Předčasná erekce

predcasna erekceNetypickou poruchou erekce není její zpoždění, ale naopak, její příliš včasný nástup. Tomuto problému se říká taky předčasná erekce nebo předčasné ztopoření a je typické zejména u mužů v mladém věku, kteří nemají ještě dostatečné sexuální zkušenosti. Za jistých okolností se ale mohou vyskytovat i v jiných případech.

Jedním z největších problémů předčasné erekce je rozpoznat ji. Většina mužů se dokonce ani příliš nezabývá tím, když u nich erekce začne dřív, jak by si přáli. Jen zlomek mužů tenhle stav považuje za problémový, maximálně pro ne možná „trapný“.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Aniž bych chtěl problém zlehčovat nebo naopak ho příliš nafouknout, musím říct jedno: předčasná erekce není zdravou formou erekce a dá se řešit. Otázkou je, zdali to doopravdy chcete.

Co je předčasná erekce a jaké jsou její příznaky

Co je předčasná erekce a jaké jsou její příznakyJak jsem už zmínil, rozeznat předčasnou erekci od té zdravé je obtížné. Mnoho mužů má erekci již na základě sexuální fantazie, jiní zas naopak mají problém se ztopořením i při přímém sexuálním dráždění.

Erekce nastává po sexuálním dráždění a jde o reakci mozku na sexuální stimulaci

Optimální erekce je ta, u které dojde k naprostému ztopoření a současně udržení i v průběhu pohlavního styku

Pokud dojde k erekci svévolně a mnohem dřív, lze mluvit o její předčasnosti

Většina mužů sice předčasnou erekci neřeší, ale rozhodně bychom tenhle problém nepodceňoval. Abyste si však měli jistotu, že se jedná o problémový stav, doporučuji promluvit si o tom také s vaší partnerkou. Pokud oba dojdete k shodě, je načase začít hledat příčinu. Rozeznat předčasnou erekci od té běžné se dá i srovnáním jejich průběhu.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Takový průběh má běžná erekce:

ze začátku dojde k sexuálnímu vzrušení, které vzniká na základě vyslání nervového signálu z centrální části nervového systému
vzrušení je doprovázeno stupňovitým naplněním penisu krví, čili aktivaci topořivých tělísek a následně vlivem svalové činnosti dojde k ztopoření
začátek erekce bývá spojen nejčastěji s vizuálním vzrušením nebo s přímou stimulací dotyky

Předčasná erekce se od té zdravé liší především tím, že k ztopoření může dojít ještě před začátkem pohlavního styku. Stejně tak může k erekci dojít mimovolně a to i bez jakékoli stimulace. Důležité pro rozeznání je, aby se takový jev opakoval častěji a ne ojediněle.

S předčasnou erekcí bývají pozorovány i následující symptomy:

předčasná nebo příliš rychlá ejakulace
nekontrolovaně zvýšené libido
vyšší citlivost na sexuální podněty a přímou nebo či nepřímou sexuální stimulaci
někdy se může vyskytnout také příliš krátké trvání erekce
problémy s fyziologii pohlavního údu
nervozita a psychický neklid

RANNÍ EREKCE

Mnoho mužů si mýlí ranní erekci s předčasnou erekcí. Ranní erekce je přirozený stav, který nemá se sexuálním drážděním nic společného. Jde o reflex organizmu a navíc, ráno mají muži vyšší hladinu testosteronu, proto stav erekce je pouze reakce.

Příčiny předčasné erekce

Příčiny předčasné erekceNedá se jednoznačně říct, zdali existuje konkrétní predispozice nebo faktory, které by identifikovaly rizikovou skupinu mužů s předčasnou erekcí. Navíc, nejde ani o trvalý stav, který by trval delší dobu. Tak jak se předčasná erekce dostaví, může i nečekaně odjet.

Zde jsou některé příčiny a faktory, které mohou podnítit její vznik:

Problémy s cévami: Příliš rychlý nástup erekce může být způsoben například cévními problémy a poruchami. Jde v podstatě o opačný stav jako je stav nedostatečného prokrvení pohlavního údu. V tomhle případě je tudíž prokrvení až abnormálně vysoké a rychlé, což může způsobit například patologicky rozšířené cévy.

Fyziologické příčiny: Podobně může působit například i problém s krátkou uzdičkou nebo jiná fyziologická porucha tvaru nebo tkaniva pohlavního údu. Díky tokovým deformacím může docházet k zvýšení vzrušivosti nebo k rychlejšímu nahrnutí krve do pohlavního údu a v důsledku toho se objeví erekce dřív, jako tomu je v zdravém průběhu.

Psychologické faktory: Za předčasnou erekcí může být někdy i nervozita, strach ze selhání nebo nepokoj. Tyto faktory ovlivňují nejen mladé muže nebo naopak ve vyšším věku, ale prakticky všechny. Navíc, tyto faktory mohou ovlivnit i délku trvání erekce nebo předčasnou ejakulaci.

Zvýšená citlivost na sexuální stimulaci: Pokud máte zvýšenou citlivost na přímou nebo nepřímou sexuální stimulaci, může se dostavit erekce například již při letmém dotyku. Za tímto faktorem mohou být problémy například s krátkou uzdičkou na penisu, případně problémy s přenosem nervových vzruchů do centrální nervové soustavy.

Příliš vysoké libido: Vysoké libido je nejčastěji u mužů, kteří jsou v mladém věku a mají příliš mnoho sexuální energie. Může se vyskytnout taky i v případě hormonální nerovnováhy, především s ohledem na hladinu testosteronu nebo prolaktinu. Za takovou nerovnováhou bývají různé příčiny, nebo taky užívání některých léků.

Sexuální abstinence nebo nezkušenost: Nejčastěji se předčasná erekce vyskytuje v souvislosti s delším obdobím sexuální abstinence nebo se spájí s nezkušeností v téhle oblasti. Velkou výhodou je, že táto příčina se dá poměrně rychle odstranit snadnými opatřeními.

Príčiny predčasnej erekcie

Diagnostika předčasné erekce

Diagnostika předčasné erekcePřestože se předčasná erekce dá rozpoznat velmi snadně i na základě externích příznaků, v případě nepřetržitého opakování tohoto problému bych snad zvážil i odbornou diagnostiku. Pokud navštívíte lékaře, sexuologa, ten může vykonat několik vyšetření, které pomůžou například i přesněji určit konkrétní příčinu.

Nejčastěji se vykonávají následující testy a vyšetření:

anamnéza, čili zjišťování možných rizikových faktorů a celkové situace muže
vyšetření cév pomocí ultrazvuku, který zjistí také fyziologické deformace
vyšetření moči, kterého cílem je zjistit přítomnost a hladinu testosteronu
hormonální test zaměřený na přesné stanovení hladiny testosteronu a prolaktinu

Je mi zřejmé, že většina mužů se bude klasickému lékařskému vyšetření vyhýbat. Stanovit, zdali se doopravdy jedná o předčasnou erekci, zle samozřejmě i bez něho, nicméně z výše zmíněných testů a vyšetření jsou některé skutečně nenahraditelné v určitých případech.

OPAKOVANÝ VÝSKYT PŘÍZNAKŮ

Součástí jakékoliv diagnostiky by měla být anamnéza se zaměřením se na zjištění opakování příznaků typických pro předčasnou erekci nebo s ní spojené problémy. Pokud se tyto příznaky opakují častěji, je stanovení konkrétního problému mnohem snadnější.

Jak na vyřešení předčasné erekce

Jak na vyřešení předčasné erekce

Vzhledem k tomu, že předčasná erekce má vícero pravděpodobných příčin, jsou i řešení rozmanitá. Osobně se domnívám, že nejlepší je vyzkoušet kombinaci několika způsobů, přičemž mě se osvědčila nejvíc kombinace režimových opatření a tabletek. To ovšem neplatí v případě nutnosti lékařského zákroku.

Toto jsou možnosti řešení předčasné erekce a přidružených problémů:

Častější masturbace

Tréning dělá mistra, říká se. To stejné platí i v případě předčasné erekce, kterou lze „zkrotit“ například častější masturbaci. Doporučoval bych to ale příliš nepřehánět a zaměřit se na to, abyste postupně prodloužili čas od první sexuální stimulace až po dosáhnutí naprostého ztopoření, například přerušováním.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Častější pohlavní styk a změny v jeho průběhu

Podobně jako masturbace, tak i častější pohlavní styk může pomoct k upokojení předčasné erekce. Tady bych se zaměřoval zejména na to, aby byl průběh klidnější a první sexuální dráždění bylo přerušováno.

Cílem je oddálit stav úplné erekce a po jeho dosažení oddálit ejakulaci. Kromě přerušování můžete zkusit například použití hrubšího prezervativu nebo použití dvou nejednou, co má v celku podobný účinek.

Kegelovy cviky

Známé Kegelovy cviky byli původně využívány pro těhotné ženy na posilnění svalstva pánvového dna v průběhu porodu. Jde o svalstvo, které u mužů ovládá například zastavení močení, ale stejně tak má vliv na dosažení erekce, udržení erekce a stejně na oddálení ejakulace.

Znecitlivující přípravky

V případě, že je vaše erekce způsobená vyšší citlivostí na sexuální podněty, lze zkusit znecitlivující přípravky. Ty se dají koupit ve formě volně dostupných gelů nebo krémů se znecitlivujícím účinkem. Takový přípravek se aplikuje přímo na penis a jeho smyslem je snížit vnímání sexuální stimulace, co oddaluje erekci a taky ejakulaci.

Tablety bez předpisu

Podobně jak se dají bez předpisu koupit znecitlivující gely, lze si bez lékařského receptu koupit i tablety, které jsou určeny na zlepšení erekce. Dle toho, s čím konkrétním máte problém, si můžete vybrat mezi tabletami na oddálení ejakulace a tabletami na libido.

U obou případů jde o přírodní přípravky bez vedlejších účinků, kterých účinnost jsem sám na své kůži vyzkoušel a byl jsem spokojen.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Odborná lékařská léčba

Jsou situace, kdy nic nemůže nahradit odbornou pomoc a to platí i v případě těžkých fyziologických nebo psychologických důvodů. Odbornou pomoc si vyžadují například poruchy fyziologie pohlavního údu, problémy s cévami, ale taky hormonální nerovnováha. V takových situacích vám pomůže jedině lékař.

Časté otázky o předčasné erekci

Časté otázky o předčasné erekci

Předčasná erekce sice není příliš rozšířená, především v povědomí dnešních mužů, to ale neznamená, že by s ní nebyly spojeny některé otázky. Zde je seznam těch nejčastějších, ke kterým jsem připojil mé vlastní odpovědi:

S předčasnou erekcí u mě dojde i k předčasné ejakulaci. Co s tím?

V takovém případě se třeba zaměřit na oba problémy současně. Vzhledem k tomu, že obě poruchy mají mnoho společného, dá se uvažovat o společné příčině, která bude tkvět ve fyziologii penisu, nebo v sexuální nezkušenosti nebo abstinenci. Obojí se dá řešit.

Problém s příliš rychlou erekcí nemám vždycky. Proč?

Pokud je tomu tak, nejčastěji je za tím proměnlivost příčiny, která stav způsobuje. V tokové situaci je nutno pátrat po příčině, která může být psychogenního původu, případně jde o krátkodobé zvýšení libida nebo sexuální nadrženost.

Kromě rychlého nástupu erekce mám problém i s její rychlým ochabnutím.

Na vině je zřejmě kombinace dvou věcí a to příliš zvýšeného libida a zároveň nedostatečného udržení krve v pohlavním úde. Taková situace samozřejmě není běžná, spíš bych řekl, že je úplně atypická a třeba řešit oba související problémy.

Opravdu tablety nebo znecitlivující gely fungují?

Ano, alespoň ty značky, které jsem sám testoval a o kterých jsem napsal pozitivní recenzi. Nepochybně, ne všechny tyto přípravky fungují na 100 % na předčasnou erekci nebo s ní spojenou rychlou ejakulaci, nakolik jde o výživové doplňky. U většiny mužů ale zaberou.

V jakých situacích se nezaobejdu bez lékařské pomoci?

Navzdory tomu, že já sám mám pozitivní zkušenosti s „domácími“ recepty na řešení problému, připouštím, že v případě vážných cévních, fyziologických, neurologických nebo hormonálních příčin se bez lékaře nezaobejdete. Pak ho rozhodně vyhledejte!

ako vyriesit predcasnu erekciu

Jak fungují tablety na předčasnou erekci a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na předčasnou erekci a proč je doporučuji

Přestože přímo na předčasnou erekci tablety nejsou, můžete řešit tuto situaci tablety, které jsou určeny na normalizaci hladiny testosteronu a činnosti libida. Pokud trpíte rovněž předčasnou erekcí a také rychlou ejakulací, využijte tablety na předčasnou ejakulaci.

U obou případů jde o přípravky s přírodním složením:

V prvním případě je složení přizpůsobené udrženi správné hladiny testosteronu, v druhém případě jde o kontrolu ztopoření a prokrvení penisu

Samotné pilulky ale zajisté nejsou žádným „všelékem“ a hodně důležité je přijmouti další opatření, konkrétně režimové změny před a během sexuálního kontaktu. Pilulky však můžou být velice dobrým podpůrným prostředkem, který umí posun k zlepšení stavu urychlit a již po prvním měsíci tak můžete zaregistrovat první viditelné výsledky.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Tablety mají najednou několik výhod:

zlepšují kvalitu erekce a podporují její kontrolu, především ovlivňováním prokrvení penisu a udržováním optimální hladiny testosteronu v těle
jsou bez vedlejších účinků, nakolik mají čistě přírodní složení obsahující výtěžky a extrakty rostlin a bylin ze skupiny přírodních afrodiziak a stimulantů
dají se koupit bez předpisu, co je způsobeno složením a stejně tak oficiální registraci ve formě výživových doplňků, které nemusí předepisovat lékař

Předností tablet je poměrně široká nabídka. Tady bych ale nabádal být ostražitý, nakolik ne každý přípravek má stejně intenzívní účinky. Rozhodně byste se neměli dívat pouze na cenu, ale taky na účinnost. Já dávám přednost dlouhodobějšímu užívání, kde se mohou konkrétně účinky lépe projevit.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

V souvislosti s dávkováním a užíváním se řiďte těmito pravidly:

nekombinujte tablety s alkoholem, i přesto, že to výrobci přímo nezakazují
užívejte je přesně dle instrukcí a dodržujte maximální denní dávku
ačkoli vedlejší účinky by se neměli dostavit, v případě alergické reakce dávkování přerušte a poraďte se s lékařem

VYBERTE SI SPRÁVNÝ TYP

Jelikož ne všechny tablety podporující správné a zdravé fungování erekce mají stejné účinky, vyberte si takový typ tablet, které zodpovídají vaší situaci. Pokud vás trápí předčasná ejakulace, zvolte tablety určené právě na takový problém. Pokud ne, zvolte ty, které mají vliv na libido.

Tablety, které jsem zkusil a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem zkusil a mé zkušenosti s nimi

V minulosti jsem měl delší dobu problém jak s předčasnou ejakulací, tak s libidem. Díky učiněným změnám a taky tabletám je to naštěstí jenom minulost. Zkusil jsem několika druhů tablet a bohužel musím říct, že pořád je mnoho takových, které deklarují účinky pouze na obalu a ve skutečnosti je jejích efektivita hodně nízká.

Rozhodl jsem se proto ty přípravky, které mi pomohly, zdůraznit formou recenze. V každé opisuji jak složení, tak užívání a účinnost. Přehled těch nejlepších naleznete v následující tabulce společně s mým hodnocením a odkazem na recenzi:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze

 

4.7/5 - (11 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *