Rázové vlny

Rázové vlny

Jednou z nejnovějších metod řešení erektilní dysfunkce, které jsou i lékařský oficiálně uznány jako léčebná metoda, jsou rázové vlny. Jde o úplnou novinku, která se odlišuje od medikamentózní přístupu k problému v tom, že zatím nemá prakticky žádné známé vedlejší či nežádoucí účinky. Navíc oproti tabletám zde nejsou žádné kontraindikace.

Rázové vlny jsou založeny na speciálních ultrazvukových impulsech. Tato metoda je známá už déle, používá se i na jiné oblasti, například pokud jde o celulitidu, rehabilitace, tenisový loket, ledvinové kameny či záněty šlach. Cena za tuto léčbu však není rozhodně levná.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, PROERECTA

Pozitivem je ale dostupnost výběr více pracovišť. Léčbě erektilní dysfunkce přes rázové vlny dělají soukromé urologické pracoviště a ambulance.

[Toc label = „Obsah“]

Co jsou rázové vlny a jaký mají cíl

Léčba rázovými vlnami má za cíl obnovit erekci a její kvalitu u mužů, kteří mají problém se správným prokrvením penisu a následkem toho dochází k nekvalitnímu ztopoření. Tento způsob terapie se však nehodí na erektilní dysfunkci psychosomatického typu.

Rázové vlny jsou založeny na působení speciálních impulsů, které ve formě ultrazvukových vln procházejí penis a stimulují novotvorbu cév v něm

V minulosti tyto vlny vznikaly na elektrohydraulické a potom na elektromagnetickém principu, nejnovější technologie fungují na piezoelektrickém principu

Zákrok je bezbolestný a provádí se ambulantní formou

Terapie rázovými vlnami není jednorázovou záležitostí, obvykle je třeba absolvovat více opakování v rozmezí několika týdnů. Při starších přístrojů to může být i 8 či 10 opakování, novějším přístrojem stačí jen 4 aplikace jednou za týden. Zákrok ve většině případů není hrazen ze zdravotního pojištění a muž si ho musí zaplatit sám.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

O léčbě rázovými vlnami byste měli vědět i další důležité informace:

rázové vlny pomáhají stimulovat prokrvení penisu pomocí obnovy cév a zlepšením cirkulace krve v existujících cévách, fungují tedy jen u tohoto typu příčiny
ačkoli terapie je v podstatě jednorázová, nemá doživotní účinek, efekt obvykle trvá do 1 do 3 let a po čase se původní problém s erektilní dysfunkcí vrátí
nespornou výhodou však je, že tento typ léčby mohou absolvovat muži aniž by se museli obávat o svůj krevní tlak či nežádoucí účinky typické pro syntetické léky

Slibnější ALTERNATIVA LÉKŮ?

Rázové vlny a léčba erektilní dysfunkce s nimi jsou považovány někdy za přijatelnější alternativu k lékům. Tato terapie totiž nemá takové kontraindikace, jako léky, na druhou stranu, cenově jde jednorázově o dost velkou investici, což může být pro mnohé muže překážka.

Jak probíhá léčba rázovými vlnami co všechno je s ní spojeno

Pokud se rozhodnete léčit své problémy s erekcí přes rázové vlny, máte jistotu minimálně v tom, že si je z čeho vybrat. Tento zákrok dělají soukromé ambulance a specializovaná pracoviště a také u nás je jich už několik. Nyní se pokusím popsat, jak léčba probíhá a také to, jaké faktory na ni mají vliv.

Zde je detailní popis všech procesů a okolností:

Kontraindikace a nežádoucí účinky: Na rozdíl od léků či operačních metod řešení problémů s erekcí, rázová vlna je z principu bez známých kontraindikací nebo vedlejších účinků. Zatím nebyly zjištěny žádné překážky, které by bránily využití této terapie i u lidí, kteří nemohou užívat léky, například z důvodu problémů s krevním tlakem.

Pro koho je a pro koho není vhodná: Vzhledem k tomu, že rázové vlny pomáhají na stav cév, tato metoda není vhodná pro muže, jejichž příčina problémů s erekcí je mimo tuto oblast. Typicky jde o problémy psychogenního typu či hormonální příčiny. Pomoci ale může cukrovkářům a mužům s civilizačními chorobami cév.

Vyšetření: Vzhledem ke specifické příčiny, na které rázové vlny pomáhají, je třeba před zákrokem absolvovat pár testů. Běžně jde o odběr krve, urologické a andrologické vyšetření a fyziologické vyšetření genitálií, prostaty a testimetria. Zjišťují se také rizikové faktory a podle nich pravděpodobnost úspěšnosti léčby.

Princip zákroku: Rázové vlny působí na cévy včetně těch nejmenších a pomáhají zlepšit jejich stav a regenerační proces obnovy cév. Stejně tak podporují metabolismus prokrvení penisu a míst, kde se aplikují. Díky takovému působení dochází k obnově zdravého fungování cév a prokrvení tkání, což se projeví zlepšením erekce.

Popis zákroku: Po absolvování vyšetření se muž usadí do speciálního křesla, kde bude v pozici pololeže. Lékař přikládá speciální sondu na penis z různých stran, později i na oblast šourku nebo hráze. Zákrok je nebolestivý a provádí se na holé pokožce. Procedura trvá do 30 minut a musí se vícekrát zopakovat s časovým odstupem pár dní.

Stav po zákroku: Po absolvování všech procedur by mělo přijít k viditelnému zlepšení erekce a lepšího zásobení penisu krví. Účinnost v praxi a doba účinku závisí na individuálního zdravotního stavu každého muže. Běžně se udává, že účinek by měl přetrvat od 1 do 3 let, může to být ale i déle. Pak třeba zákrok opakovat.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Nejčastější otázky o rázových vlnách

Zajímá vás něco více o rázových vlnách a jejich fungování či vlivu? Nakolik je tato metoda poměrně nová, budí opravdu nadprůměrnou pozornost u mužů. Jelikož jsem se chtěl věnovat rázovým vlnám komplexně, podíval jsem si několik internetové fóra a diskuse. Zde jsou nejvíce kladené dotazy, které jsem tam našel, spolu s mými odpověďmi:

Je terapie rázovými vlnami trvalým řešením?

Ne, ačkoli v případě ideálních podmínek může muži pomoci zlepšit stav jeho ztopoření i na několik let dopředu. Jsou však i případy, kdy se mužům vrátili problémy po roce, zejména pokud měli špatnou životosprávu. Úspěšnost, alespoň podle některých údajů, je okolo 80%.

Dá se použít terapie rázovými vlnami i na jiné části pohlavní soustavy?

Samotná sonda vysílající impulzy se obvykle přikládá na více míst v intimní oblasti, zejména penis a okolí šourku. Zachytil jsem však i informace, že se může využít v oblasti hráze a tehdy působí na prostatu v případě, že je předstojná zvětšená a bolestivá.

Je nějaká záruka, že mi terapie rázovými vlnami pomůže?

Ne, protože ne všechny typy problémů s erekcí rázové vlny zabírají. Nejúčinnější léčba je v případě, že má muž oslabené cévy nebo problém s topořivých tělísky. Naopak při psychogenní erektilní dysfunkci tato metoda vůbec nezabírá.

Jaká já cena za léčbu rázovými vlnami?

Cena závisí na tom, jaké pracoviště navštívíte. Běžné cenové rozpětí je od 20 000 až do 60 000 Kč, podle toho, co vše je zahrnuto v zákroku a také od toho, jaký přístroj a technologie vzniku rázových vln se používá. Ne vždy ale platí, že čím dražší, tím lépe.

Využívají se rázové vlny i v jiných oblastech léčby?

Ano, vzhledem k jejich stimulační účinky na tkáně našla tato metoda uplatnění nejen v případě urologických problémů. Rázová vlna pomáhá i na rozbití ledvinových kamenů, chronická onemocnění šlach včetně zánětu Achillovy šlachy a také v oblasti revmatologie.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

CENA AJ KONKRÉTNÍ PODMÍNKY JSOU INDIVIDUÁLNÍ

Vzhledem k tomu, že terapie rázovými vlnami probíhá v soukromých ordinacích a není hrazena z veřejného zdravotního pojištění, cena se liší podle poskytovatele terapie. Konkrétní podmínky léčby závisí také na typu a modelu přístroje, který lékař používá.

Jak zlepšit a podpořit erekci

Pokud máte jen mírnější problémy se ztopořením penisu, případně, pokud na vině není erektilní dysfunkce cévního charakteru, existují i ​​některé jiné možnosti, jak zlepšit a podpořit erekci. Mně se nejvíce osvědčila kombinace působení na pozitivní faktory a omezení těch, které jsou negativní a ztopoření zhoršují.

Doporučuji následující změny a opatření:

nejdříve třeba zlepšit stravování a vyloučit z jídelníčku mastné, solené a přeslazené jídla, nakolik přesně tyto složky zhoršují stav cév a jejich průchodnost
zadruhé je důležité skoncovat s velmi častými zlozvyky mužů a to s kouřením a alkoholem, oba tyto faktory navíc negativně ovlivňují i ​​na libido
podpořit třeba konzumaci ovoce, zeleniny a ve zdravém množství i koření, například Chilli, tyto potraviny zas naopak stav cév a prokrvení penisu zlepšují
při problémech s erekcí psychosomatického původu třeba zapracovat na zlepšení životního stylu, důležité je minimalizovat stres a dopřát si naopak více odpočinku
obecně na podporu ztopoření, ale i sexuálního apetitu a libida, se osvědčily také přírodní stimulanty, několik byliny jsou afrodisiaka známy již několik stovek let

Jak fungují pilulky na erekci a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiJednou z možností přírodní a přirozené podpoře erekce jsou i tabletky s obsahem rostlinných a přírodních složek. Nejedná se tedy o léky na vážné formy erektilní dysfunkce, jde spíše o podpůrné prostředky s obecně prospěšnými účinky.

Tabletky pracují na tomto jednoduchém principu:

Díky dlouhodobějšímu a pravidelnému užívání pomáhají na zlepšení prokrvení penisu a to působením na jeho cévy, zároveň také zvyšují libido a chuť na sex

Tyto účinky dosahují přípravky primárně díky rostlinným afrodisiaka a aminokyselinám. První skupina látek je v tabletách obsažena ve formě rostlinných a bylinných extraktů, například z rostlin jako Tribulus Terrestris nebo Gingko biloba. Druhý účinek zajišťují zas aminokyseliny typu L-Arginin nebo L-Citrulin.

Tabletky tohoto typu jsou stále populárnější a to i kvůli těmto vlastnostem:

na rozdíl od léků není nutná lékařská indikace, čili si je koupíte i bez předpisu a to nejen v lékárně, ale také z eshopů jejich výrobců
širší složení s sebou přináší také širší působení, to se odrazí hlavně na podpoře nejen erekce a libida, ale mnoho přípravků působí i na plodnost a ejakulace
naopak, nežádoucí účinky a vedlejší efekty jsou minimální a to právě kvůli tomu, že v tabletách nenajdete syntetické a chemické účinné látky

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pokud jde o dávkování, na trhu jsou přípravky s užíváním každý den, ale i takové, které se mají užít hodinu před pohlavním stykem. Výběr konkrétního typu je jen na vás, osobně doporučuji zkusit několik známějších značek a podle vlivu v praxi se rozhodnout.

TABLETKY UŽÍVEJTE DELŠÍ DOBU

Vzhledem k tomu, že účinné látky v těchto přípravcích jsou rostlinného typu, neočekávejte, že k efektu na podporu erekce přijde okamžitě. Trvá to delší dobu, než se účinné látky dostanou do těla a začnou v pohlavním údu působit. Já sám jsem jednu značku užíval i 2 či 3 měsíce.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Přejděme nyní od teorie trochu více do praxe. Já sám jsem za poslední roky vyzkoušel velké množství různých značek zmíněných přípravků. Některé účinkovali lepší, jiné horší, ale situace se oproti stavu z minulosti nepoměrně zlepšila. Při výběru však klaďte důraz na kvalitu složení, nejen na cenu.

Ještě důležitější je zohlednit recenze, porovnání a reference od mužů, které mají s danými značkami konkrétní zkušenost. Abych vám iv tomto ohledu pomohl, zveřejňuji tabletky, které doporučuji právě na základě té své:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.7/5 - (28 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *