Potraviny na erekci

Potraviny na erekciPotraviny na podporu erekce jsou důležitou součástí změn životosprávy pro všechny muže, kteří by chtěli citelně a viditelně zlepšit kvalitu a tvrdost svého ztopoření. Nejedná se přitom o žádné šarlatánství nebo pověry, právě naopak, i na základě vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že potraviny na zlepšení erekce opravdu fungují.

Pochopitelně, neměli byste očekávat, že pokud si například dáte kakao, česnek nebo granátové jablko, budou účinkovat podobně jako známá modrá pilulka pro muže. Naopak, prvním předpokladem účinnosti je delší konzumace takových potravin.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Musím však říct, že navzdory tomu, že okamžité výsledky neuvidíte, podpůrný účinek na erekci tyto potraviny nesporně mají. Víceré z nich dokonce pomáhají nejen na erekci, ale například i na vyšší libido.

Potraviny na zlepšení erekce

Potraviny na zlepšení erekceZlepšení erekce pomocí potravin spočívá v konzumaci těch druhů jídel nebo surovin, které příznivě ovlivňují hlavně prokrvení penisu. Důležité jsou látky působící nejen na zdraví cév, ale například i na lepší průtok krve ovlivňováním cukrů či tuků.

Tady jsou nejlepší potraviny na zvýšení erekce:

Ryby

Zdrojem zdravých omega-3 mastných kyselin, které pomáhají cévám, a taky zdrojem aminokyselin a minerálů, jsou ryby. Na zlepšení erekce se nejvíc doporučují losos, tuňák, treska a makrela, přičemž hlavně první jmenovaná ryba je asi nejčastěji doporučována na problémy s erekcí. Pokud se dá, upřednostněte mořské druhy před sladkovodními.

Mořské plody

Druhým typem velice podobných potravin s totožnými složkami a účinky na erekci jsou mořské plody. Pokud máte rádi ústřice, krevety nebo jiné dary moře, pak děláte svému penisu dobrou službu. Velmi silným afrodiziakem jsou i mušle, které podpoří nejen mužské, ale taky ženské libido.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Koření

Pokud se vám zdá, že chilli nebo jiné koření vám zvyšují po konzumaci pocit tepla, nemýlíte se. Tento pocit ale nastává právě díky stimulaci krevního oběhu, čili díky lepšímu prokrvení tkáně. I proto koření hodně pomáhá na erekci a kromě štiplavých papriček doporučuji ještě zázvor, mátu, skořici, rozmarýn, vanilku nebo muškátový ořech.

Oříšky a semínka

Lněné či dýňová semínka, vlašské ořechy, mandle či lískové oříšky, všechny tyto potraviny mají společné to, že pozitivně ovlivňují erekci, libido i plodnost. Obsahují totiž zdravé aminokyseliny, minerály a omega-3 mastné kyseliny příznivě ovlivňující potenci. Hlavně díky L-Argininu je jejich vliv na kvalitu ztopoření nenahraditelný.

Ovesné vločky

Velice dobrým zdrojem L-Argininu jsou ovesné vločky, které doporučuji na snídani. Patří zároveň mezi nejzdravější potraviny vůbec, obsahují například minerály, antioxidanty, vlákninu a vitamíny prospěšné pro celé tělo. Pomáhají například na snížení cholesterolu.

Hořká čokoláda a kakao

Pokud rádi mlsáte, teď vás určitě potěším, nakolik kvalitní čokoládu si odepírat rozhodně nemusíte. Čokolády s obsahem 70 % kakaa a víc, případně syrové nepražené kakao, jsou velice dobrým zdrojem antioxidantů a látek působících na zlepšení prokrvení penisu a na hormonální hladinu. Oboje ovlivňuje příznivě erekci.

Zelený nebo černý čaj

Velice dobrý vliv na kardiovaskulární systém má právě díky antioxidantům zelený čaj. Na rozdíl od kávy, která se příliš nedoporučuje pro problémy s krevním tlakem, je zelený čaj taky skvělým zdrojem energie a vitality. Černý čaj se na tento účel hodí také.

Citrusové plody, meloun a granátové jablko

Některé druhy ovoce mohou vaši erekci pomoct taky. Hlavně citróny, pomeranče a grepy obsahují hodně vitamínu C, co je skvělý antioxidant pro cévy a srdce. Červený meloun obsahuje rovněž aminokyselinu Citrulin podporující přímo oxid dusnatý, který je důležitý pro ztopoření. Tento samý účinek má taky konzumace granátového jablka.

Česnek, cicer a špenát

Ze zeleniny jsou nejlepším zdrojem L-Argininu a jiných látek podporujících lepší fungování cév a jejich průchodnost trojice česnek, cicer a špenát. V případě špenátu ale upozorňuji, že musí jít o čerstvý a nemrazený špenát, nakolik ten obsahuje těchto látek podstatně méně.

FUNGUJÍ TAKÉ U ŽEN

I když v případě erekce říkám vždy pouze o mužích, je potřeba říct, že vícero těchto potravin má pozitivní vliv na celkové prokrvení pohlavní soustavy a to se týče i žen. Mnoho z potravin může pomoct i ženám a to například díky afrodiziakálním účinkům.

Tyto potraviny erekci škodí

Tyto potraviny erekci škodíTak, jak existují potraviny s pozitivním vlivem na erekci a lepší fungování pohlavní soustavy, existují také potraviny, které mají negativní vliv. Jejich vyloučení nebo alespoň co největší omezení je přitom pro zdravou erekci stejně důležité.

Tady je seznam těch nejdůležitějších potravin, kterým se je potřeba vyhnout:

Chipsy a slané pochutiny: Nadměrné používání soli je velkým problémem dnešních potravin a to platí hlavně pro různé chipsy, krekry, oříšky a jiné slané pochutiny. Víceré obsahují až abnormální dávky soli a to je spojeno se zhoršením průchodnosti cév, co se přirozeně odrazí na nedostatečném průtoku krvi a to i v pohlavní soustavě.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Sladkosti: Druhým největším problémem pro kardiovaskulární systém a tím pádem i pro erekci jsou cukry. Ty se nacházejí hlavně v průmyslně vyráběných sladkostech, různých tyčinkách, koláčích, dezertech a levných čokoládových výrobcích. Vysoké dávky cukrů způsobí, že se nestihnou spotřebovat a ukládají se v našem těle.

Pizza a potraviny z bílé mouky: Pokud si rádi dopřejete bílý chléb, bílé pečivo nebo pizzu, tak byste měli vážně přehodnotit své preference a chutě. Takové potraviny jsou totiž škodlivé pro správné fungování pohlavní soustavy a to jednak obsahem látek snižujících propustnost krve, ale zároveň i snižováním libida a hladiny testosteronu.

Mastné jídla: Velkým problémem jsou mastné jídla a potraviny obsahující tzv. trans-tuky. Sem patří nejen příliš mastné maso, ale také margaríny, máslový popcorn, smažené jídla, hranolky a samozřejmě různé polotovary. Nadměrná konzumace tuků vede k metabolickým problémům, vysokému cholesterolu v krvi a ke snižování energie.

 

Alkohol: Ve velmi malém množství je alkohol afrodiziakum, ale ve většině případů jde o zabijáka kvalitní erekce. Platí to tak pro pivo, pro tvrdý alkohol, víno je z tohoto pohledu o něco méně škodlivé. Důležité je, aby nešlo o pravidelnou konzumaci alkoholu, nakolik v tomto případě i menší dávky potenci a erekci postupně zhoršují.

POZOR TAKY NA NEALKO NÁPOJE

Zřejmě nikoho nepřekvapila přítomnost alkoholu v seznamu, ale na pozoru byste se měli mít taky před nealkoholickými nápoji. Mluvím především o limonádách a slazených nápojích, které dělají díky cukrům problémy hlavně kardiovaskulárnímu systému.

Mé vlastní zkušenosti při zlepšení erekce

Mé vlastní zkušenosti při zlepšení erekcePodpořit lepší a pevnější erekci se dá nejen prostřednictvím jídel a potravin, ale i několika poměrně jednoduchými změnami. Ty souvisí hlavně s lepším prokrvením penisu a podporou kardiovaskulární soustavy.

Tady jsou nejdůležitější opatření, které dle mých zkušeností můžete udělat:

Konec kouření: Kouření je problémem nejen pro erekci, ale prakticky pro celý organismus. Na problémech se ztopořením se ale projevuje velmi viditelně, nakolik narušuje celý mechanizmus správného prokrvení penisu a to škodí erekci.

Pohyb a cvičení: Podpořit správné fungování kardiovaskulárního systému se dá docela snadno pomocí pravidelného a zdravého pohybu. Soustřeďte se proto například na častější chůzi, přidat můžete pravidelný běh a kardio cvičení ve fitku.

Zhubněte: I když již samotný pohyb souvisí s tímto tématem, mně se na zlepšení erekce a hlavně její nástupu osvědčilo zhubnutí. Nadměrné ukládání tuků v těle ovlivňuje srdce, cévy a také libido, co všechno ovlivňuje kvalitu ztopoření. Obezita nebo nadváha jsou největší nepřátelé erekce, to je známá věc.

Síla přírody: Nejen potraviny, ale i různé rostliny a byliny vám mohou pomoct rozproudit prokrvení pohlavního údu a pohlavní soustavy. Na tomto principu byly v minulosti založené různé čaje a bylinné odvary, které byly určené speciálně pro muže. Dnes již existují moderní formy, kde se extrakty a výtěžky těchto rostlin využívají ve formě tablet.

 

Jak fungují tablety na erekci a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na erekci a proč je doporučujiJenom žádný strach, nebudu vám slibovat nesmyslné účinky a modré z nebe. Dnešní přípravky na podporu erekce a potence jsou založeny na ověřených přírodních složkách a jedná se o seriózní značky s jasným složením.

Taková podpora lepší erekce je založená na jednoduchém principu:

Tablety obsahují extrakty a výtěžky z rostlin patřících mezi přírodní afrodiziaka, které jsou doplněny o aminokyseliny, minerály a vitamíny ovlivňující ztopoření

Namísto různých syntetických a chemicky vyráběných látek s vedlejšími účinky je tak naopak takové složení pro organismus co nejvíc přirozené. Rostliny jako například Tribulus Terrestris, Muira Puama, Yohimbé nebo Guarana fungují stejně, jako látky obsažené v potravinách a jídlech, které jsem doporučoval výše.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Moderní forma takových tablet přitom přináší několik opravdu významných plusů:

díky rostlinnému složení se nemusíte bát bolesti hlavy, nevolností nebo jiných vedlejších účinků, které jsou typické pro syntetické přípravky
tablety koupíte bez předpisu a klidně i přímo přes internet od oficiálního distributora nebo výrobce, nemusíte absolvovat ani lékařské vyšetření
užívání je možné dlouhodobě a většinou je založeno na pravidelném každodenním dávkování určitého počtu tablet

Zároveň platí, že většina těchto tablet nepůsobí izolovaně na jednu oblast, čili v tomto případě na erekci. Naopak, ty nejlepší značky jsou zaměřeny široce a pomáhají například i na libido, ejakulaci, intenzívnější orgasmus či plodnost.

ČÍM DÉLE, TÍM LÉPE

Podobně jak tomu je u potravin, i u tablet s rostlinným složením v zásadě platí, že základem jejich úspěšného působení je dlouhodobé užívání. Optimum jsou 3 až 4 měsíce, no již po měsíci by se měli začít projevovat pozitivní změny, alespoň při těch lepších značkách.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiV oblasti podpůrných přípravků existuje velké množství zajímavých značek, ale bohužel, i černých ovcí. Netřeba proto dát jenom na reklamní slogany nebo slibované zázračné účinky, někdy se teorie a praxe hodně liší. Výsledek je pak jenom málo citelný, někdy neviditelný.

Pokud bych vám tedy mohl poradit, já osobně mám nejlepší zkušenosti se značkami, které mají transparentní původ, jasné složení a oficiální povolení od Úřadu veřejného zdravotnictví na jejich prodej u nás. Toto jsou ty značky, které jsou dle mého názoru nejlepší:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4/5 - (32 votes)

Jeden komentář

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *