Poloha žena nahoře

Poloha žena nahoře

Pokud má muž rád více pohodlí při sexu, pak je pro něj poloha, kde je žena nahoře, jasnou volbou. Totéž platí pro ty ženy, které si užívají sexuální vzrušení a stimulaci nejvíce tehdy, pokud mají nad vším více kontroly. Možností, jak si tímto stylem zpříjemnit sex, je mnoho. Poloh, kde je žena nahoře, je totiž opravdu velký výběr.

Může jít nejen o klasického misionáře či polohu na koníka. Dokonce, tyto polohy nemusí být využitelné pouze pro běžný vaginální styk, ale i pro orální dráždění či dokonce třináctou komnatu sexuálního života neboli ženský anální sex.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Navíc, pokud je žena nahoře, má muž mnohem více možností vychutnat si vizuální stimulaci. Může se dívat na její poprsí, dívat se jí do očí, případně má výhled na pozadí a ženský zadeček. Vše z toho je jen a jen výhodou.

Poloha žena nahoře: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloh, kde je žena nahoře, může být více typů. Tyto polohy jsou oblíbené i u mužů kvůli pohodlnosti a také kvůli možnosti svádění ze strany žen. Přestože kontrolu mají v první řadě ženy, muži mohou také přiložit ruku dílu a to doslova.

Poloha se ženou nahoře je nejčastěji zaměřena na klasický vaginální styk

Může jít o polohu, kdy žena klečí nad mužovým klínem, případně na něm sedí, ale oblíbené jsou i polohy s polo-lehům a polo-klekl

Podle typu sexuálního styku jsou tyto polohy vhodné i na početí potomka, ještě lépe ale jsou na stimulaci pochvy a bodu G

Mezi výhody či spíše plusy poloh s ženou nahoru patří jednoznačně jednoduchost samotného provedení, možnost regulace rychlosti stimulace přímo ženou, velká variabilita ohledně využití pro různé typy sexuálního styku a hlavně okamžitá připravenost. Stačí jen jemná předehra, například dráždění erotogenních zón.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Mohou mít polohy, kde je žena nahoře, i nějaké nevýhody? Jen částečně:

pokud bude žena příliš akční, třeba si dát pozor na úrazy penisu
při poloze, kde bude žena otočena zády k muži, nemá muž vizuální zážitek
pokud uplatňujete přirozenou antikoncepci, muž nemusí stihnout penis „vytáhnout“
při orálním uspokojování může být problém s přílišnou intimitou
některé polohy vyžadují více akrobacie a technické vyspělosti

NĚKOLIK VARIANT

Velkou výhodou je, že i z jedné polohy je možné udělat několik variant. Například klasický misionář může být v případě vzájemného objetí velmi intimním, ale pokud je žena ve větší vzdálenosti a zrychlí tempo, je tato poloha více poživačný.

Jak a kdy polohu ženy nahoře využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Poloha ženy nahoře je využitelná kdykoliv, ať už vám jde o dlouhé romantické milování, nebo ještě lépe, jen o nějakou rychlovku ráno a večer. Není vůbec náročná na prostor, takže ať už jste v autě, na posteli nebo v kanceláři, můžete ji praktikovat kdekoliv.

Zde jsou nejoblíbenější polohy, kde je žena nahoře na muži:

Obrácený misionář: Otočeno misionářská poloha je pro ženy výjimečná. Muž si lehne, mírně pokrčí kolena, žena si lehne na něj a navzájem se oba dotýkají hrudníku. Tato poloha je mimořádně intimní a muž může ženu hladit po celém těle.

Jezdecká poloha: Poloha jezdkyně je velmi populární a má mnoho variací. Základem je, že žena na mužově penisu klečí nebo sedí, může tak činit zepředu, zboku i zezadu. Tato poloha je využitelná na posteli, v křesle i na židli a to i pro anální sex.

Jako krabi: V této poloze muž leží na posteli, žena si lehne na něj, nohy položí vedle jeho hlavy, zakloní se a může začít přirážet na jeho penis, dokud se rukama zapírá o postel. Existuje i opačná variace, kdy jakoby přímo leží na muži.

Poloha 69 se zaměřením na ženu: Klasickou polohu 69 zná každý. Oproti běžné pozici 69 doporučuji změnu v tom, že žena bude klečet nad mužem směrem k němu a pasivní bude přijímat orálně dráždění.

Turecký sed: Na závěr jsem si nechal nejtěžší polohu, avšak s výjimečným závěrem. Žena si na vztyčený penis ležícího muže sedne v tureckém sedu, což znamená ještě hlubší průnik do vagíny. Pro dosažení orgasmu ale třeba vzájemnou spolupráci.

Nejčastější otázky o poloze ženy nahoře

Polohy, kde je žena nahoře, jsou zajímavé pro obě pohlaví a vidět to i na jejich zájmu na internetu. Prošel jsem si pár internetových fór a diskusí, abych zjistil, na co se při těchto polohách nejvíce soustředí. Zde jsou otázky, které jsou nejčastěji:

Jsou nějaké chyby, které dělají při těchto polohách muži?

Ano, zejména jde o odevzdanost, pasivitu a nezájem o intimnější kontakt. Ženy si vysvětlí zejména nezájem tím, že muž zcela rezignoval na jejich potřeby a spoléhá se na to, že všechno udělají za něj. Tato chyba narušuje i partnerský život.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Co jsou naopak nejčastější chyby žen při polohách nahoru?

V zásadě dělají ženy velmi podobné chyby, jako muži, jen z opačného garde. I v tomto případě je nejhorší vnímán nezájem o více intimity. Muži si mohou připadat jen jako nástroj na sexuální uspokojení a to může zhoršit jejich vzrušení a erekci.

Je poloha nahoře lepší pro dosažení vaginálního orgasmu?

To záleží na tom, jaká je délka a tloušťka jeho penisu ve stavu 100% erekce. Poloha v této oblasti sehrává až druhou roli, přičemž pro dosažení vaginálního orgasmu jsou důležité i správná technika a několik externích faktorů.

Je poloha ženy nahoře bezpečná i při těhotenství?

Jelikož sexuální pozice, kde je žena nahoře, jsou obvykle spojeny s intenzivnější rychlostí a větším sexuálním vzrušením, nepatří mezi ty, které jsou v těhotenství ideální. Možná na úvod nemusí být problém, později bych je ale raději omezil.

Jsou polohy, kde je žena nahoře, rizikové z pohledu úrazu penisu?

Tuto otázku se ptali samozřejmě nejčastěji muži a odpověď je, že je to velmi individuální. Při pomalejším sexu to přirozeně nehrozí, při tom rychlejším a akčnější třeba dodržovat pravidlo, aby penis nikdy neztratil kontakt s vagínou a nevyšel z ní.

PROČ VTÁHNOUT DO DĚJE MUŽE?

I když jsou polohy s ženou nahoru primárně orientované na potěšení ženy, vyplatí se více vtáhnout do děje i partnera. Ideální spojením rukou, hlazením po hrudi či bradavkách nebo nakloněním se prsy směrem k muži. Taková stimulace může zlepšit jeho erekci!

Jak fungují přípravky na podporu vzrušení u žen a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiJelikož polohy, kde je žena nahoře, vyžadují více její aktivity, doporučuji zaměřit se ženám zejména na zlepšení jejich vzrušení a vzrušivosti. Díky tomu si budou vědět ještě více užít různé polohy a zejména si budou moci vychutnat intenzivní orgasmus.

Za tímto účelem se dají používat i volně dostupné přípravky:

Na trhu jsou k dispozici různé pilulky, krémy i gely, které fungují na základě obsahu přírodních účinných látek a jejich cílem je zlepšit prokrvení vnějších genitálií

Pokud jde o fungování těchto produktů, předpokladem je pravidelné používání. Tradičně obsahují aminokyseliny typu L-Arginin a L-Citrulin na lepší prokrvení pohlavní soustavy a pochvy. Kromě toho zde jsou také rostlinné afrodisiaka v podobě extraktů, mezi ty nejvíce využívané patří rostliny jako Damiána nebo Řeřicha peruánská.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Ať už jde o tabletky nebo produkty pro venkovní použití, spojuje je několik výhod:

vysoká dostupnost, protože koupit si je můžete bez nutnosti navštívit lékaře, tyto přípravky jsou dostupné bez předpisu a receptu
množství účinků, jelikož obvykle přípravky díky bohatému složení nepůsobí jen na vzrušivost, ale celkově na sexuální vitalitu
minimum nežádoucích účinků a to právě díky tomu, že v tabletách, gelech i krémech nejsou žádné syntetické účinné složky

Řada z těchto tablet si můžete koupit v lékárně, ale ještě pohodlnější možnost je koupě online přes internet. Zde můžete využít oficiálně eshopy výrobců či jejich distributorů a z pohodlí domova si objednat to, co potřebujete. Dodání je obvykle do 24 až 48 hodin.

JEDNORÁZOVĚ I DLOUHODOBĚ

Pokud si zvolíte pilulky na vnitřní užití, můžete je klidně užívat dlouhodobě, například i 3 měsíce a více, což prospívá zvyšování jejich účinnosti v praxi. Při krémech a gelech pro venkovní použití je možné jednorázové použití přímo před pohlavním stykem.

Přípravky, které vyzkoušela moje partnerka a její zkušenosti s nimi

Pokud byste si chtěli zkusit tyto přípravky jako žena, případně jako muž byste je rádi doporučili své partnerce, aby si lépe užila nové polohy při sexu, na trhu je několik možností. Při koupi ale může mít laik pocit, že si neumí vybrat, navíc, pokud mu několik tabletky či přípravky pro vnější použití slibují doslova modré z nebe.

Podle čeho si tedy vybrat nejlepší? Podle zkušeností z praxe a od reálných žen, které dané produkty opravdu zkusili. Přesvědčil jsem mou partnerku, aby se podělila i se svými zkušenostmi a výsledkem je přehled značek, které u ní měli nejlepší úspěšnost:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze
4.7/5 - (28 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *