Poloha žába

Poloha žába

Poloha žáby je už na první pohled velmi kreativní a zajímavou sexuální polohou. Muž je při ní sice pasivnější, ale pokud se pozice mírně upraví, může si uvolnit ruce na lepší stimulaci partnerky. Ta naopak má celou aktivitu doslova v rukou a proto je i tato poloha ideální pro ženy. Vyžaduje však správnou techniku ​​a fyzickou kondici.

Pozice žába se dá zkoušet i obráceně, má také různé možnosti vylepšení a změn, takže poloha je vhodná i pro ty, co rádi zkoušejí nové věci a experimentují. Její plusem je také to, že se dá takto využít pro klasický pohlavní styk, ale i pro anální sex.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Poloha je velmi zajímavá pro oba partnery, má však také své limity. Určitě byste ji ale měli minimálně vyzkoušet, na zpestření uprostřed milování je ideální. Od muže však vyžaduje 100% kvalitní erekci a od ženy dobrý fyzický fond.

Poloha žába: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha žáby patří mezi velmi vzrušující polohy, zejména pro ženy. Ty totiž mají úplnou kontrolu a zároveň si mohou dopřát přesně takovou stimulaci a sexuální vzrušení, jaké si v dané chvíli přejí. Muži si zas mohou užívat pohled na rozpálené ženské tělo.

Poloha žába je ideální pro vaginální styk, ale hodí se i pro anální sex

Muž si klekne, dá kolena před sebe, prohne se dozadu a rukama se opírá o postel, dokud žena si sedne nad něj a vagínou dosedne na jeho ztopořený penis

Existuje i obrácená poloha a jiné vylepšení pro vaginální i anální sex, přičemž poloha je vhodná i pro oplodnění

Cílem pozice žáby je maximální vzrušení a dosažení vaginálního orgasmu, případně i s možností stimulace bodu G. Žena má při této poloze volné ruce, takže se může věnovat buď muži nebo sobě, například dráždit si klitoris či hladit poprsí. Pozice není ani technicky náročná, určitě však vyžaduje fyzickou kondici.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Poloha žáby je tedy zajímavá a smyslná, ale má i své menší nevýhody:

poloha je dost statická, u muže náročná i na horní svalstvo stehen
muž má ve většině případů zcela blokovány ruky
navzdory blízkosti je pozice žáby jen velmi málo intimní
při otočení ženy zády se ztrácí vzájemný kontakt
pokud má muž příliš krátký penis, bude mít žena problém s orgasmem

POMALU NEBO RYCHLE? JE TO JEN NA VÁS

Výhoda polohy žába je také v tom, že to, zda ji využijete na pomalé nebo rychlé milování, je jen a jen na vás. Hodí se na pomaleji romantické milování s maximálně intimním kontaktem, ale i na vášnivý a živočišný sex bez jakýchkoliv limitů.

Jak a kdy polohu žába využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Pozice žáby nabízí unikátní možnost naplno využít ztopořený penis pro ženu. Hodí se na rozproudění vášně uprostřed sexu a můžete ji vyzkoušet na posteli, na zemi a také venku. Prostorově je náročná jedině na rovnou podlahu, v autě si ji tedy příliš neužijete.

Polohu si můžete také vylepšit, například těmito způsoby:

Žena zády k muži: Tato změna je jednoduchá, stačí, když žena nebude otočená k muži tváří, ale zády. Má to výhodu v tom, že se může rukama podpírat o zem a rychleji přirážet, ale například i v tom, že tato pozice je ideální pro anální sex.

Bod G jako středobod vesmíru: Protože žena je při této pozici dominantní a má k dispozici celý mužů penis, je to ideální příležitost na stimulaci bodu G. Stačí, když si dřepne trochu dál od muže a jeho penis bude více tlačit na přední stěnu, kde se bod G nachází.

Změna pozice nohou pro muže: Poloha žáby je pro muže náročná zejména na stehna, kde jsou svaly dlouhodobě v napětí. Pokud jim chcete trochu ulevit, můžete změnit pozici nohou tak, že muž na nich nebude klečet, ale je jen volně vztáhne.

Intimnější milování: Pokud se žena tváří více nakloní na muže, je to ideální příležitost na maximální intimitu během milování. Může ho více obejmout kolem krku, klidně se mohou spolu líbat a on se může věnovat její poprsí, které bude mít přímo před sebou.

Opřít se o stěnu: Pokud chce párek zažít ještě více vášně, měl by se muž opřít zády o zeď. Tím se mu uvolní ruce a on se tak může lépe věnovat partnerce. Ideální je hlazení poprsí, v případě obrácené pozice zas zadečku a boků.

Nejčastější otázky o poloze žába

Tato sexuální pozice vzbuzuje u mužů i žen zájem pro svou netradiční pozici, ale i pro řadu možností, které poskytuje. Abych téma vyčerpal na maximum, přidám sem ještě několik otázek z internetu a také jejich rovnou zodpovím:

Může se tato poloha zkoušet i v těhotenství?

Nedoporučuji to, případně jen v první měsíc. Pozice je totiž náročná pro ženu z hlediska nutnosti zvedání celého těla a ježdění na muži, později by jí uskutečnění bylo nemožné i z pohledu většího bříška. Takže ne, vyzkoušejte raději něco jiní.

Je možné využít polohu žába i na orální hry?

Určitě ano, zejména z pohledu muže. Může to být dokonce i zajímavá součást předehry, kdyby chtěla žena muži na úvod pomoci s lepším ztopořením. Dá se to však využít i opačně, čili žena si klekne, muž se k ní nahne a může ji jazykem dráždit.

Není poloha problematická pro muže s předčasnou ejakulací?

Ne, minimálně o nic víc, než jiné polohy, kde je žena nahoře. Abyste prodloužili sexuální styk na co nejdelší dobu, třeba přirážet pomaleji, dělat si více přestávek a žena by měla zkusit více kroužení, než jen jednoduchého pohybu nahoru a dolů.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Jak si s touto polohou nejvíce užít anální sex?

V první řadě, žena musí být otočena k muži zády. Měla by také mít nohy co nejvíce u sebe, ale rukama by měla pokoušet muži usnadnit průnik do análního otvoru. Samotné přirážení je již na ní, může se dlaněmi zapírat o mužovy stehna.

Pro jaký typ penisu se hodí tato pozice nejvíce?

Jednoznačně pro dostatečně dlouhý penis, tloušťka je až druhým podstatným kritériem. Pokud má muž příliš krátký penis, řešením může být poloha obrácené žáby, čili když je žena muži otočena zády. Ne vždy to ale musí pomoci.

NEZAPOMEŇTE NA PŘEDEHRU

Několik žen může mít u této poloze problém s nedostatečným zvlhčením pochvy. Řešení? Věnovat se více předehře. Dříve, než žena svou vagínou dosedne na penis muže, mohou si dopřát vzájemné mazlení a současnou stimulaci penisu či pochvy rukama navzájem.

Jak fungují pilulky na erekci a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiPevné ztopoření je nezbytným předpokladem, aby si muž i žena mohli polohu žáby užít naplno. Pokud máte v této oblasti problém a bojíte se, že byste nemohli partnerce dopřát opravdu maximálně kvalitní sex, doporučuji vám vyzkoušet přírodní stimulanty.

Já mám zkušenosti s pilulkami určenými na perorální užití:

Jde o volně dostupné výživové doplňky podporující libido a erekci prostřednictvím přírodních látek zlepšujících hladinu testosteronu a prokrvení penisu

Co takové přípravky obsahují? Nejvíce rostliny, ve formě extraktů a výtažků, jsou zde přítomny i minerály, vitamíny a další přírodní složky a látky. Můžete zde najít přírodní afrodisiaka typu Ostropestřec mariánský či Yohimbe, také extrakt z chilli nebo různé minerály zlepšující sexuální vitalitu, typicky například známý minerál Zinek.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Navíc přípravky mají i pár velmi užitečných plusů:

několik z nich nezlepšují čistě jen kvalitu erekce, ale mohou urychlit její nástup nebo prodloužit trvání, mají zkrátka komplexnější účinky
vzhledem k tomu, že neobsahují chemicky a uměle vyráběné látky, jsou bezproblémové i při dlouhodobějším užívání a to zejména z pohledu vedlejších efektů
z téhož důvodu jsou dostupné bez předpisu či receptu a koupit se dají nejen v lékárně, ale ty nejlepší značky i v oficiálních eshopech výrobců

Některé značky můžete užívat dlouhodobě každý den i několik měsíců, jiné jsou zase založeny na jednorázovém užití například 30 až 60 minut před pohlavním stykem. Pozitivem je také doba účinku přípravků, klidně to může být i několik hodin po užití tabletky.

DEJTE SI POZOR NA PODEZŘELÉ ZNAČKY

Pokud budete chtít tyto přípravky vyzkoušet, doporučuji sáhnout jen po ověřených značkách a známějších výrobcích. Samozřejmostí by měly být transparentní deklarování složení a také registrace přípravku na Úřadu veřejného zdravotnictví.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Pokud byste vyzkoušej i vy sami pilulky na podporu erekce, mám pro vás dobrou zprávu: výběr je opravdu velmi bohatý. Zároveň však upozorňuji, že ne všechny značky jsou stejně kvalitní a jejich účinnost se v praxi může velmi lišit. Při koupi proto dívejte na kvalitu složení a koncentraci účinných látek, určitě ne jen na nízkou cenu.

V minulosti jsem měl i já sám několik problémy s kvalitou erekce a právě proto vím reálně zhodnotit účinnost a působení těchto přípravků v praxi. Pokud byste chtěli pomoci s výběrem, toto jsou tabletky, které se mně osobně osvědčily nejvíce:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.7/5 - (29 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *