Potraviny na podporu plodnosti

Potraviny na podporu plodnostiDá se zlepšit a zvýšit plodnost pomocí potravin? Nebo naopak, dá se jí nějako ublížit konzumací nesprávných jídel? Na obě otázky odpovídám ano a to dokonce na základě vlastní zkušenosti. Potraviny samozřejmě v pozitivním i negativním případě nefungují okamžitě, ale na základě dlouhodobého působení.

Jejich účinek na plodnost je způsoben tím, jaké vitamíny, minerály, aminokyseliny, mastné kyseliny a jiné látky obsahují nebo naopak neobsahují. Jde o přirozené působení na základě biologických reakcí.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Zároveň platí, že pod pojmem plodnost se myslí konkrétní oblasti, například tvorba spermií, zvýšení jejich hbitosti nebo zlepšení jejich kvality. Na všechny tyto oblasti má potrava, kterou člověk konzumuje, mnohem větší význam, než si umíte představit.

Potraviny na zlepšení plodnosti

Potraviny na zlepšení plodnostiNa plodnost mají velký vliv víceré kategorie potravin, ať se již jedná o různé druhy semínek, olejů, zeleniny nebo ovoce. Víceré z nich pomáhají nejen na mužskou plodnost, ale taky na plodnost žen, mnohé dokonce mají vliv rovněž na potenci a erekci u mužů.

Toto jsou nejlepší potraviny na podporu plodnosti:

Dýňová a lněná semínka

Semínka jsou velice dobrým zdrojem různých minerálů a látek stimulujících hormonální systém. Například lněná semínka podporují hormonální rovnováhu a produkci progesteronu. Pro mužů jsou důležité dýňová semínka jako zdroj zinku a hořčíku. Zinek působí příznivě na spermatogenezu, magnézium zas podporuje prostatu.

Ryby a mořské plody

Určitě pozitivní vliv na plodnost mají i ryby a mořské plody, které jsou velice dobrým zdrojem omega3 mastných kyselin a minerálu Zinek. Doporučuji především ryby jako losos, sardinky a sledě. Vhodné jsou taky ústřice a krevety. Pozor si ale dejte, abyste to příliš nepřeháněli, hodně ryb zvyšuje hladinu dioxinů a bifenylů.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Oleje

Na zlepšení plodnosti pro muže i pro ženy určitě doporučuji oleje. Kokosový olej má kromě podpory plodnosti navíc antibakteriální a antivirotické účinky. Lněný olej, podobně jako semena, je dobrým zdrojem prospěšných omega-3 nenasycených mastných kyselin. Pokud budete užívat rybí olej, pozor na to, aby byl co nejčistější bez různých příměsí.

Rajčata

Rajčata jsou oblíbená zelenina, s kterou je potřeba ale zacházet opatrně. Pokud to nebudete přehánět, můžete díky nim zlepšit svou spermatogenezu a to díky tomu, že jsou kvalitním zdrojem lykopenu. Nadměrná konzumace ale může u mužů snižovat libido.

Med

Med je známý především na podporu imunity, no má svůj smysl taky pro sexuální oblast a především pro plodnost. Obsahuje totiž esenciální aminokyseliny, stopové prvky a enzymy podporující plodnost mužů a žen. Navíc, pro ženskou pohlavní soustavu má další bonus a to v podobě podpory zdravé činnosti vejcovodů.

Avokádo

Skvělým přírodním prostředkem na podporu mužské a ženské plodnosti je avokádo. Toto tropické ovoce je skvělým zdrojem nenasycených mastných kyselin a podporuje plodnost mužů i žen. U žen zlepšuje tvorbu vajíček a napomáhá regulovat ovulaci, u mužů má vliv na spermatogenezu.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Špenát a jiná listová zelenina

Špenát v sobě ukrývá nejen hodně železa, ale je důležitý i pro potenci a plodnost. Obsahuje kyselinu listovou, která je důležitá pro zdravou tvorbu vajíček a spermií, v těhotenství zas chrání u žen neurální trubici plodu před vznikem defektů. Navíc obsahuje hodně vitamínu C, co pomáhá zvýšit vitalitu. To samé platí i pro jinou listovou zeleninu.

Koření

Vícero druhů koření pomáhá zvýšit a podpořit plodnost. Kurkuma je vhodná pro ženy kvůli podpoře progesteronu a na detoxikaci. Pískavice řecké seno a zázvor jsou zas známé přírodní afrodiziaka s podpůrnou funkcí pro ledviny. Osobně doporučuji taky medvědí česnek, vanilku a skořici, které povzbuzují sexuální smysly.

Česnek

Ano, tato pro všechny známá aromatická zelenina má pozitivní a povzbuzující účinky na pohlavní soustavu mužů a žen. Pomáhá regulovat hladinu hormonů, obsahuje Selen taky vitamín B6 a u mužů navíc zlepšuje potenci, prokrvení pohlavní soustavy a taky plodnost.

Černý sezam

Posledním mým tipem na superpotravinu podporující plodnost je černý sezam. Jeho konzumaci doporučuji především ženám, nakolik kromě podpory plodnosti má vliv na menstruaci, konkrétně zmírňuje nadměrné menstruační krvácení a krvácení během těhotenství.

ROZSÁHLEJŠÍ ÚČINKY

Docela hodně z výše zmiňovaných potravin má velice dobré účinky nejen na plodnost, ale taky na sexuální apetit nebo erekci. U žen zas mohou pomoct s udržením normální hormonální hladiny, co se pozitivně projeví právě v období početí budoucího potomka.

Tyto potraviny jsou pro vaši plodnost hrozbou

Tyto potraviny jsou pro vaši plodnost hrozbouJak jsem zmínil již v úvodu, existují nejen potraviny prospěšné pro plodnost, ale taky ty, které ji snižují a kterým je vhodné se vyhýbat. Abyste si je lépe zapamatovali, stačí vědět, že co je nezdravé pro váš organizmus obecně, je nezdravé taky pro vaši plodnost.

Toto jsou ty, kterým byste se měli vyhýbat nejvíc:

Umělo zpracovávané jídlo: Jedním z velkých problémů pro zdravé fungování pohlavní soustavy a to včetně spermatogenezy jsou potraviny s umělým zpracováním. Jedná se o různé druhy konzervovaných, chlazených nebo mražených polotovarů, které obsahují hodně soli, tuku a cukru.

Mléčné produkty: Vícero mléčných produktů z kravského mléka, především sýry, jsou negativní nejen pro plodnost, ale taky pro potenci a krevní oběh. Obsahují jednak příliš mnoho nasycených mastných kyselin, ale taky různé růstové hormony a antibiotika.

Koláče a pečivo: Pokud se dá, nahraďte bílou mouku celozrnní, co platí především o pečivu a koláčích. Všechny bíle rafinované potraviny jsou totiž velkou zátěží nejen pro trávicí systém, ale taky pro hormonální soustavu a taky pro kardiovaskulární systém. To se odráží taky na kvalitě fungování pohlavní soustavy.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Sycené nápoje: Typickým stravovacím problémem je taky konzumace sycených nápojů, nápojů obsahujících hodně cukru a nápojů s obsahem umělých sladidel. Dietní nápoje jsou dokonce největším klamem, protože působí na první pohled tak, že mají snížený obsah cukru, no obsahují ještě horší syntetická sladidla.

Kofein ve všech formách: Problémem jsou nejen slazené a sycené nápoje, ale taky kofein. Ačkoli káva nebo silný čaj se doporučuje na zvýšení libida, v posledním období se mluví právě o souvislosti kofeinu s problémem nízké plodnosti. Zapomeňte taky na čokoládu a jiné typické stimulanty.

ŽÁDNÁ HOTOVÁ JÍDLA

Velice důležité je vyhýbat se všem hotovým jídlům a to nejen polotovarům. Zapomeňte proto na fast food, ale taky restaurace a to alespoň v období, kdy se chcete pokoušet zplodit potomka.

Mé vlastní zkušenosti při zlepšení plodnosti

Mé vlastní zkušenosti při zlepšení plodnostiVliv na plodnost mají nejen potraviny, ale taky vícero jiných faktorů. Jde o kombinaci životosprávy a životního stylu, ale jsou tady například i některé přírodní látky, které mohou plodnost příznivě ovlivnit, především z pohledu spermatogenezy.

Na základě vlastních zkušeností vám doporučuji zaměřit se na tyto věci:

Narkotika, nikotin a alkohol: Všechny tyto tři typy látek jsou negativní nejen pro vaše zdraví, ale především pro plodnost. Proto důrazně doporučuji, abyste okamžitě přestali s kouřením, konzumací alkoholu a samozřejmě s užíváním omamných látek.

Obezita a nadváha: Pokud máte zaměstnání, kde hodně času sedíte a máte nedostatek pohybu, dříve nebo později se dostaví nadváha nebo obezita. Ty jsou problémem pro kardiovaskulární systém a taky pro plodnost. Začněte se proto hýbat, častěji si dopřejte chůzi a můžete i cíleně začít cvičit.

Faktory ovlivňující varlata: Pokud chcete udržovat spermatogenezu a kvalitu spermií v co nejlepší kondici, vyhýbejte se časté jízdě na kole, nošení těsného spodního prádla nebo používání vyhřívání sedadel v autě. Cokoliv, co zvyšuje teplotu kolem varlat, je negativem pro mužskou plodnost.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Pomoc přírody: Problémy s plodností doprovázejí muže a ženy již od nepaměti, ačkoli mnozí z nás mají pocit, že je to záležitost především posledního období. Starověké civilizace používaly různé bylinky a rostliny, z kterých připravovaly čaje a odvary. Nejde o žádné šarlatánství, ale staletími ověřený postup s výsledky.

Jak fungují tablety na podporu plodnosti a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na podporu plodnosti a proč je doporučujiSíla přírody ve formě různých bylinek a rostlin se nemusí projevit jenom ve formě různých čajů, odvarů a jiných nápojů. Na rozdíl od minulosti máme k dispozici modernější formu a to jsou právě volně prodejné tablety.

Ty pomáhají na spermatogenezu a taky zvýšit kvalitu spermií:

V obsahu těchto tablet lze najít extrakty a výtěžky nejúčinnějších rostlin na mužskou a dokonce i ženskou plodnost, které jsou doplněny o minerály a vitamíny

V tabletách jsou například účinné látky pocházející z rostlin typu Maca, Damiána, Ženšen nebo Kotvičník zemní, co jsou jedny z nejznámějších bylin podporujících zvýšení plodnosti. To, co tady určitě nenajdete, jsou synteticky vyráběné látky, co by sebou přinášelo nemálo problémů, právě naopak, takhle máte výhodu v přirozené formě podpory plodnosti.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Co se týká dalších výhod, já jako nejdůležitější vidím tyto tři:

širší působení, nakolik tyto tablety nemají jenom izolovaný vliv pouze na plodnost, ale například i na jiné oblasti sexuálního života
dostupnost, nakolik je můžete koupit bez předpisu a dokonce bezpečně a legálně taky přes internet, samozřejmě od oficiálního distributora
minimum vedlejších účinků, za co přípravky vděčí přírodnímu a přirozenému složení a dají se proto užívat bezproblémově i delší dobu

Právě dlouhodobé a pravidelné užívání každý den je důležité pro dosažení žádaného efektu. Nakolik přípravky obsahují rostlinné složky, fungují velice podobně jako potraviny. Cílem je dosáhnout hladinu důležitých látek v našem těle a to se dá jedině dlouhodobým užíváním.

ROVNĚŽ NA POTENCI A PROSTATU

Abych nezapomněl, širší účinky zmíněné dříve se týkají v případě mužů i celkové podpory potence, co zahrnuje taky erekci nebo podporu prostaty. Zdravá prostata je pro podporu plodnosti nevyhnutná a právě s její správným fungováním vám tablety pomohou.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiNa podporu plodnosti existuje několik různých značek tablet a přípravků, já sám jsem vyzkoušel za poslední léta poměrně velké množství. Ne všechny jsou ale stejně účinné a tak, jak můžete najít na trhu velice kvalitní produkty, ještě pořád jsou tady tablety, které bych vám určitě nedoporučoval zkoušet.

Základem je orientovat se dle dlouhodobých zkušeností a referencí většiny mužů. Nedejte jenom na to, co hlásí reklama a výrobce na obalu produktu, důležitější je praxe a výsledky. Pokud vám mohu poradit, já sám mám nejlepší zkušenosti s těmito značkami:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
Děkujeme za hlas

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *