Poloha mlýn

Poloha mlýn

Mezi jednoznačně nejzajímavější polohy, které nejsou až tak technicky náročné, patří i poloha mlýn. Někdy se této pozici říká také vodní mlýn, neboť ji lze provádět i ve vodě. Na první pohled přitom poloha začíná velmi jednoduše, když je muž dole a žena na něm v pozici velmi podobné poloze koníka.

Zajímavější je ale pokračování této polohy, protože na rozdíl od zmíněné pozice koníka je pro ženu tato poloha mnohem akčnější. Neméně stimulující je i pro muže, oběma totiž umožňuje prožít netradiční vzrušení ze sexuálního dráždění.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Poloha mlýn však může dát milencem intenzivní zážitek jen v případě, že bude mít muž pevné a kvalitní ztopoření. Jeho penis je totiž při této poloze vystaven většímu namáhání a mnoho mužů bude mít problém zachovat si tvrdou erekci po celou dobu.

Poloha mlýn: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha mlýnu je určena pro ženy, které mají rádi něco netradičního a chtějí si naplno vychutnat možnost dosáhnout neuvěřitelný vaginální orgasmus. Určitě se nehodí na úvod milování, vyžaduje totiž již dostatečně překrvenou a zvlhčenou pochvu.

Poloha mlýn je určena na vaginální sex, pokročilejší milenci mohou zkusit i anální sex

Muž si lehne na zem nebo si sedne do bazénu, žena si klekne nad něj a zasune jeho penis do své vagíny či análního otvoru

Následně může přirážet nebo dělat krouživé pohyby s pánví, přičemž se postupně otáčí kolem vlastní osy a penis je něco jako její základna

Jak vyplývá již z popisu techniky, poloha mlýnu je velmi akční a aktivní z pohledu ženy. Principem je otáčení se současně zároveň s přirážením nebo jinými pohyby penisu uvnitř vagíny. Výsledkem je neuvěřitelně intenzivní a velmi zajímavé dráždění a následné vzrušení. Pokud žena v této poloze dosáhne orgasmu, bude nezapomenutelný.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Přestože je tato pozice opravdu velmi zajímavá, má i pár minusů:

muž většinu času nemá možnost ženu nijak stimulovat
sex je příliš neosobní a bez intimního kontaktu
pro ženu je tato poloha náročnější a to i při provedení v bazénu
při větším tření a aktivnějším přirážení hrozí zranění
poloha je pro muže náročnější na udržení erekce

POZOR NA ZRANĚNÍ U MUŽE AJ ŽEN

Poloha mlýn patří mezi velmi akční sexuální polohy. Přestože pro muže je na první pohled statická, pro ženu představuje naopak velké možnosti v pohybu. Třeba si proto dávat pozor na různé zranění, nejen penisu, ale například i vnitřní sliznice vagíny.

Jak a kdy polohu mlýn využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Polohu mlýn mohou zkoušet i začátečníci, není koneckonců vůbec příliš náročná. Zároveň ale platí, že pokud si ji chcete užít naplno, neměli byste být úplní nováčci v poloze na koníka. Samotná pozice se dá využít uprostřed i na závěr milování.

Zároveň nabízím několik možností na vylepšení pozice:

Předehra na úvod: Přestože je poloha mlýn ideální na hlubokou penetraci vagíny, netřeba se nikam spěchat. Při této poloze je důležité dostatečné vzrušení, takže doporučuji předehru na úvod, například třením pochvy a klitorisu o penis.

Přirážení, houpání i kroužení: Při poloze mlýn během otáčení je ideální využít několik typů pohybů, vždy podle toho, kde se žena nachází. Zkuste kombinovat účinné přirážení s romantickým pohupováním a smyslným kroužením pánví.

Intenzivnější dráždění: Pokud chce žena zažít ještě intenzivnější dráždění, měla by se snažit mít nohy co nejvíce u sebe, to způsobí lepší tření penisu o pochvu. V pozici, kdy bude k muži zády, může zažít i stimulaci bodu G.

Vodní mlýn: Chcete zažít něco netradičního? Variace nazvaná vodní mlýn to splní do puntíku. Jde o klasickou polohu mlýn, ale v bazénu. Muž si tam může sednout a žena bude plynule měnit polohy otáčením, přičemž její to usnadní nadnášení vodou.

Mlýn i na anální sex: Pozice mlýn je vhodná i na anální sex, přestože v tomto případě to bude mít žena trochu těžší s otáčením se. Vše ale může vyřešit dostatek lubrikačního gelu a navíc, je tu i prostor na dráždění klitorisu.

Nejčastější otázky o poloze mlýn

Přejděme nyní od zajímavých tipů k neméně zajímavým otázkám a dotazem z praxe. Muži i ženy se o polohu mlýn začínají zajímat stále více, což vidno i na internetových diskusích. Toto jsou jejich nejčastější otázky:

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Může v této poloze nějaké aktivity vyvinout i muž?

Ano a to rukama, které má v pozici mlýn plně volné. Jednak může ženu přidržovat, při správném otočení může hladit její zadek, stehna nebo poprsí. Pokud žena zůstane déle v poloze na koníka tváří k muži, může se věnovat i její klitorisu.

Jak předcházet případným zraněním?

Žena to nesmí přehánět s točením a akčností při přirážení, kde hrozí riziko úrazu penisu. Důležité je i zvlhčení a prokrvení pochvy, proto jsou nezbytností předehra a dostatečné vzrušení, které snižují tření vnitřku vagíny.

Může pár zkoušet polohu mlýnu i během těhotenství?

Ne, to bych opravdu nedoporučoval. Pozice mlýn je poměrně náročná na celkovou fyzickou zátěž a žena při ní dělá více typů pohybů, takže je to velmi rizikové. Pokud jste v těhotenství, zkuste klidnější polohy, ty, kde je žena nahoře, je opravdu dost.

Jaký typ orgasmu může během pozice mlýn žena dosáhnout?

Ženy polohu mlýnu nevyužívají cíleně k dosažení orgasmu, spíše je to taková zajímavost. Pokud však k tomu přijde, nejčastěji jde o vaginální orgasmus. Pokud je závěr polohy v podobě klasického koníka bez obrácení dozadu, může žena dosáhnout i klitorální orgasmus.

Co dělat, když má muž problém s udržením dostatečné erekce?

Při poloze mlýnu se dost často stává, že muži mají problém s udržením ztopoření. Děje se to bez ohledu na to, zda zkoušíte mlýn v posteli nebo ve vodě. Pokud je s tím problém ojediněle, nejlepší je občasná orální stimulace. Pokud častěji, zkuste přírodní podpůrné prostředky.

DODATEČNÁ LUBRIKACE

V případě análního sexu nebo pokud není žena dostatečně vlhká, je dobré pomoci si nějakým lubrikačním gelem. Taková dodatečná lubrikace zlepšuje nejen vlhkost pochvy či snižuje riziko nadměrného tření, ale může být i součástí zajímavé předehry.

Jak fungují pilulky na erekci a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiHned na úvod jsem zmínil, že pevné ztopoření a jeho udržení dostatečně dlouhou dobu je základem úspěchu této polohy. Pokud máte v této oblasti nějaké rezervy či nedostatky, můžete podpořit lepší erekci pomocí bylin a látek, které obsahují.

Nejlepší formou jsou pilulky na perorální užití:

Jde o volně dostupné přípravky obsahující kombinaci rostlinných extraktů a aminokyselin, které působí na zvýšení sexuální vitality a lepší prokrvení penisu

Nemusíte se bát, nejedná se o žádné léky s obsahem chemických látek, právě naopak, jejich účinné látky mají přírodní charakter. Jsou zde rostlinné afrodisiaka, například Tribulus Terrestris či Maca. Na lepší erekci zas přímo ovlivňují aminokyseliny, zejména L-Arginin. Několik značek obsahuje i některé minerály a stopové prvky, například známý Zinek.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Tabletky se vyznačují několika pozitivními charakteristikami:

koupit si je můžete bez problémů a bez nutnosti navštívit předtím lékaře či absolvovat nějaké vyšetření, nakolik přípravky jsou dostupné bez předpisu
plusem je i širší působení a to kvůli obvykle bohatému složení z pohledu účinných látek, několik značek působí nejen na erekci, ale i libido či plodnost
přípravky můžete koupit nejen v lékárně, ale mnohé značky prodávají přímo i výrobci přes své eshopy, kde dokonce garantují vrácení peněz při nespokojenosti

Pokud jde o samotné užívání, díky tomu, že v přípravcích absentují syntetické látky, je můžete užívat klidně i několik měsíců bez obav z nějakých vážnějších vedlejších efektů. Některé pilulky se užívají pouze těsně před pohlavním stykem, jiné zas každý den.

S DÁVKOVÁNÍM NEEXPERIMENTUJTE

Mnoho mužů si myslí, že pokud užije více tablet před pohlavním stykem nebo za den, že mohou znásobit účinnost. To je omyl, takové účinky se většinou nedostaví. Klíčem je dlouhodobost a pravidelnost užívání těchto tablet, ne bezhlavé překračování maximální denní dávky.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Možná si řeknete, že vždyť vy přece problémy s erekcí nemáte. To jsem příliš neměl ani já, ale když se už ocitnete v náročnějších podmínkách nebo pod zátěží, může být pozdě. Několik tabletky, které jsem popsal výše, se hodí i jako prevence budoucích problémů. Navíc, je to velmi přirozená podpora i pro lepší libido.

Doporučuji je proto alespoň vyzkoušet, ale vybrat si třeba kvalitnější značky. Jak je odlišit? Nejlepší podle referencí muže, kteří mají s nimi nějaké zkušenosti. Můžete se inspirovat i mými, já doporučuji přípravky následujících značek:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.9/5 - (28 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *