Průměrná délka penisu a průměrná tloušťka penisu

Průměrná délka penisu a průměrná tloušťka penisuJaká je průměrná velikost penisu, jakou délku nebo jakou tloušťku má průměrný penis? Toto jsou otázky, které si kladou bezpochyby více muži, než ženy. Porovnání velikosti penisu je disciplínou, kterou si chlapi dokazují, že jsou něco víc nebo v něčem lepší. Svým způsobem, jen v jiné formě, to tak dělají skoro všechny živočichy v přírodě.

Nepsaným vítězem se stávají ti muži, který délka zda tloušťka jsou nad všeobecně uznaným průměrem. Takové zjednodušené srovnání však ale nevypovídá nic o tom, jaký kvalitní sex může muž mít, případně jak dobře dokáže uspokojit partnerku.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Opak je totiž pravdou, jak ukazují zkušenosti mnoha žen. Muži, jejichž pohlavní úd dosahuje nadprůměrnou velikost, se na nějaké pomyslné číslo spoléhají mnohem více, než na svou techniku a snahu. Výsledkem je pak podprůměrná kvalita sexuálního života.

Jaká je průměrná délka penisu a průměrná tloušťka penisu

Pokud jde o průměrnou velikost penisu, ta se udává zejména ve dvou veličinách. První je průměrná délka pohlavního údu a druhou průměrná tloušťka pohlavního údu. Jak již říká samotné pojmenování, jde o hodnoty průměrné, čili jsou přípustné od nich jisté odchylky.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Průměrná délka penisu v Evropě je okolo 15 centimetrů, největší průměrnou délku mají muži v Africe a Latinské Americe, kde je průměr o 2 centimetry větší

Průměrná tloušťka penisu v Evropě je 4 cm, přičemž se myslí ne obvod, ale průměr, ale i zde jsou různé odchylky v zemích, někde je to 3,5 cm a někde 5 cm

 Výše uvedené údaje se samozřejmě vztahují na penis ve stavu erekce

Velikost penisu s ohledem na jeho délku i tloušťku však třeba vnímat v kontextu:

průměrná délka vagíny a její vnitřní obvod odpovídají průměrným parametrům penisu, čili většina žen ani nepotřebuje pro sexuální život větší pohlavní úd
hodnoty a parametry ohledně velikosti závisejí v první řadě od kvalitní erekce a ta je zase ovlivněna i faktory, které se mohou kontinuálně měnit
mnoho mužů má problém i s délkou penisu v neztopořený stavu, kde je průměr okolo 6 až 7 cm, ale srovnání těchto hodnot nevypovídá už vůbec o ničem

Zajímavé však je, že mužů přitahují různé extrémy. Bulvární média se předhánějí v informacích o tom, kdo má nejdelší penis na světě a zda měří 45 cm nebo více. Stejně tak mnoho článků na internetu říká, že penis by měl mít i 20 cm pro uspokojivý pohlavní život. Bohužel, nic není vzdálenější pravdě a proto vznikají i různé mýty.

TLOUŠŤKA VS. DÉLKA Z POHLEDU ŽEN

Přestože muži si více potrpí na délku, zkušenosti žen stále více ukazují, že tloušťka je důležitější. Důvod? Právě co nejlépe vyplnění vagíny penisem z hlediska objemu je nezbytné pro přežití intenzivní vaginálního orgasmu, někdy i s drážděním bodu G.

Co ovlivňuje délku penisu a na tloušťku penisu

Velikost penisu je ovlivněna velkým množstvím faktorů. V první řadě jde o tělesné proporce těla, jelikož pohlavní úd je součástí reprodukční soustavy a ta se vyvíjí s celým tělem. Zadruhé jde o faktory, které je možné dlouhodobým působením ovlivnit.

Zde jsou věci, které na tloušťku a délku penisu ovlivňují nejvíce:

Přirozené faktory: Prvním faktorem je genetická predispozice, velikost pohlavního údu může být totiž ovlivněna i dědičností. Důležitý je také biologický vývoj od narození až po 21. rok života, kdy penis obvykle roste. Zde má velký vliv i hladina testosteronu ovlivňující druhotné pohlavní znaky.

Kvalita prokrvení: Druhým důležitým faktorem je ztopoření, které je závislé na kvalitě prokrvení. V penisu jsou totiž uloženy topořivá tělesa, které se na základě sexuálního vzrušení prokrví a nastává vzpřímení penisu a jeho erekce. Čím více se prokrví, tím více penis naroste do délky i do tloušťky.

Teplota: Okolní podmínky mohou také, alespoň krátkodobě a dočasně, ovlivňovat velikost penisu. Jde zejména o teplotu okolí, kde platí, že nižší teplota zhoršuje prokrvení pohlavního údu a tudíž i jeho erekci, čili velikost v ztopořeném stavu. Naopak, vyšší teplota roztahuje cévy více a prokrvení je silnější.

Podkožní tuk: Posledním faktorem ovlivňujícím velikost penisu je podkožní tuk. V tomto případě myslím jednak tuková tkáň v penisu, které může zvětšit jeho tloušťku, ale i tuková tkáň v podbřišku. Pokud je ho v podbřišku více, opticky to penis zkracuje, alespoň jeho viditelnou část nad kůží.

Nejčastější dotazy o průměrné velikosti penisu

Čísla, čísla, čísla, o tom se zpravidla točí téměř všechny otázky související s velikostí penisu. Stačí si prohlédnout některé internetové diskuse či fórum a je jasné, jak moc mužům záleží právě na číslech a srovnáních. Zde jsou nejčastější otázky a podněty, které se ptají:

Je pravda, že největší penis mají muži z Afriky a nejmenší z Asie?

Ačkoliv já sám velmi nerad generalizovat, statistické čísla to opravdu ukazují. Stačí jen několik údajů pro ilustraci, například v Kongu je průměrná délka penisu téměř 18 centimetrů, zatímco v Jižní Koreji údajně jen 9,6 centimetru. Příroda tedy nadělovala mužům různé.

Kdo z Evropy má největší penis a jak jsou na tom Slováci nebo Češi?

Pokud čísla nelžou, tak evropské prvenství patří buď Maďarům s 16,5 cm délkou nebo Francouzům s délkou něco nad 16 cm. Pokud jde o Slováky nebo Čechů, zde jsou rozměry velmi podobné, statistiky uvádějí čísla 15,2 až 15,8 centimetru, takže jsme v lepším průměru.

Sehrává sexuální orientace nějaký vliv ohledně délky penisu?

Pochopitelně ne a to neříkám jen proto, že by se to mělo říct kvůli rovnoprávnosti, ale také proto, že je to logický nesmysl. Zajímavé však je, že pokud se takto položila otázka v některých průzkumech, přišlo u homosexuálních mužů k nadhodnocení o 1 cm.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Co se dá dělat, pokud mám pocit, že mám příliš malý penis?

V první řadě je třeba jít k urologovi, aby ten odborně změřil skutečnou délku penisu a jeho tloušťku a porovnal je s průměrnými hodnotami. Lékař může zároveň posoudit tvar penisu z pohledu jeho funkčnosti. Nikdy se nespoléhejte pouze na svůj názor, může být neobjektivní.

Kdy je operační nebo jiné lékařské zvětšení penisu opravdu na místě?

Možná to vypadá, že se snažím menší rozměry penisů některých mužů bagatelizovat, ale není to tak. Jsou poruchy a problémy, kdy je zvětšení odborným způsobem opravdu na místě, například porucha mikropenisu, Peyronieho choroba či stav po odstranění prostaty.

POZOR NA NEFUNKČNÍ METODY

Spousta mužů chce mít samozřejmě větší penis, než má, což vede různých spekulantů až k bizarním způsobem řešení. Zachytil jsem například prodej různých náplastí, které by měly penis zvětšit, což je samozřejmě nesmysl. Dejte si na takové podvody pozor!

Jak zlepšit a podpořit délku a tloušťku penisu

Prostakan forte: ZkušenostiV průběhu dospívání je kvůli správnému vývoji třeba sledovat délku penisu, to má za úkol lékař. Pokud není vývoj zdravý, může být na vině i nedostatek testosteronu, což se řeší substituční hormonální terapií. Avšak i dospělý muž může něco pro zvětšení udělat.

Co? Zkušenost mě učí, že nejpřirozenější fungují režimová změny a opatření:

pro dostatečné prokrvení penisu a také pro fungování celé pohlavní soustavy je důležitý pohyb, ideálně pravidelná chůze a běh, to pomáhá spalovat i tuky
doporučuji stejně tak omezit alkohol a mastnou stravu, na kouření byste měli zapomenout úplně, kofein jen v menší míře
nevystavujte penis a ani intimní oblast nadbytečným tlakem neboli zákaz by mělo dostat cyklistiku a také těsná spodní prádlo
doporučuji určitě potraviny s dostatkem aminokyselin, stopových prvků a omega-3 mastných kyselin, čili jíst třeba ovoce, zeleninu a ryby, přidat můžete také různé čaje obsahující afrodiziakální byliny podporující libido a prokrvení penisu
cvičení dělá mistra, takže co nejčastější erekce, pravidelný sex a částečně i masturbace pomáhají lepšímu ztopoření

Jak fungují pilulky na zvětšení penisu a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiJednou z možností, jak dosáhnout větší penis, je využít sílu přírody pro jeho přirozené zvětšení. Ne, nemluvím o žádných šarlatánské metodách nebo nechvalně známých pilulkách z minulosti, které slibovali zázračné účinky.

Jde o tabletky s přírodním složením a přirozeným působením:

Cílem těchto přípravků je pozitivně působit zejména na lepší prokrvení pohlavního údu, což ve stavu erekce znamená jeho maximální zvětšení do délky i do šířky

Jak jsem již řekl, základem těchto tablet jsou látky přírodního charakteru. Co tím myslím? Pokud jde o lepší prokrvení, nejčastěji dominují aminokyseliny typu L-Arginin či L-Citrulin, které působí na hladké svalstvo v penisu a zvětšují jeho prokrvení. Sekundují jim přírodní afrodisiaka, například extrakty rostlin Tribulus Terrestris či Maca.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Pro tyto přípravky jsou charakteristické i následující výhody:

koupit si je umíte bez předpisu nebo receptu, protože jde o volně dostupné tabletky, více výrobců je prodávají i přes vlastní eshopy
složení přípravků je většinou širší, což ovlivňuje i účinnost, některé značky působí nejen na penis, ale i na libido či plodnost
několik producentů nabízí možnost vrácení přípravků v případě, že účinky nebudou takové, jak jste si představovali

Co se týče efektů v praxi, u mě se podařilo díky těmto přípravkům dosáhnout mírné zvětšení penisu, zhruba o 1,5 centimetru. Pro dosažení tohoto úspěchu je ale třeba dlouhodobé užívání, alespoň 3 či 4 měsíce. Výsledek je u každého muže individuální.

MINIMÁLNÍ nežádoucí účinky

Velkým plusem složení bez syntetických a umělých účinných látek je bezproblémové užívání z pohledu možných nežádoucích efektů. Nemusíte se bát žádných nesnesitelných bolestí hlavy, zarudnutí v obličeji, závratí nebo poruch vidění.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Pokud vás zaujaly tyto pilulky, doporučuji zaměřit se pouze na ověřené značky. Situace je sice oproti minulosti nepoměrně lepší, ale i tak se na trhu stále najdou přípravky, kde jejich účinky v praxi zaostávají. Vždy sáhněte jen po značce, která je registrována u Úřadu veřejného zdravotnictví a její složení je zcela transparentní.

Důležité jsou také reference a hodnocení od mužů, které daný přípravek užívali déle. Takové informace vám napoví mnohem více, než jen deklarované účinky na obalu tablet. Pokud byste chtěli vědět, které značky nejvíce pomohly mně, tady jsou mé zkušenosti:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
5/5 - (1 vote)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *