Sexuální polohy pro obézní

Sexuální polohy pro obézní

Není tomu tak dávno, co byl sex pro obézní nebo lidi s nadváhou tabu. Na první pohled jsou spojení sex a obezita či sex a nadváha zcela protichůdné. Pokud však máte nějaké to kilo navíc, neznamená to přece, že byste si nemohli užít milování a mít kvalitní sexuální život. Ano, jsou zde jistá omezení, pravidla a specifické podmínky, ale kde ne?

Součástí těchto specifik jsou i sexuální polohy pro obézní a pro lidi s nadváhou. Vyšší hmotnost je totiž problémem nejen z hlediska nějakých fyziologických omezení při sexu, ale má vliv i na kardiovaskulární systém či fyzickou kondici.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, PROERECTA

V neposlední řadě ovlivňují kilogramy navíc i zdraví pohlavní soustavy. U žen se to projevuje v menším množství, u mužů jsou však tyto vlivy patrné nejvíce ohledně kvality ztopoření. I proto se na závěr podívám na erekci trochu blíže.

Sex a obezita či nadváha: podmínky, průběh, omezení

Obezita či nadváha patří mezi civilizační onemocnění. Ovlivňují fyziologii prakticky celého těla, čili i oblast sexuálního života. Na základní podmínky uspokojivého sexuálního života, čili funkčnost pohlavních orgánů, však hmotnost nemusí mít vliv.

Funkčnost pohlavní soustavy je také u lidí s nadváhou či obezitou zachována, ačkoli sexuální funkce mohou být ovlivněny

Tento vliv je podmíněn problémy s podkožním tukem, cévami a hormonální rovnováhou, což u mužů může zhoršit erekci a u žen zas sexuální apetit

Spokojenost se sexem ale nezávisí jen od fyziologie, ale také od subjektivních pocitů

Aby se eliminovaly možné fyziologické problémy, například nedostatek fyzické kondice, rychlé zadýchání se, pohybové omezení či problémy se stabilitou, existuje několik sexuálních poloh určených pro lidi s nadváhou a obezitou. Jejich výhodou je, že umožňují každému dosáhnout kvalitní a uspokojivý sexuální život.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pokud jde o nějaké omezení, třeba na ně také pamatovat:

bezpečnost je nadevše a přestože milování je i o objevování nových možností a experimentování, pro vás bude proto základem jistota a stabilita
účinná předehra je základem, bez ní se daleko nedostanete, přičemž zvláště důležitá je u žen z pohledu zvlhčení vagíny, takže s „rychlovkou“ zde bude problém
pokud má více kilogramů jen jeden z partnerů, důležitá je psychická podpora, pokud jí bude nedostatek, přijde problém s erekcí u muže a se vzrušivostí u ženy

HUBNUTÍ POMOCÍ SEXU

Pravidelný sex i s využitím všech možností a sexuálních poloh má také výhodu v tom, že při něm dochází ke spalování kalorií. Jde tedy o spojení praktického hubnutí s příjemným zážitkem v podobě milování. Proč to nevyužít na maximum? Jen do toho!

Polohy a pozice pro sex pro obézní

Řekli jsme si tedy, že nadváha vůbec nemusí v případě vhodně zvolených pozic omezit sexuální život muže a ženy. Nyní proto přejdeme postupně od teorie do praxe, zvláště pokud jde o ty správné či ideální polohy pro obézní.

Ať se líbí, tady jsou ty, které jsou nejvíce využívány při nadváze:

Poloha koníku: Už na první pohled jde o sexuální pozici, která je dokonalá pro maximální efektivitu při minimální pohyblivosti. Muž si lehne na postel, žena si na něj obkročmo klekne, sedne nebo kvokat a penis zasune do pochvy. Výhodou je, že žena si může sama určit způsob i tempo přirážení a má dostatek kontroly.

Poloha pejska: Druhou ideální pozicí a to nejen pro vaginální, ale i anální sex, je poloha zezadu, nazývaná také na pejska. Žena si klekne na kolena a dlaně či lokty, přičemž muž k ní přistoupí zezadu také vkleče. Pak je to už jen o správné výši pánve a muž může proniknout do ženy, kde má pro změnu úplnou kontrolu při sexu on.

Poloha vlka: Tato pozice patří také mezi polohy, při kterých dochází k penetraci zezadu, ale muž i žena stojí. Žena se předkloní a může se rukama opřít o stůl nebo o postel. Muž k ní potom přistoupí zezadu a vnikne do ní. Pokud by nastal problém s hloubkou průniku, může žena jednu nohu zvednout a opřít například o židli nebo něco vyvýšené.

Poloha Venušina nástraha: Při této pozici je žena na zádech a leží na posteli nebo stole. Pod zadek si podloží polštář, aby dostala pánev výše v případě potřeby a nohy ohne v kolenou směrem k sobě. Pokud se dá, může si je také přisunout více k poprsí. V stoji k ní přistoupí muž a může vniknout penisem do její vagíny nebo análního otvoru.

Poloha motýl: Velmi podobnou, ale o něco pohodlnější a jednodušší pozicí, je poloha motýl. Ta spočívá v tom, že žena si lehne na stůl či postel na záda, muž k ní přistoupí a ona vyloží své mírně roztažené nohy ve tvaru motýla na jeho ramena. Při penetraci můžete použít přirážení i krouživé pohyby.

Poloha 69 na boku: Nezapomněl jsem ani na orálně hry a oblíbenou pozici 69. Pokud máte nějaké to kilo navíc, stále to nemusí být problém, stačí si polohu přizpůsobit tak, že muž i žena budou ležet na boku. Pak už jen stačí ohnout jednu nohu v koleni pro zlepšení přístupu a můžete se oddávat orální rozkoši.

Nejčastější otázky o sexu a sexuálních polohách pro obézní

Stačilo mi pár minut a zjistil jsem, že téma sexu během obezity nebo nadváhy je velmi aktivní diskutována. Několik internetové diskuse byly proto pro mě zdrojem a inspirací pro nejvíce kladené otázky v této oblasti. Zde je přináším spolu s mými odpověďmi:

Ovlivňují nadváha či obezita i sexuální funkce u mužů a žen?

Odpověď je, že jednoznačně ano. Zatímco u žen jde zejména o problém s hormonální hladinou a tedy i sexuálním apetitem, u mužů převládají vedle vlivu na libido zejména vlivy na ztopoření. Přesto je možné si i s těmito problémy užít sexuální život.

Hrozí při sexu v důsledku vyšší hmotnosti úrazy či poranění?

Ve většině případů ne, přímá souvislost tam není. Gravitaci však nikdo neoklame a proto zejména při více akrobatických polohách hrozí například uklouznutí a s tím spojené problémy. Muže nejvíce trápí různé bolestivé vykloubení nebo zlomeniny penisu.

Pokud jde o vliv sexu na hubnutí, kolik KJ se spálí při běžném milování?

To závisí na aktivitě a některých individuálních podmínek, ale obvykle to je kolem 400 až 500 KJ za 15 minut sexu. Zapomínat však netřeba ani na několik stovek KJ spálených při aktivnější předehře a orgasmus na závěr. Ten může podle intenzity spálit až 1000 KJ.

Mohou vhodné sexuální polohy opticky ubrat muži či ženě nadváhu?

Ano, to je také jedna z výhod sexuálních pozic určených pro lidi s vyšší hmotností. Některé polohy totiž dokáží dát do popředí přednosti specifických částí těla, zejména erotogenních zón, typicky jde o známou polohu pejska a polohu ve stoje zezadu.

Feminus: Recenze na přírodní pilulky pro ženy na menopauzu, libido a vitalitu➡️ Pilulky na sexuální zdraví ženy

Doporučuji Feminus (moje recenze):
zvyšuje energii a libido
optimální hladina estrogenu v těle
sexuální zdraví
přírodní složení

Jaké typy poloh jsou naopak nevhodné pro obézní lidi?

Jde o akrobatické polohy s minimální stabilitou, při kterých se stojí jen na jedné noze, například některé polohy ve stoje. Problémové jsou i akční polohy vyžadující nadměrný pohyb, například poloha mlýn, také polohy s těsným kontaktem, například Lotus.

NADVÁHA AJ JAK PROBLÉM PRO SEBEVĚDOMÍ

Podle toho, co jsem si všiml při dotazech a otázkách na internetových fórech, tak zejména ženy berou nadváhu občas příliš vážně. Nejčastěji se to projeví nedostatkem nebo ztrátou sebevědomí, což je podle mě pro uspokojivý sex někdy i horší, než nadváha samotná.

Jak zlepšit a podpořit erekci

Prostakan forte: ZkušenostiNakolik nadváha či kilogramy navíc mají vliv i na kardiovaskulární systém, stejně tak i na hormonální rovnováhu, oblastí, která z pohledu sexuálního života nejvíce trpí, je kvalita erekce u mužů. Dá se s tím něco dělat? Samozřejmě, že ano.

Klíčem k tomu je pár jednoduchých, no účinných opatření:

kromě sexu, což je také druh specifického cvičení a pohybu, byste se měli postupně více a více hýbat, pomůže už i jednoduchá chůze, zvláště pokud je pravidelná
pokud už máte nějaké to kilo navíc, určitě k tomu nepřidávejte další negativní faktory pro erekci, mám na mysli alkohol a cigarety
nepřítelem erekce a potence u mužů z psychologického hlediska je i stres, nervozita a propracovanost, více odpočinku naopak pomáhá
podpořit lepší stav cév je možné nejen nějakými speciálními dietami na hubnutí, ale i zařazením potravin s obsahem aminokyselin, minerálů a vitamínů
přímo na libido a s tím související erekci mají pozitivní vliv i několik přírodní afrodisiaka, například Gingko biloba, ze kterého si můžete udělat čaj

Jak fungují pilulky na erekci a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiJednou z možností, jak podpořit a zlepšit erekci a kvalitu ztopoření pro lidi s nadváhou či obezitou, jsou právě zmíněné přírodní látky v kombinaci s dalšími složkami přirozenými pro lidské tělo. Tuto kombinaci nabízejí i speciální tabletky.

Jde o volně dostupné produkty fungující na tomto základě:

Základem jsou přírodní afrodisiaka, vitamíny, aminokyseliny a minerály, jejichž kombinace zlepšuje průchodnost cév, rozšiřuje jejich a tak zkvalitňuje ztopoření

Na zlepšení prokrvení pohlavního údu se používají v těchto tabletách zpravidla aminokyseliny, například L-Karnitin a L-Citrulin napomáhající roztažení svaloviny cév. Pozitivní vliv mají i rostlinné afrodisiaka, například Ženšen, který zlepšuje sexuální vitalitu. Některé přípravky obsahují i ​​stopové prvky, například Zinek, na plodnost.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Tyto pilulky jsou populární i kvůli těmto výhodám:

můžete si vybrat takové typy, které se dají užívat pravidelně každý den, ale i značky, které stačí užít jen jednorázově vždy před pohlavním stykem
nakolik v tabletách nenajdete uměle a chemicky vyráběné složky, ale jen přirozené látky, žádné vážnější vedlejší účinky vám nehrozí
velkým plusem je i komplexní působení díky kombinaci různých typů účinných látek, pilulky pomáhají i na libido a mnohé i na plodnost

Velkou výhodou je nákup bez předpisu, čili nepotřebujete indikaci od lékaře, abyste si mohli tyto pilulky koupit. Můžete si je dokonce zakoupit nejen v lékárně, ale také objednat přes internet v eshopech přímo od jejich výrobců. Je to tak rychlé, pohodlné a výhodnější.

ÚČINKY SE NEPROJEVÍ ZE DNE NA DEN

Jelikož jsou tyto pilulky založené na rostlinných látkách a nejsou zde žádné syntetické účinné složky, účinky nepřijdou z večera do rána, je třeba dlouhodobější užívání. To platí jak pro přípravky s každodenním dávkováním, jakož i pro tabletky, které se užívají jen před sexem.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Já sám jsem sice obezitou nikdy v nějaké extrémní míře netrpěl, ale problémy s erekcí ano. Na základě vlastní zkušenosti vím říct, že na trhu jsou přípravky tohoto typu opravdu dost rozšířené a najít se dají i takové značky, na které se víte spolehnout. Jak ukazují reference jiných mužů, mnoho tablet jim pomohlo na erekci i při nadváze.

Právě zkušenosti, společně s kvalitou složení a koncentrací jednotlivých účinných látek, by měly být nejdůležitějším kritériem výběru. Já sám jsem proto představil přehled značek, které u mě účinkovali nejlépe i spolu s jejich recenzemi:

Pro ženy:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

Pro muže:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.6/5 - (26 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *