Potraviny na potenci

Potraviny, které umí zvýšit potenci, nejsou žádný mýtus, právě naopak. Konec konců, vždyť příroda sama již odpradávna dala člověku například různé léčivé byliny a rostliny, které pomáhají při běžných onemocněních. Potraviny fungují na velice podobném základě a to je důvod, proč jsem se na ně zaměřil.

Princip fungování těchto potravní je v tom, že obsahují některé důležité látky podporující například libido, erekci, zdravý průběh ejakulace nebo ovlivňují spermiogenezi, čili tvorbu spermií.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Netvrdím samozřejmě, že konzumace potravin, které obsahují látky působící na zmiňované oblasti, dokáže dělat zázraky. Na druhou stranu, jde o prospěšné potraviny, které mají podpůrný účinek a ten mohu i já sám potvrdit.

Potraviny na zlepšení potence

Potraviny na zlepšení potencePojďme se nyní podívat konkrétněji na ty druhy potravin, které pomáhají zlepšit potenci a to mužům i ženám. Takové účinky jsou dosažené hlavně prostřednictvím aminokyselin, mastných kyselin, vitamínů a minerálů.

Toto jsou nejlepší potraviny na zvýšení potence:

Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody představují to nejdůležitější pro vaši potenci, především z hlediska erekce a libida. Losos, tuňák, treska, makrela, ústřice, krevety a další jsou bohaté například na omega-3 mastné kyseliny, aminokyseliny a minerál Zinek. Především ústřice jsou skvělým afrodiziakem, které zvyšuje libido muže až do nebes.

Semínka

Dýňová semínka jsou bohatým zdrojem minerálů, konkrétně Magnézia a Zinku. Zatímco Zinek podporuje tvorbu spermií a tak ovlivňuje plodnost, Magnézium příznivě působí na prostatu. Semínka obsahují taky množství dalších minerálů, vitamínů a omega-3 kyselin.

Melouny, jablka, jahody a banány

Různé druhy ovoce jsou prospěšné pro zvýšení potence. Jahody jsou známý stimulant libida a spermatogenezy kvůli obsahu již zmíněného Zinku. V případě banánů má svůj význam enzym bromelain zvyšující libido. Zelený i červený meloun obsahuje L-Citrulin působící na zlepšení erekce. Granátová jablka stimulují testosteron.

Ořechy

Výborným zdrojem aminokyselin a zdravých mastných kyselin jsou aj ořechy. Vícero z nich pomáhá v tomto ohledu především zvýšit sexuální energii a sexuální apetit, jelikož stimulují hladinu pohlavních hormonů. Nejlepší jsou mandle, kešu ořechy a arašídy. Na posilnění erekce se doporučují nejvíc vlašské ořechy.

Čokoláda

O čokoládě se říká, že patří mezi vynikající afrodiziaka a to pro obě pohlaví. Já ji mohu doporučit taky, avšak se musí jednat o kvalitní čokoládu s obsahem kakaa alespoň 70 % a víc. Taková čokoláda totiž obsahuje látky teobromin a fenyletylamin, které zvyšují libido, zlepšují sexuální potenci a pomáhají získat sexuální energii.

Vejce

Vejce jsou známé jako zdroj bílkovin, co je základní stavební materiál buněk v lidském těle. Ale málokdo ví, že kromě bílkovin obsahují i dostatek dvou vitamínů skupiny B, konkrétně vitamín B5 a vitamín B6. Oba tyto vitamíny působí příznivě na hormonální rovnováhu a taky funkčnost nervového systému.

Celer, cizrna, špenát a česnek

Kromě ovoce nezapomínejte ani na zeleninu, která vám může taky pomoct zlepšit potenci. Celer působí například na zvýšení mužského libida, ale u žen vyvolává navíc zvýšenou chuť na sex. Cizrna díky L-Argininu zlepšuje prokrvení penisu a posilňuje erekci. Podobně na erekci působí i česnek a špenát. Špenát navíc stimuluje hladinu testosteronu u mužů.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Chilli

Zapomenout nesmíme pochopitelně ani na čili papričky nebo čistý chilli prášek. V obou případech je důležitou účinnou látkou kapsaicin. Jde o látku, která ovlivňuje štiplavost, no současně způsobuje během konzumace zvýšení vnitřní teploty v organizmu a roztažení cév.

Zázvor a jiné koření

V starověké a tradiční medicíně mělo koření již odpradávna magické účinky na lidskou sexualitu a potenci. Do čaje nebo samostatně můžete vyzkoušet například zázvor, mátu, skořici, vanilku, rozmarýn, koriandr nebo muškátový ořech.

NEJEN POTRAVINY NA MUŽSKOU POTENCI

Velkou výhodou potravin je, že hodně z nich působí nejen na mužskou potenci, ale má například afrodiziakální účinky i u žen. Je to hlavně kvůli podpoře lepšího prokrvení pohlavních orgánů a kvůli vlivu na hormonální hladinu.

Toto jsou naopak potraviny, které pro potenci představují riziko

Toto jsou naopak potraviny, které pro potenci představují rizikoKromě libidu, erekci nebo potenci prospěšných potravin, existují i potraviny, jímž je lepší se vyhýbat nebo je omezit. Kvůli svému složení totiž mohou mít na potenci negativní vliv.

Asi nepřekvapí, že mluvím hlavně o polotovarech, no to zdaleka není vše:

Konzervy a polotovary: Vážným problémem jsou jakkoli uměle a průmyslově zpracované potraviny včetně konzerv nebo chlazených a mražených polotovarů. Tyto druhy potravin obsahují přebytek látek jako sůl, cukry, barviva a konzervační látky, co je problém sám o sobě. Naopak, nejsou v nich obsažené žádné vitamíny, vláknina, minerály a stopové prvky.

Cukroví: Problém pro potenci, hlavně pro průchodnost cév a hladinu testosteronu, představuje i nadměrné množství složených cukrů v těle. Ty jednoduché jsou pro tělo bezproblémové, ale problém je právě s těmi, které jsou obsažené v sladkostech. Vyhýbejte se hlavně koláčům, dortům, nekvalitním čokoládám nebo slazeným cereáliím.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Mastná a tučná jídla: Problém není jenom cukr, ale taky tuk, hlavně v podobě tzv. trans-tuků. V nadměrném množství jsou ale problematické i jiné tuky, nakolik taky přispívají k zvýšení cholesterolu v krvi. Výsledkem je ucpávání cév, nebo metabolické problémy, které působí na libido. Těžká jídla navíc zvyšují únavu a snižují energii, a to včetně té sexuální.

Pivo a dietní limonády: Alkohol je pro potenci problémem, no nejvíc si škodíte tehdy, když pijete až moc piva. Důvod je prostý, pivo totiž obsahuje z chmele a sladu příliš fytoestrogenů, které u muže tlumí libido a snižují plodnost. Problém jsou i tzv. dietní limonády, které obsahují namísto cukrů umělá sladidla, které jsou ještě horší.

Potraviny s vysokým obsahem fytoestrogenů: Nejen pivo, ale i další potraviny v běžném jídelníčku obsahují nadměrné množství pro muže negativních fytoestrogenů. Vyhněte se hlavně sóji, lněným semínkům, sezamovým semínkům, potravinám s obsahem ovse a taky těm, které obsahují ječmen.

NEJEN CO, ALE TAKY JAK JÍTE

U výše zmíněných potravin záleží hodně od toho, jak často je konzumujete a v jakém množství. Občasně vám samozřejmě ublížit nemohou, ale rozhodně byste se je neměli konzumovat dlouhodobě a pravidelně.

Mé vlastní zkušenosti se zlepšením potence

Mé vlastní zkušenosti se zlepšením potenceJá sám jsem měl v minulosti nemalé problémy s potencí a to tak s nízkým sexuálním apetitem, s nedostatečnou erekcí a taky s ejakulací. Naštěstí jsem si uměl pomoct a tak mám dostatek zkušenosti s tím, co funguje lépe a co méně.

Pokud chcete pomoct své potenci efektivně, zaměřujte se na tyto možnosti řešení:

Zákaz alkoholu a kouření: Nejen potraviny, ale i jiné externí faktory působí na potenci a nejvíc negativně právě alkohol a cigarety. Co se týče první věci, snažte se alkohol omezit opravdu na minimum. Cigarety jsou špatné obecně, těch se nadobro zbavte.

Dostatek oddychu a spánku: Hodně mužů faktor oddychu podceňuje a to je chyba. Nadměrné vyčerpání organizmu se projeví nedostatkem energie a to včetně té sexuální. To se pak odráží hlavně v nízkém libidu a problémech s kvalitou ztopoření.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Konec rutiny a stereotypu: Stabilita je dobrá věc, ale udržovat sexuální vztah beze změn, to je cesta do pekla. Nebojte se zapojit partnerku do nových sexuálních her, zkuste nové polohy, dopřejte si vášnivou a romantickou změnu. Vaše libido se potěší, uvidíte.

Síla přírody: V neposlední řadě mi hodně pomohla samotná příroda a nejde vůbec o žádnou frázi. Nevěřili byste, ale čaje nebo odvary některých asijských nebo jihoamerických rostlin dělají opravdu velké zázraky. Pohodlnější cesta je zkusit výživové doplňky ve formě tablet, které takové rostliny obsahují.

Jak fungují tablety na potenci a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na potenci a proč je doporučujiJak jsem již řekl, mně se nejvíc osvědčila kombinace vícerých způsobů a typů řešení problematické potence. K potravinám se na podporu potence hodí volně prodejné tablety s přírodním složením.

Jejich vliv na sexuální zdraví je založen na přirozeném principu:

Složení tablet je namixováno z výtěžků a extraktů rostlin patřících mezi přírodní afrodiziaka, přičemž jako pomocné látky tady najdete aminokyseliny a minerály

Jsou to přípravky, které nejsou založené na syntetických látkách, ale naopak, jsou to látky pocházející z rostlin. Tablety obsahují například rostliny jako Kotvičník zemní, Maca, Saw Palmetto nebo Ženšen, konkrétně extrakty z nich. Jde o rostliny známé již několik staletí jako velice účinné afrodiziaka.

Jejich přírodní složení současně mužům přináší několik výhod:

za prvé jde o dostupnost, nakolik tyto tablety získáte bez předpisu a dají se koupit volně i mimo lékárny, nejlépe přímo od výrobce
druhým benefitem je, že se nemusíte obávat žádné bolesti hlavy nebo jiných nežádoucích účinků typických pro přípravky syntetického původu
přípravky se dají užívat jednorázově přímo před pohlavním stykem, nebo dlouhodobě a pravidelně každý den

Mé vlastní zkušenosti s tabletami byly pozitivní a viditelné nejvíc právě během dlouhodobého užívání a to proto doporučuji i vám. Pokud vhodně zkombinujete zlepšení životosprávy, změnu jídelníčku a takovou přírodní podporu, uděláte pro svou potenci opravdu maximum.

KOMPLEXNÍ ÚČINKY NA PODPORU POTENCE

Abych nezapomněl na ten největší benefit již zmíněných přípravků a to je komplexní vliv. Můžete si totiž vybrat nejen tablety na specifickou oblast, například na erekci, ale taky se širšími účinky, například současně na ejakulaci, libido a podporu spermatogenezy nebo prostaty.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiJá sám mám poměrně bohaté zkušenosti s vícerými značkami tablet a přípravků, které jsou na našem trhu. Některé účinkují docela dobře a jsem s nimi opravdu spokojen, no jsou tady i takové, jejichž vliv není dostatečný a viditelný. Nejlepší je stavit na ověřené značky, které mají pozitivní reference.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Pochopitelně, tyto přípravky je nutno vnímat tak, že podobně jako u potravin, ani tablety obsahující přírodní látky nejsou náhradou lékařské léčby. Jako přirozená podpora jsou však skvělou alternativou. Toto jsou ty přípravky, které u mě účinkovaly nejlépe:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze

5/5 - (1 vote)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *