ProstaXin: Přípravek slibuje zdravou prostatu, má zajímavé složení. Opravdu funguje?

Prostaxin co obsahuje, cena, ucinky a recenzeProblémy s prostatou u mužů se vyskytují čím dál tím víc a ve větším měřítku. Na úvod to začíná nevinně, například slabým proudem moči, příliš častým močením v noci a problémy s nutkáním na močení. Podcenit tuto situaci se nevyplácí a přesně za tímto účelem existují víceré přípravky zaměřené na zlepšení zdraví prostaty.

Takovým přípravkem je taky ProstaXin, produkt vyráběný v Norsku. Produkt je zařazen mezi volně dostupné tablety ve formě výživového doplňku a jeho složení je 100 % přírodní. Účinnost přípravku je založeno na kombinaci několika rostlin a extraktů z nich.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX PROSTATE

Otázkou však zůstává, jestli je přípravek dostatečně kvalitní, jestli má opravdu takové účinky, jako deklaruje jeho výrobce a jaký je poměr ceny a výkonu. Právě na tyto otázky chci najít odpovědi a výsledkem je tato recenze, která opisuje mé zkušenosti z praxe.

Doba testování produktu3 měsíce
Kdy se dostavili první účinky1 - 2 týdny
Bez receptu✅ ano
Zlepšení stavu prostaty
Prevence proti rakovině prostaty
Vedlejší účinkyžádné
Věkvšechny věkové kategorie
Diskrétní doručenídiskrétně doručeny do 2 pracovních dnů
Lepší alternativaStoporex Prostate
Cena599 Kč / 2 měsíce
Ověřený prodej Oficiálny e-shop

Výrobce a původ

ProstaXin: Výrobce a původJak jsem již zmínil, ProstaXin se vyrábí v Norsku. Jeho producentem je společnost NaturaMed Pharmaceuticals, která je na našem trhu již 10 let. Nejde vůbec o nováčka v tomto odvětví, i když na druhou stranu, v oblasti přípravků na potenci a problémy týkající se mužské pohlavní soustavy, není NaturaMed až tak známá.

Společnost však byla založená v Norsku již v roce 1991. Začátkem tohoto století rozšířila svou působnost taky mimo domovské země, především o další státy Skandinávie. Od roku 2006 je přítomná taky na Českém trhu. Na její výrobky jsou pozitivní ohlasy, a proto jsem na začátku testování získal vůči ProstaXinu alespoň základní důvěru.

Složení a účinné látky

ProstaXin: Složení a účinné látkyProstaXin byl speciálně vyvinut pro muže, kteří mají problém se zvětšením své prostaty a s problémy, které z tohoto stavu plynou. Základem jeho účinnosti je jedinečná kombinace přírodních aktivních složek. Na první pohled se přípravek od jiných příliš neliší, ale není to celkem tak a ukážeme si to na složení.

V ProstaXinu lze najít následující látky:

Zinek: Tento známý minerál se někdy nazývá taky minerál pro muže. Proč? Protože je významní látkou pro přirozeně zdravé a správné fungování prostaty, ale například taky potence. Minerál ovlivňuje taky spermatogenezu a tvorbu semene. Důležitý je rovněž pro libido a udržení hladiny testosteronu v těle.

V našem těle se Zinek nachází jen ve velmi malém množství a člověk je odkázán na jeho příjem z okolitého prostředí. Nakolik běžná strava nedokáže poskytnout dostatek tohoto minerálu, je dobré, že ho ProstaXin obsahuje taky.

Selén: Druhou důležitou látkou je Selen, co je velice dobrý přírodní antioxidant způsobující zpomalení předčasného stárnutí. Tato látka je důležitá pro organizmus obecně, nakolik přispívá taky k lepší funkčnosti imunitního systému. Jeho nedostatek se projevuje nadměrnou únavou a nedostatečnou funkčností kardiovaskulárního systému.

Z hlediska potence a prostaty je Selen nevyhnutelný pro správnou funkčnost prostaty a pro potenci. Ovlivňuje normální spermatogenezu, čili tvorbu pohlavních mužských buněk. Stejně tak pomáhá udržet zdravou hormonální hladinu.

Saw Palmetto: Serenoa plazivá patří mezi jednu z nejznámějších rostlin, která je v tabletách a přípravcích určených pro muže s problematickou prostatou. Důvodem je, že tato palmovitá rostlina pocházející původně z oblasti Floridy je již dlouhé staletí známá jako skvělý přírodní podporovatel řešení problémů s prostatou.

ProstaXin právě z toho důvodu obsahuje kvalitní extrakt Serenoa repens. Rostlina navíc pomáhá na správné fungování močového ústrojenství a je skvělým preventivním prostředkem. Svůj smysl má taky v oblasti potence, je součástí velkého množství přípravků tohoto druhu.

Lykopen: Lykopen je látka obsažena například v rajčatech, kterou si naše tělo neumí vyprodukovat, a proto jsme odkázáni na její příjem z jiných zdrojů. Jde o rudý karotenoid, který má význam především pro podporu prostaty, ale například taky pro zlepšení imunity, snížení cholesterolu a zlepšení fungování kardiovaskulární soustavy.

Lykopen se v přípravku ProstaXin nachází v podobném množství, jako například výše zmíněný Zinek. V tomto ohledu si výrobce opravdu dal záležet a vidno, že složením je produkt kvalitní, dokonce v mnohých ohledech taky kvalitnější než konkurence.

Další látky: Co se týče dalších látek obsažených v ProstaXinu, nenajdete tady žádné syntetické a chemické látky způsobující například nežádoucí účinky u jiných produktů. Jsou tady pouze nevyhnutní doplňující látky, například plnidla fosforečnan vápenatý a mikrokrystalická celulóza, případně protispékavé látky stearat horečnatý a oxid křemičitý.

Co se týče účinných přírodních látek, v přípravku se nacházejí v tomto poměru:

Látka:Množství:Účinek:
Saw Palmetto160 mgzdravá prostata, potence
Zinek12,5 mg (125 % RVH*)zdravá prostata, tvorba spermii
Selen50 μg (91 % RVH*)podpora spermatogenezi a imunitního systému
Lykopen13,34 mgpomáhá předcházet rakovině prostaty

CERTIFIKOVANÉ SLOŽENÍ I VÝROBA

ProstaXin se může pochlubit nejen tím, že se vyrábí v Norsku, ale během jeho výroby je dodržován navíc vysoký standard GMP. Kromě toho má taky certifikát z testování obsahových látek, které dělal Státní veterinární ústav v ČR.

Dávkování a užívání

ProstaXin: Dávkování a užíváníProstaXin funguje na principu přirozeného zvýšení určitých účinných látek v těle. Jejich působení pak pomáhá prostatě, potenci, spermatogeneze a taky v jiných oblastech. Základem dostatečné účinnosti je však dlouhodobé užívání, nakolik jen tehdy lze dosáhnout správnou hladinu účinných látek v těle.

ProstaXin se užívá ve formě tablet, doporučená denní dávka je 1💊 tableta

Tabletu stačí spolknout a zapít nealkoholickým nápojem, například vodou, užívání je ideální před jídlem

První účinky by se měly dostavit do dvou až třech týdnů, co závisí od toho, jak intenzivní problémy jste měli. Pokud se vám bude zdát účinnost na úvod nižší, nezvyšujte dávku. Můžete si přivodit akorát tak trávící problémy, určitě ne zlepšení a zrychlení nástupu účinků. Ty přijedou, ale postupně, ne okamžitě.

Účinky

ProstaXin: ÚčinkyÚčinnost ProstaXinu je založená na kombinaci výše zmíněných přírodních látek. Výrobce v tomto ohledu deklaruje poměrně široké působení a účinky, samozřejmě, to platí v případě dlouhodobějšího užívání. Na rozdíl od syntetických přípravků totiž ProstaXin nefunguje tak, že se výsledky dostaví okamžitě v plné míře.

Má však poměrně zajímavé účinky:

Zdravá prostata

Toto je alfa a omega účinnosti přípravku. Pokud chcete podpořit správné fungování prostaty, ProstaXin je na to ideálním prostředkem a v tomto ohledu jsou jeho účinky velice dobré. Je to především díky vysokému obsahu Saw Palmetto, tato rostlina se totiž používá běžně při zánětech prostaty a taky při nezhoubném zvětšení předstojné žlázy.

Přírodní péče o prostatu

➡️ Doporučuji STOPOREX PROSTATE
– normalizování funkce prostaty
– optimální fungování močové soustavy
– komplex přírodních látek
– normální reprodukční schopnost

Cena: ✅ 619 Kč

Podpora močové soustavy

Nejen zdravé fungování prostaty, ale taky podpora správné funkčnosti a zdraví močové soustavy je to, co může ProstaXin pro muže nabídnout. Pokud máte problémy s následky zvětšení prostaty, například s častým nutkáním močit, nedostatečným proudem během močení a podobně, právě tenhle přípravek vám může u těchto symptomů ulevit.

Pozitivní vliv na plodnost

Díky přírodnímu složení, především díky Zinku a Selenu, pomáhá ProstaXin taky zlepšit plodnost. V této oblasti má produkt blahodárný účinek, nakolik přispívá například k vyšší tvorbě mužského semene, co znamená zvýšení plodnosti jako takové. Tento účinek hodně konkurenčních přípravků nemá, co je pro ProstaXin velké plus.

Podpora libida

Posledním podstatným účinkem, který zmíním, je pozitivní účinek na sexuální apetit a libido. Tento účinek plyne především z obsahu Selenu a Zinku v přípravku, které mají stimulační účinek na hormonální hladinu, konkrétně na hladinu testosteronu v krvi. Zvýšení této hladiny znamená rovněž podporu sexuálního apetitu.

INTENZITA ÚČINKŮ JE INDIVIDUÁLNÍ

Všechny výše zmíněné účinky demonstruje výrobce přípravku u jeho prezentace. Já sám mám s těmito účinky pozitivní zkušenost, ale to neznamená, že u každého muže se dostaví ve stejné míře. Závisí to taky od jeho zdravotního stavu a intenzity problémů.

Nežádoucí účinky

ProstaXin: Nežádoucí účinkyVelkou výhodou ProstaXinu je, že se jedná o přírodní produkt, který neobsahuje žádné syntetické účinné látky. Výsledkem je, že míra výskytu nežádoucích a negativních účinků, které jsou typické pro jiné produkty, je mimořádně nízká. To předurčuje přípravek taky na dlouhodobé užívání, a tím zvyšuje šanci na projevení výsledků.

Problémem může být pouze přecitlivělá nebo alergická reakce na některou ze složek. To samozřejmě předem nelze zajistit, nakolik v každé značce podobných tablet se nachází jiná koncentrace a kombinace těchto látek a tak u někoho se může alergická reakce projevit jen u jedné značky a u jiné to tak již být nemusí.

NEPŘEKRAČUJTE DÁVKOVÁNÍ

Častým problémem, který se u podobných produktů objevuje, je nedodržení správného dávkování a překračování maximální denní dávky. Tuto chybu dělají především muži, kteří mají pocit, že u nich přípravek dostatečně nezabírá. Následkem však není zvýšení účinnosti, ale například výskyt trávicích problémů.

Balení a cena

ProstaXin: Balení a cenaTo, co nabízí ProstaXin při objednávce prvního balení, je něco, co jsem již opravdu hodně dlouho neviděl. Základní balení na začátek užívání totiž obsahuje 30 tablet a je určené na prvních 30 dnů používání, přičemž ho dostanete zdarma. Po vyčerpání tohoto balení se dá koupit balení 60 tablet, které vydrží dva měsíce.

Kolik stojí první balení a kolik to druhé, to znázorňuje tato tabulka:

Typ balení:Množství tablet:Cena za balení:Ušetříte:Ověřená koupě:
30-denní balení (první objednavka)30jen poštovné a balné 99 Kč500 KčChcem skúsiť
60-ti denní balení60599 Kč-Chcem skúsiť

Přírodní péče o prostatu

➡️ Doporučuji STOPOREX PROSTATE
– normalizování funkce prostaty
– optimální fungování močové soustavy
– komplex přírodních látek
– normální reprodukční schopnost

Cena: ✅ 619 Kč

Zajímavá obchodní politika, kterou se snaží výrobce přesvědčit nové klienty na zkoušku zdarma, dle mě může být dvousečnou zbraní. Jednak je pozitivní, že máte možnost vyzkoušet přípravek bez rizika. Na druhou stranu, taková akce působí poněkud levně a jako kdyby si producent nevěřil.

Kde koupit

Kde koupit ProstaXinV lékárně ani v jiných obchodech s výživovými doplňky, včetně těch internetových, ProstaXin nenajdete. Zakoupit ho lze pouze přímo z oficiálního eshopu od výrobce, konkrétně od jeho distributora pro Slovenskou republiku. Já osobně si myslím, že to vůbec nevadí a je to pozitivní.

Připouštím, že hodně jiných konkurenčních značek si zakládá na tom, aby byly přítomné taky v klasických lékárnách. Pro hodně lidí to podvědomě indikuje, že se jedná o kvalitní přípravek, ale žádná reální souvislost tam není. Navíc, nákupem přímo od výrobce máte jistotu nejlepší ceny a originality přípravku.

Objednávku prvního 30 denního balení na zkoušku, kde zaplatíte pouze dopravu 120 Kč, uskutečníte přes oficiální eshop www.prostaxin.cz. Další balíky na dva měsíce pak stojí 540 Kč a jsou již bez poštovného a balného. Objednávkou prvního balení se však nezavazujete k odběru těch dalších.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX PROSTATE

PSA TEST ZDARMA

Velkým a zajímavým benefitem, jaký dostanete současně s první objednávkou ProstaXinu, je jednoduchý a rychlý PSA test, který vám může prozradit na základě hladiny specifického prostatického antigenu, jestli trpíte zvětšenou prostatou.

Online objednávka, doprava a doručení

ProstaXin: Online objednávka, doprava a doručeníPokud byste chtěli vědět, jak probíhá objednání, doprava a doručení samotného ProstaXinu, rád se s vámi podělím o vlastní zkušenost. Musím říct, že je to mnohem jednoduší, jako to na první pohled vypadá. Postup je ve zkratce následující:

Na úvod doporučuji přečíst všechny informace na úvod objednávky

Pak vyplníte osobní údaje a kontaktní údaje

Zaškrtnete souhlas s podmínkami, které obsahují informace o doručení

Kliknete na tlačítko Objednat a počkáte na doručení

✅ 30-denní balení ZDARMA: produkt můžete vyzkoušet na 30 dní zcela zdarma, zaplatíte pouze poštovné a balné 99Kč

Na úvod vám tedy přijde 30 tabletové balení určené na 1 měsíc užívání. Předem ale neplatíte nic, zaplatíte jenom poštovné a balné při doručení. Objednání je rychlé a bezproblémové, prakticky ho zvládne každý za pár minut.

Doručení probíhá pouze jedním způsobem a to prostřednictvím Slovenské pošty. Přípravek vám dojde nejpozději do 10 dnů od objednávky, ale to je jen teoretická informace, mně došel již za 3 dni. Další balení na 60 dnů vám pošlou automaticky, ani tam nic neplatíte předem, společně s balíčkem přijde taky složenka, kterou máte zaplatit do 14 dnů. To je celé, takhle to funguje.

Nejčastější otázky

ProstaXin: Nejčastější otázkyJá sám, když jsem hledal další informace o přípravku, jsem narazil na hodně otázek a málo odpovědí. Muži se poměrně hodně ptají na víceré praktické otázky, nejen na technické údaje a informace. Rozhodl jsem se proto na tomto místě ty nejdůležitější otázky zodpovídat dle mých vlastních zkušeností:

Může být ProstaXin náhradou odborné léčby?

Určitě ne, ale to samé platí taky v případě všech ostatních podobných přípravků s přírodním složením. Počítejte s tím, že se jedná o podporu lepšího fungování a zdraví prostaty, ne o náhradu odborné léčby. Při neakutním zánětu nebo při nezhoubném zvětšení může ProstaXin pomoct ulevit od problémů, ale pouze jako podpůrný přípravek.

Co znamená dlouhodobé užívání a kdy se objeví první účinky?

Dlouhodobé užívání znamená dle mě alespoň 3 měsíce. To je doba, kterou jsem užíval vícero tablet a přípravků podobného druhu a kdy se taky objevily pozitivní výsledky. První viditelné účinky se však dostaví již po 2 nebo 3 týdnech, někdy taky dřív. Postupně se účinnost a vliv zvyšuje.

Cena balení na 60 dnů se mi přijde vysoká, proč stojí tolik peněz?

Toto byla poměrně častá otázka, kterou se hodně mužů ptá. Osobně si myslím, že cena je mínusem pro rozhodování, ale měli byste zvážit spíš účinnost a vliv přípravku na prostatu a zdraví. Za kvalitu se prostě platí, takže pokud vám ProstaXin pomůže, několik Kč měsíčně navíc oproti méně účinné konkurenci bych neřešil.

Lze po zkoušce prvního balení zrušit objednávku dalších?

Ano, je to možné. Druhý balík je automaticky odeslaný po tom prvním, no zasílání produktů lze kdykoliv bezplatně zrušit, přerušit nebo změnit interval zasílání. Nemusíte se tedy obávat, že by vám při objednání vznikla nějaká neodvolatelná povinnost platit za další a další přípravky.

Lze vrátit přípravek v případě nespokojenosti s účinky?

Ano, výrobce poskytuje 150 denní lhůtu, během které lze přípravek vrátit. Lhůta začíná plynout dnem doručení. Při vrácení musí být produkt v původním obalu. Náklady na vrácení však platí zákazník, ne výrobce. Vrácení peněz proběhne neprodleně, v složitých případech do 3 dnů. Věřím však, že nebudete muset tovar vůbec vracet.

Zkušenosti

ProstaXin: ZkušenostiPodívejme se teď na zkušenosti mužů s užíváním přípravku. V principu jsem našel dva typy reakcí. První jsou extrémně pozitivní nebo negativní, proto si osobně myslím, že nejde o objektivní hodnocení. Druhé poukazují na skutečné účinky a dle mě se jedná o opravdové zhodnocení účinnosti přípravku.

ProstaXin patří mezi přírodní prostředky, co znamená několik plusů, ale taky mínusů. Plusem je přirozené složení, žádné nežádoucí účinky, snadné užívání bez předpisu a podobně. Mínusem je delší nástup a variabilita intenzity účinků. To si musíte uvědomit a v tomto duchu se nesou taky zkušenosti ostatních mužů.

Pravdou je, že účinnost tablet je u někoho lepší, u někoho menší. S tím je nutno se smířit, tak to je u každého přípravku, ProstaXin se z tohoto rámce nevymyká. Jediným oprávněným mínusem, který uznávám ze zkušeností jiných mužů, je mírně vyšší cena. Tuto námitku uznávám, sám si myslím, že by to mohlo být taky méně. Za kvalitu se ale prostě platí.

ÚČINNOST ZÁVISÍ TAKY OD VĚKU

Všiml jsem si, že účinnost přípravku zřejmě závisí taky od věku, nebo pokud ne přímo od věku, zřejmě od toho, jak pokročilý je problém s prostatou. Při opravdu vážných stavech je účinek nižší, co jen potvrzuje, že nejlepším řešením je prevence.

Vlastní zkušenost

ProstaXin Vlastní zkušenostProces objednávky se mi na začátek příliš nepozdával, problémem bylo zjistit, jak to celé vlastně funguje. Tady si myslím, že má oficiální distributor ještě nějaké mezery, ale pokud celý proces zvládnete, určitě vás výsledek příjemně překvapí. Doručení bylo bezproblémové, na úvod jsem zaplatil jen za dopravu.

U mě ProstaXin zabral již během prvního měsíce, takže jsem pokračoval v užívání taky potom. Postupně se účinek stupňoval, co jsem taky očekával. Pociťoval jsem taky vyšší sexuální energii, co je patrně způsobené ovlivňováním hladiny hormonů, konkrétně testosteronu.

Z hlediska účinnosti není co produktu vytknout. Já sám jsem dohromady užíval ProstaXin 3 měsíce a pak jsem si dal pauzu. Základem je dodržovat stanovené dávkování, pak by mělo být užívání bezproblémové během celé doby.

Výsledek vlastního testování

ProstaXin: Výsledek vlastního testováníNa základě vlastního zhodnocení, ale taky dle zkušeností jiných uživatelů, považuji ProstaXin za účinný přípravek. Jeho nevýhodou je vyšší cena, co se projeví taky v mém konečném hodnocení. Zároveň však musím objektivně říct, že cena by neměla být překážkou tehdy, pokud u vás budou tablety fungovat.

Pokud bych měl hodnotit jako ve škole, ProstaXin ode mě dostane 1 mínus Chci zkusit zdarma

Musím říct, že z hlediska účinků mě přípravek příjemně překvapil. Jako velkou výhodu vnímám fakt, že ProstaXin účinkuje nejen v oblasti prostaty nebo v oblasti zlepšení močení, ale taky na potenci, především na libido a jeho zvýšení. Takto komplexní účinky se v této oblasti jen tak nevidí.

Nástup účinku je někde v průměru, závisí to taky od zdravotního stavu muže. ProstaXin není žádný sprintér, spíše běžec na delší tratě. Pokud víte chvíli počkat, myslím si, že se dočkáte pozitivního výsledku.

Zhodnocení

ProstaXin ZhodnoceníJaké je tedy závěrečné zhodnocení ProstaXinu? Z hlediska účinnosti je při dlouhodobém užívání přípravek účinný, ale musím říct, že intenzita účinku značně kolísá. U někoho to může být viditelné poměrně rychle a zřetelně, u jiného se vliv projeví až po 3 týdnech a ne až tak viditelně.

Je nutno však na druhou stranu říct, že je to taky celkem pochopitelné, nakolik se jedná o přírodní přípravek, kterého účinek je založen na přírodních účinných látkách. Při problémech s prostatou a na podporu potence či libida je ale ProstaXin dobrou volbou.

Já sám vidím ještě 4 dobré důvody, proč bych ho doporučoval:

má přírodní složení, které je bezproblémové z hlediska dlouhodobého užívání

nemusíte se bát žádných vážných nežádoucích účinků

přípravek koupíte bez předpisu, je volně prodejný

účinky jsou širší, podpoříte nejen prostatu, ale taky libido a plodnost

Mírně vyšší cena většího balení není problém, nakolik na úvod můžete prvních 30 dnů testovat úvodní balení prakticky zdarma. Pokud se vám přípravek osvědčí, co za ten měsíc testování určitě zjistíte, osobně bych pokračoval v jeho užívání. Na trhu je totiž mnohem víc preparátů, kde nemáte možnost testování, a nemusí fungovat dle vašich představ.

Přírodní péče o prostatu

➡️ Doporučuji STOPOREX PROSTATE
– normalizování funkce prostaty
– optimální fungování močové soustavy
– komplex přírodních látek
– normální reprodukční schopnost

Cena: ✅ 619 Kč

Navzdory tomu, že jsem oznámkoval ProstaXin známkou jedna mínus, mohu ho doporučit. Z hlediska složení a taky kvality výrobce se určitě jedná o výrobek, který stojí za zkoušku a patří k nadprůměru u nás.

3.8/5 - (26 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *