Sexuální polohy v posteli

Sexuální polohy v posteli

Když se řekne sex v posteli, mnoho lidí začne ohrnovat nos. Připadá jim to příliš obyčejné, nudné, stereotypní, nezáživné. No dřív, než začnete dávat erotickým radovánkám v posteli tyto přívlastky, zamyslete se, jestli to je oprávněné. Nudíte se při sexu v posteli? Nedosahujete rozkoš a vzrušení, jak byste si přáli? Pak hledejte chybu v technice.

Postel je ve skutečnosti zřejmě to nejvíce pohodlné a nejvíce variabilní místo na sex. Nabízí vše, co potřebujete, ať už jde o dostatek prostoru, měkkou a pevnou podpěru zároveň nebo o možnost díky vyvýšení zkusit polohy částečně na posteli a částečně mimo ni.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, PROERECTA

Pro všechny muže, ale i pro všechny ženy, jsem se rozhodl v rámci zpestření sexuálního života v posteli připravit krátký návod, jak si to maximálně užít. Podíváme se proto na sexuální pozice a polohy, které můžete použít v posteli a jak na ně.

Sex v posteli: podmínky, výhody, nevýhody, omezení

Ložnice a postel jsou místa, která důvěrně známe. Poskytují pocit bezpečí a intimity. To je také důvod, proč se stále drtivá většina partnerů miluje právě v tomto prostředí. Navzdory všem mínusem zmíněným na úvod, je postel stále nejlepší místo na sex.

Sex v posteli je velmi pohodlný a máte možnost důkladně připravit celé prostředí, ať už jde o hudbu nebo romantickou atmosféru

V posteli je možné zkusit prakticky všechny sexuální polohy, při kterých alespoň jeden z milenců sedí nebo leží

Vzhledem k prostředí a prostor doporučuji využít polohy, kde oba partneři leží

Mezi největší výhody sexu v posteli patří pohodlí, dostatek prostoru na posteli i při ní, možnost využít výškový rozdíl mezi podlahou a postelí pro netradiční sexuální pozice a nerušené prostředí. Základní zásadou však je, aby tyto výhody nebyly i příčinami strnulosti, fádnosti a lhostejnosti při sexu.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pokud jde o nějaké nevýhody či omezení, je jich naštěstí jen pár:

u některých polohách, kde je na posteli jen žena a muž stojí nebo je vedle posteli, může být problémem výška posteli, což je třeba řešit podložením polštářů
pokud je matrace na posteli příliš měkký, je to sice pohodlné, ale je to na úkor stability, takže může být z tohoto pohledu lepší, pokud budete raději na zemi
pokud jde o ložnici doma, dojem stereotypního prostředí může negativu ovlivnit kvalitu sexuálního výkonu, chybí pocit, že se jedná o něco nevšední

VÁŠEŇ AJ ROMANTIKA

Výhodou sexuálních poloh určených pro použití v posteli je, že se dají použít na vášnivý sex plný temperamentního přirážení, ale i na romantické a jemné milování s dokonalou souhrou každého pohybu. Je jen na vás, co si vyberete, potěšení přijde v každém případě.

Polohy a pozice pro sex v posteli

Pojďme nyní od teorie více k praxi. Jak jsem řekl, postel umožňuje využít v zásadě všechny sexuální polohy, ale díky pohodlí a rozlehlosti, kterou nabízí, by byla škoda nezaměřit se na ty, které umí její výhody využít nejefektivněji.

Ať se líbí, tyto polohy jsou nejlepší do postele:

Poloha 69: Začněme polohou ideální na předehru a to je poloha 69. Jedná se o pozici, kdy muž leží na zádech a žena klečí na všech čtyřech na něm. Je však naopak, tedy hlavu má při jeho penisu a svůj rozkrok zas při jeho tváři. Na posteli je na tuto polohu dostatek místa, stačí už jen věnovat se vzájemné orální rozkoši.

Poloha misionáře: Kdo by neznal známou misionářskou polohu? Měkká a pohodlná postel je pro ni ideální. Žena si lehne na záda a mírně rozkročí nohy. Muž si na ni lehne tváří v tvář a penisem vnikne do její vagíny. Pro osvěžení je možné zkusit i obrácenou polohu, čili muž je dole a žena si lehne na něj.

Poloha lžičky: Velmi romantickou a intimní sexuální pozicí ideální do postele je poloha lžičky. Při ní si žena lehne na bok, muž si lehne za ni ve stejné poloze a přitlačí se na ni tělo na tělo. Pak už jen ženě stačí trocha zvednout nohu nebo více posunout zadeček a umožnit muži průnik hluboko do její pochvy.

Poloha labuť: Tato poloha je vhodná pro postel, která nabízí dostatek prostoru. Muž si lehne na postel a vztáhne nohy. Žena si mu sedne bokem do klína a zakloní se, přičemž se opírá dlaněmi o postel a své nohy vyloží na nohy muže. Teď už stačí jen nasměrovat penis do vagíny a milování může začít.

Poloha koníku: Přejděme k pozicím, které nejsou jen o posteli, ale dobře se na ní realizují. Takovou oblíbenou pozicí je i poloha koník. Muž si lehne na postel zády a žena si nad jeho penis klekne, sedne nebo kvokat svou pánví. Pak stačí už jen dosednout pochvou na penis a začít přirážet. Pozice je využitelná i na anální sex.

Polohy motýl: Poslední polohou prováděnou částečně na posteli je poloha motýl. Při ní si žena lehne na záda na kraj postele a pod svůj zadek dá polštář. Muž k ní přistoupí zvedne její nohy, roztáhne jejich a opře se jejich o ramena tak, jak motýlí křídla. Pak stačí už jen vniknout do vagíny a začít přirážet.

Nejčastější otázky o sexu a sexuálních polohách v posteli

Možná si řeknete, co už jen může být takové zajímavé na sexuálních polohách určených do postele. I já sám jsem byl překvapen, že sex v posteli a pozice, které se zde dají využít, jsou předmětem mnoha diskusí na internetových fórech. Zde jsou nejvíce kladené dotazy:

Mají vliv na sexuální zážitek i nějaké okolní podmínky?

Ano a to platí bez ohledu na pohlaví. Ženy si velmi často všímají například čistotu samotné postele a ložního prádla, mužům naopak mohou vadit okolní zvuky nebo extrémní teplota. Postel jako místo na milování je přímo předurčena, aby bylo vše ideální, využijte to.

Jaké chyby dělají nejčastěji při sexu v posteli muži?

Chronicky známou a velmi asexuální chybou jsou nesundané ponožky. Kromě toho, bez ohledu na místo, muži dělají často chybu i při předehře, buď je příliš akční, nebo naopak příliš nudná. Problém může být i s tím, že se snaží využít každý cm postele naplno.

Čeho by se naopak měli vyvarovat při milování v posteli ženy?

Velmi častou chybou je nedostatek uvolnění. Mnohé ženy berou postel jako možnost absolvovat sex, aniž se před mužem obnažily, připravují ho tak o vizuální stimulaci. Problémem může být i přílišná odevzdanost a pasivita při některých polohách.

Jakým způsobem se dá kromě milostných poloh, ještě oživit sex v posteli?

Velmi zanedbávaným způsobem oživení sexuálního styku jsou erotické hračky, různé erotické hry spojené s výměnou pozic, hra rolí i s pomocí masek a ti odvážnější mohou vyzkoušet nové sexuální praktiky, do kurzu se dostává například jemné spoutání partnera.

➡️ Bohatý výběr sex pomůcek

Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Hrozí při postelových dobrodružstvích i nějaké úrazy?

Bohužel, ani postel není 100% bezpečným místem pro milování, ačkoli oproti sprše, autu či přírodě je na tom lépe. Pozor si dávejte na podvrtnutí a vymknutí kotníků a zápěstí, při extrémně akrobatických pozicích částečně mimo postele hrozí i vykloubení penisu.

KVALITNÍ SEX V KAŽDÉM VĚKU

Výhodou sexuálních poloh určených do postele je, že umožňují zažít plnohodnotný sexuální zážitek v každém věku. Ani muži ve středním věku se nemusejí bát, že by například kvůli fyzické kondici nestačily. To oceňují i ​​mnozí z nich na internetových fórech.

Jak zlepšit a podpořit plodnost

Prostakan forte: ZkušenostiJelikož sexuální polohy v posteli patří ze všech typů mezi ty, které jsou nejvíce využívány na otěhotnění, podíval jsem se na problematiku plodnosti mužů a žen trochu blíže. Zaměřil jsem se na to, jak na plodnost pozitivně působit.

Zde jsou rady získané praxí i zkušenostmi mé partnerky:

v první řadě je třeba vyloučit působení negativních faktorů ohledně životního stylu, čili stres, cigarety, alkohol a nedostatek pohybu musí jít bokem
z dlouhodobějšího hlediska je důležité i to, co konzumujete, ovoce a zelenina namísto masa a tučných potravin jsou tou nejlepší cestou pro obě pohlaví
muži by měli dbát i na vyšší přísun minerálu Zinek a na dostatek testosteronu, jehož stimulace v těle se dá podpořit i pravidelným pohybem
u žen je důležitá funkčnost pohlavní soustavy a zejména dostatek vitamínů skupiny B, které působí i v období na úvod těhotenství na vývoj plodu
zapomínat netřeba ani na sílu přírody, která si dokáže poradit s více neduhy včetně problémů s plodností, doporučuji bylinné a rostlinné afrodisiaka

Jak fungují přípravky na podporu plodnosti a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiV poslední době jsou i na podporu plodnosti u žen a mužů stále více populární různé přípravky založené na přírodním složení. Nejčastěji jde buď o pilulky na perorální užití, případně o formu prášku rozpustného ve vodě.

V obou případech jsou mechanismus fungování a složení velmi podobné:

Základem jsou účinné látky sestávající nejčastěji z rostlinných extraktů v kombinaci s vitamíny a minerály podporujícími hormonální rovnováhu

U mužů plodnost závisí na testosteronu, takže přípravky pro ně jsou založeny zejména na rostlinných afrodiziaka typu Maca nebo minerálech typu Zinek. Přípravky určené pro ženy zas obsahují převážně vitamíny a stopové prvky podporující činnost pohlavní soustavy, například Kyselinu listovou, neboli vitamin B9 nebo minerály typu Selen.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

V čem spočívá rostoucí popularita těchto přípravků? Zejména v těchto třech výhodách:

první výhoda souvisí se složením, kde nenajdete žádné syntetické látky, takže užívání není obvykle spojeno s žádnými vážnějšími vedlejšími účinky
druhým benefitem je jednoduchost dávkování a užívání, stačí jednou denně užít výrobcem doporučenou dávku a to je celé
třetím velkým plusem je, že tyto přípravky si umíte koupit i bez předchozí lékařské indikace, protože jde o přípravky dostupné bez receptu či předpisu

Pokud mluvíme o možnosti volného prodeje, tak výhoda je i způsob koupě. Tyto přípravky totiž dostanete nejen v lékárně, kam se musíte vybrat osobně, ale několik výrobců má i vlastní eshopy. Předností tohoto způsobu je objednání z pohodlí domova a lepší cena.

ŠIRŠÍ PŮSOBENÍ JAK VELKÉ PLUS

Několik tyto přípravky nemají jen izolované účinky na plodnost jako samostatnou oblast, ale působí širší. U některých tablet pro muže jde o vliv na erekci, přípravky určené pro ženy se zas mohou užívat i první měsíce těhotenství na podporu plodu.

Přípravky, které jsem vyzkoušel já i moje partnerka a naše zkušenosti s nimi

Já i moje partnerka máme s přípravky zmíněnými výše, čili na podporu plodnosti, dostatek zkušeností. Já jsem užíval několik tabletky, zejména s širším účinkem na potenci, partnerka zas v období před otěhotněním rozpustné prášky na podporu hladiny důležitých vitamínů a minerálů. Co jsme během zkoušení různých značek zjistili?

Zejména dvě věci. Tou první je, že vždy je třeba dívat na složení a nejen na sliby výrobců. Druhá je mnohem důležitější, naučila nás, že nejdůležitější jsou reference z praxe. Rozhodl jsem se proto zveřejnit ty naše, ať se líbí, tady jsou přípravky, které nám pomohly nejvíce:

Pro ženy:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

Pro muže:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.8/5 - (21 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *