním jemného přirážení a kroužení pánví. Žena si může změnit i pozici a to tak, aby mohla mít nohy blíž k sobě. Může se také otočit a muž se bude moci věnovat jí klitorisu rukama.

Může si tuto pozici užít i muž, který nemá příliš velký penis?

Ano, důležitá je zde zejména erekce. Vzrušení muže musí být proto maximálně, což souvisí is jeho libidem. Aby byla penetrace do pochvy či análního otvoru maximální, důležité je, aby byl úhel co nejmenší a pánev ženy co nejblíže.

Může žena dosáhnout při pozici labutě i klitorální orgasmus?

Ano, ale jen v případě, že se otočí muži ne zády, ale tváří. Ten pak může využít volné ruce na stimulaci její klitorisu. To se hodí ale nejen při klasickém vaginálním styku, ale i když pár praktikuje anální sex.

Dá se pozice labutě použít v těhotenství?

Ano, dá, ale není to úplně ideální poloha. Nejde ani tak o to, že by vznikal přímo tlak na břicho, spíše jde o celkovou fyzickou náročnost. Pokud ji chcete zkusit během těhotenství, tak jen v prvním trimestru a i to se poraďte s lékařem.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Je tato poloha vhodná i tehdy, pokud chce žena otěhotnět?

Vzhledem k tomu, že při pozici labutě dochází k penetraci do hloubky penisu, je samozřejmě možné použít polohu i na otěhotnění. Jsou však i mnohem lepší možnosti, kdy nemusí semeno překonávat gravitaci, čili když je žena pod mužem a ne nad ním.

MUŽI A INICIATIVA

Mnoho podnětů žen a otázek na internetových fórech mělo původ v nedostatečné aktivitě muže. Doporučuji proto všem mužům, aby plně využily možnosti, které při této poloze mají. Jde zejména o volné ruce a také o možnost přirážení zvedáním pánve.

Jak fungují pilulky na zvýšení libida a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiPokud byste chtěli podpořit sexuální vášeň a tedy i kvalitu sexuálního styku, což je pro polohu labuť velmi důležité, můžete si pomoci speciálními přípravky s rostlinným složením. Já sám je používám již několik let a nevím si je vynachválit.

Jako největší plus vnímám právě to, jaké účinné látky jsou v nich obsaženy:

Pilulky jsou založeny na kombinaci afrodiziakálních látek, zejména jde o rostlinné extrakty, vitamíny, minerály a aminokyseliny, které podporují sexuální apetit

Jelikož mezi účinné látky patří rostlinné extrakty a stopové prvky, předpokladem úspěšnosti v praxi je dlouhodobé a pravidelné užívání. Nejčastěji jsou tyto přípravky založené na bylinných afrodiziaka ověřených staletími, například jde o cesmínu paraguayské, pískavice, Šalvěj lékařskou či ašvagandha.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

V koupi a užívání těchto tablet navíc vidím i tři další důležité plusy:

tabletky jsou volně prodejné, protože neobsahují žádné syntetické léčiva, takže si je koupíte bez receptu od lékaře a předchozího vyšetření
pokud budete dodržovat maximální denní dávku a další pravidla dávkování, nemusíte se obávat žádných vážnějších nežádoucích účinků
velkým plusem je i možnost koupě nejen v lékárně, což je běžný způsob, ale v případě mnoha značek i nákup přímo od výrobce přes jeho oficiální eshop

Na trhu je velký výběr různých druhů přípravků pro muže ve formě tablet na perorální užití. Při výběru konkrétní značky si ale dejte pozor, abyste nenaletěli na neznámých výrobců ze zahraničí, kteří mají problém například i s transparentním složením.

LIBIDO, EREKCE AJ PLODNOST

Uvedené přípravky mají díky poměrně bohatému složení pozitivní vlivy nejen na libido, ale i na jiné oblasti kvality sexuálního života. Díky obsahu minerálů mohou podporovat i lepší plodnost, pokud obsahují aminokyseliny, tak zlepšují i ​​ztopoření.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Povzbuzení libida s sebou přináší celkově zvýšení sexuální energie a v této oblasti mám s různými přípravky a tabletkami opravdu bohaté zkušenosti. Rozhodl jsem se proto s nimi podělit, abych vám pomohl alespoň orientačně s výběrem nejvíce účinných produktů. Nevyplatí se totiž postupovat při výběru jen podle slibů na obalu.

Právě naopak, pokud jsou již na první pohled nereálné a příliš bombastický, obezřetnost je na místě. Totéž platí i o podezřele nízké ceně tablet, která by také neměla být nejdůležitějším kritériem. Mně se osvědčily následující značky:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.8/5 - (30 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *