Primulus: Tablety na zvýšení testosteronu a libida. Účinky v praxi předčily moje očekávání

Primulus recenze, zkusenosti, cena a která lekarna ho maPřiznám se, že když se mi dostalo do rukou balení tablet Primulus, byla to láska již na první pohled. Ze všech tablet a přípravků, které jsem měl možnost vyzkoušet, mi právě Primulus nejvíc učaroval svým až luxusně vypadajícím balením. Je velké, má skvělý vzhled a ze zadní strany všechny informace o přípravku.

Na druhou stranu, i když jsem byl příjemně překvapen, pořád mi v hlavě vrtaly pochybnosti a říkal jsem si, že je třeba dívat se především na to, co je uvnitř. Pořád jsem myslel na to, že v minulosti mělo vícero přípravků krásny obal, ale jejich účinnost byla pod bodem mrazu.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Mé pochybnosti poněkud posilnilo taky složení. Primulus je v tomto ohledu zcela jiný, než většina tablet a produktů na trhu. Je to dobře, nebo ne? A účinkují tabletky tak, jak vypadají? Odpovědi najdete v této mé recenzi.

Doba testování produktu2 měsíce
Kdy se dostavily první účinky2 - 3 týdny
Bez receptu✅ ano
Zvýšení testosteronu
Více energie a vitality
Zvýšení libida
Vedlejší účinkyžádné
Věk25+
Diskrétní doručenídiskrétní doručení do 2 pracovních dnů
Alternatíva➡️ Stoporex Klasik
Cena + Zľavový kupón549 Kč
Ověřený prodej Oficiálny e-shop

Výrobce a původ

Primulus: Výrobce a původZnačka tablet Primulus pochází z České republiky, takže se dá říct, že se jedná o domácí přípravek. Za přípravkem je společnost Primulus Group, ale co se mi líbí nejvíc, zakladatelé se ke své značce hrdě hlásí. Dokonce na oficiální web stránce jsou i jejich fotografie a příběh, který za tabletami je.

Taková otevřenost se mi líbí a je to tak trocha i znamení, že přípravek není nějakým neznámým a anonymním produktem zahraniční společnosti. Samozřejmě, z hlediska charakteristiky se jedná o výživový doplněk, který má formu tablet. Na jeho koupi nepotřebujete mít předpis ani recept od lékaře.

Složení a účinné látky

Primulus: Složení a účinné látkyPrimulus je z hlediska složení a obsahu účinných látek z mého pohledu jedním z nejvíc pozoruhodných přípravků na našem trhu, pokud ne vůbec tím nejzajímavějším. Proč? Nachází se v něm totiž neobvyklá kombinace různých vitamínů, minerálů a extraktů rostlin patřících do kategorie přírodních afrodiziak.

Toto jsou ty nejdůležitější látky, které tablety obsahují:

Tribulus Terrestris: Myslím, že každý, kdo přišel do kontaktu s nějakým přípravkem určeným na podporu erekce, pozná Kotvičník zemní. Jde o velmi účinné a kvalitní afrodiziakum pocházející z Asie, které obsahuje množství zajímavých látek. Extrakt z rostliny je v Primulusu za účelem zvýšení testosteronu, libida, vitality a energie.

Černé koření: Černé koření se nepoužívá jen v kuchyni, ale je rovněž součástí různých přípravků na přírodní a rostlinné bázi. V tabletách Primulus se nachází extrakt z tohoto koření, přičemž důvodem jsou jeho antioxidační vlastnosti, podpora imunitního systému a pomoc s krevním tlakem. Koření velmi dobře působí na trávící nebo dýchací systém.

Pískavice řecké seno: Tuto rostlinu možná poznáte pod zkráceným názvem Fenugreek, ale předpokládám, že o ní teďka slyšíte poprvé. Přiznám se, i mě zaskočilo, že se nachází v Primulusu, ale pak jsem se dozvěděl, že je to i výborné afrodiziakum a celkově univerzální tonikum. Tato rostlina je něco jak skrytý poklad, má velmi zajímavé účinky.

Hořčík: Ptáte se, co dělá v přípravku na podporu erekce a potence minerál Hořčík? Nachází se tady z důvodu podpory celkové fyzické vitality a pro jeho podporu, zvýšení energie a metabolizmu. V Primulusu je navíc zastoupen v unikátní formě Aquamin Marine Magnesium, co je jeden z nejlepších typů bohatého přírodního zdroje Hořčíku.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Zinek: Na potlačení únavy, ale například i na zlepšení spermatogenezy a podporu sexuální vitality, na to všechno funguje Zinek a to taky důvod, proč ho v Primulusu můžete najít. Tento minerál pomáhá i na imunitní systém a taky podporuje udržení správné hladiny hormonů, především testosteronu, co zvyšuje sexuální apetit.

Selen: Posledním důležitým minerálem, který se nachází v Primulusu, je Selen. Také v tomto případě jde o látku podporující imunitu, vitalitu, spermatogenezu a taky hladinu testosteronu v těle. Zároveň se jedná o antioxidant působící proti předčasnému stárnutí buněk, ale zároveň i proti únavě, podrážděnosti a celkové slabosti.

Vitaminy: V Primulusu se nachází ještě směs vícerých vitaminů, konkrétně jde o vitaminy C, B6 a D3. První jmenovaný je známý podporovatel imunitního systému a antioxidant. Vitamín B6 má vliv na vitalitu a nervový systém. Vitamín D3 je důležitý pro naši pokožku, a rovněž kvůli normální činnosti pohybové soustavy.

Co se týče koncentrace látek obsažených v Primulusu, tady jsou jejich objemy:

Látka:Množství:
Zinek7,68 mg
Hořčík122,5 mg
Selen2,75 μg
Vitamín D325 μg (1000 UI)
Vitamín B61 mg
Vitamín C50 mg
Biotín30 μg
Fenugreek175,3 mg
Tribulus Terrestris150 mg
Extrakt z černého koření5 mg

SLOŽENÍ SPECIÁLNĚ PRO MUŽE

Kombinace všech výše zmíněných účinných látek vznikla pečlivým výběrem a testováním tak, aby společně jejich vlivy byly výsledkem unikátní synergie potřebné speciálně pro muže. Primulus je tedy víc, než jen běžný produkt na lepší sexuální zdraví!

Dávkování a užívání

Primulus: Dávkování a užíváníJak se užívá Primulus? Poměrně snadně, nakolik se jedná o tablety určené na perorální užití, které stačí spolknout a zapít vodou. Na rozdíl od konkurence ale výrobce netvrdí, že vám stačí užít jednu tabletu například hodinu před sexem.

Jedna dávka = 2 💊💊 tablety. Jednu tabletu užijte ráno, druhou večer

Důležité je pravidelné užívání, co zodpovídá taky velikosti balení, které je určeno na 1 celý měsíc

Svým užíváním a především dávkováním se Primulus podobá na ty značky přípravků, které se mají užívat dlouhodobě a pravidelně. Výrobce sám tvrdí, že takové užívání je nejlepší a já se k tomu mohu jen přidat. Se stoupajícím počtem dní během užívání jsem pociťoval účinnost tablet čím dál tím víc.

Účinky

Primulus: ÚčinkyPokud si myslíte, že Primulus jsou prostě jenom tablety určené na podporu erekce nebo lepší potenci, lehce se mýlíte. Jde totiž o komplexní multipřípravek určen speciálně pro muže, tedy alespoň takto se značka samotná charakterizuje. Její účinky jsou tedy o něco širší, co je ale pozitivum.

Toto všechno Primulus nabízí:

Vyšší sexuální apetit

Již samotné složení Primulusu je jednoznačně zaměřené především na zvýšení libida a tedy hladiny testosteronu. Důsledkem dlouhodobějšího užívání může dojít k opravdu viditelnému navýšení sexuálního apetitu a celkově sexuální energie a vitality. V tomto ohledu jsou muži s Primulusem maximálně spokojení a takovou zkušenost mohu potvrdit i já.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Snížení únavy během dne

Druhým důležitým účinkem během užívání Primulusu by mělo být snížení únavy. Z hlediska složení by to mělo být reální, podporují to prakticky všechny nejdůležitější účinné látky. Ve skutečnosti tomu tak i je, i když v tomto ohledu jsou na trhu rozhodně i lepší prostředky, které nabízejí složení čistě zaměřené pouze na zvýšení energie.

Zlepšení nálady

Možná se ptáte, co je vlastně toto za účinek. Taky jsem se tak trocha divil, ale pak jsem si uvědomil, že právě Fenugreek ve spolupráci s dalšími minerály působí na upokojení nervové soustavy a zlepšení její funkčnosti. Výsledkem je pak právě lepší nálada, i když tento termín považuji za ne zcela odpovídající. Spíše bych řekl: vyrovnanější nálada.

Boj proti nachlazení nebo rýmě

Rozhodně poznáte ten vtip o tom, že největším mužským onemocněním je rýma. Nuž, či se to nám mužům líbí, nebo ne, někdy to tak opravdu je. Právě proto Primulus bojuje svým složením právě proti nachlazení a rýmě. Jak se mu to daří? Já osobně tento účinek neumím posoudit, u mě nic nenastalo, ale několika mužů mají pozitivní zkušenost.

Rychlejší nabírání svalové hmoty

Víceré minerály a vitaminy v přípravku mají pozitivní vliv a účinek na pohybovou soustavu, především na stav svalstva. Dokáže ale Primulus stimulovat lepší a rychlejší nabírání svalstva? Dle mě ne a v tomto jsem opravdu skeptik i dle vlastní zkušenosti. Někteří muži říkají o určitém vlivu, ale v této oblasti velký účinek není příliš vidět.

NEČEKEJTE ZÁZRAKY NA POČKÁNÍ

Výše zmíněné účinky se nedostaví samozřejmě na počkání ihned. Primulus je založený na přírodním základu, čili míra intenzity jeho účinků je přímo závislá od dosažení dostatečné hladiny těchto účinných látek v organizmu. K tomu dojde až po jisté době.

Nežádoucí účinky

Primulus: Nežádoucí účinkyPodobně jak u jiných přírodních přípravků, taky v případě Primulusu se nemusíte bát, že by se během jeho užívání mohly objevit nepřiměřené nebo nežádoucí účinky. Všechny látky, které jsou v tabletách obsažené, jsou pro organizmus přirozené a dokonce ani vyšší dávka by neměla způsobit žádné negativní vlivy.

Pochopitelně, na úvod dávkování se přechodně mohou u některých mužů objevit například menší trávící problémy, ale to jen v důsledku začátku užívání něčeho nového. U mě to naštěstí nebylo a takové případy jsou velmi zřídkavé. Klasické vedlejší účinky typické pro syntetické léky však u Primulusu nehrozí.

Balení a cena

Primulus: Balení a cenaZnačka Primulus si zaklade na tom, že se od mnohých dosavadních a zavedených přípravků odlišuje ve vícerých parametrech a charakteristikách. Jinak tomu není ani v případě balení, nakolik přípravek je jen v jedné verzi a má pouze jednu velikost balení s obsahem 60 tablet, co je odlišnost od většiny ostatních značek.

Kolik vychází jedna tableta při dlouhodobém užívání, to ukazuje následující tabulka:

Počet tablet v balení60 ks
Cena za balení549 Kč
Cena za jednu tabletu9,15 Kč
Cena za denní dávku18 Kč
Cena za tříměsíční kúru1647 Kč

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Měsíční investice, nakolik 1 balení vydrží, když dodržíme doporučené dávkování, přesně 1 měsíc, není vůbec vysoká vzhledem na to, jaké benefity a široké účinky Primulus nabízí. Dokonce bych řekl, že poměr ceny a výkonu je mimořádně nadprůměrný a to je jen dobře. Za to má značka Primulus ode mě velký palec nahoru!

Kde koupit

Kde koupit PrimulusV lékárně jsem Primulus zatím neviděl, i když možná, že jsem jen něco přehlédl, případně jsem se neptal ve správné lékárně. Stejně tak jsem na přípravek nenarazil ani v mých oblíbených internetových lékárnách, co ale nevnímám jako problém. Mnoho lidí dle toho produkty posuzuje, ale to není správná cesta.

U tabletek pro muže je naopak čím dál tím častější situace, že se přípravek dá koupit přímo na oficiální stránce výrobce nebo distributora a tak je tomu i teď. Na Primulus.cz najdete nejen všechny informace o tabletách, ale taky možnost koupit si je online.

Samotná objednávka neprobíhá zcela tak, jak jsem byl zvyklý u jiných výrobců, ale nevnímám to jak velké mínus. Nákup je prostý a rychlý.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Primulus sice je na našem trhu již 3 roky, ale je třeba říct, že ne všichni muži o něm slyšeli. Počáteční nedůvěru se snaží výrobce překonat zárukou vrácení peněz v případě nespokojenosti s účinky. To je dle mě velmi dobrý krok.

Online objednávka, doprava a doručení

Primulus: Online objednávka, doprava a doručeníV každé mé recenzi se snažím na praktickém příkladu ukázat, že nákup přes internet je bezpečný a plynulý, jinak tomu nebude ani teď. Tady je postup, který ukazuje, jak se nakupuje od oficiálního distributora Primulusu:

Jako první si je třeba vybrat stát, z které jste, čili ČR nebo SR

Pak vyplníte své údaje včetně adresy doručení

Zvolíte počet balení, které si objednáváte

Na závěr vyberete dopravu, způsob platby a objednávku odešlete

Jak vidíte, postup nákupu se neodlišuje od toho, na co je člověk zvyklý u běžné objednávky z internetové lékárny nebo eshopu s přípravky pro zdraví. Mínusem je jen jeden typ dopravy a to doporučená zásilka přes Česku poštu, chtělo by to ještě kurýra, co je pohodlnější doprava.

O něco širší je výběr možností placení a tady máte na výběr platbu předem, ale i platbu na dobírku při převzetí. Předem se dá platit online a to platební kartou, případně převodem na účet. To však trvá o něco déle, co způsobí omeškání odeslání zásilky. Nejrychlejší odeslání je u platby na dobírku.

vyhodne baleniOKAMŽITÉ ODESLÁNÍ

Velkým plusem je rychlost dodání Primulusu. Výrobce expeduje zásilku okamžitě po obdržení objednávky a platby. Pokud budete platit online platební kartou nebo na dobírku, zásilka odchází ještě v den objednání.

Nejčastější otázky

Primulus: Nejčastější otázkyPojďme se podívat teď na to, co muže na přípravku nejvíc zajímá. Není to jen složení nebo způsob nákupu, ale i některé praktičtější otázky. Prošel jsem proto víceré internetové fóra a diskuse, abych takové otázky sesbíral. Teď ty nejvíc hledané na tomto místě zodpovím a to na základě vlastní zkušenosti:

Jaký vliv má Primulus na sexuální zdraví?

Primulus pomáhá stimulovat hladinu testosteronu do zdravých hodnot, co má vliv na sexuální apetit a libido. Nejedná se však o žádnou substituční terapii, na to byste potřebovali syntetické látky. Sekundárním vlivem může být pocit větší sexuální energie a výdrže během pohlavního styku. Na ostatní oblasti tablety vliv nemají.

Pomůže mi přípravek k lepší erekci?

V tomto ohledu nečekejte žádné zázraky a ani účinky. Složení Primulusu sice může zvýšit sexuální energii a apetit, ale pokud máte vážnější problém s kvalitou ztopoření, tento přípravek není pro vás optimální volbou. Nebudu vám rozhodně slibovat něco, co se nedá splnit, takže na erekci vám doporučuji hledat jiné značky.

Za jak dlouho se dostaví první účinky?

To je velmi individuální u každého muže. Já jsem první pozitivní účinky začal pociťovat již po dvou nebo třech týdnech, víc se to ale ukázalo až po prvním měsíci. Současně s dlouhodobějším užíváním stoupá i viditelnost vlivů a jejich efektivita, u mě jsem dosáhl vrchol během třetího měsíce.

Je pro někoho Primulus přímo určen a pro někoho naopak rozhodně ne?

Je speciálně určen pro muže ve věku nad 25 let, nakolik od této hranice začíná přirozeně klesat hladina testosteronu v těle. Co se týče případných kontraindikací, výrobce je nezmiňuje, ale osobně si myslím, že muži s kardiovaskulárními a vážnými hormonálními problémy by měli nejdřív navštívit lékaře, aby se o užívání poradili.

Můžu si dát najednou i dvě pilulky?

Výrobce sám doporučuje dávkování ve složení 1 tableta ráno a 1 tableta večer, co je dle výrobce optimální řešení. K tomuto názoru se přikláním i já, především během dlouhodobého užívání je lepší rovnoměrné rozložení dávky. Zároveň ale platí, že pokud náhodou ráno zapomenete tabletu užít, můžete to doběhnout večer.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Zkušenosti

Primulus: ZkušenostiPojďme se teď podívat na to, jak reagují na Primulus muži. Většina hodnocení a zkušeností je pozitivní, přípravek jako celek nikdo nezatratil, alespoň co jsem spatřil já. Velice dobře je hodnocená i samotná cena, k čemu se rozhodně připojuji, Primulus není vůbec drahý a kdo si to rozpočítá na 1 den užívání, dostane se pod 30 Kč.

Malé problémy se spojují s rychlostí nástupu účinků a s tím, že ne všechny vlivy jsou až tak viditelné. I když složení je z hlediska počtu látek rozhodně zajímavé, Primulus musíte užívat delší dobu, aby se to v praxi projevilo.

Nevýhodou je, že na samotnou erekci vám tablety nepomohou. Naopak, pokud chcete zlepšit imunitu a vitalitu, tady jsou již reference od uživatelů o poznání lepší. Mnozí však mají pravdu v tom, že Primulus je tzv. kočkopes, protože se snaží pomoct ve všem, ale ani v jedné oblasti není absolutní špička.

NENECHTE SE SPLÉST

Bohužel, během hledání zkušeností a hodnocení jiných mužů jsem si připadal, jako kdyby hodně z nich neumělo číst. Víceří si stěžují na to, že jim Primulus nepomáhá se zlepšením ztopoření, ale jak jsem již řekl dřív, nejedná se o tablety vyráběné za tímto účelem.

Vlastní zkušenost

Primulus: Vlastní zkušenostJá sám jsem se dostal ke značce na základě doporučení známého a nakonec jsem byl celkem rád. Jak říkám, na první pohled jsou tablety výjimečné, a proto jsem měl i vysoké očekávání. V něčem se naplnily, v něčem ne.

Přípravek jsem užíval dohromady tři měsíce, a i když první menší výsledky jsem pocítil poměrně okamžitě, na větší výkonnost jsem si musel počkat. Prakticky až v posledním měsíci užívání byly změny opravdu viditelné, co je trocha problém. Mohlo by to být i dřív, toto Primulusu rozhodně vytknu, v této oblasti je co zlepšovat.

Ze samotných účinků jsem až na malé výjimky v jisté formě pocítil vliv toho, co je i deklarováno, co hodnotím pozitivně. Výborný je také poměr ceny a výkonu, bezproblémové je taky dodání přípravku. Primulus je, na základě celkového pohledu, rozhodně nadprůměrným produktem, ale čistě jen na zlepšení sexuálního života jsou i lepší možnosti.

Výsledek vlastního testování

Primulus: Výsledek vlastního testováníPokusím se tedy všechny výše uvedené zkušenosti z vlastního užívání tablet shrnout do konkrétního výsledku. Primulus je sice přípravek, pro který se člověk umí nadchnout, je třeba se ale dívat více na fakty, než jen na dojmy.

Pokud se zaměřím na Primulus z hlediska hodnocení jak ve škole, dávám mu dvojku

Uvažoval jsem jistou dobu i nad tím, že bych ke známce přidal mínus, ale nakonec jsem to neudělal. Pokud hledáte přípravek jenom na posilnění erekce, v tomto případě mu můžete dát pokojně i horší hodnocení, ale dle mě si to nezaslouží. Primulus totiž není přípravek jenom na zlepšení erekce.

Naopak, jeho účinky jsou mnohem širší a na první pohled navzájem ani nesouvisí. Pokud však mám hodnotit to, zda se tyto účinky dostaví v praxi, tablety si rozhodně pochvalu zaslouží. U některých mužů to je lepší, u jiných horší, ale v zásadě Primulus účinkuje. Z pohledu poměru ceny a výkonu je to dokonce jemný nadprůměr.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Zhodnocení

ZhodnoceníDle vlastní zkušenosti, ale i na základě referencí a recenzí ostatních uživatelů, lze považovat Primulus za pozitivní výjimku v oblasti přípravků určených pro muže. Z hlediska účinnosti se jedná o nadprůměrný přípravek, a i když účinky přímo na potenci nejsou až tak široké, přípravek to vynahrazuje jinými vlivy.

Dá se říct, že svým způsobem je Primulus opravdu výjimečným přípravkem, který byste rozhodně měli vyzkoušet. Nemohu vám zaručit, že bude fungovat u vás na 100 %, ale za tou zkoušku to dle mě stojí. Navíc, když výrobce garantuje vrácení peněz, příliš neriskujete, pokud by účinnost nebyla plně dle vašich představ.

Primulus má jako přípravek bylinného charakteru navíc několik důležitých výhod:

je dostupný bez lékařského předpisu

lze ho užívat dlouhodobě a to bez jakýchkoliv nežádoucích účinků

má velmi široký záběr účinků, co je velké plus

jeho působení je přirozené, stejně jak jeho složení

Samozřejmě netvrdím, že se jedná o něco extrémně skvělé. Dokonce si myslím, že pokud chcete podpořit lepší erekci, ztopoření, spermatogenezu a lepší sexuální zážitek, Primulus není úplně nejlepší volba. V tomto případě doporučuji spíše Stoporex.

Já sám však mohu na základě vlastní trojměsíční zkušenosti potvrdit, že tento přípravek je pro muže rozhodně praktickým pomocníkem. Složení je doslova ušité na míru a především tehdy, pokud potřebujete pocítit víc energie a vitality, se vám bude Primulus hodit. Pokud je toto váš cíl, rozhodně ho mohu doporučit!

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
3.4/5 - (18 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *