Sexuální polohy na hubnutí

Sexuální polohy na hubnutí

Témata sex a hubnutí k sobě patří doslova přirozeně a od přírody. Nejen, že jde zřejmě o nejpříjemnější formu hubnutí, ale několik statistiky ukazují, že i o velmi efektivní způsob, jak shodit nadbytečná kila. Z hlediska spálení kalorií může dokonce pravidelný sex porazit i pravidelné cyklistika, bruslení nebo tenis.

Pochopitelně, „presexovat“ se k štíhlé postavě se vám nepodaří na 100%, protože ani při shazování nadbytečných kilogramů se příroda oklamat nedá. Výsledky jsou však povzbudivé a jako doplněk k hubnutí já sám také dle vlastní zkušenosti sex určitě doporučuji.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, PROERECTA

Proto si i v následujících řádcích řekneme něco víc o tom, na základě jakého principu funguje hubnutí pomocí sexuální aktivity, které polohy jsou vhodné na hubnutí a které naopak nemají v praxi žádný efektivní účinek.

Sex a hubnutí: podmínky, průběh, faktory

Sex je z pohledu hubnutí fyzická aktivita, během které se spalují kalorie. Jde technicky o jistý druh cvičení, kde zapojujete různé svalové partie. Průběh hubnutí a jeho úspěšnost proto závisí ve velké míře na tom, jaké sexuální partie při které poloze využíváte.

Abyste mohli během milování hubnout, musíte spálit takové množství kalorií, které převýší objem přijatých kalorií v průběhu daného dne

Při sexu se nejčastěji procvičují malé a velké svaly horních a dolních končetin, břicho, hýždě, boky a záda, v závislosti na konkrétní polohy

Pokud chcete v hubnutí sexem úspěch, musíte procvičovat všechny svaly rovnoměrně

Výhodou hubnutí prostřednictvím sexu je, že spojujete příjemné s užitečným. Každá jedna sexuální poloha, při které zapojujete více částí těla, se dá využít na hubnutí, čili spalování kalorií. Během milování byste měli sexuální polohy střídat, nezůstat jen u jedné, tak bude hubnutí nejefektivněji.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Samozřejmě, na hubnutí během sexu mají vliv i jiné další faktory:

místo, kde milování probíhá, přičemž se ukazuje, že neobvyklé nebo nové místo umí nabudit partnerů až k dvojnásobné aktivitě
počet zapojených svalů, čím je jich více, tím lépe, protože se tak spálí více kalorií a z více partií, proto jsou vhodné polohy se zapojením více končetin
intenzita a pravidelnost milování, protože pokud se milujete byť kratší dobu, ale intenzivně a každý den, dokáže viditelně zhubnout

UZAVŘENÝ KRUH

Hubnutí pomocí sexu je něco jako uzavřený kruh a to je jen dobře. Průzkumy totiž ukázaly, že již zhubnutí prvního kilogramu působí natolik motivačně, že muži i ženy mají ještě větší chuť na sex, jako dříve. Zkrátka, s jídlem roste chuť. Obrazně.

Polohy a pozice pro sex na hubnutí

Přejděme nyní od teorie trochu více do praxe. V zásadě platí, že každá poloha, při které vyvíjíte intenzivnější fyzickou aktivitu, vám může pomoci na hubnutí a určitě neublíží. Existují však takové pozice či jejich vylepšení, které jsou ještě efektivnější.

Zde jsou ideální sexuální polohy na hubnutí:

Poloha ve stoje: Nejefektivnější pozicí na spálení nadbytečných kalorií je pozice ve stoje. Muž i žena mohou stát těsně proti sobě, žena zvedne jednu nohu a muž do ní pronikne. Alternativou je poloha ve stoje a zezadu. Podstatou pozice ale je, aby se hýbali oba partneři, takže přirážet zda kroužit boky musí i žena.

Poloha zezadu na pejska: Tato pozice je velmi často využívána a hodí se velmi dobře i na hubnutí. Aby bylo ale spalování kalorií efektivně, nezbytná je i v tomto případě spolupráce ženy. Ta může střídat například klečení na dlaních a s klečení na loktech, velmi pomůže také to, když se bude hýbat a pomůže muži v přirážení.

Poloha žena nahoře: Tato pozice bývá nazývána také poloha jezdkyně a z pohledu ženy jde o velmi účinné cvičení. Zapojuje při něm břišní i stehenní svaly, pokud tuto polohu obohatí i o postupné otáčení ve stylu polohy mlýn, bude to mít ještě větší vliv na procvičování dolních končetin, zejména pokud jde o lýtka.

Misionář a obrácený misionář: Při misionářské poloze doporučuji obě varianty, čili varianta, že muž bude nahoře, ale i ten, kde je muž dole. Při klasické misionářské poloze muž nejvíce procvičuje ramena a břišní svaly, při poloze obrácené, kdy je nahoře žena, procvičuje nejen břicho, ale v podstatě i boky, hýždě a celé dolní končetiny.

Poloha houpačka: Pro muže a v případě aktivity i pro ženu je také velmi účinnou polohou na spálení přebytečných kalorií také poloha houpačky. Při této pozici muž stojí a drží ženu ve výši svého pasu tak, že jeho penis je hluboko v pochvě. Ta se ho drží kolem krku i nohama kolem jeho pasu a společně se pohupují.

Poloha 69: Možná tomu nebudete úplně věřit, ale i při poloze 69 se dá hubnout a dají se spalovat kalorie. Partner, který je nahoře, může postupně měnit polohu hlavy zdola nahoru za pomoci rukou. Může se také střídavě zapírat chodidly a koleny, čímž zase procvičuje celé dolní svaly. Doporučuji měnit si pozice, jednou bude nahoře muž, jindy žena.

Feminus: Recenze na přírodní pilulky pro ženy na menopauzu, libido a vitalitu➡️ Pilulky na sexuální zdraví ženy

Doporučuji Feminus (moje recenze):
zvyšuje energii a libido
optimální hladina estrogenu v těle
sexuální zdraví
přírodní složení

Nejčastější otázky o sexu a sexuálních polohách na hubnutí

Jelikož obě témata, čili i hubnutí i různá vylepšení sexuálních poloh, jsou velmi žádané, muži i ženy se ptají na velké množství různých otázek v této souvislosti. Prošel jsem si tedy internetové fóra a diskuse a nejčastější otázky sesbíral. Zde jsou:

Čeho se vyvarovat při sexu, aby bylo hubnutí opravdu účinné?

Stereotypu při sexuálních polohách, protože střídání poloh prospívá z téhož důvodu, jako střídání cviků při cvičení, jednoduše můžete zapojit více partií. Důležité je ale i to, abyste po sexu nepodlehli pocitu hladu, což bývá dost běžné a nešli hned vyjíst ledničku.

Hubne se už i při předehře, nebo až při samotném milování?

Záleží na tom, jakou zvolíte předehru. Při líbání zapojujete zejména svalstvo obličeje, avšak pokud k tomu přidáte i pohyby rukou či dokonce masáž, podpoříte odbourání tuku z horních partií. Něco se dá spálit i při svlékání šatů a dokonce i při nasazování kondomu.

Kolik kalorií se dá spálit během hodinového milování?

Velmi záleží na tom, zda během sexu dosáhnete orgasmu, nebo jej musíte předstírat. Při běžném hodinovém sexu s efektivním střídáním poloh a standardní aktivitou spálíte zhruba 2500 KJ. Pokud budete mít předstíraný orgasmus, může to být ještě o tisíc více.

Kolik kilogramů se dá za měsíc zhubnout při sexu?

Asi tušíte, že odpovědět jedním přesným číslem není jednoduché, protože to závisí na velkého množství faktorů. Podíval jsem se však trochu blíže na tato čísla a našel jsem výsledky několika programů či výzkumů. Nejčastěji šlo o 2 až 5 kg.

Jakými dalšími způsoby se dá ještě v souvislosti se sexem hubnout?

Žena může zhubnout například i striptýzem pro partnera, obvykle je to kolem 500 KJ. Muž zas umí spálit podobné množství například už jen tím, že po prvním se znovu vzruší a dostane druhou erekci. Oblékání šatů ve spěchu a rychlosti zas umí spálit od 200 do 400 KJ.

POZOR NA ÚRAZY PŘI NADMĚRNÉ AKTIVITĚ

mnoho lidí se snaží pojmout sex jako velký experiment a hledá stále další a nové vylepšení. Dejte si ale zvýšený pozor na úrazy, které mohou různé akrobatické pozice a aktivity doprovázet. Nejhorší jsou vykloubení a zlomeniny penisu, které vůbec nejsou ojedinělé.

Jak zlepšit a podpořit sexuální apetit

Prostakan forte: ZkušenostiNejlepší motivací pro využití sexu v rámci hubnutí je velký sexuální apetit a nepřekonatelná chuť na sex. Ta u mužů souvisí s libidem, které zas ovlivňuje primárně testosteron. U žen má chuť na sex souvislost i s prokrvením genitálií.

Sexuálnímu apetitu a libidu se dá trochu pomoci i následovně:

základem je zkoušet nové věci a experimentovat, to se týká nejen různých poloh, ale například i využití sexuálních hraček a erotických pomůcek
velmi účinné jsou rozličné afrodisiaka, je jen na vás, zda vsadíte na španělské mušky nebo se rozhodnete pro osvědčené ústřice, šlehačku a čokoládu
zabijákem libida a sexuálního apetitu jsou stres, propracovanost a nadměrné fyzické či mentální vypětí, snažte se co nejvíce odpočívat
sexuální apetit je jako uzavřený kruh, kde platí, že čím častěji se milujete, tím více chuti na sex máte, takže pokud vám v tom brání například partnerské problémy, řešte jejich
několik potravin, které zlepšují libido a sexuální apetit, například Chilli, pomáhá i na efektivnější spalování tuků, využijte to

Jak fungují přípravky na podporu sexuálního apetitu a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiNa podporu zvýšení prokrvení genitálií u žen či na zlepšení hladiny testosteronu u mužů lze využít i různé byliny a rostliny, například ve formě čajů. Existuje ale ještě lepší forma a to volně dostupné přípravky určené k vnitřnímu užití či venkovní použití.

Jaký je způsob jejich fungování? Velmi jednoduchý:

Tyto přípravky obsahují látky zvyšující prokrvení pohlavních orgánů a vnějších genitálií, zároveň také látky podporující hormonální hladinu pohlavních hormonů

V zásadě jde o dvě formy přípravků. Buď se jedná o pilulky na perorální užití, nebo o krémy a gely určené k zevní aplikaci na intimní místa. Podle toho a také podle určení pro pohlaví se rozlišuje i složení těchto přípravků. Nejčastěji však obsahují rostlinné afrodisiaka jako Maca či Damiána a aminokyseliny typu L-Arginin nebo L-Tyrosin.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Uvedené přípravky však mají pár společných výhod: s, zda vsadíte na španělské mušky nebo se rozhodnete pro osvědčené ústřice, šlehačku a čokoládu

kombinace více látek má většinou vliv na širší účinky, u mužů například na erekci a její délku, u žen zas na celkově lepší sexuální vitalitu
gely, krémy i tabletky patří mezi volně dostupné produkty a přípravky, na jejich koupi netřeba žádný recept nebo předpis od lékaře
nemusíte se bát o nějaké vážnější nežádoucí účinky při dodržování dávkování, protože v těchto přípravcích absentují syntetické látky

Pokud jde o dávkování, zde jsou také rozdíly podle značky i typu. Většina tablet je založena na pravidelném užívání každý den, protože tehdy se projeví nejlépe jejich účinky. U produktů určených pro venkovní použijte je běžná aplikace hodinu před pohlavním stykem.

DRŽTE SE DOPORUČENÉHO DÁVKOVÁNÍ

Účinky přípravků se neprojeví ze dne na den, protože účinné látky jsou přírodního typu a musí působit dlouhodobě. Nepřekračujte maximální denní dávku a držte se doporučeného užívání, užívání nadměrných dávek účinky nezlepší, spíše se projeví vedlejší efekty.

Přípravky, které jsem vyzkoušel já i moje partnerka a naše zkušenosti s nimi

Já sám mám pozitivní zkušenosti s více pilulkami, ať už speciálně určenými na libido, nebo i s komplexním účinkem na potenci celkově. Moje partnerka také zkusila tabletky, ale osvědčily se jí i krémy a gely s aplikací přímo na okolí intimních partií před pohlavním stykem. Pozitivní zkušenosti zde tedy jsou.

Neplatí však, že by všechny přípravky fungovaly stejně a tak široká nabídka neznamená automaticky i to, že je jedno, kterou značku si vyberete. Několik v praxi totiž značně zaostávají. Pokud nechcete ztrácet čas a peníze, inspirujte se našimi zkušenostmi:

Pro ženy:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

Pro muže:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.8/5 - (22 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *