Sexuální polohy ve sprše

Sexuální polohy ve sprše

Sex ve sprše nebo v koupelně obecně patří mezi velmi vyhledávané a to nejen kvůli nějaké předehře, ale i kvůli milování samotnému. Nejde jen o nějaké ozvláštnění sexuálního života, ale o možnost plnohodnotného dráždění a maximálního vzrušení. Aby se vám to podařilo, dnes se podíváme na sexuální polohy ve sprše trochu blíže.

Při jejich aplikaci do praxe, ale i obecně při milování, netřeba zapomenout, že sex v koupelně a sprše patří mezi nejvíce nebezpečné. Voda je totiž nejen netradiční afrodiziakum, ale zejména látka zvyšují kluznost. A má i jednu další nevýhodu.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Rozdat si to s partnerem pod proudem vody je totiž sice velmi vzrušující, ale pro muže i dost náročné na erekci. Proud vody může způsobit zhoršení prokrvení penisu a problémy s erekcí. I na to se proto na závěr článku podíváme blíže.

Sex ve sprše: podmínky, výhody, nevýhody, omezení

Milování ve sprše se spojuje nejčastěji s romantikou a vášní. To je pravda, sprcha či koupelna patří mezi prostory, které podněcují intimitu a vzájemné doteky. Jsou zde sice menší prostorová omezení, ale i ty se dají přeměnit na výhodu.

Sex ve sprše je ideální na předehru, ve které vám pomůže voda, ale zejména na sexuální polohy a pozice ve stoje, které si vychutnají oba milenci

Úvodem milování nikdy nezapomeňte na předehru, vzájemné doteky a namydlený se, zvyšuje to vzrušení a má to i hygienický význam

Při sexu nezkoušejte nestabilní polohy, pokud použijete protiskluzovou podložku, je to plus

Největší výhodou milovaní ve sprše je možnost netradičního vzrušení a tím pádem i dosažení mimořádně vzrušujícího orgasmu. Kombinace s vodou působí afrodiziakálně a probouzí všechny sexuální smysly. Na druhou stranu, je tu trochu nedostatek prostoru a po skončení se musíte pořádně vysušit. Pokud tedy nechcete navázat na druhé kolo.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Nezapomínejte na specifické podmínky a některá omezení:

pozor si musíte pochopitelně dávat na úrazy a zranění, velmi snadno se můžete uklouznout, proto upřednostněte polohy s nohama pevně na zemi
pokud máte příliš malý sprchový kout, musíte zapomenout například na předklánění se, což s sebou přináší omezení při polohách zezadu a snižuje pocit pohodlí
voda zvyšuje kluznost podlahy, ale zároveň zhoršuje tření pochvy, takže při sexu ve sprše třeba více myslet na použití lubrikačního gelu, nejen při análním sexu

PROSTOR AJ NA EXPERIMENTY

Koupelna a sprcha jsou ideální místa i na netradiční sexuální praktiky či rovnou experimenty. Například jedna statistika ukazuje, že muži, kteří by rádi vyzkoušeli praktiku zvanou piss, se osmělí právě zde. Díky proudu vody nemusí ani žena mít pocit, že jde o něco nehygienické.

Polohy a pozice pro sex do sprchy

Kombinace vody, vášně a chuti na sex je ideální i pro polohy, které byste „na suchu“ považovaly jen velmi těžko za vzrušující a originální. Právě díky novým podmínkám dostávají i na první pohled jednoduché sexuální pozice nový náboj.

Zde je výběr poloh a jejich vylepšení, které jsou ideální ve sprše či v koupelně:

Netradiční předehra: Sprcha a koupelna jsou ideální na předehru. Nemám však na mysli jen jednoduché hlazení a dráždění rukama, byť to je super a doporučuji to. Můžete však využít sprchovou hlavici, zvláště pokud má masážní funkci. Druhým vylepšením je navození romantické atmosféry vhodně rozmístěnými svíčkami v koupelně.

Orální sex s bonusem: Pokud mluvíme o předehře, její nejlepší součástí je nepochybně orálně uspokojení partnera. Muž i žena mohou dopřát sobě navzájem skvělý orální sex zejména v poloze, kdy ten druhý stojí. A co ten slibovaný bonus? Znovu můžete použít jemnější proud vody a nasměrovat ho na intimní místa.

Polohy vestoje: Sex vestoje a zezadu, to je nejčastěji používaná poloha ve sprše. Já však doporučuji zkusit milování ve stoje i tváří v tvář, žena si takto může vyložit jednu nohu na muže zadek nebo na poličku. Pokud má muž dost síly, můžete zkusit také polohu houpačky, ale pozor na uklouznutí.

Polohy odzadu: Druhou velmi často využívanou sexuální pozicí ve sprše je poloha zezadu. Zde existuje několik alternativ, například oba milenci jsou více méně vzpřímení, případně žena je v mírném nebo úplném předklonu vestoje. Pokud máte větší sprchový kout, můžete zkusit i známou polohu pejska, kde žena klečí na čtyřech.

Poloha jezdkyně: Třetí oblíbenou, ale i fyzicky náročnější polohou na prostor, je poloha jezdkyně, nazývaná také na koníka. Muž si sedne na podlahu sprchového koutu a žena si klekne nad jeho penis a zasune ho do vagíny. Vzrušující je varianta nejen tváří tvář, ale i ten, kdy je žena otočena muži zády.

Anální sex: Mnoho milenců se ve sprše nespokojí jen s orálním či běžným pohlavním stykem, ale chtějí vyzkouší i anální sex. Pokud si chcete užít takovýto typ radovánek, ideální je na to použít polohu zezadu, při které se žena v kolenou mírně ohne a vy do ní vniknete částečně zespodu. Alternativou jsou ještě poloha jezdkyně a poloha pejska.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Nejčastější otázky o sexu a sexuálních polohách do sprchy

Po tom, co jsme si představili konkrétní sexuální polohy, se nyní zaměřím na to, co vás zajímá na sexu ve sprše nejvíce z praktického hlediska. Za tímto účelem jsem prošel několik webstránky s diskusemi o tomto tématu a sesbíral tyto nejvíce kladené otázky:

Jsou nějaké zvláštní pravidla pro anální sex ve sprše?

V zásadě se anální sex v koupelně či sprše neliší od toho běžného, ​​ale třeba se držet dvou pravidel. Prvním je nutnost zvýšené lubrikace, neboť proud vody zhoršuje tření penisu. Druhým pravidlem je nutnost nasadit si kondom ještě před vstupem do sprchy.

Jaké typy úrazů jsou nejčastěji při sexu ve sprše a na co si dát nejvíc pozor?

Kromě uklouznutí na kluzké podlaze ve sprše či koupelně hrozí i úrazy typu odřeniny a otoky z naražení do poliček, stěn a nejčastěji do vodovodní baterie. U některých náročnějších sexuálních pozicích si dejte pozor i na vykloubení penisu.

Je třeba se před sexem ve sprše postarat o hygienu?

To záleží už jen od individuálních preferencí a situace. Pokud bude vaše milování pod sprchou předehrou k tomu skutečnému, tak se můžete umýt navzájem. Pokud však například chcete zkoušet zmíněný anál, hygienu proveďte samostatně ještě před společným sexem ve sprše.

Jaká teplota vody je pro milování ve sprše ideální?

Žádný extrém není dobrý a já doporučuji i na základě vlastní zkušenosti to jednoduše střídat. Úvodem vlažnější voda, například na úvodní doteky, pak je lepší teplotu zvyšovat, zlepšuje to prokrvení pohlavních orgánů a intimní oblasti.

Je možné při sexu ve sprše nebo koupelně používat i erotické pomůcky?

Ano, ale vyhýbejte se těm, které jsou napájeny z baterií. Jde typicky o různé vibrační sexuální hračky, zejména vibrátory, dilda, vibrační vajíčka a masturbátory. Výjimku mají ty, které jsou označeny i pro použití ve vlhkém prostředí a jsou odolné vůči vodě.

ÚRAZY

V souvislosti s milováním ve sprše a v koupelně se na internetových fórech a v diskusích objevují zejména dotazy ohledně úrazů. Ty jsou velmi časté, jak jsem zmínil v úvodu, jde o nejrizikovější místo na milování. Opatrnost má přednost před experimentováním.

Jak zlepšit a podpořit erekci a její délku

Prostakan forte: ZkušenostiMnoho mužů má problémy s erekcí, zejména s délkou. Právě ve sprše se to může projevit nejvíce viditelně, hlavně pokud jde o kombinaci se studenou vodou. Většina problémů má však jednoduchý základ a to je nedostatečné prokrvení penisu.

Chcete-li zlepšit tento stav, dá se to udělat i několika přirozenými opatřeními:

nejdříve třeba omezit faktory, které by mohly zhoršovat průchodnost cév, jde zejména o vysoký cholesterol, hodně cukru a mnoho soli
negativně působí i obvyklé mužské neřesti, například alkohol a cigarety, ty zhoršují nejen stav cév, ale negativně ovlivňují i ​​na sexuální apetit
po omezení negativních faktorů je důležité podpořit ty pozitivní, čili jíst více ovoce a zeleniny, obsahují stopové prvky důležité pro krevní oběh
velmi pozitivně působí i častý pohyb, například běh, chůze, plavání či kolo, při kole ale opatrně kvůli vlivu na varlata
využít třeba i prostředky, které nám dala příroda samotná, jde především o byliny zvyšující sexuální vitalitu, což ovlivňuje i délku erekce

Jak fungují pilulky na prodloužení erekce a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiJedním z nejlepších způsobů, jak podpořit kvalitní a dlouhodobou erekci i během sexu ve sprše, jsou přírodní stimulanty v podobě tablet. Jde o kombinaci ověřených a tradičně používaných látek s moderní formou přijatelnou pro každého muže.

Tyto pilulky se užívají perorálně a fungují na tomto jednoduchém principu:

Jako základ účinnosti jsou rostlinné extrakty a výtažky doplněné o aminokyseliny, vitamíny, minerály a stopové prvky, přičemž působení těchto látek musí být dlouhodobé

Každý přípravek používá mírně odlišnou kombinaci těchto látek. Mezi nejvíce využívané bylinné extrakty patří výtažky z ověřených afrodisiak typu Maca peruánská nebo Kotvičník zemní. Na oddálení ejakulace se využívá zas Všehoj asijský působící na nervový systém. Na zlepšení prokrvení jsou v přípravcích určeny aminokyseliny, například L-Arginin.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Přírodní a bohaté složení má přitom souvislost i s dalšími výhodami tablet:

díky absenci syntetických látek se nemusíte obávat, že by se u vás vyskytly intenzivní nežádoucí účinky, ty jsou opravdu minimální
z téhož důvodu jsou tabletky dostupné volně bez předpisu, neobsahují totiž žádné chemické a umělé léčiva vyžadující indikaci lékaře
protože složení je bohaté a jde o kombinaci různých látek, takové jsou i účinky, tabletky mohou působit i na libido a některé i oddálí ejakulaci

Velkým plusem jsou různé možnosti dávkování, podle toho, jakou značku či typ si vyberete. Na trhu jsou takové, které stačí užít jednorázově před pohlavním stykem, například 60 minut předem. Pak jsou tu i takové, které se užívají pravidelně každý den bez ohledu na sex.

ŽÁDNÉ ÚČINKY Z VEČEŘE DO RÁNA

Mnoho mužů očekává, že tyto přípravky jim pomohou doslova z večera do rána. Tuto schopnost ale nemají, nejsou to totiž žádné léky na předpis. Klíčem k dosažení účinků je pravidelné užívání a to dlouhodobě, já jsem při jedné značce zůstával i 3 či 4 měsíce.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Který muž by nechtěl mít tvrdou a hlavně dlouho trvající erekci? Myslím, že není takového muže. Ačkoliv já sám jsem neměl až nějaké extrémní problémy, v minulosti se z času na čas nějaké nedostatky vyskytly. I proto jsem vyzkoušel a vystřídal velké množství značek zmíněných přírodních přípravků na posílení erekce.

Některé účinkovali lépe, jiné byly v praxi slabší. Obvykle platí, že čím větší sliby, tím horší výsledky. Při výběru je třeba proto dívat více na reference a zkušenosti. Abych vám pomohl, zveřejňuji ty své. Zde jsou tabletky, které doporučuji zkusit:

Pro ženy:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

Pro muže:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.7/5 - (26 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *