Poloha obrácené dvojice

Poloha obrácené dvojice

Pod polohou obrácená dvojice se myslí několik různých variant klasických pozic, ať už jde o známou misionářskou polohu, pozici na koníka či polohu ve stoje. Kromě klasického vaginálního sexu či análního styku je možné využít tuto polohu i jako předehru na orální dráždění, protože například i známá pozice 69 je pozicí obrácené dvojice.

Bez ohledu na to, kterou pozici obrácené dvojice si zvolíte, výhoda každé z variant spočívá v netradičním vzájemném postavení obou partnerů. To vytváří nové možnosti sexuálního dráždění a stimulace a mnohdy i nečekané způsoby sexuálního vzrušení.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Zatímco některé polohy jsou opravdu velmi jednoduché, jak již například zmiňovaná poloha 69, jiné vyžadují i ​​jistou dávku trpělivosti, zkoušení a zkušeností. Při každé pozici by mělo platit, že její součástí je i jistá dávka experimentování a objevování z vaší strany.

Poloha obrácené dvojice: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha obrácené dvojice poskytuje benefity tak pro muže, tak pro ženu. Vždy záleží na tom, který typ nebo jaký variantu si milenci vyberou. Velkou výhodou je, že tyto pozice jsou využitelné pro dosažení vaginálního i klitoriální orgasmu u ženy.

Poloha obrácené dvojice lze použít pro orální, vaginální i anální sex

Nejčastěji jde o polohu obráceného misionáře pro pohlavní styk, polohu 69 pro orální předehru a pozici obrácené jezdkyně pro anální sex

Několik obrácených pozic s průnikem penisu do pochvy se dá využít i na otěhotnění, případně též během těhotenství

Proč vlastně polohu obrácené dvojice vzpomínám? Bez ohledu na konkrétní typ, jde o něco netradičního, což je ideální pro zpestření milostného života. Vícero pozici tohoto typu nabízí muži i ženě možnost méně tradičního způsobu sexuálního dráždění a zcela nové pocity vzrušení. Zejména ženy mohou těžit z možnosti dosáhnout orgasmu jinou cestou.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Mnohé varianty této pozice však mají i svá úskalí:

u některých polohách se ztrácí intimita mezi partnery
obrácení běžné polohy může vyžadovat více fyzické kondice
nezbytná je také správná technika, jinak můžete mít problém dosáhnout orgasmu
zvýšený pozor si třeba dát i na možné úrazy
několik polohy nejsou určeny pro úplné začátečníky

MÉNĚ OČNÍHO KONTAKTU? DÁ SE TO VYNAHRADIT

Obrácení ženy muži zády nebo jiné otočení bývá spojeno i s nedostatkem očního kontaktu. To mnohým milencem vadí, ale věřte tomu, že se to dá vždy vynahradit. Koneckonců, polohy byste měli během milování pravidelně obměňovat, aby z toho nebyl stereotyp.

Jak a kdy polohu obrácené dvojice využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Prostakan forte: ZkušenostiPozice obrácené dvojice se dá využít kdykoli a kdekoli, ať už se milujete doma v ložnici nebo venku v lese. Několik pozice, například jezdkyně či vsedě, bez problémů můžete zkusit i v autě. Vždy však dívejte i na bezpečnost polohy.

Existuje několik variant polohy obrácené dvojice:

Pozice 6 a 9: Jak ukazují i ​​navzájem obrácené čísla, tato pozice spočívá v tom, že si partneři na sebe lehnou, ale naopak. Žena je tedy při mužově penisu a muž při jejím vagíně. To umožňuje dokonalou orální stimulaci. Je jedno, kdo je nahoře a kdo dole.

Obrácený misionář: Při této poloze je žena nahoře na muži, který volně leží s rozkročenýma nohama. Ona si lehne na něj, přičemž jeho penis zasune do své vagíny. Vlněním se, kroužením a jemným přirážením může dosáhnout vaginální i klitorální orgasmus.

Obrácená jezdkyně: I v této poloze obrácené dvojice nastává změna oproti klasické poloze. Muž leží nebo sedí, žena si na něj klekne a vagínou znovu dosedne na jeho penis. Je mu však otočena zády a i proto je tato poloha ideální na anální sex.

Obrácené objetí: Do třetice tu máme polohu, kde je žena nahoře a muž dole. Nyní si však na ležícího muže lehne zády a pomalu může jeho vzpřímený penis zavézt do své pochvy. Pohyby nahoru a dolů pak mohou dosáhnout společně vyvrcholení.

V stoji a odzadu: Posledním variantou je poloha ve stoje v obráceném provedení. V tomto případě je tedy žena znovu obrácená muži zády a ten může penisem pronikat do jejího análu nebo pochvy. Pro usnadnění přístupu může žena zvednout jednu nohu.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Nejčastější otázky o poloze obrácené dvojice

Jak vidíte, poloha obrácené dvojice má několik různých provedení a variant. Nabídka způsobů, jak si užít milování, je tedy velká, stejně tak i zájem o tyto pozice. Zde jsou nejvíce kladené otázky v souvislosti s nimi:

Které ze zmíněných pozic jsou nejlepší na otěhotnění?

Jednoznačně ty, kde může muž co nejhlouběji penisem proniknout do pochvy a zároveň je malé riziko, že ejakulát hned po aktu vlivem gravitace vyteče z vagíny. Jde zejména o pozici obráceného misionáře a polohu obráceného objetí.

Mohou se polohy obrácené dvojice zkoušet i během těhotenství?

Ano ale pouze některé, platí to například o pozici 69 na úvod těhotenství či o pozici ve stoje a odzadu. Obecně však musím říci, že pokud se i některá poloha dá v těhotenství zkusit, lepší je zůstat při klasice.

Jsou některé pozice rizikové kvůli možným úrazům?

Ano, hlavně jde o pozici obrácené jezdkyně a pozici obráceného objetí. V prvním případě je rizikem, pokud žena bude přirážet a penis se dostane mimo pochvu, při druhé poloze zas vzniká riziko při příliš akčním kroužení pánví.

Které polohy jsou vhodné pro muže s problémem rychlé ejakulace?

Obecně mají muži s příliš rychlou ejakulací problém tehdy, pokud je přirážení příliš agresivní a příliš rychlé. Při poloze obráceného objetí a při poloze obráceného misionáře je takových rušivých vlivů nejméně.

Co dělat, když muž či žena mají naopak problém dosáhnout orgasmu?

Nejčastěji bývá za tímto stavem nedokonalé technické provedení dané pozice a problémy s nedostatečným vzrušením. Doporučuji dát si více záležet na dotecích a dráždění více erotogenních zón současně, zejména rukama.

NEZAPOMÍNEJTE NA PŘEDEHRU

Aby si žena mohla naplno užít konkrétní sexuální pozici, musí být dostatečně vzrušená. Mnoho mužů na to zapomíná i při různých variantách pozice obrácené dvojice, co si všímám podle reakcí v internetových diskusích. Soustřeďte se i na tuto oblast.

Jak fungují přípravky na podporu libida u žen a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiNěkolik poloh a pozic obrácené dvojice přináší benefity především ženám a to hlavně z pohledu možnosti dosáhnout vaginální orgasmus. Pokud chce žena ještě více podpořit sexuální vzrušení a intenzitu orgasmu, může vyzkoušet i podpůrné stimulanty.

Ty jsou založeny na přírodních složkách:

Nejčastěji se jedná o tablety k vnitřnímu užití nebo o krémy a gely na vnější aplikaci, jejichž cílem je lepší prokrvení pochvy a zvýšení sexuálního apetitu

Jak jsem již zmínil, tyto přípravky mají přírodní základ. Co to znamená? Jejich účinné látky jsou směsí a kombinací rostlinných extraktů a jiných přirozených afrodisiak. Jsou zde například výtažky z rostlin jako Damiána či Pískavice řecké seno, doplněné o aminokyseliny typu L-Arginin a L-Citrulin.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Bez ohledu na formu, nabízejí tyto přípravky i tři další benefity:

jejich složení je natolik bohaté, že působí na sexuální vitalitu celkově, několik dokonce zlepšuje i fyzickou výkonnost
neobsahují žádné hormony a díky poměrně přirozenému složení jsou bezpečné i z hlediska vedlejších účinků a to i při dlouhodobém užívání
mnoho značek si umíte koupit nejen v lékárně, ale i přímo od výrobce či distributora přes jeho vlastní eshop, což je pohodlnější a výhodnější

Při koupi si vždy podívejte i způsob dávkování či používání. Tabletky se obvykle užívají dlouhodobě a pravidelně, protože jejich účinek závisí na dosažení hladiny jejich účinných látek v těle. Krémy a gely se zas většinou aplikují krátce před pohlavním stykem.

PODEZŘELÉ A NESERIÓZNÍ ZNAČKY

Řada přípravků neúčinkuje v praxi tak, jak to slibují na obalu. Jde standardně o neznámé značky s podezřelou cenou a nejasným složením. Dejte si tedy při výběru pozor a kupujte jen přípravky s registrací na Úřadu veřejného zdravotnictví.

Přípravky, které vyzkoušela moje partnerka a její zkušenosti s nimi

Za poslední léta se počet různých produktů s rostlinným a přírodním složením zaměřených na ženy exponenciálně zvýšil. To potěšilo samozřejmě i mou partnerku, která je mnoho zkusila. Zdaleka však ne všechny jsou takové kvalitní, jak to prezentují jejich výrobci, což pak ztěžuje ženám snahu zlepšit jejich sexuální život.

Jednou z nejlepších možností, jak si tyto přípravky vybrat, je spolehnout se na reálné zkušenosti jiných žen s danou značkou. Protože i moje partnerka má takových zkušeností dostatek, rozhodl jsem se je zveřejnit. Ať se líbí, tady jsou značky, které jí pomohly nejvíce:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze
4.9/5 - (34 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *