Poloha zezadu

Poloha zezadu

Poloha zezadu, někdy i nazývaná poloha vlk, patří hned po klasické misionářské poloze mezi nejoblíbenější sexuální pozice a to tak pro muže, tak pro ženy. Velké popularitě se těší v různých variantách a provedeních kvůli technické jednoduchosti, minimálních nárocích na fyzickou kondici a využití téměř kdekoliv.

Nejvíce využívané jsou dvě polohy zezadu a to buď klasická poloha vlka, kdy žena i muž stojí, případně poloha, kdy žena klečí na kolenou i rukou a muž k ní může přistoupit z různých pozic a úhlů. V obou případech si takovýto sex mohou užít naplno oba milenci.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Pro muže je poloha zezadu navíc velmi vzrušující i kvůli vizuální stimulaci, protože ženský zadek je fascinuje už od nepaměti. Pro ženy je zas tato poloha nenahraditelná kvůli možnosti dosáhnout vaginální i klitorální orgasmus současně.

Poloha zezadu: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha zezadu patří mezi nejvíce erotické pozice. Vypadá sice stereotypně, strnule a bez akčnosti, zejména z pohledu ženy, ale ve skutečnosti dává oběma partnerům velké možnosti. Je určena zejména pro maximální uvolnění vášně a sexuální energie.

Poloha zezadu je ideální tak pro vaginální styk i pro anální sex

Existuje několik variací, přičemž ta nejběžnější je, že žena se mírně předkloní, muž k ní přistoupí zezadu a zasune penis do její pochvy nebo do análního otvoru

Poloha je oblíbená i jako pozice pro otěhotnění a na oplodnění ženy, jelikož umožňuje hluboký průnik penisu do vagíny

Pozice zezadu patří mezi jednoduché polohy, kde není třeba žádné akrobatické či extrémně pohyby a pozice. Umožňuje v podstatě jednoduchou technikou dosáhnout vzrušení pro muže i pro ženu, zároveň dává více možností na zlepšení. Pozice je velmi flexibilní a hodí se tak na nezávaznou rychlovku, jakož i na vášnivé a dlouhé milování.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Kromě výhod a plusů však má tato poloha zezadu i pár nedostatků:

poloha je málo intimní a většinou nedochází ke kontaktu tělo na tělo
může nastat problém s erekcí během delšího milování
muž nemá mnoho možností jak rukama dráždit či stimulovat partnerku
bez správné techniky a nápaditosti žena nemusí dosáhnout vrcholu
pro ženu je pozice statická, což ji svádí k odevzdanosti a pasivitě

ŽÁDNÁ PASIVITA, ALE VÁŠEŇ

To, co dokáže pozici odzadu zabít, je pasivita a odevzdanost. Platí to o mužích io ženách, zapomeňte na jakékoliv mechanické pohyby a stereotypy, potřebná je vášeň a nápaditost. I tak jednoduchá poloha jak tato může vyvolat velké vzplanutí sexuální energie.

Jak a kdy polohu zezadu využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Jednoduchost a univerzálnost dovolují využít polohu zezadu prakticky kdykoliv během milování, ale pokud chcete zažít silný a intenzivní orgasmus, ideální je na závěr. Kvůli prostorové nenáročnosti se hodí do ložnice, do auta, prakticky kdekoliv.

Poloha může mít i několik vylepšení:

Speciální zaměření na bod G: Pokud chcete polohu odzadu využít k stimulaci bodu G, měl by se muž při poloze vstoje trochu sehnout v kolenou a proniknout do ženy více zespodu. V pozici pokud žena klečí stačí, když žena trochu více zvedne pánev.

Nezapomínejte ani na klitoris: Kromě bodu G má žena v pozici zezadu fantastickou příležitost i na dráždění klitorisu. Stačí, když na to využije jednu svou volnou ruku, za jistých okolností jí v tom může dokonce pomoci i muž.

I muž může využít ruky: volné ruce může použít muž a to buď na již zmíněnou stimulaci klitorisu, ale například i na masáž poprsí při poloze ve stoje. Pokud jde o vaginální styk, může muž dráždit anální otvor, pokud o anální sex, tak zas naopak vagínu.

Více vášně: Pozice zezadu je ideální k projevení vášně. Využijte to na maximum, například různými pohyby při přirážení, muž může rukama uchopit partnerku více za boky nebo za vlasy, žena se zas může zapojit krouživými pohyby pánve a boků.

Romantika: Fantazie nám dovoluje uvažovat při poloze zezadu i o romantice. Jak na to? Stačí, když se žena více napřímí a muž se na ni doslova natiskne tělo na tělo. Při této poloze pak stačí jemné přirážení a kroužení penisem ve vagíně.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Nejčastější otázky o poloze zezadu

Je tato poloha vhodná i během těhotenství? A co dělat, pokud ji chtějí milenci použít na anální sex? Mohou si ji užít i muži s kratším penisem? Nejen tyto otázky trápí muže i ženy na internetových fórech. Zde jsou ty nejčastější:

Co dělat, když má muž příliš krátký penis?

Při sexu odzadu je délka penisu sice důležitá, ale existuje několik triků, jak tomu pomoci. při poloze ve stoje může žena například jednu nohu vyložit na židli či postel, případně se více předklonit. Pokud klečí, stačí dát pánev trochu výše.

Je možné nějak speciálně dráždit bod G při poloze zezadu?

Poloha zezadu se hodí i na stimulaci bodu G, avšak nikoliv při poloze ve stoje, ale tehdy, pokud bude klečet na okraji posteli. V tomto případě je třeba, aby byla její pánev vyšší než pánev muže. Zároveň může dráždit bod G i zvenku rukou na podbřišku.

Jak si v poloze zezadu nejvíce užít anální sex?

Poloha zezadu je ideální na anální sex, stačí, když se žena trochu více ve stoje předkloní. Při sexu může pak střídat polohy nohou směrem od sebe a k sobě. Zapomínat by neměla dráždit svou pochvu a klitoris rukama.

Mohou se polohy odzadu a jejich vylepšení zkoušet i v těhotenství?

Ano, vždy však záleží od individuálního zdravotního stavu ženy. V pozdější fázi těhotenství nedoporučuji už polohu ve stoje a zezadu, může to být pro ženu více fyzicky namáhavé. Jiné okolnosti ale této poloze během těhotenství nebrání.

Jaké jsou nejčastější chyby při sexu v poloze zezadu?

Ženy by se měly vyvarovat přílišné pasivitě, odevzdanosti a rezignovanosti bez aktivity. Naopak mají velké možnost pracovat i s nohama nebo boky. Muži zas dělají nejvíce chybu jen v mechanickém přirážení a bez použití fantazie například stimulací prsou.

NEZABÍJEJTE VÁŠEŇ

Mnoho žen má před polohou zezadu respekt a to proto, že mají ostych před partnerem. Týká se to zejména nových párů a milenců, kteří ještě nejsou dlouho spolu. Není se však za co stydět, jakékoliv nedostatky bere muž na ženě jako součást její osobnosti a netřeba se za to stydět.

Jak fungují pilulky na erekci a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiNa podporu udržení kvalitní erekce a tvrdého ztopoření, což jsou nezbytné faktory pro maximální užití si polohy odzadu, můžete využít i některé přírodní stimulanty. Já sám mám s nimi několik zkušeností a nejlepší formou jsou jednoznačně tabletky.

Jde o volně dostupné přípravky určené pro perorální užití:

Základem těchto tablet je kombinace rostlin v podobě extraktů a výtažků spolu s minerály, vitaminy a aminokyselinami, které podporují prokrvení penisu

Jelikož jde o přírodní látky, účinky tablet se neprojeví hned, ale obvykle až po několika týdnech užívání. Přírodní afrodisiaka, například Ženšen či Saw Palmetto, které jsou v tabletách obsaženy, nicméně pak působí dlouhodobě. Na zlepšení průtoku krve se nevyužívají žádné chemické látky, ale aminokyseliny, například L-Carnitin a L-Lysin.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Tyto přípravky jsou mezi muži oblíbené i z těchto důvodů:

jsou volně dostupné a volně prodejné, čili nemusíte předtím navštívit lékaře, absolvovat vyšetření a vyžádat si recept, jsou bez předpisu
nakolik v nich absentují syntetické účinné látky, užívání je bezproblémové a vedlejší účinky typu bolesti hlavy se objevují minimálně
koupit si tyto přípravky lze v lékárně, ale ty nejlepší značky i přímo přes eshopy výrobců, kde máte nejlepší cenu a dokonce u mnohých i garanci vrácení peněz

Netřeba zapomínat ani na benefit širokého působení těchto přípravků. Nejen, že působí přímo na erekci, několik zlepšují i ​​libido, celkově sexuální vitalitu a mnohé, pokud obsahují minerály a vitamíny, mohou podporovat i plodnost. Jde doslova o neocenitelnou výhodu.

VYBERTE SI DÁVKOVÁNÍ PODLE POTŘEBY

Zatímco některé typy tablet jsou určeny pouze k jednorázovému užití vždy před pohlavním stykem, další značky se zas dávkují pravidelně každý den. Můžete si tedy vybrat tabletky i podle toho, co vám více vyhovuje. Nikdy však nepřekračujte maximální denní dávku!

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Podpora erekce, její kvality a udržení dostatečně dlouhou dobu, to je oblast, s níž jsem měl v minulosti velmi úzký kontakt. Právě zde jsem totiž měl problémy, ačkoli nebyly až tak závažného typu. Už tehdy, před pár lety, jsem se však rozhodl to řešit pomocí různých přípravků. Musím říci, že ne všechny byly účinné.

Naštěstí, dnes je situace mnohem lepší a na trhu je velké množství značek, které mohu s klidným svědomím doporučit. Pokud nechcete na vlastní kůži zkoušet všechny tabletky, inspirujte se mými zkušenostmi:

Pro muže:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.5/5 - (25 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *