Semeno ve vagíně

Semeno ve vaginePokud se řekne semeno ve vagíně nebo semeno v pochvě, většina chlapů i žen zpozorní. Důvod? Všichni se totiž obávají těhotenství, teda, pokud nešlo o záměrný stav. Toto téma však dle mého soukromého průzkumu ale zajímá právě ty, kterým se tato situace stala nechtěně, náhodně nebo neúmyslně, proto se na ni podíváme právě z tohoto pohledu.

Pokud se již semeno v pochvě ocitne, není hned důvod na paniku. Konec konců, přítomnost semene ještě neznamená automaticky i otěhotnění, nakolik to je trocha složitější proces. Lépe si ho představíme v další části článku, kde uvidíte, jak funguje oplodnění.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Výskyt semene ve vagíně bývá nejčastěji v důsledku neúmyslné nebo předčasné ejakulace. To, jak se dostane do vagíny a jak lze do budoucna lépe kontrolovat ejakulaci, bude taky součástí článku. Začneme ale tím, co to semeno vlastně je a co obsahuje.

Co je semeno a co znamená, pokud je v pochvě

Co je semeno a co znamená, pokud je v pochvěPod pojmem semeno můžeme chápat spíše lidový název pro ejakulát nebo přímo pro spermie. Z hlediska plodnosti jsou tou nejdůležitější součástí ejakulátu spermie. Pro srozumitelnost budu pro účely tohoto článku chápat pod názvem semeno ejakulát jako celek.

Semeno, představuje mužské pohlavní buňky určeny k rozmnožování, přičemž součástí semene jsou kromě spermií i prostatický sekret a semenní tekutina

Nejčastěji má semeno mléční barvu a mírně hustou konzistenci, přičemž tyto vlastnosti závisí i od přijmu tekutin a toho, jak častá je ejakulace

V jednom mililitru semene se nachází v průměru až 15 milionů spermií

Pokud se semeno dostane do pochvy, mohou spermie obsažené v semenu oplodnit vajíčko ve vejcovodu. Nemusí se to tak ale dít pokaždé, závisí to totiž od vícerých faktorů. Pokud nedošlo k výstřiku semene do pochvy náhodou, například předčasnou ejakulací, kterou rozeberu později, tak ani cílený výstřik do pochvy neznamená automaticky těhotenství.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Otěhotnění u ženy po výstřiku semene do vagíny závisí od těchto faktorů:

žena musí mít plodné dny, co je období související s menstruačním a ovulačním cyklem, konkrétně musí jít o období, kdy se vajíčko dostane do vejcovodu
u muže musí být dostatečná kvalita spermií, co zahrnuje zdravý počet spermií, dostatečný počet pohyblivých spermií a taky správný tvar zdravých spermií
u ženy nesmí být žádný problém v pohlavní soustavě, například nesmí být přítomen nějaký zánět, vaječníky musí fungovat správně a vejcovody musí být průchodné

JAKÁ JE ŠANCE OTĚHOTNĚT?

I při ideálních podmínkách, čili během ovulace ženy a i tehdy, pokud se semeno dostane dostatečně hluboko do pochvy, je šance na otěhotnění jenom 30 %. Je to proto, že přestože je vagína z hlediska životnosti spermií nejlepším prostředím, pořád není zcela optimálním.

Jak probíhá proces oplodnění

Jak probíhá proces oplodněníAbych vysvětlil, jak je náročné zplození potomka a že semeno v pochvě vůbec nemusí být až tak rizikové pro těhotenství, popíšu v několika krocích proces oplodnění. Začnu od tvorby spermií až po oplodnění vajíčka.

Aby mohlo dojít k těhotenství, závisí to od následujících dějů:

Spermatogeneza: Za prvé – je nutná zdravá a dostatečná spermatogeneza, čili tvorba spermií. Spermie musí být zdravé, pohyblivé a musí se nacházet v dostatečném počtu v ejakulátu. Až tehdy lze uvažovat o úspěšném oplodnění vajíčka.

Ejakulace: Druhá nutná podmínka je, aby došlo k ejakulaci s obsahem spermií. Tomu může bránit například neprůchodnost chámovodů, co může být způsobeno zánětem, infekcí, ale například i chirurgickým zákrokem.

Ovulace: Pokud se již dostane ejakulát se spermiemi do pochvy, neznamená to, že hned dojde k oplodnění. Spermie musí mít nejdřív co oplodnit, přičemž vajíčko se uvolňuje z vaječníku až procesem ovulace, co je jednou za měsíc a obvykle v polovině ovulačního cyklu.

Průchodnost: V případě, že ovulace nastala a žena má plodné dny, musí se vajíčko dostat do vejcovodů a k němu se musí dostat spermie. To předpokládá průchodnost vejcovodů i opačně, jelikož oplodněné vajíčko se musí dostat až do dělohy.

Uhnízdění v děloze: Na závěr, i když dojde k samotnému oplodnění, ještě to pořád nemusí znamenat těhotenství. Důležité je i to, jestli se dokáže oplodněné vajíčko uhnízdit na sliznici dělohy, proti čemu například působí i známé „tablety po“.

Nejčastější otázky o semenu ve vagíně

Nejčastější otázky o semenu ve vagíněNyní se podívejme od teorie více do praxe. Nakolik téma semeno v pochvě je zajímavá, podíval jsem se na internet a diskuse na něm, co konkrétně vás v souvislosti s ní zajímá a trápí nejvíc. Tady jsou nejvíc kladené otázky a nejčastější dotazy:

Co dělat, když mám problém s tím, že příliš rychle ejakuluji do partnerky?

Tento stav se nazývá i předčasná ejakulace, především v případě, když dochází k ejakulaci do 1 až 2 minut od začátku sexuálního dráždění. Jde o problém, který může být spojen s nervozitou a nezkušeností, ale pokud se opakuje pravidelně a často, je nutno ho řešit. Později uvedu jak.

Může dojít k otěhotnění i při nesprávném použití kondomu?

Ano, vyloučené to není, nejčastější chybou bývá prasknutí kondomu a vytečení ejakulátu z něj do pochvy. Běžně se to stává při nesprávném nasazení, kdy vznikne v rezervoáru bublina, případně pokud je sex natolik akční, že při nadměrném přirážení kondom praskne.

Jak je to s tzv. kapičkami lásky, co pokud se ocitnou v pochvě?

Otěhotnění v tomto případě není vyloučené, ale taková situace je opravdu raritní. Tekutina, která se volá lidově „kapky lásky“, se dostaví obvykle po ztopoření a obsahuje jenom málo spermií. Nějaké tam však jsou a proto otěhotnění teoreticky možné je.

Může žena otěhotnět, pokud je sice výstřik na břicho, ale semeno do pochvy steče?

Ano, přestože i tento případ patří mezi ty hodně raritní. Pokud jsem však zjišťoval okolnosti, tak se již vyskytl i případ, že takovým způsobem dokonce otěhotněla i panna. Odborně se tomu říká otěhotnění ante portas, čili před bránou. Opakuji však, že je to rarita.

Co dělat a o jaký problém jde, když ženu po ejakulaci pálí v pochvě?

V tomto případě může, ale i nemusí být na vinou semeno. Pokud nejde o alergii na semeno, co je opravdu výjimečný problém, je nutno hledat příčinu přímo ve vagíně. V tomto případě je nutno navštívit gynekologa, který vykoná nezbytné vyšetření a testy.

PROČTETE SI NÁVOD KE KONDOMU

Jednou z nejlepších možností, jak se vyhnout problémům s kondomem a otěhotněním při jeho prasknutí nebo sklouznutí, je přečíst si návod. Většina chlapů to nedělá, poněvadž si myslí, že použití je snadné, no neplatí to automaticky a můžete se lehko pomýlit.

Jak zlepšit a podpořit zdravou ejakulaci

Jak zlepšit a podpořit zdravou ejakulaciAbyste se vyhnuli tomu, že se při pohlavním styku ocitne semeno ve vagíně i náhodou, je nutno se zaměřit na zdravý průběh ejakulace. Ta by neměla být příliš rychlá nebo předčasná, no zároveň ani příliš opožděná. Pomoct se tomu dá i přirozenými režimovými opatřeními.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

O jaká opatření jde? Tady jsou mé vlastní zkušenosti shrnuty do několika rad:

pokud nemáte sexuální partnerku, pomůže občasná masturbace na uvolnění sexuálního napětí, jelikož právě to může být za problémem s rychlou ejakulací
pokud máte podezření na zánět žaludu nebo předkožky, co jsou taky rizikové faktory, zajděte za urologem kvůli odbornému vyšetření
z domácích opatření můžete zkusit nasadit na penis dva kondomy, hrubší kondom, kondom s benzokainem nebo si dát pohár vína na uklidnění před sexem
doporučuji cvičení zaměřené na předložení doby do ejakulace, například Kegelovy cviky, nebo ještě metodu Masters-Johnson, kterou můžete zkusit i s partnerkou
za vyzkoušení rozhodně stojí i bylinky a rostliny na uklidnění nervové soustavy a normalizaci libida, ať už ve formě čajů nebo speciálních přípravků

 

Jak fungují tablety na oddálení ejakulace a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na oddálení ejakulace a proč je doporučujiJednou z možností, jak zmírnit problém s příliš rychlým ejakulováním, jsou i speciální tablety. Ne, nemluvím o lécích na předpis založených na syntetických a chemických složkách, ale o přípravcích obsahujících čistě rostlinné a přírodní účinné látky.

Tyto přípravky fungují na principu působení ve dvou směrech:

Nejčastěji jsou v tabletách obsažené dvě kategorie látek a to bylinné extrakty působící uklidňujícím způsobem na vzrušivost a aminokyseliny prodlužující ztopoření penisu

Pokud jde o konkrétní látky ve složení, nejvíc se tady vyskytují rostlinné extrakty z rostlin jako Všehoj asijský, který působí na nervovou soustavu, nebo Řeřicha peruánská, která má zas vliv na normalizaci libida. Na prodloužení erekce a doby ztopoření jsou zas v přípravcích určené aminokyseliny, například L-Arginin a L-Citrulin, které zlepšují prokrvení penisu.

S tabletami se zároveň spojuje i několik výhod:

za prvé je to dostupnost, jelikož si je můžete koupit i bez předpisu a nejen v lékárně, ale i přes internet z eshopu přímo od výrobce
díky tomu, že tady nenajdete žádné syntetické látky, je užívání bezproblémové a výskyt nežádoucích účinků je opravdu minimální
některé značky působí nejen na prodloužení erekce nebo oddálení ejakulace, ale taky i na další oblasti, nejčastěji sexuální apetit nebo spermatogenezu

Při výběru konkrétní značky zvažujte nejen to, co se píše na obalu, ale jestli je přípravek důvěryhodný. Měl by být zaregistrován na úřade , mít transparentní složení a nejlépe, pokud jde o známou značku s delší historii.

NEČEKEJTE ZÁZRAKY NA POČKÁNÍ

Přípravky jsou založeny na přírodních a rostlinných účinných látkách, čili z tohoto pohledu netřeba očekávat žádné zázraky přes noc. Jistou dobu potrvá, dokud začnou tablety účinkovat, zpravidla je to několik týdnů, u někoho i měsíců.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiPokud máte problém s příliš rychlou ejakulací z důvodu nadměrné vzrušivosti, můžou vám tyto přípravky pomoct. Já sám jsem je zkoušel a vícero značek se projevilo opravdu i v praxi. Hodně však záleží od konkrétního výrobce a kvality nebo koncentrace účinných látek. Proto je nutno při výběru sledovat hlavně reference z praxe.

Všímejte si dobré recenze, hodnocení, komentáře a porovnání mužů, kteří dané značky zkoušeli a dle toho se rozhodujte. Inspirovat se můžete i mými zkušenostmi, v následující tabulce najdete značky, které jsem vyzkoušel, a pomohly mi:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Ejoy Long
Do obchoduMoje recenze
2. Zerex Extralong Do obchoduMoje recenze
3. Vimax Přejít do obchoduMoje recenze
3.5/5 - (2 votes)

3 comments

  1. Dobrý den, chtěla jsme se zeptat zda mohu otěhotnět z vlhkosti partnerova přirození, měli jsme nechráněný pohlavní styk v neplodných dnech, partner si je jistý že se do mě neudělal…. Prosím poraďte mi….pište na e-mail… předem děkuji za odpověď.

  2. Dobrý den,
    Mohu se zeptat, zda-li je možné, že mi může být blbě po nechráněném sexu a to například kvůli semeni, které zůstává ve vagíně?
    Už 4 měsíce se snažíme o miminko a vždy mi je po sexu, ale nemyslím hned po něm, ale například po nějaké době, blbě.
    Každý měsíc přišla menstruace, někdy dříve, jindy později a těhotenský test vždy vyšel negativní.

  3. Dobrý den,
    Chci se zeptat, když se do mě přítel udělá, zda-li mám jít na záchod a nechat to vytéct a nebo to nemám řešit a můžu jít spát…
    PS: beru HA
    Předem děkuji, odpočívejte prosím na E-mail

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *