Sexuální polohy do auta

Sexuální polohy do auta

Sex v autě má své zvláštnosti, nepsaná pravidla, ale především, je velmi vzrušující a živelný. Rozdat si to v autě je pro milence příležitost prožít nepopsatelné vzrušení a také netradiční orgasmus. Abyste si to však maximálně užili, je třeba vědět, jaké sexuální polohy v autě můžete zkusit a jak si s nimi poradit tak, aby byl výsledek co nejlepší.

Sex v autě díky vhodně zvoleným polohám a jejich některým vylepšením či alternativám nemusí být vůbec o nedostatku prostoru. Právě naopak, při správné pozici víte využít každý centimetr a možné prostorové nevýhody přetavit do výhod.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

To nejdůležitější, na co je třeba pamatovat při milování v autě, je dostatečný sexuální apetit. Nízké libido totiž v kombinaci s možnými rizikovými faktory může způsobit u muže problém s udržením erekce a u ženy zas problémy s dostatečným vzrušením.

Sex v autě: podmínky, výhody, nevýhody, omezení

Pokud jde o milování v autě, to je už samo o sobě vzrušující. Auto je totiž soukromý prostor, ale nachází se zároveň na veřejně dostupných místech. Takový sex má tedy v sobě i jistou dávku exhibicionismu a zároveň jakési mladické dobrodružnosti.

Sex v autě vyžaduje co nejjednodušší sexuální polohy s jednoduchým pohybem, o to více však v tomto případě záleží na správné technice

Při milování se nemusíte omezovat jen na interiér auta, můžete si to v případě optimálních podmínek s partnerem rozdat i na kapotě

Asi netřeba příliš zdůrazňovat, že auta s karoserií typu kombi jsou nejlepší volba

Mezi největší výhody patří včetně zmíněného vzrušení i flexibilita, protože v autě se můžete milovat kdykoliv. Nevýhodou sexu v autě však je, kromě nedostatku prostoru, nemožnost milovat se kdekoliv, protože potřebujete i jistou míru soukromí. Naštěstí tu výpočet nevýhod končí, souvisejí s ním však omezení týkající se sexuálních poloh.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pokud jde o konkrétní podmínky a omezení, zde jsou:

více akrobatické polohy si v autě nevyzkoušíte a to bez ohledu na to, zda zvolíte přední nebo zadní sedadla, trocha více možností poskytuje jen kufr v kombíku
časté jsou zranění, které si můžete přivodit o řídící páku či ruční brzdu, problémem je i nepohodlí, ani na zadních sedačkách to nemusí být vždy nejlepší
zapomínat netřeba ani na vlivy počasí, hlavně chlad a déšť, ty pak komplikují nejen sex na kapotě, ale také uvnitř auta, kde bude vždy trochu zima

POZOR NA (NE) DOSAŽENÍ ORGASMU

Jedna z nevýhod, i když uznávám, že subjektivních, je problém dosažení orgasmu u žen. Sex v autě má tendenci být rychlý a spěchat se bez ohledu na polohu či důvody. Proto někdy zůstane žena neuspokojená. Muži by se měli snažit tomuto stavu vždy zabránit.

Polohy a pozice pro sex do auta

Pokud jde o nejvhodnější a nejlepší polohy do auta, základem je, aby byla daná pozice nenáročná na velký prostor, ale zároveň umožňovala různé způsoby pohybu při sexu samotném, například nejen mechanické přirážení, ale také kroužení či vlnění boky.

Zde jsou polohy, pozice a jejich vylepšení pro použití v autě:

Poloha jezdkyně: Zřejmě nejvíce využívanou sexuální pozicí v autě je poloha jezdkyně. Dá se praktikovat na předních i zadních sedadlech, případně v kombíku při otevřeném kufru na vstupu do něj. Pozice je výborná kvůli přirážení, můžete ji zkusit tváří k sobě tak, že žena bude muži zády.

Doggy style: Druhou velmi častou sexuální polohou je poloha na pejska, čili odzadu. Tato poloha se využívá nejčastěji na zadních sedadlech, ale opět platí, že v kombíku klidně i v kufru při sklopených sedačkách. Žena klečí na všech čtyřech, muž k ní přistoupí zezadu vkleče nebo v polo-kleku a pronikne penisem do její pochvy či análního otvoru

Misionářská poloha: Oblíbený misionář se dá zkusit na sedadle spolujezdce, pokud se dá opěradlo sklopit do téměř vodorovné polohy. Alternativou je znovu kufr se sklopenými sedačkami. Můžete to zkusit klasicky, že žena bude dole a muž nahoře, ale i obráceně, čili muž bude dole a žena na něm.

Poloha lžičky: Pro ty, co si chtějí užít romantiku a intimní milování v autě, doporučuji pozici lžičky. Spočívá v tom, že žena si lehne na bok, muž k ní zezadu také a může tak do ní vniknout těsně v kontaktu tělo na tělo. Tato pozice se hodí i na anální sex. Kvůli náročnosti na prostor se ale hodí jen do kombíka nebo velmi dlouhého auta.

Orální sex: Kromě klasického pohlavního styku se v autě velmi často praktikuje i orální sex. Žena může muže uspokojit prakticky kdekoliv, muž ženu ideálně na zadních sedadlech, když je ona na zádech a on si k ní sedne. Pokud máte kombík či velký kufr a sklopná zadní sedačky, zkusit můžete i polohu 69.

V stoji i odzadu na kapotě: V případě dobrého počasí a dostatku soukromí kolem se netřeba omezit pouze na interiér. Na přední kapotě můžete jednoduše zkusit polohu motýla, čili žena bude ležet na kapotě, muž k ní přistoupí a vnikne do ní zepředu ve stoje. Alternativou je sex ve stoje zezadu, kdy je žena v předklonu.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Nejčastější otázky o sexu a sexuálních polohách do auta

Přejděme nyní více do praxe, konkrétně k otázkám, které muže i ženy nejčastěji zajímavou v souvislosti se sexem v autě. Prošel jsem několik internetových fór a diskusí a mým cílem bylo najít a odpovídat nejvíce kladené dotazy. Ať se líbí, tady jsou:

Které polohy jsou vyloženě nevhodné na sex do auta?

Jde zejména o polohy, kde oba partneři musí ležet, polohy, kde je třeba mít natažené nohy a o pozice, u nichž je sex nebezpečný vzhledem k okolí. Stejně tak nemůžete zkoušet uvnitř polohy, při kterých muž stojí, ty se však dají použít venku na kapotě.

Pro koho je sex v autě ideální a kdo ho nejvíce využívá?

Nejvíce preferují sex v autě svobodní a mladí muži, kteří mají rádi volnost. Milovat se v autě samozřejmě může kdokoliv, je to však ideální příležitost zejména pro milovníky dobrodružství a adrenalinu. Pokud vám jde o netradiční zážitek, je to dobrá volba.

Je sex v autě trestný a hrozí za něj postih?

Možná si myslíte, že ne, ale naše legislativa klasifikuje sex v autě jako sex na veřejnosti a to je již přestupek, za který vám hrozí pokuta. Pochopitelně, mluvím o sexu ve stojícím autě. Pokud jde o sex v autě během jízdy, ten je problémem i z hlediska bezpečnosti.

Platí nějaké speciální pravidla či zásady pro sex v autě?

Pokud si prohlédnete bizarní zprávy, zjistíte, že sex v autě může způsobit nehodu jednou dva, takže třeba se zaměřit především na pravidla a zásady bezpečnosti. Auto musí být na rovině, být zabrzděny, nesmí být na frekventovaném místě a při sexu nesmí přijít ani omylem k jeho pohybu.

Které úrazy jsou nejčastěji spojeny se sexem v autě a jak se jich vyvarovat?

Auto je něco jako překážková dráha a tak jsou nejčastěji úrazy spojené s naražením končetin či částí těla do auta samotného. U žen převládají i úrazy hlavy, zejména při poloze koníka a nízkém stropě. Při akčním sexu může přijít i k úrazům penisu.

JE SEX V AUTĚ POUZE PRO MLADÝCH?

Na internetových fórech a v diskusích to vypadá tak, že mnoho mužů a žen považuje sex v autě jen za kratochvíli pro mladé a tím si odůvodní neúspěchy či problémy při milování tohoto typu. Vůbec to tak nemusí být, vždy je to o vaší šikovnosti, fantazii a úsilí.

Jak zlepšit a podpořit vzrušení a libido

Prostakan forte: ZkušenostiJedním z nejdůležitějších faktorů úspěšnosti milování v autě, kromě správné techniky a polohy, je i dostatečné libido. To u mužů totiž ovlivňuje sexuální nadrženost a i erekci, u žen zas míru vzrušení a také důležitou schopnost dosáhnout orgasmu.

Pokud chcete libido podpořit, můžete udělat tyto věci:

zaměřte se hlavně na zdravý životní styl a životosprávu, kouření, alkohol, stres a fyzická vyčerpanost dramaticky snižují libido a sexuální apetit
muži by se měli vyvarovat potravinám s obsahem estrogenů, jde například o sóju a její produkty, ale také o tolik oblíbené pivo
pokud jste v partnerském svazku, libido mohou ovlivnit i vztahové problémy, proto si je třeba vyřešit dřív, než přijde řada na milování
pozor si dejte na některé léky na předpis, například antidepresiva nebo hormonální antikoncepci u žen, v rámci vedlejších účinků působí i na libido
nejlepší stimulace libida je ta přirozená a to pomocí přírodních složek, například některé bylinné čaje podporují sexuální energii

Jak fungují přípravky na podporu libida a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiVelmi dobrým způsobem, jak podpořit sexuální apetit, libido a celkově sexuální energii, jsou přírodní stimulanty. Nemusí být jen ve formě specifických potravin či čajů, to byste je museli sníst nebo vypít neuvěřitelné množství. Lepší je, pokud jsou v koncentrované podobě.

Jaké? Nejvíce využívané jsou tabletky a přípravky pro venkovní použití:

Účinky těchto produktů vycházejí z kombinace rostlinných extraktů s vitaminy, aminokyselinami či minerály a cílem jejich působení je přirozené zvýšení libida

V přípravcích pro muže se nejčastěji nacházejí složky podporující hladinu testosteronu a její zvýšení, například extrakt z Kotvičníku zemního. V ženských přípravcích je to zas bylina Damiána a výtažky z ní. Pokud jde o zlepšení prokrvení penisu nebo pochvy, u obou pohlaví nejvíce fungují aminokyseliny, například L-Citrulin či L-Carnitin.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

S uvedenými přípravky se pojí i několik praktických výhod:

v tabletách i přípravcích pro venkovní použití jsou účinné látky bez obsahu syntetických složek, takže působení já přirozené
s první výhodou souvisí i ta druhá, protože i při dlouhodobém dávkování je užívání bezproblémové a jen s minimálním výskytem vedlejších efektů
přípravky obvykle nepůsobí izolovaně jen na jednu oblast, ale celkově zlepšují sexuální vitalitu, u mužů i erekci a u žen zas fyzickou výkonnost

Pokud jde o formu, tak přípravky k vnitřnímu užití mají běžně podobu tablet obalených filmem nebo gelových kapslí pro perorální dávkování. U produktů s vnější aplikací se jedná o gely nebo krémy vstřebatelné do pokožky intimních míst.

BEZ RECEPTU

Všechny výše zmíněné formy přípravků si víte koupit bez předpisu, protože jde o volně dostupné přípravky. Nepotřebujete tedy absolvovat žádné vyšetření u lékaře, nemusíte ho vůbec ani navštívit. Jednoduše si vyberete značku a v lékárně nebo přes internet si ji koupíte.

Přípravky, které jsem vyzkoušel já i moje partnerka a naše zkušenosti s nimi

Já i moje partnerka jsme i v nedávné minulosti zkusili více typů produktů určených na přirozenou podporu libida. Ať už šlo o tabletky pro muže na stimulaci testosteronu, pilulky pro ženy zlepšující hormonální rovnováhu nebo o krémy a gely určené ke zvýšení prokrvení intimních míst, každá forma má své vlastní plusy a určení.

Pokud nechcete zkoušet všechny produkty řadu za řadou na vlastní kůži, abyste zjistili jejich skutečnou účinnost, můžete se inspirovat zkušenostmi mě i mé partnerky. V následujícím přehledu najdete značky, které u nás zabrali nejlepší:

Pro ženy:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

Pro muže:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.8/5 - (21 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *