Prostalex: Přírodní podpora prostaty pro všechny muže. Zde je moje recenze

Prostalex: zkušenosti, cena, účinky a recenzeNakolik s potencí a kvalitním sexuálním životem souvisí taky zdraví a stav prostaty, kromě podpůrných prostředků na erekci či libido jsem zkoušel taky několik přípravků určených právě na prostatu. Jedním z nejlepších, jaké jsem měl možnost užívat, byl Prostalex od českého výrobce Advance nutraceutics.

Prostalex patří mezi volně dostupné tablety, které získáte bez předpisu, a to znamená vysokou dostupnost. Nemusíte předtím navštěvovat lékaře a dokonce nemusíte ani jít do lékárny, abyste si prostředek koupili. Objednat se dá přímo přes internet od výrobce.

Nakolik jde o přípravek založen na přírodních účinných látkách, nemusíte se obávat ani nežádoucích a negativních účinků, které jsou typické pro syntetické tablety. Na druhou stranu, možná se vícero mužů bude obávat o účinnost takového přípravku. Na to se teď podíváme.

Doba testování produktu3 měsíce
Kdy se dostavili první účinky1 - 2 týdny
Bez receptu✅ ano
Zlepšení stavu prostaty
Prevence proti rakovině prostaty
Vedlejší účinkyžádné
Věkvšechny věkové kategorie
Diskrétní doručenídiskrétně doručeny do 2 pracovních dnů
lepší alternativaProstanax
Cena319 Kč
Ověřený prodej Oficiálny e-shop

Výrobce a původ

Prostalex: Výrobce a původJak jsem již naznačil v úvodu, za tabletami je český výrobce Advance nutraceutics. Nejedná se vůbec o žádnou neznámou značku, na trhu tato firma působí již 8 let a nabízí produkty na Slovensku, v České republice, ve Slovinsku a expanduje již taky na trhy v Maďarsku a Rumunsku. Prostalex není jediný produkt, který společnost vyrábí.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX PROSTATE

Navíc, společnost používá kvalitní suroviny, vysoko koncentrované extrakty, certifikované složky a maximum účinných látek. V přípravcích je jen nevyhnutelné množství pomocných a doplňkových látek. Všechny suroviny navíc procházejí vstupní kontrolou a každá šarže přípravku pak výstupní kontrolou.

Složení a účinné látky

Prostalex: Složení a účinné látkyProstalex je 100 % přírodní produkt, který je svým složením poměrně unikátní. Kombinace účinných látek je přizpůsobená pro maximální podporu zdravého fungování prostaty a její funkčnosti. V tomto ohledu má Prostalex opravdu jen úzkou konkurenci a výrobce stavil na složení bez jakýchkoliv kompromisů.

Základem přípravku jsou 4 přírodní účinné látky a několik doplňkových látek:

Saw Palmetto: Tato rostlina je poměrně známá taky z přípravků určených na podporu erekce a potence a to především pro její pozitivní účinky na prostatu. Není se tedy čemu divit, že Serenoa plazivá, respektive Serenoa repens, je důležitou součástí Prostalexu a to ve formě kvalitního extraktu. Z hlediska objemu jde o nejdůležitější látku přípravku.

Tato palmovitá rostlina pocházející z pobřeží Severní Ameriky se využívá na podporu prostaty již staletí, především její plody. Kromě podpory prostaty má příznivý vliv například taky na močový systém a reprodukční orgány.

Pygeum africanum: Český název této rostliny je Švestka africká a jde o strom vyskytující se převážně v střední a jižní části Afrického kontinentu. Taky v tomto případě jde o složku, která má pozitivní vliv na prostatu, no především na správné a zdravé fungování močových cest a to včetně močového měchýře.

Na tyto účinky se v tradiční lidové medicíně využívá kůra stromu, která je ve formě kvalitního extraktu zastoupená taky v Prostalexu. V současné době se přípravky s takovým extraktem používají na léčbu prostatitidy a taky benigního zvětšení prostaty.

Urtica dioica: U nás poznáte tuto rostlinu asi pod názvem Kopřiva dvoudomá. Jde o krmení pro drůbež, no především o léčivou rostlinu typickou pro tradiční lidovou medicínu. Kopřiva se vyskytuje taky u nás, no například i v Jižní Americe. Rostlina je typická tím, že při kontaktu s kůží dochází na pokožce ke svědění, pálení a typickému zarudnutí.

Tato léčivá rostlina se v minulosti sbírala především kvůli vysokému obsahu vitaminu C na imunitu, ale pomáhá taky na zlepšení krevního oběhu. Extrakt z rostliny je v Prostalexu kvůli příznivému účinku na zdraví prostaty taky kvůli podpoře ledvin a vylučování toxinů z těla.

Beta-sisterol: Tato rostlinná přírodní látka je důležitou součástí Prostalexu a patří mezi aktívní látky pomáhající především na zvětšenou prostatu. Beta-sisterol je rostlinný sterol z ovoce, zeleniny, ořechů a různých semínek, přičemž jeho užívání pomáhá na zmírnění příznaků benigní hyperplazie prostaty.

Tato rostlinná látka je velice podobná cholesterolu, no zajímavé je, že její pravidelné užívání pomáhá snížit hladinu toho špatného cholesterolu v krvi. Při zánětech prostaty pomáhá tím, že se na prostatu naváže a aktivně v ní působí. V Prostalexu je zastoupená přes extrakt sójových bobů.

Další látky: Kromě výše zmíněných 4 přírodních účinných látek lze najít v přípravku taky sóju, želatinu, inulin a stearan horečnatý, co je látka proti hrudkám. Jde o doplňkové látky, kterých cílem je zlepšit vstřebatelnost kapsuly v lidském organizmu a tím pádem podpořit účinky přírodních látek.

Co se týče 4 základních účinných látek, v tabletách jsou v této koncentraci:

Látka:Množství:Účinek:
Saw palmetto (Serenoa extrakt)150 mgzdravá prostata, potence
Pygeum africanum extrakt 5:1 50 mgzdravé močové cesty a močový měchýř
Urtica dioica50 mgzdravá prostata
Beta-sitosterol50 mgsynergický efekt

NEJEN LÁTKY, ALE TAKY JEJICH KVALITA

Za důležité považuji podotknut, že u přípravků podobného typu jako je Prostalex je nutno vidět nejen složení z hlediska seznamu látek, ale taky jejich kvalitu a koncentraci. Tady má tato značka oproti konkurenci jednoznačně navrch.

Dávkování a užívání

Prostalex: Dávkování a užíváníNakolik je Prostalex přírodním produktem, jeho účinnost závisí především od působení jeho účinných látek v organizmu a od dosažení jisté hladiny těchto látek v těle. Právě proto se doporučuje dlouhodobé a především pravidelné dávkování. Minimální výskyt nežádoucích účinků takové užívání podporuje.

Prostalex se užívá ve formě kapslí a doporučuje se užívat dlouhodobě 1 💊 tableta denně

Ideálně je užívat tabletu buď před jídlem, nebo najednou s ní, já doporučuji užívání hned ráno

Důležité je každou jednu tabletu zapít dostatečným množstvím tekutin, nejlépe čistou vodou. Ačkoli to výrobce přímo nezakazuje, radil bych vyhnout se během užívání konzumaci alkoholických nápojů. Nejde ani tak o kontraindikaci s tabletami, jako spíš o negativní působení alkoholu na potenci, prostatu a obecně pohlavní systém.

Účinky

Prostalex: ÚčinkyProstalex ve svém příbalovém letáku říká o pozitivních účincích především na potenci. Kombinace přírodních účinných látek v jeho složení napovídá, že nemusí být daleko od reality, otázka ale zní, do jaké míry jsou tyto účinky viditelné v praxi.

Tady je jejich detailní zhodnocení:

Zdravá prostata

Základním a nejdůležitějším účinkem přípravku Prostalex je podpora zdravého a správného fungování předstojné žlázy. K normálnímu fungování a udržení zdravé prostaty přispívají v podstatě všechny 4 účinné přírodní látky obsažené v tabletách. Velice důležité je, že tyto látky se nacházejí v přípravku v dostatečné kvalitě a především koncentraci.

Přírodní péče o prostatu

➡️ Doporučuji STOPOREX PROSTATE
– normalizování funkce prostaty
– optimální fungování močové soustavy
– komplex přírodních látek
– normální reprodukční schopnost

Cena: ✅ 619 Kč

Zdravé močové cesty

Zlepšení stavu močových cest mají v Prostalexu na starosti především Saw Palmetto a Švestka africká. Já sám mohu potvrdit, že při dlouhodobém užívání jsem měl opravdu pocit, že má močová soustava funguje lépe. Nevím sice, jestli může Prostalex pomoct taky v případě problémů se stavem močových cest, například při jejich zánětu, ale jako podpora je kvalitní.

Zdravý močový měchýř

Především zásluhou Švestky africké se může Prostalex pochlubit taky pozitivním vlivem na močový měchýř. Jeho správné fungování a především udržení zdravého stavu je nesporně důležité pro správný proces vylučování odpadových látek z těla, ale například taky pro fungování celé vylučovací soustavy. Já tento pozitivní účinek též potvrzuji.

Potence

Poslední oblast, kde by měl přípravek účinkovat, je potence. Pod tímto pojmem se chápe v podstatě funkčnost veškerého reprodukčního systému a všech pohlavních orgánů tak, aby mohlo dojít ke zdravému sexuálnímu styku. Především vplyvem Saw Palmetta může Prostalex pomáhat taky na zlepšení potence jako celku, co mohu taky sám potvrdit.

DLOUHODOBÉ UŽÍVÁNÍ JE KLÍČ K ÚSPĚCHU

Rád bych dal do pozornosti fakt, který jsem naznačil již při užívání a dávkovaní a to způsob užívání přípravku. Aby mohli být taky u vás výše zmíněné účinky viditelné v co největší míře v praxi, musíte užívat Prostalex dlouhodobě. To potvrzuji taky dle své zkušenosti.

Nežádoucí účinky

Prostalex: Nežádoucí účinkyMohou se při užívání objevit nějaké nežádoucí nebo negativní účinky? Za běžných okolností ne, nakolik ve složení Prostalexu nenajdete žádné látky, které by byly vyráběné synteticky a tím pádem by se při jejich užívání mohly objevit vedlejší efekty. Důležité je ale dodržovat kontraindikace a správné dávkování.

V praxi to znamená, aby tablety neužívali lidi alergičtí na některou ze složek přípravku. Pokud se vyskytne alergická reakce, přerušte užívání a poraďte se s lékařem. Překračovat netřeba ani dávkování, nakolik se mohou objevit krátkodobě nevolnosti a trávící problémy.

NE JAKO STRAVA A LÉKY

Připomínám, že Prostalex spadá mezi volně dostupné tablety. Jde o výživový doplněk, který není určen jako náhrada odborné léčby nebo jako náhrada léků. Stejně tak nejde o přípravek určen pro nahrazení pestré a zdravé stravy, která taky ovlivňuje stav prostaty.

Balení a cena

Prostalex: Balení a cenaZákladní balení Prostalexu obsahuje 60 tablet. Přípravek se vyrábí pouze v jedné verzi, čili jde pouze o jeden typ tablet. Jako jsem již sám řekl, vhodné je dlouhodobé užívání a právě proto se dají objednat několik balení současně, co se již oplatí z finančního hlediska, jako i z pohledu, že získáte dopravu zdarma.

Tady jsou možnosti od výrobce:

Typ balení:Množství tablet:Cena za balení:Ušetříte:Ověřená koupě:
1-balení60319 KčChci zkusit
2-balení120609 Kť29 KčChci zkusit
3-balení180883 Kč74 KčChci zkusit
4-balení2401138 Kč138 KčChci zkusit
✅ Doprava zdarma: při zakoupení 2-balení, 3-balení nebo 4-balení neplatíte za dopravu!

Nakolik doporučené denní dávkování je v rozsahu 1 tablety denně, víte si rychle spočítat, které balení vystačí na jak dlouhé období a jak se to oplatí z finančního hlediska. Pokud budete objednávat přes eshop přímo od výrobce, získáte při nákupu 2 a víc balení dopravu zdarma, kromě tedy lepší ceny za balení. To se oplatí vzít v potaz.

Kde koupit

Kde koupit ProstalexProstalex si můžete objednat přímo přes eshop oficiálního distributora, jako jsem již naznačil v předešlém odseku. Ano, přípravek je distribuován taky do lékáren, takže máte možnost si ho koupit ve vaší oblíbené lékárně, i když pochybuji, že získáte lepší cenu nebo výhodnější podmínky.

Při nákupu přes internetovou nebo klasickou lékárnu je totiž nutný pamatovat na to, že lékárna musí něco vydělat. Je to přirozené, nakolik jde o zákon trhu. Nekritizuji to, akorát říkám, že kdo chce ušetřit a bude si chtít objednat Prostalex pohodlně a taky výhodně, nejlepší možností je oficiální distribuční kanál.

Pokud si chcete objednat Prostalex z pohodlí domova, stačí zajet na webovou stránku oficiálního eshopu, konkrétně www.prostalex.cz. Tam získáte další informace o přípravku a máte možnost si objednat to balení, které vám bude nejlépe vyhovovat.

Přírodní péče o prostatu

➡️ Doporučuji STOPOREX PROSTATE
– normalizování funkce prostaty
– optimální fungování močové soustavy
– komplex přírodních látek
– normální reprodukční schopnost

Cena: ✅ 619 Kč

SLEVA I DOPRAVA ZDARMA

Kromě toho, že oficiální eshop nabízí Prostalex se slevou 30 % oproti běžné prodejní ceně, máte možnost získat taky dopravu zdarma. Při nákupu 2 a víc balení totiž nezaplatíte za dopravu obvyklou sumu 60 Kč, ale zásilka vám dojde bez poplatků za dopravu.

Online objednávka, doprava a doručení

Prostalex: Online objednávka, doprava a doručeníJak probíhá objednávka přípravku přes oficiální eshop? Pokud se bojíte, že to je náročnější nebo to trvá déle než v případě vaší oblíbené lékárně, určitě vás potěším. Má vlastní zkušenost ukazuje, že nákup je mimořádně snadný:

Vyberete si balení dle počtu tablet a toho jak dlouho je chcete užívat

Vyplníte informace o sobě a zvolíte způsob dopravy

Pak vyberete typ platby, dle toho, kdy a jak chcete zaplatit

Na závěr všechno zkontrolujete a tlačítkem Odeslat objednávku uskutečníte

Výběr balení je taky snadný a na výběr jsou 4 možnosti od 60 po 240 kapslí. Při každém balení vidíte taky to, kolik ušetříte oproti původní ceně a jak se dané balení oplatí z hlediska financí. U objednávky budete vidět taky cenu za dopravu.

✅ Doprava zdarma: při zakoupení 2-balení, 3-balení nebo 4-balení neplatíte za dopravu!

Co se týče dopravy, na výběr jsou Česká Pošta, IN TIME kurýr a osobní odběr přes službu zvanou Zásilkovna. Doručení přípravku je do 24 hodin od odeslání, co je následující pracovní den po odeslání. Co se týče platby, za Prostalex můžete zaplatit taky kartou online, případně na dobírku přímo kurýrovi při převzetí.

Nejčastější otázky

Prostalex: Nejčastější otázky Kromě běžných a technických informací vás určitě zajímá taky několik praktických otázek. Na ty jsem připraven odpovídat na základě vlastní zkušenosti s Prostalexem. Abych ale přinesl co nejlepší informační hodnotu, podíval jsem si nejdříve některá diskuse a internetová fóra, abych našel nejčastější kladené otázky:

Je výrobce skutečně seriózním producentem?

Ano, je. Dokladuje to jednak doopravdy široká nabídka přípravků, které značka Advance nutraceutics vyrábí, ale například taky certifikát HACCP. Výrobní závody společnosti jsou přímo v České republice, takže se nejedná o zahraničního výrobce, kde je původ produktu nejasný a sporná je taky kvalita surovin. To v tomto případě určitě nehrozí.

Kde mám záruku, že produkt je bez nežádoucích účinků?

Pochopitelně, 100 % záruka, že vám jakýkoliv produkt nezpůsobí žádné nežádoucí účinky, neexistuje. U přírodních přípravků je ale toto riziko minimální, a pokud nemáte alergii na některou složku, případně svévolně nepřeženete dávkování, neměli by se žádné nežádoucí nebo negativní účinky objevit.

Jak je to s garancí dopravy a platby?

Pokud se obáváte o dodání výrobku, můžete si zvolit platbu kurýrovi až při převzetí. Pokud kupujete přímo od výrobce, je tady garance nejnižší ceny a zároveň garance dopravy zdarma při nákupu 2 a více balení. Navíc, výrobce poskytuje taky garanci odeslání do 24 hodin, v opačném případě dostanete slevu až 300 kč.

Jak dlouho trvá, dokud začne Prostalex účinkovat?

Odpověď na tuto otázku se nedá pojmout obecně. U někoho se mohou první účinky dostavit již po týdnu, u někoho jiného až po měsíci. Je to závislé především individuálně od stavu každého muže a od toho, jak intenzívní jsou jeho problémy s prostatou. V každém případě ale dodržujte dávkování, víc tablet denně účinek určitě neurychlí.

Je nezbytné Prostalex užívat napořád?

Ano i ne. Optimální užívání je dlouhodobě a pravidelně, no pokud si například po 3 či 4 měsících dáte pauzu na jeden měsíc, není to žádný problém. Připomínám ale, že Prostalex není ani lék, čili neumí vyléčit příčinu problémů s prostatou, ale ani není produktem, který by postačovalo užít jen jednou a pak již ne. Prostě, je lepší ho užívat dlouhodobě.

Zkušenosti

Prostalex ZkušenostiProstalex je poměrně známý přípravek, alespoň co a týče zkušeností a referencí na internetu. Vícero mužů ho užívá dlouhodobě a chválí ho, co je dle mě nejlepší možná reklama, mnohem lepší, jak jakékoli tvrzení. Samozřejmě, ne všechny hodnocení jsou až tak pozitivní, závisí to hlavně od účinnosti přípravku.

Tato je ale pozitivní a muži si pochvalují zlepšení stavu prostaty a močových cest především na základě dlouhodobého užívání. Zkušenosti u krátkodobého užívání jsou různorodá, u někoho lepší, u někoho ne. To jen ukazuje, že alfa a omega přírodních produktů je pravidelné a dlouhodobé užívání tablet, bez ohledu na to, jaké jsou značky.

Uživatelé oceňují taky fakt, že výrobce nepřikrášluje účinnost a neslibuje modré z nebe. Reálnost tvrzení je dobré znamení, které vypovídá především o tom, že se značka nesnaží klamně lákat nové zákazníky a dává přednost reálním příslibům. Prostalex je zkratka podpůrný přípravek, který má své účinky a ty deklarované se shodují s těmi skutečnými.

Vlastní zkušenost

Prostalex Vlastní zkušenostJá sám jsem Prostalex užíval 3 měsíce a mohu tak zhodnotit, zda a jak produkt účinkuje. Má vlastní zkušenost s podobnými přípravky z minulosti mě naučila opatrnosti a obezřetnosti, čeho jsem se držel taky během testování Prostalexu. To bylo taky dobře, nakolik jsem věděl, že na výsledek si musím počkat.

První zlepšení jsem začal pozorovat na druhý týden od začátku užívání. Velké plus je, že tableta se užívá pouze jednou za den a lze ji užít nejen před jídlem, ale taky během něho. Pokud jsem tedy někdy zapomněl, nic se nestalo, dal jsem si ji současně se snídaní. Ano, já sám jsem Prostalex užíval ráno a to se mi taky osvědčilo.

Velké plus je nejen samotná účinnost, kterou hodnotím pozitivně, ale taky poměr ceny a kvality. Především při objednávce větších balení se dostanete na zajímavou cenu při dlouhodobém užívání, pouze 76 centů za jeden den.

BEZPROBLÉMOVÁ OBJEDNÁVKA

Hodně lidí se bojí objednávat z eshopů, které nepoznají a vím to pochopit. Pokud jste byli zvyknutí například na nějakou lékárnu, nemusíte se ničeho obávat při objednávce Prostalexu přímo od výrobce. Všechno je rychlé a bezproblémové a to od objednání až po doručení.

Výsledek vlastního testování

Prostalex: Výsledek vlastního testováníPokud přemýšlíte o Prostalexu, mohu ho sám na základě vlastní zkušenosti určitě doporučit. Je výborným přípravkem při mírných problémech s prostatou a hodí se taky jako prevence. Mé hodnocení vychází však z dlouhodobého užívání, určitě nečekejte zázraky první týden, počkejte delší dobu.

Prostalex hodnotím známkou 1. Nevidím nic, co by zhoršovalo jeho hodnocení Chcem Prostalex

Přípravek sám o sobě nemá žádné negativum, které by zhoršovalo jeho užívání nebo znehodnocovalo jeho účinnost. Je vhodné k němu přistupovat s reálnými očekáváními, nahradit odbornou léčbu prostě nemůže.

Dovedu si dobře představit, že především muži ve středním věku a senioři si budou jeho účinnost určitě pochvalovat. Ačkoli já do této kategorie ještě nepatřím, je evidentní, že se nejedná o žádnou napodobeninu. Pozitivní je taky poměr ceny k účinnosti.

Zhodnocení

Prostalex ZhodnoceníJaké je tedy mé závěrečné zhodnocení Prostalexu? Pozitivní. To mohu tvrdit na základě vlastních zkušeností, ale taky na základě hodnocení a recenzí jiných uživatelů. Prostalex patří svým složením a taky účinností rozhodně mezi nadprůměr a nad konkurencí viditelně vyčnívá.

Pravdou však je, že ne u každého muže pomáhá Prostalex stejně. V případě těžších stavů neočekávejte žádné okamžité účinky, jistou dobu to potrvá. Pokud máte vážné problémy s prostatou, přípravek možná ani nebude vhodnou alternativou.

Já však Prostalex vidím pozitivně a doporučuji ho, především proto, že:

má přírodní složení, které je velice dobře skombinované pro podporu prostaty

je volně dostupným přípravkem, čili si ho koupíte bez receptu

nemá žádné vážné vedlejší účinky

lze ho bezproblémově užívat dlouhodobě

Prostalex má navíc za sebou kvalitního výrobce a je vyráběn v České republice. Vstupní suroviny a rovněž výstupní produkt procházejí kontrolou a dbá se taky na kvalitu extraktů, z kterých pocházejí přírodní účinné látky. Všechno indikuje, že se producent snaží o kvalitní přípravek. V tomto ohledu je jeho výhodná cena přímo až ekonomickým zázrakem.

Pokud si budete Prostalex objednávat, doporučuji zvolit hned minimálně dvojité balení. Je to cenově výhodnější a získáte dopravu zdarma. Samozřejmě, nejlepší je objednávat přímo z oficiálního eshopu výrobce.

Přírodní péče o prostatu

➡️ Doporučuji STOPOREX PROSTATE
– normalizování funkce prostaty
– optimální fungování močové soustavy
– komplex přírodních látek
– normální reprodukční schopnost

Cena: ✅ 619 Kč

3.4/5 - (19 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *