Proerecta: Tablety na podporu erekce se silou matky přírody. Zde jsou mé zkušenosti

Proerecta: recenze + účinky, cena, kde koupit a zkušenostiJiž delší dobu se na našem trhu neobjevil nový a zároveň zajímavý přípravek určen pro muže s problematickou erekcí. Mé přání byly nedávno vyslyšeny a to prostřednictvím značky Proerecta. Jak již říká samotný název produktu, jde o přesně ten druh přípravku, který ocení muži s nedostatečnou potencí.

Proerecta je přírodní doplněk stravy určen na podporu prokrvení penisu, posilnění libida a prodloužení výdrže právě díky dvěma předešlým účinkům. Dle výrobce by neměly užívání doprovázet žádné nežádoucí účinky a nástup těch žádoucích by měl nastat již do 60 minut. Silné slova, že jo?

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, PROERECTA

Rozhodl jsem se proto podívat na Proerectu blíže a zkusit ji. O tom, jaké má složení, jaká je cena, kde se dá koupit a především o tom, jaká byla má praktická zkušenost s účinky, je právě táto recenze. Ať se líbí, čtěte.

Doba testování produktu2 měsíce
Kdy se projevily první účinkydo 1 týdne
Bez receptu✅ ano
Zlepšení erekce
Zvýšení libida
Zvětšení penisudo 1 cm při dlouhodobém užívání
Vedlejší účinkyžádné
Věkvšechny věkové kategorie
Diskrétní doručenídiskrétně doručeny do 1-2 dnů
Lepší alternativa➡️ Stoporex Klasik
Cena499 Kč
Ověřený prodej Oficiální e-shop

Výrobce a původ

Proerecta: Výrobce a původVýrobcem tablet Proerecta je česká společnost eMarkest, takže se dá říct, že jde o domácí produkt. Přípravek je registrován oficiálně jako výživový doplněk, je proto dostupný bez lékařské indikace ve formě předpisu. To je výhoda tablet, podobně taky v případě jejich konkurence, která je na tom podobně.

Co se týče transparentnosti, kladně hodnotím, že výrobce uvádí na obalu tablet kompletní složení a to včetně konkrétní koncentrace každé účinné látky. Jde taky o výrobek řádně ohlášen na Ministerstvu zdravotnictví ČR a současně splňuje standardy výroby dle GMP. Z tohoto hlediska je všechno v pořádku.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Proerecta (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:449 Kč

Složení a účinné látky

Proerecta: Složení a účinné látkyCo se týče složení, Proerecta jde cestou 100 % přírodního charakteru z hlediska účinných látek. To sebou přináší lepší dostupnost z hlediska indikace a nákupu, ale například dle mně taky přirozenější působení na sexuální zdraví. Dle výrobce jsou ve složení jen látky s prokazatelným vlivem na erekci a to ve formě bezpečných výtěžků.

Proerecta: Složení a účinné látky

Proerecta obsahuje konkrétně tyto účinné látky:

Tribulus Terrestris: Z hlediska složení je nejdůležitější rostlinou v obsahu Proerecty Kotvičník zemní, který se tady nachází ve formě extraktu. Táto rostlina je poměrně častou součástí taky konkurenčních tablet a má smysl především pro lepší prokrvení penisu, co sebou přináší kvalitnější erekci. Kromě toho je hodně účinným přírodním afrodiziakem.

Maca: Taky druhá rostlina ve složení tablet je známým afrodiziakem přírodního charakteru, konkrétně se jedná o jihoamerickou Řeřichu peruánskou, nazývanou taky Maca. Kořen této rostliny se konzumuje pro stimulaci libida a pomáhá taky lepšímu ztopoření v rámci dlouhodobého působení. Maca má pozitivní vliv taky pro prostatu a spermatogenezu.

Arginin: Součástí účinných látek je taky Arginin, aminokyseliny s velice prospěšným účinkem na erekci a ztopoření. Táto látka totiž přímo ovlivňuje výrobu oxidu dusnatého v těle, co je sloučenina uvolňující cévy a tak zlepšuje prokrvení penisu. Následkem toho dochází ke zlepšení ztopoření a to v případech problémů erekce vázodilatačního typu.

Citrulin: Poměrně častým dvojčetem Argininu je Citrulin. Jde taky o aminokyselinu s příznivým účinkem na erekci, nakolik se v těle přeměňuje právě na Arginin, který podporuje lepší účinky oxidu dusnatého. Cílem Citrulinu je tak urychlit a zviditelnit nástup účinků Argininu a táto dvojice se dá společně najít u hodně podobných tablet.

Ženšen: Extrakt ze Ženšenu je sice v Proerecte objemově zastoupen o něco méně, ale taky táto látka je důležitá pro správné fungování pohlavní soustavy. Rostlina je známá především jako podpora lepší imunity a vitality, pomáhá taky prokrvovat pohlavní soustavu a penis. Má rovněž příznivý vliv na pocit sexuální energie a může zlepšit libido.

Kakaovník: Poněkud netradiční složkou v tabletách na erekci je extrakt z Kakaovníku, ale jenom na první pohled. Možná jste se již dočetli, že čokoláda s vysokým obsahem kakaa má velice příznivé účinky na erekci a právě proto se účinná látka nachází taky v Proerecte. Jde o stimulant lepšího fungování srdce a podporu rozšíření cév, čili lepšího prokrvení.

Vitamín E: Poslední látkou, kterou zmíním v rámci složení Proerecty, je vitamín E. Tento vitamín má vícero pozitivních vlivů na lidský organizmus, no v tabletách se nachází především kvůli účinkům na sexuální oblast. Pomáhá totiž zpomalit srážlivost krve a zlepšuje tak její cirkulaci v penisu. Kromě toho zvyšuje citlivost na sexuální dráždění.

Tyto účinné látky se v tabletách nacházejí v následujících koncentracích:

Látka:Množství
Tribulus terrestris (extrakt)300 mg
Arginín (hydrochlorid)250 mg
Citrulín235 mg
Kakaovník (extrakt z bôbov)208 mg
Ženšen (extrakt z koreňa)60 mg
Maca (extrakt z koreňa)50 mg
Vitamín E15 mg

ZAJÍMAVÉ SLOŽKY

Na první pohled obsahuje Proerecta taky některé účinné látky, které u konkurence nenajdete. Jde především o extrakt z kakaovníku a vitamín E, které nejsou zcela tradiční součástí ostatních přípravků. Tyto zajímavé složky však mají svůj smysl a jejich přítomnost je pozitivem.

Dávkování a užívání

Proerecta: Dávkování a užíváníCo se týče dávkování, tady je situace v případě Proerecty dost podobná, jak u její konkurence. Účinky jsou založeny na dlouhodobějším užívaní, no první známky zlepšení by se měly objevit již v průběhu několika týdnů. Způsob dávkování je přitom dle mně dostatečně flexibilní pro každého.

Jedna dávka = 1 tableta. Maximální denní dávka jsou 2 tablety

Tablety se mají užít 60 minut před pohlavním stykem a to buď v objemu 1, nebo ve zvýšeném objemu 2 tablet

Zvýšené dávkování 2 tablet je určeno pro muže, kteří mají větší problém s kvalitou erekce a ztopořením. Jde zároveň o maximální dávku, kterou byste neměli překročit. V každém případě platí, že pilulky je nutno dostatečně zapít, nejlépe čistou vodou. Dodržujte taky datum spotřeby.

Účinky

Proerecta: ÚčinkyNejdůležitějším účinkem tablet Proerecta je podpora erekce a potence co nejvíc přirozenou cestou. Za těmito všeobecnými frázemi se skrývají účinky na konkrétní oblasti sexuálního života a to nejen na samotné ztopoření, ale například taky na sexuální apetit. Výsledkem by měl být komplexní vliv tablet.

Jak je to v praxi? Tady jsou jednotlivé účinky popsané detailněji:

Lepší erekce

Alfa a omega účinnosti Proerecty je v podpoře erekce. Tento účinek je dosažen pomocí prakticky všech účinných látek, nejvíc však asi pomocí aminokyselin. Promítá se teoretické složení do praxe? Ano, mohu potvrdit, že v tomto ohledu ano. Já sám jsem pocítil zlepšení ztopoření, především lepší a rychlejší nástup. Došlo to ale po delším užívání.

➡️ Proč doporučuji Proerecta? na základě mých osobních zkušeností a dlouhodobých testů více produktů, tablety Proerecta opravdu fungují

Zlepšení libida

Druhým vlivem tablet by měl být pozitivní účinek na libido. Tento vliv by měl přípravek mít jednak působením na lepší prokrvení pohlavní soustavy, ale taky díky obsahu přírodních afrodiziak typu Maca a Tribulus Terrestris. Tady se u mně jeho účinnost prokázala o něco méně, jak tomu bylo v případě nástupu erekce, navzdory tomu je ale viditelná.

Dlouhodobější erekce

O něco lepší je na tom účinek ohledem prodloužení erekce. V tomto ohledu je Proerecta určitě zajímavým přípravkem, který může mít nadprůměrný účinek. Závisí to ale hodně na vašem stavu a u každého muže funguje individuálně. U mně došlo k prodloužení erekce a to aj po první ejakulaci, ale musím objektivně říct, že jsem našel taky negativnější zkušenosti.

Zvýšení sexuální výdrže

Posledním účinkem, který by užívání tablet mělo přinášet, je celkové zvýšení sexuální energie. Tady je účinnost v praxi slabší, u mně jsem dokonce nepocítil žádné viditelné zlepšení. Sexuální výdrž totiž závisí od vícerých faktorů a z hlediska obsahu je Proerecta v tomto případě nedostatečná pro významnější působení v tomto směru.

PRAVIDELNÉ VS. JEDNORÁZOVÉ UŽITÍ

Co se týče užívání, výrobce deklaruje, že Proerecta představuje okamžitou jednorázovou pomoc. Já osobně však mám lepší zkušenosti s pravidelným a dlouhodobějším užíváním, tablety jsem užíval 3 měsíce a mohu říct, že takové užívání přináší lepší výsledky a viditelnější účinky.

Nežádoucí účinky

Proerecta: Nežádoucí účinkyMůže se během užívání Proerecty vyskytnout nějaký nežádoucí či negativní účinek? Zcela vyloučit se to nedá, například vícero lidí trpí alergiemi na některé rostliny obsažené ve formě extraktů taky v tomto přípravku. Naštěstí, jde o velmi výjimečné situace a u mě například žádné nežádoucí, vedlejší nebo negativní účinky nenastaly.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Proerecta (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:449 Kč

Výrobce deklaruje, že užívání je bez takových jevů, no ze začátku se mohou objevit například trávicí problémy, dokud si organizmus na nový přípravek zvykne. Lidi, kteří mají problémy s krevním tlakem, mohou pocítit bolesti hlavy. To je taky důvod, proč se mužům s neléčeným vysokým tlakem a kardiovaskulárními onemocněními Proerecta nedoporučuje.

Balení a cena

Proerecta: Balení a cenaZákladní balení tablet obsahuje 12 kapslí. Dle toho, jaké dávkování zvolíte, by mělo toto balení vydržet 6 až 12 dnů. Na úvod doporučuji dávkování 2 tablet denně, později to můžete změnit na 1 tabletu, pokud budou účinky již stabilizované. Kromě tohoto základního balení se dají koupit taky větší, které jsou již cenově výhodnější.

Tady je konkrétní přehled všech balení a srovnání jejich cen při užívání každý den:

Typ balení:Množství tablet:Cena za balení:Cena za tabletku:Ušetříte:Ověřená koupě:
1x Proerecta12499 Kč42 KčChci zkusit
2+1 ZDARMA Proerecta36999 Kč28 Kč513 KčChci zkusit
4+2 ZDARMA Proerecta721854 Kč26 Kč1170 KčChci zkusit

Jak vidíte, taky v případě Proerecty platí, že dlouhodobější užívání se oplatí finančně víc. Čím větší balení koupíte, tím nižší bude cena za jeden den užívání. Největší balení vám může vydržet až 72 dnů a je s ním spojená taky největší sleva. Z hlediska srovnání s konkurencí je Proerecta cenou někde uprostřed.

✅ Doporučuji: cenově nejvýhodnější 6-balení, kde ušetříte až 1170 Kč!!

Kde koupit

Kde koupit ProerectaNavzdory tomu, že je Proerecta řádně registrovaný výživový doplněk, v lékárně ji nenajdete. Tablety se nedají koupit osobně v klasické nebo internetové lékárně a nenašel jsem ani jiné externí možnosti. Jedinou volbou tak zůstává oficiální eshop výrobce, co já určitě nepovažuji za nevýhodu.

Právě naopak, tímto směrem jdou taky mnohem známější a prestižnější značky, nakolik jim to umožňuje plnou kontrolu nad cenou a zároveň záruku originality. Tablety koupíte jedině přes oficiální eshop www.proerecta.cz, který distribuuje balení do České republiky.

Pokud budete náhodou v Praze, kde má výrobce oficiální sídlo, máte možnost si převzít balení taky osobně a to během pracovních dnů od 09:00 do 18:00. Osobní odběr je také možný. Já jako nejpohodlnější vidím objednávku online.

vyhodne baleniEXPEDICE DO 24 HODIN

Rychlost a pohodlí, to jsou největší výhody objednávky přes internet. Právě proto výrobce zasílá balení tablet hned na druhý pracovní den od doručení objednávky.

Online objednávka, doprava a doručení

Prostakan forte: Online objednávka, doprava a doručeníAbychom vám ukázal, že objednat si tablety není opravdu vůbec složité přes internet, rozhodl jsem se alespoň ve zkratce naznačit postup objednávky online. Tady je stručný postup v bodech a následně taky základní informace o dopravě a platbě:

Na úvod si vyberete velikost balení od 12 do 72 tablet

Následně zadáte své osobní údaje a adresu doručení

Pak vyberete způsob dopravy od osobního odběru po kurýra

Na závěr zvolíte typ platby, objednávku zkontrolujete a odešlete

Co se týče dopravy, na výběr máte doručení Českou poštou za 109 Kč nebo službou Zásilkovna za 59 Kč ale taky kurýrem za 99Kč. Tady doporučuji využít kurýra, je to rychlejší a pohodlnější. Osobní odběr je zdarma.

✅ Doporučuji: cenově nejvýhodnější 6-balení, kde ušetříte až 1170 Kč!!

U platby máte vícero možností. Pokud chcete platit přímo u převzetí výrobku, můžete si zvolit dobírku. Platit se však dá taky předem a to buď vložením přímo na bankovní účet nebo přes online platbu s využitím platební karty. Já osobně doporučuji poslední možnost, je nejrychlejší a nejvíc pohodlná.

Nejčastější otázky

Prostakan forte: Nejčastější otázkyV souvislosti s  Proerectou jsem zaznamenal mnoho otázek a podnětů od mužů na internetu. Prošel jsem si nejedno internetové fórum nebo diskusi a zjistil jsem, že hodně mužů má o fungovaní těchto tablet ještě pořád málo informací. Abychom povědomí zvýšil a aby byla má recenze kompletní, odpovím teď na nejčastější dotazy:

Proč není Proerecta na lékařsky předpis?

Důvodem je, že neobsahuje žádné synteticky nebo chemicky vyráběné léčivo, které by podléhalo lékařské indikaci. Proerecta je totiž přípravkem čistě přírodního charakteru, který je volně dostupný a představuje podporu lepšího fungování erekce a potence. To, že je bez předpisu, nijakým způsobem nesnižuje účinnost či hodnověrnost.

Mohu tablety kombinovat s jinou značkou nebo alkoholem?

Výrobce nedoporučuje kombinovat tyto tablety s jiným podobným přípravkem a já se k tomuto taky připojuji. Pokud ale užíváte nějaké léky na předpis, měli byste se s lékařem poradit o možnosti souběžného užívání Proerecty. Co se týče kombinace s alkoholem, příliš to nepřehánějte.

Jak dlouho účinkuje tableta po požití?

Nástup účinků by měl být do 1 hodiny, táto doba se může u každého muže lišit v závislosti od jeho zdravotního stavu. Co se týče doby účinnosti od užití, výrobce udává na svém oficiálním webu účinnost až do 24 hodin. Tady bych byl ale opatrný, dle hodnocení mužů rozhodně takhle dlouho účinek netrvá. U mně to bylo zhruba 3 až 5 hodin.

Existují nějaké kontraindikace s užíváním tablet?

Ano Proerecta je sice vhodná pro každého muže, ale pozor si dejte v určitých specifických případech. Říkám především o případech, že jste překonali závažnou nemoc nebo máte poruchu kardiovaskulárního systému. Tablety nejsou vhodné pro muže se zvýšeným tlakem, po infarktu, po mrtvici a pro muže s vážným onemocněním srdce.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Proerecta (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:449 Kč

Jak je to s balením při doručení, zjistí někdo, co jsem si objednal?

V tomto funguje značka velice podobně jako konkurence. Balení tablet je totiž maximálně diskrétní, nemusíte se obávat, že by vám domů došel balíček s reklamním označením výrobku. Zásilka je neprůhledná a nikdo nezjistí, co konkrétní jste si objednali. Uvedeny jsou pouze odesilatel a přijímatel balíčku.

Zkušenosti

Prostakan forte: Zkušenosti

Co se týče konkrétních hodnocení účinků, vyzdvihován je především účinek na viditelně lepší nástup erekce a její delší udržení. Z hlediska libida a celkového prodloužení sexuální výkonnosti jsou již hodnocení opatrnější, zachytil jsem dokonce taky negativní komentáře.

Tablety jsou však považovány z hlediska poměru ceny a výsledků za dobrou volbu. Pozitivem je taky fakt, že nežádoucí účinky typické pro syntetické přípravky, se tady nevyskytují. Muži ale hodnotí účinnost tablet vysoce pouze v případě dlouhodobějšího užívání.

POZOR NA PŘEHNANĚ NEGATIVNÍ KOMENTÁŘE

Nikdo netvrdí, že Proerecta představuje zázrak, který vrátí každému muži 100 % erekci. Na místě ale nejsou ani přehnaně negativní hodnocení, které tablety označují za zcela neúčinné. Domnívám se, že jde o cílenou negativní reklamu, netřeba její věnovat pozornost.

Vlastní zkušenost

Prostakan forte: Vlastní zkušenostVzhledem k tomu, že Proerecta patří mezi novější přípravky, testoval jsem ji pouze jednou, ačkoli jsem se snažil o co nejdelší období, aby bylo hodnocení co nejvíc objektivní. V zásadě se mé zkušenosti příliš neliší od hodnocení ostatních mužů, dokonce jsem měl dojem, že u mně tabletky účinkují o něco lépe.

Nejvíc spokojen jsem byl s účinkem na erekci, tady se výsledky začaly dostavovat již po dvou týdnech užívání. V ostatních oblastech byl vliv méně výrazný, co je dle mně škoda, nakolik to vnímám jak nenaplněný potenciál.

✅ Doporučuji: cenově nejvýhodnější 6-balení, kde ušetříte až 1170 Kč!!

Z hlediska nástupu účinků funguje Proerecta v pořádku, účinnost trvá několik hodin a pak postupně klesá. Žádné velké zklamání se nedostavilo, ale nebylo to ani žádné extrémní překvapení v pozitivním duchu. Jsem však spokojen s tím, že na trh přišel další nový produkt, který patří do té serióznější části.

Výsledek vlastního testování

Prostakan forte: Výsledek vlastního testováníNa základě vlastního dlouhodobějšího testování mohu potvrdit dvě věci. V první řadě, Proerecta určitě funguje, i když její výsledky nemusí každého muže ohromit a každému pomoct. V druhé řadě, svým poměrem ceny a kvality patří mezi to lepší v nabídce na našem trhu, možná mezi to úplně nejlepší.

Mé výslední hodnocení Proerecty je teda na 1 Chci Proerectu

Samotné účinky je nutno hodnotit komplexně a to, že tablety jsou například účinnější na erekci, bohužel o něco snižuje jejich slabší vliv například na libido. Uvědomuji si ale, že Proerecta je určená primárně na erekci, čemu zodpovídá taky kombinace účinných látek.

Rozhodně se ale dá tabletám jako takovým jen těžko něco vytknout. Svými vlastnostmi a charakteristikou zapadají do své kategorie. Nabídka balení a jejich cena je ale určitě zajímavá a umím si představit, že právě toto muže osloví nejvíc.

Zhodnocení

ZhodnoceníMé závěrečné zhodnocení přípravku Proerecta je optimistické, i když musím říct, že jsem již užíval i lepší tablety. To říkám především s ohledem na celkové zhodnocení účinků, nakolik například na erekci je Proerecta prospěšná, no v jiných oblastech je její vliv slabší.

Nemohu říct, že by mě Proerecta v něčem výrazně zklamala. Pozitivně hodnotím především jeho cenu při dlouhodobějším užívání, tady má dle mně velký potenciál muže zaujmout.

Tablety však mají taky několik plusů:

díky rostlinnému složení jsou dostupné bez předpisu

můžete si je objednat přímo od výrobce pohodlně a rychle

nejsou s nimi spojeny žádné vážné nežádoucí účinky

mají širší působnost, například taky na libido

✅ Doporučuji: cenově nejvýhodnější 6-balení, kde ušetříte až 1170 Kč!!

Navzdory tomu, že vyšší uvedené věci jsou nespornou výhodou, Proerecta není zdaleka jediným přípravkem, který se nimi může chlubit. Vícero konkurenčních značek je též nabízí.

To je nakonec taky důvod, proč jsem se rozhodl na závěr doporučit vám do pozornosti také značku eJoy, Zerex. Má totiž jemně lepší výsledky, co mohu potvrdit nejen já sám ze své zkušenosti, ale taky tisíce jiných mužů. I přesto Proerectu určitě doporučuji a pokud ji chcete zkusit, směle do toho.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Proerecta (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:449 Kč

 

Vaše hodnocení:

4.5/5 - (193 votes)

 

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *