Poloha ve stoje

Poloha ve stoje

Pozice ve stoje je ideální nejen pro nenáročnou rychlovku a příležitostný sex, kdy nemáte k dispozici mnoho místa, ale také na úvod či závěr milování. Jde o polohu, která má několik variací a svým způsobem je velice jednoduchá. Neznamená to však, že by nebyla náročná na správnou techniku ​​a také proto se nehodí pro úplné začátečníky.

Poloha ve stoje je však opravdu velmi univerzální a také proto je zřejmě taková oblíbená. Poskytuje možnost zajímavé stimulace a dráždění pro muže i ženu, protože jim oběma nechává dostatečně volné ruce a zároveň umožňuje velmi intimní kontakt.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Většina pozic a variant polohy ve stoje dává při vaginálním styku více iniciativy muži, na druhou stranu, umožňuje to ženě nejen si lépe vychutnat milování, ale zároveň i více využít své typické ženské zbraně ke zvýšení vzrušení u muže.

Poloha ve stoje: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha ve stoje je určena pro muže i ženy, kteří mají rádi více volnosti při milování a hledají nekomplikovanou pozici i pro příležitostné rychlovky. Existuje několik variant této pozice, při té základní stojí oba partneři čelem k sobě.

Poloha ve stoje se využívá nejčastěji na klasický pohlavní vaginální styk

Muž i žena se postaví proti sobě, žena mírně rozkročí obě nohy a tím se trochu posune dolů, muž k ní přistoupí co nejblíže a penis zasune do pochvy

Jelikož mají oba partneři volné ruce, ideální je vzájemné dráždění a hlazení erotogenních zón, například zadku či poprsí

Poloha se dá využít prakticky kdekoliv a kdykoliv, dokonce i na rychlý sex tehdy, pokud se nechcete svlékat úplně donaha. Nejedná se o žádnou extrémní akrobacii a v zásadě jde o velmi jednoduchou pozici. Pro ženu má benefit i v tom, že při vhodném provedení lze ji využít i na dráždění bodu G a tak zintenzivnit sexuální vzrušení.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Samotná poloha má i několik nevýhod, některé jsou dokonce neovlivnitelné:

pokud jsou partneři různé výšky, některé pozice mohou být nerealizovatelné
více variant neumožňuje ideální penetraci do hloubky
poloha je náročná na fyzickou kondici zejména při dlouhodobém milování
velmi důležitá je správná technika, jinak nemusí přijít ke vzrušení
muži s příliš krátkým penisem nemusí dopřát partnerce vaginální orgasmus

VRCHOL UMĚNÍ PODLE KÁMASÚTRY

Podle známé knihy lásky, Kámasútry, jsou polohy vestoje vrcholem umění milování. To platí minimálně z hlediska správné techniky, která jediná může přivést partnery k vyvrcholení. Pokud je nesprávná či nedostatečná, většinou žena a ani muž orgasmus nedosáhnou.

Jak a kdy polohu ve stoje využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Poloha ve stoje se dá využít kdykoliv během sexu, nejlépe hned na úvod nebo uprostřed milování. Pro zkušenější milenců může být vzrušující i na konci, ale k dosažení vyvrcholení je třeba více praxe.

Zde jsou některé varianty a vylepšení polohy ve stoje:

Poloha ve stoje zezadu: Nejběžnějším alternativním variantou je provedení polohy vestoje odzadu. Žena se obrátí muži zády a ten do ní pronikne svým penisem zespodu a zezadu. V případě potřeby se může žena v bocích mírně nahnout vpřed.

Trojnožka: Jemnou změnou původní pozici ve stoje je varianta zvaný trojnožka. Jde o intimnější vylepšení zaručující lepší průnik penisu do vagíny. Žena totiž posune jednu nohu zpět, jemně ji pokrčí a tím se více otevře.

 Závratná houpačka: Oba partneři stojí proti sobě a žena chytí muže rukama kolem krku. Následně ji ten za boky zvedne do vzduchu, ona obmotat své nohy kolem jeho zad a on pronikne do její pochvy. Zbytek je už jen na houpání a přirážení.

Rovnocenní partneři: Při této variantě muž vykročí jednou nohu vpřed, například levou. Žena se postaví při něj a vykročí pravou nohou, kterou obkročné mužovu levou. Pak se přiblíží k jeho pánvi a on může penis zasunout do vagíny a rukama ji bude držet za boky.

Jedna noha nahoru: Vylepšením polohy a získáním více prostoru pro hlubší penetraci penisu do vagíny je varianta, při kterém žena jednu nohu ohne v koleni. Pak ji zvedne na úroveň pásu a muž ji za tuto nohu přidrží, případně ji žena dá kolem jeho zadku.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Nejčastější otázky o poloze ve stoje

Může se pozice ve stoje využít i během těhotenství nebo na otěhotnění? A co dělat, pokud sex neprobíhá podle představ? Tyto, ale i mnoho dalších otázek, se ptá na internetu mnoho mužů i žen. Nyní na ty nejvíce kladené odpovím:

Je poloha vestoje využitelná i pro anální sex?

Ano, ale jen v případě polohy odzadu. Někdy bude nutné, vzhledem k rozdílům ve výši obou milenců, aby se žena i trochu přikrčila mírným ohnutím v kolenou. V tomto případě musí celou iniciativu přirážení převzít muž.

Jaký typ orgasmu může žena při poloze vstoje dosáhnout?

Nejčastěji vaginální orgasmus, v případě správné techniky a vhodné pozice i o orgasmus na základě dráždění bodu G. Pokud budete pozici zkoušet odzadu, může si žena stimulací klitorisu dopřát i klitorální orgasmus.

Dá se využít tato pozice i pro otěhotnění?

Technicky to možné je, ale není to úplně ideální poloha. Hodí se pouze mužům, kteří jsou obdařeni dlouhým pohlavním údem a umí se dostat opravdu hluboko do vagíny. Problémem je i to, že spermie musí překonat gravitaci. Existují tedy i lepší polohy.

Co dělat, pokud není průnik penisu do pochvy dostatečně hluboký?

Pokud nepomůže ani nadzvednutí jedné nohy, jde s největší pravděpodobností o problém muže s příliš krátkým penisem. I v tomto případě se dá ještě pomoci a to zlepšením prokrvení během erekce. Na závěr zmíním i to, jak.

Hodí se pozice ve stoje i na milování během těhotenství?

Ano, ale spíše jen v prvním trimestru, později bych to nedoporučoval. Nejde ani tak o to, že by to nebylo fyziologicky možné, minimálně variantu zezadu a ve stoje technicky možný je, avšak dlouhé stání může být pro ženu namáhavé.

V JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA

Všechny varianty polohy ve stoje jsou v podstatě založeny na jednoduchém principu a několika typech ověřených pohybů. Tohoto se držte i při vlastním dalším zkoušení a experimentování s polohou, nesnažte se ji příliš komplikovat, určitě to ničemu neprospěje.

Jak fungují pilulky na zvětšení penisu a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiJelikož polohu ve stoje si nemusí vždy naplno užít milenci v případě, že mužů penis není dostatečně dlouhý, rozhodl jsem se na závěr zveřejnit svou zkušenost s tímto problémem. Mně osobně se jako řešení osvědčily tabletky zlepšující velikost penisu během erekce.

Žádný strach, nejde o žádný podvod, ale o sílu přírody:

Přípravky umožňují díky aminokyselinám a přírodním afrodiziakem dosáhnout maximálně prokrvení penisu a tím pádem ho i prodloužit nebo zvětšit v objemu

Základem tablet jsou nejčastěji aminokyseliny jako L-Arginin nebo L-Citrulin které působí na hladkou svalovinu cév a uvolňují ji, takže se zvyšuje průtok krve do penisu. Společně s afrodiziakálními složkami, například extrakty z Chilli nebo Gingko biloba, působí i na sexuální energii. Přípravky tak podporují erekci a zároveň i libido.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

S tabletkami se spojuje několik benefitů a výhod:

pokud si je chcete koupit, nepotřebujete žádný recept nebo předpis, dokonce nemusíte ani navštívit lékaře a absolvovat nějaké vyšetření předem
přípravky si můžete koupit nejen v lékárně, ale i přímo od výrobce či distributora a to nejčastěji v jejich eshopech, čili přes internet, což je pohodlné a rychlé
velkým plusem je bezproblémové užívání a to i dlouhodobě, díky rostlinnému a přírodnímu složení jsou vedlejší a nežádoucí účinky minimálně

Pozor si však dejte na podezřelé přípravky, které budou slibovat zvětšení za pár dní nebo o 5 cm. Nic takového není možné, dokonce ani operační cestou. Vybírejte si jen značky, které jsou registrovány u Úřadu veřejného zdravotnictví a i jiní muži s nimi mají zkušenosti.

SPRÁVNĚ DÁVKOVÁNÍ

Základem úspěchu při užívání těchto přípravků je dodržování správného dávkování. To spočívá zejména v dlouhodobém užívání i 3 či 4 měsíce, ať už pravidelně každý den, nebo vždy před pohlavním stykem. Zázraky z večer a do rána určitě nečekejte.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Extra problémy s délkou či obecně velikostí penisu jsem nikdy neměl, ale na druhou stranu, v této oblasti platí, že každý centimetr je důležitý. Vyzkoušel jsem proto několik přípravků s cílem zjistit, které jsou nejlepší. Na mé zklamání, mnoho tablet, které se chválili úžasnými účinky, v praxi výrazně zaostala.

Naštěstí našel jsem i značky, které určitě stojí za vyzkoušení a při dlouhodobém užívání mi pomohly k mírnému zvětšení penisu, zhruba o 1 cm. Bylo to zejména zásluhou jejich kvalitního složení a správného dávkování. Zde jsou ty nejlepší, které doporučuji zkusit i vám:

Pro ženy:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

Pro muže:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.5/5 - (22 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *