Potraviny na zvýšení libida

Potraviny na zvýšení libidaU mužů stejně jako u žen, se s postupujícím věkem snižuje hladina důležitých hormonů ovlivňujících sexuální aktivitu a především chuť na sex. Způsobů, jak se s těmto stavem vypořádat, je několik. Mně se osvědčily co možná nejvíc přirozené řešení, kde patří například potraviny na zlepšení chuti na sex.

O co jde? V různých potravinách, které člověk běžně konzumuje, se nacházejí nejen užitečné vitamíny a minerály, ale taky aminokyseliny podporující prokrvení pohlavní soustavy, různé látky stimulující tvorbu hormonů nebo udržující jejich správnou hladinu.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Zvýšenou konzumací tokových potravin lze proto nepřímo podporovat zvýšení chuti na sex, zlepšení funkce pohlavních orgánů a stimulovat potenci nebo dokonce i plodnost. Jsou však i takové potraviny, které působí opačným způsobem.

Potraviny, které zvyšují chuť na sex

Potraviny, které zvyšují chuť na sexNa začátek si řekneme konkrétně něco o potravinách, které mají pozitivní účinky na sexuální apetit a libido. Některé z nich pomáhají nejen mužům. Rozhodně však musím připomenout, abyste od nich nečekali zázraky. Jde o dobrou podporu, ale o žádný „všelék“.

Nyní se podívejme na ty nejlepší potraviny zlepšující libido:

Ryby

Ryby, především losos, makrela, treska a tuňák, jsou velice dobrým zdrojem látek podporujících chuť na sex. Obsahují především omega-3 mastné kyseliny a L-Arginin. Oba druhy těchto látek pomáhají především zlepšit prokrvení pohlavní soustavy u obou pohlaví.

Ústřice a krevety

Pochopitelně nemohu opomenout mořské plody, přičemž na libido z nich nejvíc pomáhají ústřice a krevety. Jde o silné afrodiziakum, které díky minerálu Zinku podporuje produkci testosteronu u mužů, co má vliv na vyšší sexuální touhu.

Jahody

Jahody se šlehačkou jsou asi nejznámější afrodiziakum na světě, samozřejmě, hned po ústřicích. Jahody obsahují především Zinek, který je známý jako minerál stimulující hladinu testosteronu, ale například i spermatogenezu. Jahody jsou ovšem určené i pro ženy.

Banány

Druhým velice zajímavým druhem ovoce jsou banány. Banány obsahují speciální enzym zvaný bromelain, jehož funkce je zlepšení libida a současně podpora potence. Banány obsahují navíc látky zvyšující sexuální energii a pocit štěstí.

Avokádo

Konzumace avokáda jako prostředku na zlepšení libida a plodnosti byla známá již u starověké civilizace Aztéků. Je to především kvůli kyselině listové, které zvyšuje pocit energie a kvůli vitamínu B6, který působí na produkci mužských hormonů.

Ořechy

Ořechy mají obecně velice pozitivní vliv na potenci, erekci a chuť na sex. Je to především zásluhou mastných kyselin a aminokyselin, které zvyšují vylučování hormonů. Doporučuji především mandle, kešu a arašídy, které mají nejvíc takových látek.

Čokoláda

Čokoláda patří již odpradávna mezi potraviny doporučené pro zvyšování chuti na sex a nabuzení. Je to kvůli látkám teobromin a fenyletylamin, které mají shodné povzbuzující účinky, jako kofein, akorát mnohem více v sexuální oblasti.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Celer

Tato zelenina nejspíš nemusí zcela každému chutnat, ale obsahuje speciální hormon zvaný androsteron. Ten je bez zápachu a prostřednictvím potu se dostává i na pokožku. Může tak stimulovat nejen libido u muže, ale taky u žen a to i přímo během milování.

Zelený a červený meloun

Melouny, nemyslím nic metaforického, jsou taky dobrým pomocníkem na zlepšení sexuálního života. Červený i zelený meloun totiž obsahují především aminokyselinu L-Citrulin, která pomáhá rozšiřovat cévy společně s L-Argininem a zlepšuje prokrvení pohlavní soustavy.

Vejce

Vejce jsou nejen skvělým zdrojem bílkovin, co je základní stavební materiál v našem těle, ale jsou také dobrým zdrojem vitamínů B5 a B6. Tyto vitamíny snižují stres a podporují správnou hormonální rovnováhu v těle.

Koření

Koření je již tradiční afrodiziakum a proto na koření nesmíme zapomenout. Doporučuji především skořici, vanilku, rozmarýn, pepř, mátu, zázvor, muškátový ořech, koriandr nebo chilli. Tyto druhy koření mají vliv na stimulaci pohlavních žláz nebo na roztažení cév a lepší prokrvení pohlavní soustavy.

Červené víno

Na závěr jsem si nechal alkoholický nápoj, konkrétně červené víno. Ano, všude budete slyšet, že alkohol škodí na sexuální život a to je pravda. Jednou za čas si dát červené víno ale pomáhá zlepšit průtok krve, především díky velkému množství antioxidantů, které obsahuje.

AFRODIZIAKA V JÍDLE A V POTRAVINÁCH

Zmiňované potraviny se někdy označují taky jako afrodiziaka. Je to především kvůli tomu, že intenzívněji podporují a stimulují hladinu hormonů, co může vyvolat intenzivnější reakci na sexuální stimulaci. Typicky nejznámější jsou asi čokoláda, ústřice a jahody.

Potraviny, kterým je nutno se vyhýbat

Potraviny, kterým je nutno se vyhýbatJak jsem se zmínil již v úvodu, existuje několik kategorií potravin, a taky nápojů, které působí na libido, potenci a obecně na chuť na sex nežádoucím způsobem. Jde nejčastěji o potraviny pro lidský organizmus nepřirozené a vyráběné synteticky.

Toto jsou ty, jímž byste se měli vyhýbat nejvíc:

Průmyslně zpracovávané potraviny a polotovary: Jakékoliv průmyslové zpracování potravin a surovin obírá tyto jídla o důležité látky potřebné pro správné fungování pohlavního a hormonálního systému. Navíc, přídavné syntetické látky, sůl nebo cukr přímo působí například proti správnému prokrvení pohlavní soustavy.

Jídla se zvýšeným množstvím cukru: Vyhnout se ukládání cukru v těle je na první pohled těžké, ale začít třeba s drobnostmi. Základem je nahradit složené cukry jednoduchými, takže namísto cukrovinek konzumovat například med nebo ovoce. Cukrovinky totiž zvyšují množství inzulínu a naopak způsobují pokles testosteronu.

Slazené nápoje: Ne jenom jídla, ale taky nápoje obsahují nadměrné množství cukru, dokonce v některých případech až extrémní hladiny. Vyhýbat byste se měli nejen typickým limonádám, ale například i těm nápojům, které se tváří jako dietní. Obvykle totiž namísto cukru obsahují umělá sladidla a to je dokonce častokrát ještě horší.

Alkohol: Zřejmě vás nepřekvapím, když do této skupiny zařadím alkohol. Možná větší překvapení bude, že pro muže je nejvíc nebezpečný zřejmě jich nejoblíbenější nápoj, čili pivo. V pivu se totiž nacházejí ve větším objemu tzv. fytoestrogeny z chmele a sladu, které u mužů mají utlumující účinek na libido. U žen, naopak, mohou chuť na sex povzbudit.

Potraviny s vysokým obsahem tuků: Mastná jídla, a ty, které obsahují tzv. trans-tuky, jsou rovněž velkým problémem. Tuky totiž způsobují zvýšenou hladinu cholesterolu, ucpávají cévy a zhoršují prokrvení pohlavní soustavy. Navíc, zatěžují metabolizmus a ten tak musí vydat mnohem více energie na jejich zpracování, co snižuje sexuální energii a zvyšuje malátnost.

V MENŠÍM MNOŽSTVÍ A OBČAS NEMUSÍ ŠKODIT

Pochopitelně, nechci vám všechny zmiňované potraviny, jídla nebo nápoje zcela zakázat. Jednou za čas v menším množství si je můžete dopřát, konec konců, naprosto se jim vyhnout asi ani nelze. Všechno ale s mírou!

Mé vlastní zkušenosti se zlepšováním libida

Mé vlastní zkušenosti se zlepšováním libidaV oblasti potence, libida a plodnosti mám zkušeností na rozdávání a proto vím, že nejen potraviny mají vliv na libido. Ano, mohou viditelně ovlivnit kondici, ale museli byste je konzumovat abnormální množství, abyste vám postačovalo jenom to.

Doporučuji vám proto využít tyto další možnosti:

Zdravá životospráva: Kdo chce mít zdravý sexuální život a to po všech stránkách, měl by se starat o své zdraví komplexně. To znamená vyhýbat se obezitě, nezdravým potravinám, kouření a alkoholu, naopak, dbát na dobrou kondici a dostatek ovoce a zeleniny.

Zlepšení partnerského vztahu: Muži i ženy jsou sice v mnohém odlišní, ale co se týče souvislosti mezi chutí na sex a partnerským životem, je tam velká závislost. Starejte se proto o svůj partnerský vztah, vyhýbejte se rutině a v sexu se snažte objevovat nové věci.

Více odpočinku a relaxace. Dnešní uspěchaný svět opravdu nepřeje sexuálním vztahům a to především z pohledu jejich kvality. Doporučuji dopřát si dost oddechu, dostatek spánku každý den a věnovat se i svým koníčkům. Pomůže to tělu, mysli a samozřejmě i libidu.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Podpůrné látky v rostlinách a bylinách: Víceré látky podporující libido a sexuální potenci, které jsou obsažené v mnohých potravinách, se v ještě větším množství nacházejí v některých afrodiziakálních rostlinách. Můžete si z nich udělat čaj, odvar nebo tinkturu.

Jak fungují tablety na libido a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na libido a proč je doporučujiPrávě na principu podpůrných látek přírodního charakteru fungují i speciální typy tablet určených na podporu libida a zvýšení chuti na sex. Tyto přípravky navíc fungují komplexně jako podpora pohlavního života a potence.

Jejich složení je přitom 100 % přírodní:

Tablety na podporu libida obsahují extrakty a výtěžky látek z rostlin patřících do skupiny přírodních afrodiziak, které jsou obohacené o aminokyseliny a podpůrné látky

Typicky lze v těchto přípravcích najít extrakty asijských a jihoamerických rostlin, například jde o rostliny Tribulus Terrestris, Maca, Muira Puama, Saw Palmetto nebo Ženšen. Docela často jsou v přípravcích obsažené některé aminokyseliny, které podporují prokrvení pohlavní soustavy.

Já osobně mám s těmito tabletami dobrou zkušenost a vidím v nich hlavně tyto výhody:

vzhledem na přírodní složení se netřeba vůbec obávat nežádoucích nebo vedlejších vlivů, nezatěžují ani organizmus
účinnost tablet je komplexní, a ačkoli podporují především libido, mohou mít pozitivní vliv na ztopoření nebo plodnost
velkou výhodou je, že na jejich získání nepotřebujete lékařsky předpis, nakolik neobsahují žádné syntetické léčivá

U mně na zvýšení libida fungovala právě kombinace podpora ve formě užívání těchto tablet a zvýšená konzumace potravin podporujících libido. Jde o nejvíc přirozený způsob, který lze využívat dlouhodobě.

DLOUHODOBÉ UŽÍVÁNÍ

U těchto tablet je nutno využít jednu z jejich největších výhod a to možnost užívání delší dobu bez jakýchkoliv nežádoucích účinků a problémů. Platí totiž, že čím déle je budete užívat, tím viditelnější budou výsledky a to je přesně to, co potřebujete.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiNyní se podívejme na několik značek, které se dají koupit i u nás a výrobce deklaruje, že jsou určené na zvýšení chuti na sex. Já sám jsem vyzkoušel zřejmě všechny potenciální značky na našem trhu a musím říct, že zatímco některé skutečně fungují, bohužel, vícero přípravků má jenom velice slabý vliv na libido.

Nakolik mým cílem je poradit vám, rozhodl jsem se zveřejnit ty typy a značky přípravků, které u mně fungovaly nejlépe. Ke každému přípravku jsem napsal i vlastní recenzi a zhodnocení:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze

5/5 - (1 vote)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *