Poloha na pejska

Poloha na pejska

Někdy se tato poloha nazývá i poloha posvátná kráva nebo „doggy style“. Jde o jednu z nejpopulárnějších sexuálních pozic mužů i žen. Muži při ní totiž mají pocit absolutní kontroly a ženy zas mohou naplno procítit mužský penis v pochvě. Při trocha šikovnosti a dobré technice může muž penisem dráždit i bod G a rukou klitoris či prsa.

Hluboká penetrace a možnost ženy řídit rychlost a částečně i intenzitu přirážení jsou jen ty nejznámější výhody. Sexuální poloha na pejska se navíc dá využít nejen při klasickém vaginálním pohlavním styku, ale i při tom análním.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Na druhou stranu, poloha odzadu, jak se také poloha pejska nazývá, je ideální pro vášnivý a doslova živočišný sex. Je ideální na rychlovku, ale například i jako součást delšího milování. Navíc můžete ji praktikovat opravdu kdekoliv.

Poloha na pejska: popis, technika, výhody, nevýhody

Pozice na pejska je ideální pro sex odzadu. Tato poloha podle statistik patří mezi nejčastější a nejvíce využívané a je v oblibě u mužů i u žen. Na první pohled je velmi jednoduchá, pokud si ji ale chcete užít, nezbytná je správná technika.

Poloha na pejska je oblíbená tak pro vaginální, tak pro anální sex

V zásadě je jednoduchá, žena klečí na kolenou předkloněná a rukama se opírá o zem, partner za ní klečí a zezadu vniká penisem do jejího klína

Při klasickém vaginálním pohlavním styku může být použita i na oplodnění, dá však zejména skvělou šanci na stimulaci ženy rukama

Poloha na pejska je ideální pro svou jednoduchost a prostorovou nenáročnost. Může mít také řadu variací, které umožní ještě lepší stimulaci vnitra vagíny, mezi jiným i bodu G. Při správném úhlu nemá muž problém rukama dosáhnout na klitoris a může jej stimulovat, případně může dráždit i bradavky. Přímo se nabízí i dráždění análního otvoru.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Na druhou stranu, poloha na pejska má i pár menších minusů:

poloha patří mezi ty, kdy dochází často ke zraněním penisu
problém je i v nedostatečné intimitě partnerů
muž nemá se ženou oční kontakt, protože mu je otočena zády
pro ženu je pozice trochu více pasivní, i když je to subjektivní
ze strany muže je pro delší výdrž potřebná dostatečná kondice

JAK IDEÁLNÍ DOSÁHNOUT NA BOD G?

Jelikož při této poloze je možné stimulovat bod G nacházející se na vrchní straně vnitřku vagíny, je ideálně to i využít. Abyste si co nejvíce situaci z tohoto pohledu usnadnili, musí být boky muže o něco vyšší, než boky ženy. Tak může penisem lépe dráždit bod G.

Jak a kdy polohu na pejska využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Pozice pejska je určena pro rychlovky i pro vášnivé dlouhotrvající milování. Můžete ji využít nejen v posteli, ale kdekoliv, například v stane, v autě, venku i uvnitř, je velmi nenáročná kvůli jednoduchému technickému provedení.

Pár detailů a vylepšení ji však může ještě více zatraktivnit:

V lehu: Pokud má muž dostatečně velký penis, můžete zkusit polohu na pejska i v částečném lehu. Žena si tehdy nemusí kleknout na všechny čtyři a zapírat se rukama, ale může být v polo-lehu a polo-kleku. Kontakt tak bude intenzivnější.

Vestoje: Druhou možností, jak si polohu na pejska ozvláštnit, je opřít se o postel a zkusit průnik zezadu vestoje. Pokud je však žena trochu výše, může zkusit mírný podřep, aby se muž nemusel stavět na špičky.

V sedě: Třetí alternativou, jak si doggy style ještě více zatraktivnit, je poloha vsedě. Muž si sedne na okraj postele nebo na křeslo, žena se k němu otočí zády a sedne mu na klín tak, aby penis pronikl do vagíny. Muž má takto lepší přístup ke klitorisu i k bradavkám.

Oboustranné doteky: Poloha na pejska doslova vyzývá muže, aby se dotýkal ženy, ale to neznamená, že to nemůže být i naopak. Pokud to možnosti dovolí, může žena například dráždit mužovy varlata nebo hladit jeho stehna.

Vyšpulení zadeček na maximum: Posledním vylepšením pro zvýšení potěšení z polohy na pejska je, pokud se žena opírá o postel ne dlaněmi nebo lokty. Celý trup je tak nižší a ona na partnera více vyšpulíme zadeček. To je vhodné i při análním sexu.

Nejčastější otázky o poloze na pejska

Poloha posvátná kráva je spolu s misionářskou pozicí nejoblíbenější a vidět to i na zájmu na internetu. Mnoho lidí se ptá na různá vylepšení, ale i na to, jak se dá tato poloha využít ještě lépe. Zde jsou otázky, které jsou kladeny nejčastěji:

Je poloha na pejska vhodná i pro těhotné ženy?

Ano, dokonce je během těhotenství tato poloha doporučená jako jedna z těch, u nichž je břicho nejméně zatěžování. Nemůžete ji ale používat neustále, obvykle se doporučuje ji praktikovat jen do 5. měsíce těhotenství.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Co když muž neví při poloze na pejska rukou dosáhnout na klitoris?

Na tento problém existuje jedno velmi zajímavé vylepšení a to takové, že žena nebude klečet na obou kolenou, ale jen na jednom. Druhá noha pak bude částečně vpředu, což umožní muži pod ni dosáhnout na vagínu a stimulovat klitoris.

Jak dosáhnout vaginální orgasmus nejrychleji a nejlépe?

O poloze doggy style se říká, že je z oblíbená kvůli možnosti dosáhnout orgasmu velmi rychle. Aby se tak stalo, v případě ženy mluvím o vaginálním orgasmu, musí být nohy těsně u sebe a muž musí tlačit penisem na horní stěnu vagíny.

Jak si při poloze pejska nejvíce užít anální sex?

Jednoznačně s co nejvíce vyšpulení zadečkem nebo vestoje, kdy může muž či žena sama nejlépe dráždit a stimulovat vagínu. Důležité je mít nohy co nejvíce u sebe, aby byl přístup do análního otvoru co nejlepší. Někdy je lepší zadeček zatlačit i dolů.

Může být žena při této poloze aktivnější? Pokud ano, jak?

Ano může, ačkoliv při této poloze se to přímo od ní nečeká. Může však využít své typické ženské zbraně, zejména zkusit různé zajímavé pohyby se zadečkem. Je to ideální například v rámci předehry a na úvod milování na rozpálení muže.

DEJTE PROSTOR VÁŠNÍ

Poloha na pejska je ideální na sex plný uvolnění. To nejhorší, co mohou muž i žena udělat, je omezovat se v tom, čili být například potichu. Podle toho, co jsem vyčetl na internetu, právě toto vadí oběma pohlavím nejvíce. Dejte tedy přechod vášni a klidně i hluku!

Jak fungují pilulky na libido a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiJedna z nejdůležitějších výhod při poloze na pejska je vzrušení. Jak ho podpořit? My muži se už nemusíme spoléhat jen na svádění od partnerky či nějakou předehru, při rychlovce na to i tak není příliš čas. Našel jsem však něco mnohem lépe a účinněji.

Jde o tabletky s přírodním složením:

Tyto přípravky jsou volně dostupné a obsahují rostlinné extrakty, aminokyseliny, vitamíny a minerály, jejichž cílem je podpora prokrvení penisu a zvýšení libida

Kombinace těchto účinných látek zajišťuje zejména působení na hladinu testosteronu, který má u mužů největší vliv na libido a sexuální apetit. Běžně jsou součástí tablet extrakty ze Ženšenu či škornice šípolistá, přezdívané i Horny Goat. Z minerálů je ve složení nejpopulárnější Zinek. Mnoho tablet obsahuje i extrakt z Chilli.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Tyto pilulky jsou u mužů populární i kvůli těmto třem výhodám:

výběr různých typů a značek je opravdu velmi velký, přičemž přípravky víte koupit i přímo od výrobců přes jejich oficiální webové stránky
velkým plusem je dostupnost, protože na koupi tablet nepotřebujete předpis či recept, můžete je užívat klidně i dlouhodobě několik měsíců
díky bohatému složení a pestrému zastoupení různých látek působí nejen na libido, ale mnohé i na erekci či plodnost

Velkým plusem je právě přírodní složení, čili účinné látky mají rostlinný nebo jinak přirozený charakter pro naše tělo. To je rozdíl mezi těmito přípravky a například tabletkami založenými na syntetických složkách, kde jsou časté i různé vedlejší účinky.

V ZDRAVÉM TĚLE ZDRAVÁ SEXUALITA

Na podporu libida, čili zvýšení testosteronu, pomáhá mužům i dostatek pohybu. Je to jednak skvělá prevence kardiovaskulárních onemocnění, ale i prostředek na zvýšení sexuální vitality. Je však intenzivnější pohyb, čili pokud běh, tak více sprint, než maratón.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Tabletky, které jsou určeny na podporu a zvýšení libida, sice nejvíce využijí muži po 40ke, protože u nich testosteron klesá nejviditelnější, ale jsou obecně prospěšné pro každého muže. Při výběru konkrétní značky ale zvažte její kvalitu, určitě se neřiďte jen cenou. Všímejte si složení a dívejte, jaká je koncentrace účinných látek.

Doporučuji také prohlédnout si i zkušenosti mužů, kteří konkrétní značky vyzkoušeli a užívali. Získáte tak obraz o tom, jak fungují v praxi, nejen to, co o nich říká výrobce. Inspirovat se můžete i mými zkušenostmi, mně se osvědčily následující přípravky:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.5/5 - (35 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *