Potraviny na podporu sexu

Chtěli byste mít aktivnější a kvalitnější sexuální život? Věřte nebo ne, ale jedním ze způsobů, jak tomu můžete opravdu viditelně pomoct, je změna jídelníčku a životosprávy. Hodně důležitou součástí této změny jsou i potraviny na lepší sex, které podporují vaše libido a erekci současně.

Ne, nejde o žádné triky nebo šarlatánství, vždyť různé druhy afrodiziak známých již v starověku přece pocházeli například z ovoce, zeleniny nebo různého druhu koření. Stačí se tedy soustředit jenom na to, co je ověřené a vyzkoušené staletí či tisíciletí.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Určitě se netřeba spoléhat jenom na několik potravin, hlavně pokud máte vážné problémy například s erektilní dysfunkcí či hormonální problémy. Jako účinná podpora jsou z dlouhodobého hlediska ale nenahraditelnou možností pro každého muže a ženu.

Potraviny na zlepšení sexu

Potraviny na zlepšení sexuZačít zlepšovat svůj sexuální život prostřednictvím potravin není žádný sprint, ale spíše běh na dlouhou trať. Pokud však zařadíte do svého jídelníčku většinu z potravin z následujícího seznamu, máte velice dobrou šanci na dosažení viditelných výsledků.

Toto jsou nejlepší potraviny na podporu sexu:

Česnek a cibule

Divíte se, že jsem začal právě těmito dvěma druhy zeleniny, které byste si určitě nepředstavily ve spojení s kvalitním sexem? Omyl, česnek a cibule jsou velice účinnými potravinami na podporu lepšího prokrvení pohlavní soustavy u mužů i žen. Nebojte se známého aromatu, vždyť jde o dlouhodobou konzumaci, ne o jídlo přímo před aktem.

Dary moře a ryby

Ústřice patří k jedněm z nejznámějších a nejčastějších afrodiziak z jídel a potravin, ale zde seznam zdaleka neskončí. Dávám vám do pozornosti rovněž krevety, tuňáka, lososa, makrelu a jiné mořské či sladkovodní ryby. Pomáhají nejen na zlepšení libida a zvýšení prokrvení penisu či vagíny, ale i na podporu plodnosti.

Vlašské ořechy

Ořechy obecně jsou velice dobrým zdrojem látek podporujících u muže erekci a u žen lepší prokrvení pochvy, no vlašské ořechy vyčnívají nejvíc. Jsou totiž zdrojem L-Argininu, co je známá aminokyselina s významným vlivem na ztopoření. Ani mandle či lískové ořechy neobsahují tolik Argininu, jak právě vlašské ořechy!

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Červený meloun

Když již jsme u těch aminokyselin, červený meloun obsahuje dvojče L-Argininu a sice L-Citrulin. Kromě toho se tady nacházejí antioxidanty a víceré vitamíny, přičemž společným výsledkem je hlavně posilnění erekce a zlepšení ztopoření přes zvýšení průtoku krve.

Červená řepa

Chutí vám červená řepa? V takovém případě byste ji určitě měli zařadit do svého jídelníčku. Tato zelenina obsahuje totiž hodně nitrátů, které ovlivňují oxid dusnatý a v případě mužů tedy i lepší erekci. Kromě toho jsou tady látky zlepšující hladinu testosteronu.

Ananas

Na podporu sexu a sexuální aktivity můžete vyzkoušet také ananas. Ten obsahuje hlavně vitamíny a minerály, které příznivě ovlivňují například spermatogenezu, ale i mužskou potenci. Ananas je navíc velice dobré přírodní afrodiziakum pro muže i ženy.

Čokoláda

Čokoláda je taky poměrně známé afrodiziakum, ale platí to jenom pro ten druh této oblíbené sladkosti, který obsahuje víc než 70 % kakaa. Právě kakao je totiž tím nejdůležitějším stimulantem kvalitního sexu a to pro svůj vliv na zvýšení tvorby oxidu dusnatého. Má tedy podobný účinek, jak výše zmiňovaná červená řepa.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Chilli

Pokud mluvíme o významném zlepšení prokrvení pohlavní soustavy a to nejen u mužů, nesmím určitě zapomenout na čili papričky nebo mleté chilli. Díky kapsaicinu, který dává tomuto koření štiplavost, však dochází i k roztažení cév a k lepšímu průtoku krve.

Med

Med je oblíbený hlavně pro posilnění imunity, ale má význam taky pro potenci a celkové povzbuzení sexuální vitality. Působí jako silné přírodní afrodiziakum, které navíc podporuje správný krevní oběh a tedy i prokrvení pohlavních orgánů.

Káva

Na téma káva se dá říct hodně pozitiv i negativ, hlavně z pohledu sexuální potence mužů a žen. Osobně se přikláním k tomu, že střídmá konzumace má více výhod a to hlavně pro muže, nakolik podporuje lepší cirkulaci krve do penisu.

ÚČINKY I NA ŽENY

Téměř všechny z výše uváděných potravin pomáhají nejen mužům na dosažení například lepší erekce či vyššího libida, ale mají pozitivní účinky i na ženy. U nich rovněž pomáhají zlepšit prokrvení pohlavní soustavy a zvýšit sexuální apetit.

Tímto potravinám se naopak vyhýbejte

Tímto potravinám se naopak vyhýbejteNa světě jsou však nejen potraviny, které vám mohou pomoct na kvalitnější sex, ale mohou působit i opačně. Dobrým příkladem je následující seznam potravin, které působí negativně na pohlavní soustavu či hormonální systém.

Tady jsou ty, jejichž působení je nejvíc negativní:

Sója: Tato potravina byla velmi dlouhou dobu považována za zdravou alternativu a dodnes toto tvrzení přetrvává taky ve veřejném mínění. Více než 120 mg sóje denně je však pro sexuální život hotovou pohromou, hlavně z pohledu snížení mužského libida a negativního ovlivnění počtu spermií. Dejte si pozor na tofu i sójové mléko.

Smažená jídla: Zásadním problémem pro kvalitní sexuální život jsou smažená jídla. Ty obsahují totiž velké množství tzv. trans tuků, které negativně působí na cévy a prokrvení pohlavní soustavy. Kromě toho negativně zasahují do libida a u mužů mohou způsobit i abnormální produkci spermií.

Čokoláda: Ptáte se, jak je možné, že zmiňujeme čokoládu také mezi nevhodnými potravinami? Mluvíme samozřejmě o levné čokoládě, která obsahuje moc cukrů a ty snižují průtok krve cévami, čili i prokrvení pohlavní soustavy. Vyšší konzumace čokolády snižuje i libido a způsobuje únavu.

Lékořice: Příliš hodně cukru obsahuje nejen čokoláda, ale aj tzv. lékořice. Ta však kromě toho obsahuje i látku zvanou glycyrhizin, která negativně působí na hladinu testosteronu u mužů a to tlumí mužský sexuální apetit.

Rajčata: Negativní vliv na libido mají také rajčata. Tato červená zelenina totiž obsahuje látky lykopen a fytoluen, které snižují u mužů hladinu testosteronu, čili tlumí mužské libido. Hodně mužů a žen si myslí opak, no je to jenom mýtus.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Mléčné výrobky: Negativně hlavně na mužské a ženské libido působí také mléčné výrobky, například sýry a produkty z kravského mléka. Obsahují kyselinu mléčnou a některé hormony, které snižují hladinu těch přirozených v organismu a to se odrazí na snížení sexuálního apetitu a snížení kvality sexu.

POZOR NA NEPRAVIDELNÉ STRAVOVÁNÍ

Důležité je uvědomit si fakt, že základem zdravé životosprávy potřebné pro kvalitní sexuální styk je nejen to, co jíte, ale taky jak často. Vyhýbejte se nárazové nadměrné konzumaci potravin a zakládejte si na pravidelném a střídmějším stravování.

Mé vlastní zkušenosti při zlepšení sexu

Mé vlastní zkušenosti při zlepšení sexuProblémů v sexuální oblasti jsem si na vlastní kůži prožil opravdu dost a právě proto vím, že kromě potravin existuje i několik jiných faktorů významně ovlivňujících kvalitu sexuálního života. Mé zkušenosti se teď pokusím odevzdat dál.

Pokud chcete skutečně viditelně zlepšit svůj sexuální život, zaměřte se na:

Žádný stres: Na první pohled tak prostá a banální věc, přitom ale tak těžko dosažitelná. Pro uspokojivý sexuální život je důležitá pohoda, relax a dostatek času, čili přesný opak stresu. Vyhýbejte se tedy nadměrnému přetěžování organismu, přesčasům v práci a více času věnujte koníčkům a partnerovi.

Fyzická kondice: Jedním z důležitých koníčků by měl být častý pohyb a tím nemáme na mysli jenom chůzi. Zkuste běh, plavaní nebo cvičení ve fitness centru. Dobrá fyzická kondice je pro sexuální výkon nevyhnutelná a to platí pro muže i pro ženy.

Dostatek oddychu: Ruka v ruce s aktivitou by měl jít oddych. Během dne si udělejte několik přestávek na odpočinek těla i mysle, no základem je dostatek spánku. Ten ovlivňuje libido, ale i lepší fungování pohlavní soustavy.

Přírodní podpůrné látky: Potraviny podporující kvalitnější sex nebo lepší sexuální apetit jsou sice podstatné, ale netřeba zapomínat ani na důležité látky rostlinného charakteru. V minulosti byly součástí různých čajů, hlavně v zemích Asie a jižní Ameriky. Dnes je můžete využít také vy a to v modernější formě tabletek.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Jak fungují tablety na podporu sexu a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na podporu sexu a proč je doporučujiČím víc z výše zmiňovaných opatření zrealizujete, tím viditelnější efekt bude mít konzumace potravin na podporu sexu. Mně se osvědčily rovněž výživové doplňky ve formě tablet a nejsem sám, podobné zkušenosti mají tisíce mužů.

Mluvím o tabletách založených na čistě přírodním složení:

V obsahu těchto tablet lze najít rostlinné extrakty a výtěžky z přírodních afrodiziak, které pomáhají na zlepšení erekce a stejně na zvýšení libida u mužů

Nejedná se tedy o žádné léky na konkrétní sexuální problém, které byste museli přesně užívat a u kterých byste si museli nechat předepsat recept. Ne, tyto přípravky obsahují rostlinné složky, například z rostlin typu Saw Palmetto, Tribulus Terrestris, Maca nebo Ginkgo biloba, které jsou již několik staletí velice ceněné.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Já v nich vidím několik zajímavých plusů:

široký vliv a to nejen izolovaně na erekci či sexuální apetit, ale i na plodnost, potenci, ejakulaci a dokonce na intenzitu orgasmu
jednoduché užívání i z dlouhodobého hlediska díky bezproblémovému složení z pohledu vedlejších účinků nebo kontraindikací
vysoká dostupnost, nakolik tablety nejsou léčivy a tak na jejich získání nepotřebujete lékařské vyšetření a předpis

Pokud chcete něco, co má komplexní vliv a zároveň se jedná o něco přirozené z pohledu složení, pak jsou tyto tablety velice dobrou volbou. Jsou založeny v principu na podobných složkách, jako potraviny, které jsem zmiňoval výše. Ideální je dokonce jejich kombinace!

BEZ NEŽÁDOUCÍCH ÚČINKŮ

Chtěl bych zdůraznit ještě jedno velké plus a to, že při užívaní těchto tablet se nemusíte bát žádných běžných vedlejších účinků, které doprovázejí syntetické tablety. Žádné nevolnosti, žádné problémy s tlakem, žádné poruchy vidění a podobně.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiMožná si teď říkáte, že jde o přehnaně optimistické tvrzení, ale není tomu tak. Já sám mám dlouholeté zkušenosti, a i když je pravda, že jsou na trhu i méně účinné přípravky, pokud stavíte na ty nejlepší a ověřené značky, určitě se nezklamete. Pochopitelně, důležité je pravidelné a dlouhodobé užívání.

Právě na tomto principu jsou totiž založeny účinky těchto tablet. Jistou dobu trvá, dokud účinné látky dosáhnou ve vašem těle správnou hladinu a může se projevit jejich pozitivní vliv. Pokud mohu něco doporučit, toto jsou značky, s kterými jsem já osobně nejvíc spokojen:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.3/5 - (31 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *