Poloha misionáře

Poloha misionáře

Misionářská poloha, kdysi nazývaná také poloha mléka a vody, je považována za základ pro školu sexu. Je jednoduchá, ale má i nevýhody, nejčastěji se mluví o její přílišné všednosti a stereotypu. Mnoho mužů i žen jednoduše misionářskou polohu odmítá jako něco podřadné a běžné, hledají totiž akčnější pozice. Málokdo ale ví, že i poloha misionáře může být užitečná.

Jak to myslím? Jednoduše, podobně jako u jiných polohách, i zde platí, že i „klasický misionář“ se dá měnit a je možné s ním experimentovat. Vyžaduje to ale aktivitu tak ze strany muže, tak ze strany jeho partnerky.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Misionářská poloha sice patří k základnímu vzdělání v oblasti sexuálních poloh, ale mnoho mužů i žen ji považuje za příliš pasivní a nudnou. Pojďme se proto podívat, jak ji lze vylepšit a jak si i díky tomu užít sexuální radovánky naplno.

Poloha misionáře: popis, technika, výhody, nevýhody

Misionářská poloha patří mezi nejznámější sexuální pozice. Při této poloze je žena v pasivnější postavení, díky čemuž si může lépe vychutnávat sexuální stimulaci. Neexistuje ale jen jeden typ této polohy naopak variací je víc.

Poloha misionáře umožňuje muži proniknout penisem do vagíny

Při této poloze je žena dole pod mužem, obvykle s rozkročenýma nohama, přičemž muž obvykle v polo-kleku a polo-lehu proniká svým pohlavním údem do pochvy

Poloha lze použít i na oplodnění ženy a početí potomka, má však i významnou smyslovou funkci pro stupňování vzrušení

Primárně je poloha určena pro penetraci vagíny penisem, ale to neznamená, že byste nemohli využít i její další přednosti. Jde například o možnost vhodné stimulace klitorisu, zejména formou masturbace ze strany ženy, a také o možnost dráždění bodu G vhodnou polohou. Poloha umožňuje dosáhnout intenzivní vzrušení muži i ženě.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Misionářská pozice nemá příliš velké nevýhody, ale mohou ji kazit tyto chyby:

pokud je pánev položena příliš nízko, penis nemůže tak dobře a hluboko proniknout dovnitř
běžná rutina a doslova „autopilot“ při této poloze zabíjejí vzrušení
partneři neudržují oční kontakt, což je největší výhoda misionářské polohy
jednoduchý pohyb ven a dovnitř bez fantazie nezvyšuje sexuální vzrušení
absence používání rukou na stimulaci partnera ze strany ženy

JAK VZNIKL NÁZEV?

Název misionářská poloha pochází podle legend ještě z doby kolonizace Nového světa. Domorodci totiž údajně neznali sexuální polohu, kde by si muž a žena dívali do očí a tak tento nový „trend“ v pohlavním styku pojmenovali podle misionářů, kteří je to tehdy učili.

Jak a kdy polohu misionáře využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Poloha misionáře bývá obvykle startovací polohou klasického pohlavního styku, to však vůbec neznamená, že byste ji nemohli použít i na zakončení. Její plusem je využitelnost kdekoliv, ať už na posteli, v autě nebo kdekoli v domácnosti.

Pokud si ji chcete vychutnat, zkuste trochu experimentování:

Spojení nohou a zapření se: Přestože jsou ženy při misionářské polohy pasivnější, když spojí hned po průniku nohy u kotníků a zapřou se rukama o postel či stěnu za hlavou, mohou okamžitě převzít iniciativu. Neskutečně to vzrušuje i mužů.

Pánev výše: Pokud si žena pod pánev vloží dostatečný počet polštářů, nebo ji jen tak sama zvedne, otevírají se velké možnosti. Muž si v tomto případě na ženu nelehne, ale spíše klekne a při troše šikovnosti ví dráždit penisem bod G.

Misionář s obratem do strany: Nikde není psáno, že žena musí ležet na zádech. Pokud se otočí například na levý bok, stačí levou nohu narovnat a pravou obmotat kolem pasu muže. Odbřemení se tak od jeho váhy a umožní mu ještě lepší průnik dovnitř.

Nohy nahoru: Přestože je poloha misionáře charakteristická pro ženy rozkročený, ještě lepší je nohy nechat spojena a položit je například na partnera tak, že budou natažené nahoru. Při spojených nohou je tak vagína ještě užší!

Zaklonit hlavu: Pokud praktikujete misionářskou pozici na posteli, žena se může posunout na její okraj tak, že od poprsí bude zakloněná s hlavou dozadu spolu s rukama. Takové přežití orgasmu je podle zkušeností výjimečné.

Nejčastější otázky o poloze misionáře

Misionářská pozice je velmi vděčným tématem různých diskusí a to nejen muže, ale i žen. Abych toto téma pokryl naplno, podíval jsem se na internetové fóra s cílem zjistit, co vás o této sexuální poloze zajímá nejvíce. Zde jsou nejčastěji kladené otázky:

Je misionářská poloha určena i pro těhotné ženy?

Ano, patří mezi polohy, které mohou vyzkoušet i ženy během těhotenství. V začátcích těhotenství nejsou při misionářské poloze žádné překážky, později si třeba dávat pozor na pozici nohou. V posledním trimestru však už tuto polohu nedoporučuji.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Má být pánev ženy nižší nebo vyšší od mužské?

Ačkoli mnoho žen si myslí, že to je otázka osobní preference, v zásadě platí, že čím nižší je ženská pánev a čím nižší směřuje, tím horší je průnik muže do ženy. Co je pro oba partnery ale ještě horší, takovou pozicí se připravují o lepší sexuální dráždění.

Může se použít poloha mléka a vody i pro anální sex?

Ano, ale vyžaduje to trochu více cviku a zejména menší úpravu polohy. V případě, že chcete polohu misionáře využít pro průnik penisem do análního otvoru, musí být pánev ženy určitě umístěna výše. Ideální je, pokud ji podložíte polštářem.

Je pravda, že při prvním milování je nejlepší misionářská poloha?

Ano a to ze dvou důvodů. Prvním je, že žena se může maximálně uvolnit a současně s průnikem penisu do vagíny může případnou bolest překrýt vlastní stimulací klitorisu. Druhým je, že si zachovává stále kontakt a kontrolu nad stykem.

Je tato poloha vhodná i pro zvýšení možnosti otěhotnět?

Toto je dost častá otázka a asi vás nepřekvapí, že poloha misionáře patří u párů, které se snaží o potomka, mezi nejoblíbenější. Muž má totiž se svým penisem nejlepší přístup do hloubky vagíny, ale na druhou stranu, toto samo o sobě pro zlepšení šance otěhotnět nestačí.

ŽENY, NENECHTE TO JEN NA MUŽE

Mnoho mužů vnímá misionářskou polohu jako něco pasivní, kde stačí jen čekat na muže. Připravují se tím ale o mnoho potěšení a vidět to i z více otázek, které se na internetu ptají. Buďte aktivnější, uvidíte, že se to vyplatí!

Jak fungují pilulky na erekci a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiJelikož pro 100% spokojenost muže i ženy během misionářské polohy je nutná kvalitní erekce, rozhodl jsem se vám přiblížit mnou ověřenou možnost, jak ji zlepšit a podpořit. Žádný strach, nebudu vám slibovat zázraky na počkání.

Právě naopak, dlouhodobější řešení přináší lepší výsledky:

Mně osobně se osvědčily tabletky s přírodním složením, které pomáhají zvýšit sexuální energii a zároveň svými účinnými látkami pomáhají na kvalitnější ztopoření penisu

Tabletky neobsahují žádné umělé nebo chemické léčiva a jsou volně prodejny, čili bez předpisu. Základem jejich látek jsou zejména aminokyseliny typu L-Arginin a L-Citrulin, které zlepšují prokrvení penisu a tedy i kvalitu erekce. No nacházejí se tu i rostlinné afrodisiaka, například Saw Palmetto či Ženšen, které zlepšují sexuální vitalitu.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Produkty nabízejí zároveň tyto benefity:

základem účinnosti těchto přípravků je jejich pravidelné a dlouhodobé užívání, ačkoli některé se dají užívat i jednorázově před sexem
díky tomu, že ve složení nejsou žádné syntetické látky, nemusíte se obávat vážnějších vedlejších či nežádoucích efektů
velmi dobrý je poměr ceny a hodnoty, jelikož díky bohatému složení je stejně bohaté i působení, obvykle nejen na erekci, ale i na libido

Velkou výhodu vidím v dostupnosti ohledně koupě. Nejen, že jsou tyto přípravky bez receptu, ale můžete si je koupit tak v lékárně, tak přímo od výrobce. Dokonce ty nejlepší značky mají vlastní eshop, kde si objednáte vše rychle a z pohodlí domova.

BOLESTI HLAVY? VÝJIMEČNĚ

Jedním z nejčastějších možných vedlejších účinků podobných přípravků na erekci jsou bolesti hlavy v důsledku zvýšení prokrvení v cévním systému. Výhodou těchto přírodních tablet je, že takový druh nežádoucího efektu je opravdu velmi výjimečný.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Paleta různých přípravků a produktů určených na podporu lepšího ztopoření u mužů je aktuálně opravdu velmi bohatá. Já sám jsem za poslední léta zkusil desítky značek takových tablet, ale zdaleka neplatí, že by byly všechny na jedné úrovni. Právě naopak, na trhu jsou i mnohé tabletky, jejichž účinky zůstávají pouze v rovině slibů.

Pokud byste se jim chtěli vyhnout, doporučuji dívat nejen na cenu či popis složení, ale v první řadě na zkušenosti mužů z praxe. Abych vám výběr trochu ulehčil, rozhodl jsem se zveřejnit ty své. Zde jsou značky, které se mi osvědčily nejvíce:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze

 

4.5/5 - (38 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *