Maxulen (TestoMax): Speciální přípravek pro muže po 30ke, kteří potřebují zvýšit testosteron

Maxulen (Testomax): cena, účinky, složení, zkušenosti a kde koupitMaxulen nepatří mezi typické tablety, které jsou určeny na podporu potence, i když nepřímo můžou takový účinek způsobit. Jde o přípravek určen pro muže, u kterých nastalo snížení hladiny testosteronu vlivem věku, speciálně u mužů, kteří se již blíží do období andropauzy a pociťují problémy s ní spojeny.

Za tímto pojmem se skrývá v podstatě tzv. mužský přechod, kdy nastává radikální změna hladiny testosteronu v těle. Výsledkem je únava, vyčerpání, úbytek svalové hmoty, tloustnutí, méně energie a především z našeho pohledu i nižší libido a nižší sexuální apetit.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Právě na tyto problémy cílí svým složením a deklarovanými účinky taky přípravek Maxulen, který se dá koupit také u nás a to ve formě jedinečného výživového doplňku. Vyzkoušel jsem ho a tady je má recenze!

Doba testování produktu 3 měsíce
Kdy se dostavili první účinky1 - 2 týdny
Bez receptu✅ ano
Zvýšení testosteronu
Více energie a vitality
Zvýšení libida
Vedlejší účinkyžiadne
Věk25+
Diskrétní doručenído 2 pracovních dnů
Alternativa➡️ Stoporex Klasik
Cena598 Kč
Ověřený prodej Oficiálny e-shop

Výrobce a původ

TestoMax - Maxulen: Výrobce a původMaxulen je přípravek norské společnosti Nordic Health, která je v oblasti výživových doplňků sice novější z řad konkurence, ale má již za sebou jistou zkušenost. V roce 2011, kdy byla založena, uvedla na trh například doplněk stravy Norkrill obsahující jedinečnou Omega-3 mastnou kyselinu z krillu.

Maxulen je samozřejmě již jiná váhová kategorie, no ani v tomto ohledu se společnost nelekla. U nás sice ještě není tak známá, jako například ve Skandinávii, ale to by nemělo být překážkou. Z hlediska složení a bezpečnosti užívání je přípravek Maxulen v pořádku a splňuje všechny nezbytné náležitosti.

Složení a účinné látky

TestoMax - Maxulen: Složení a účinné látkyJak jsem již uvedl výše, Maxulen patří mezi přírodní produkty rostlinného typu. To znamená, že jeho účinné látky nejsou vyráběné synteticky, ale mají původ v bylinách nebo jiných přirozených a přírodních zdrojích. To je velké plus, důležité je však taky to, jak se takové složení projevuje následně v praxi.

Tady jsou nejdůležitější účinné látky, které Maxulen obsahuje:

Pískavice řecké seno: Toto je možná poněkud krkolomný název rostliny zvané taky Fenugreek nebo Pískavice řecká, no rostlina jako taková představuje nejdůležitější složku Maxulenu z hlediska objemu i vlivu na účinky přípravku. Jde o výborné afrodiziakum a celkově univerzální tonikum.

Fenugreek má vliv například také na správný metabolizmus tuků, podporuje růst svalové hmoty, má pozitivní vliv na hladinu cukru v krvi a pomáhá u onemocnění dýchací soustavy. Jde však především o vydatný zdroj bílkovin a používá se také jako koření, čili podpora fyzické kondice a libida jsou dva nejdůležitější účinky.

Hořčík: Tento minerál patří mezi nejvíc podceňované, no zároveň nejvíc důležité pro muže, kteří již začínají mít problémy s poklesem testosteronu. Hořčík je totiž důležitý pro podporu fyzické vitality, metabolizmu, zvýšení energie a v kombinaci s vápníkem dokonce uklidňuje.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Kromě toho je Hořčík nejdůležitější z hlediska pohybové soustavy. Pomáhá na kosti, chrupavky, zuby, je významný pro nervově-svalovou činnost. Důležitý je také jako prostředek pro zmírnění chronické únavy a zlepšení fungování nervového systému, co přímo ovlivňuje psychické zdraví a mentální vitalitu.

Zinek: Druhým důležitým minerálem obsaženým v Maxulenu je Zinek. Tento minerál má vliv například na imunitní systém, ale v první řadě na sexuální zdraví. Je důležitý například na podporu spermatogenezy, čili ovlivňuje produkci spermií a tím pádem má pozitivní vliv na plodnost.

Důležitý je právě kvůli podpoře udržení správné a zdravé hladiny pohlavního hormonu testosteron u mužů. Má taky vliv na kvalitu pleti a pokožky, pomáhá proti zvýšené únavě a působí taky proti depresi, podrážděnosti a proti nervozitě. Pozitivní vliv má taky z hlediska antioxidačního působení.

Vitamín B6: Na snížení míry vyčerpání a únavy je ideálním prostředkem vitamín B6. Zároveň hraje tento vitamín důležitou úlohu ohledem metabolizmu červených krvinek a tuků, v růstu a vývoji kostrového systému a je důležitý taky pro správnou činnost svalů. Prakticky tak účinkuje všude, kde muži nejvíc potřebují.

Kromě toho má tento vitamín v Maxulenu důležitou funkci při udržení vhodné hladiny hormonů zodpovědných za sexuální zdraví, včetně testosteronu. Pomáhá snižovat únavu, zvyšovat vitalitu, zlepšuje odolnost vůči stresu a je důležitý pro správné fungování nervového systému.

SLOŽENÍ JE TAKY O KONCENTRACI

Výše zmiňovaná kombinace látek je rozhodně vhodná pro podporu mužů trpících sníženým testosteronem, no důležitá je nejen přítomnost látek v přípravku, ale i jejich účinnost. Ta závisí v první řadě od jejich množství, kde Maxulen v mnohém pokulhává.

Dávkování a užívání

TestoMax - Maxulen: Dávkování a užíváníPřípravek Maxulen je založen právě na účinných látkách rostlinného a přírodního charakteru, takže správné dávkování a užívání jsou nevyhnutné pro dosažení žádaných účinků. Výrobce přímo na obalu uvádí, že ideální je dlouhodobé užívání.

Jedna dávka = 1 💊 tableta. Tablety se užívají jednou denně a v celku

Doporučené dávkování říká, že tableta se má užívat s jídlem, ideálně je spolknout ji těsně před jídlem a dostatečně zapít vodou

Samotný přípravek je čistě přírodního charakteru, je vyroben v souladu se standardy GMP o správné výrobní praxi a současně v něm nejsou použité žádné geneticky modifikované suroviny. Jeho užívání by proto taky dlouhodobě mělo být bezpečné, výrobce sám doporučuje užívání řádově několik měsíců.

Účinky

TestoMax - Maxulen: ÚčinkyMaxulen se od většiny přípravků, které jsem vyzkoušel, odlišuje tím, že není zaměřený čistě jen na sexuální zdraví, ale řeší následky problému s nedostatkem testosteronu o něco obšírněji. To je rozhodně výhoda, akorát pokud hledáte přípravek právě na podporu libida a sexuálního zdraví, možná se nepříjemně překvapíte.

Tady jsou jednotlivé účinky popsané o něco víc:

Udržení libida a normální plodnosti

Tento účinek je asi to nejdůležitější, co vám může Maxulen nabídnout, pokud je vaší prvořadou úlohou zlepšení vašeho sexuálního života. Dle složení lze tento účinek dosáhnout, jelikož vícero látek opravdu ovlivňuje libido a udržení plodnosti. Já sám jsem vliv na sexuální apetit postřehnul, ale nejednalo se o nic extrémní a účinek byl spíše průměrný.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Růst svalové hmoty

Podpora svalů a svalové hmoty je druhý důležitý účinek pro všechny muže trpících úbytkem testosteronu. Svaly totiž reagují na nedostatek tohoto hormonu postupným ochabováním a ztrátou původní síly a objemu. V tomto ohledu Maxulen jistý vliv má, ale rozhodně kulturista se z vás pouze díky tabletám nestane.

Snížení únavy a vyčerpaní

Muži s klesající hladinou testosteronu poměrně častokrát čelí taky nadměrným stavům únavy a vyčerpání, především ve fyzické oblasti. Maxulen proti tímto dvěma faktorům bojuje především kombinací vitamínu B6 a minerálů, Fenugreek má taky jistý vliv. V praxi se mu to daří, ale ani tady nečekejte žádné zázraky na počkání.

Podpora normální psychické činnosti

Psychická a mentální vitalita je stejně důležitá jak ta fyzická a i na tuto oblast Maxulen myslí. Především díky Zinku a Hořčíku, co jsou dva důležité minerály pro správné fungování nervového systému, lze během užívání pozorovat pocit energie a vitality. Tento účinek mohu potvrdit já, jak i další muži.

Podpora metabolizmu

Díky vitamínu B6, ale i díky extraktu z Fenugreek, může mít Maxulen pozitivní a podpůrný účinek i na metabolizmus. Říkáme především o metabolizmu tuků, přičemž udržení její zdravé rovnováhy je jedním z důležitých účinků pro muže především během andropauzy. Viditelnost tohoto účinku ale není zřejmé a proto se to těžko komentuje.

MÁLO INFORMACÍ OD VÝROBCE

Výše zmíněn účinky jsou přímo na oficiální stránce výrobce uvedeny jen velmi stručně, co je dle mě mínus. Jednotlivé účinky jsou sice označeny, ale nejsou popsané příliš konkrétně, co možná svádí k tomu, aby si muži na nich příliš nezakládali. Dle mě je to jasné mínus, jako kdyby se výrobce něčeho obával.

Nežádoucí účinky

TestoMax - Maxulen: Nežádoucí účinkyHrozí během užívání Maxulenu nežádoucí, vedlejší nebo jinak negativní účinky? Myslím si, že v tomto ohledu se obávat nemusíte, alespoň já sám jsem nic podobného nezaznamenal. Na úvod jsem měl jenom den možná dva menší trávící problémy, ale to přešlo, tělo si muselo zvyknout na nový přípravek.

Pokud budete dodržovat dávkování, nic negativního by se u vás nemělo objevit a to právě kvůli rostlinnému a přírodnímu charakteru přípravku. Výjimkou je samozřejmě alergická nebo přecitlivělá reakce na některou ze složek, to však již nemá se samotným Maxulenem nic společného, jde o individuální faktor.

Balení a cena

TestoMax - Maxulen: Balení a cenaPřípravek Maxulen se dá zakoupit jen v jediné formě a to v balení určeném na měsíc, čili se 30 pilulkami. Pokud se rozhodnete toto balení objednat, stanete se zároveň členem programu pravidelných zásilek, co znamená, že vám budou chodit další balíčky pravidelně každý měsíc. Není to však povinné ani napořád, nemusíte se bát.

První balení poskytuje výrobce s poloviční slevou, co je na první pohled zajímavá nabídka. Pokud jsem však porovnal Maxulen s některými jinými tabletami, i když uznávám poměrně malou konkurenci, zjistil jsem, že je dražší oproti většině konkurence. To je velké mínus, které může u mnohých mužů u rozhodování hrát důležitou roli.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Kde koupit

Kde koupit MaxulenMaxulen patří mezi ty přípravky, které u nás v lékárně nekoupíte. Prošel jsem několik místních lékáren, taky ty, které patří do větší celoslovenské sítě, výsledek byl ale negativní. Nemyslím si, že je to veliká chyba, ale dle deklarovaných účinků a tvrzení bych právě takový přípravek v lékárně čekal.

Jedinou cestou objednání Maxulen je tak internet, konkrétně objednávka přímo z oficiálního eshopu, který se nachází přímo na stránce distributora. Je to také z důvodu již zmíněného programu pravidelných zásilek.

První balení získáte se slevou, kdykoliv se můžete z programu odhlásit, čili konec konců je online objednávka celkem schůdnou cestou. Kdybyste hledali alternativu, dle mě najdete podobné přípravky taky v lékárně, sporná je však jejich úspěšnost a spokojenost uživatelů s výsledkem.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Online objednávka, doprava a doručení

Maxulen: Online objednávka, doprava a doručeníPokud byste se rozhodli objednat si Maxulen, postupuje se o něco odlišně, jak je tomu ve většině případů tablet pro muže. Je to kvůli tomu, že objednávka jde přímo přes eshop distributora a kvůli programu pravidelných zásilek. Tady je postup:

Objednávka můžete uskutečnit přes formulář, email nebo telefonicky

Důležité je zadat své osobní údaje včetně adresy doručení

Vybrat si můžete doručení na dobírku nebo s platbou později

U objednávky musí být udělen souhlas s odchodnými podmínkami

Co se týče dopravy, na výběr je doručení přímo do vlastních rukou, kde si zásilku převezmete vy, nebo doručení přes klasickou zásilku, pro kterou musíte jít na poštu. V obou případech je ale balíček s Maxulenem diskrétně zabalen, proto se nemusíte obávat o anonymitu.

Co se týče platby, standardně se platí přiloženou složenkou, která bude k balíčku automaticky přibalena. Na zaplacení máte 14 dní. S prvním objednaným produktem se dostáváte do programu pravidelného odběru, čili každý měsíc vám dojde nový Maxulen, ale tento odběr můžete kdykoliv změnit, přerušit nebo zrušit.

vyhodne baleniDODÁNÍ DO 5 DNŮ

Oficiální distributor ohledem rychlosti dodání Maxulen deklaruje dodání do 5 dnů. Mě sice došlo balení o něco dřív, tak nebo tak, stejně to není obvyklých 24 hodin, jako v případě ostatních konkurenčních značek.

Nejčastější otázky

Maxulen: Nejčastější otázkyMaxulen nemá příliš velkou konkurenci, pokud neberu v potaz například známější Primulus, takže značka jako taková poutá pozornost a vzbuzuje hodně otázek. Prošel jsem proto nějaké internetové fóra a diskusní weby a všechny nejčastější otázky teď a tady zodpovím, na základě vlastní zkušenosti:

Působí Maxulen taky na kvalitu sexuálního styku?

V tomto ohledu Maxulen pomáhá především na udržení zdravé hladiny testosteronu, čili může stimulovat libido, pokud bylo nepřirozeně nízké. Pomáhá taky udržet normální plodnost a reprodukci a to především díky minerálům, které obsahuje. Jeho účinnost je ale jenom průměrné, nástup účinků trvá taky jistou dobu.

Pomůžou mi tablety k lepší erekci a ejakulaci?

Přímo na erekci tablety vliv nemají, i když prostřednictvím zlepšení libida se v nepatrné míře něco může projevit. Vzhledem na složení nemají vliv ani na ejakulaci samotnou. Toto je jedna z velkých nevýhod Maxulenu, nakolik neúčinkuje široce, jako jiné konkurenční značky.

Jak dlouho je nezbytné užívat Maxulen pro optimální účinky?

Nejen pravidelné užívání je důležité pro dosažení účinků, ale stejně tak delší doba užívání. U mě se začaly objevovat první účinky zhruba až po prvním měsíci, takže potřebné je mnohem delší užívání, například 3 měsíce i víc. V tomto případě bych ale doporučoval posoudit kvalitnější a zároveň levnější alternativy.

Existují nějaké kontraindikace nebo interakce s přípravkem?

Přípravek je určen pro muže, optimálně ve věku 30 let a více, jelikož tato věková hranice je typická pro začátek postupného snížení testosteronu. Přípravek byste neměli užívat v kombinaci s alkoholem, pozor si dejte v případě, že máte kardiovaskulární, metabolické, neurologické a hormonální problémy, tehdy se poraďte s lékařem.

Mohu užívat Maxulen taky ojediněle?

Nikdo vám v tom pochopitelně nemůže zabránit, ale osobně si myslím, že to není vhodná forma. Základem tohoto přípravku, ale i jemu podobných, je dlouhodobé a pravidelné užívání. Jen tak se totiž může zvýšit hladina důležitých látek v těle, především testosteronu, co je rovněž principem účinnosti tablet.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Zkušenosti

Maxulen: ZkušenostiZkušenosti mužů s Maxulenem jsou různorodé. Našel jsem pozitivní zkušenosti, no především od mužů, kteří neočekávali konkrétní podporu v rámci sexuálního zdraví nebo sexuální výkonnosti, ale měli spíše problémy celkově s únavou, slabostí, nedostatkem energie, nedostatkem vitality a podobně.

Tyto pozitivní zkušenosti rovněž říkaly o tom, že nástup účinku je delší, jak muži původně čekali a ani účinky, které se dostaví, nejsou nijak extra viditelné. Určité vlivy tady jsou, ale ne každý muž je pociťuje ve stejné intenzitě a jsou jenom průměrné.

Terčem kritiky je taky cena, především ve srovnání kvality a ceny, kde hodně mužů říká, že Maxulen je předražen. S tímto musím souhlasit, i když je to samozřejmě relativní. Na trhu jsou i levnější přípravky, ale mají slabší účinnost, ještě slabší, než Maxulen. Jsou tady ale taky kvalitnější a zároveň cenově výhodnější.

PROBLÉM S FORMOU OBJEDNÁVKY

Vícero mužů, co jsem se díval na jejich zkušenosti a reference, má problém ještě s formou a způsobem objednávky. Ne každý se chce hned zapsat do programu pravidelného odběru, hodně mužů to vnímá jako jistou formu závazku. Toto vnímám jako jisté negativum.

Vlastní zkušenost

TestoMax - Maxulen: Vlastní zkušenostZnačka Maxulen mě zaujala právě svým zaměřením, nakolik podobných přípravků není hodně. Postupně se však na našem trhu objevují a cílí na muže ve středním věku, kteří začínají pociťovat problémy s nedostatkem testosteronu nejen ve svém sexuálním živote, ale obecně.

Já sám jsem užíval Maxulen dohromady 2 měsíce a jelikož se nejednalo o první přípravek podobného typu, věděl jsem srovnávat. Co se týče účinnosti, tablety rozhodně mají pozitivní vliv na organizmus a účinky, které deklaruje výrobce, se v určité míře dříve či později opravdu dostaví.

Problém ale vidím v tom, že nejsou dostatečné a co se týče sexuálního zdraví, jsou jen málo viditelné. V tomto ohledu má TestoMax mnohem silnější a lepší alternativy, které zmíním na závěr. Pozitivem ale je, že přípravek nemá žádné vedlejší účinky a jeho užívání je plně bezproblémové.

Výsledek vlastního testování

TestoMax - Maxulen: Výsledek vlastního testováníDle toho, jaká je má zkušenost s Maxulenem, bych ho zřejmě již podruhé nezkoušel. Neříkám, že je špatný nebo neúčinný, no vidím v něm velké rezervy, nestabilitu účinku, jeho dlouhý nástup a ve srovnání s konkurencí zkrátka prohraje na mnoha frontách.

Pokud budu hodnotit Maxulen jako ve škole, dostane ode mě 3-

Známka 3 dle mě nejlépe odráží účinnost přípravku a jeho celkové hodnocení. Z hlediska účinků patří Maxulen mezi průměr, který sice rozhodně neurazí a nějaký vliv pro muže nabízí, ale existují již mnohem lepší tablety, které mají rovněž lepší poměr ceny a nabízené kvality.

Mínus dávám za způsob objednávky, čili po prvním přípravku se automaticky stáváte odběratelem dalších balení. Ano, první balení máte v poloviční slevě, ale pokud se z programu pravidelného odběru neodhlásíte, doručí vám automaticky další balení. Tento způsob je dle mě nátlakový a značka od něj mohla upustit.

Zhodnocení

TestoMax - Maxulen: ZhodnoceníNapsat mé konečné zhodnocení byl pro mě menší problém. V zásadě se totiž nedá říct, že by Maxulen byl zlý či nekvalitní přípravek. Problém je jen v tom, že je příliš průměrný svými účinky a nadprůměrný svou cenou. Pozitivem je pouze možnost dlouhého užívání bez výskytu jakýchkoliv negativních účinků.

V zásadě jsou přírodní přípravky tohoto typu rozhodně zajímavou formou podpory testosteronu a zdravějšího životního stylu pro muže. Mají své opodstatnění, to rozhodně nezpochybňuji. Má vlastní zkušenost, a také zkušenosti jiných mužů ale ukazuje, že Maxulen nebude ta nejlepší cesta.

U této formy, čili přírodních tabletek na podporu testosteronu, má ale smysl zůstat:

díky rostlinnému složení jsou pro tělo přirozené

z toho samého důvodu jsou dostupné bez předpisu či receptu

mají širší záběr účinků, především na celkovou vitalitu

lze je užívat dlouhodobě bez výskytu vedlejších účinků

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Ve výsledku sice Maxulen splňuje všechny výše zmíněné výhody a podmínky, no navzdory tomu mu chybí koncovka v podobě lepšího výsledku. Poměr ceny a kvality poněkud pokulhává, především v případě, pokud očekáváte účinky přímo na libido. Tady jsou řešením spíše specializované přípravky, například Stoporex.

V případě, že byste ale chtěli navzdory všemu podpořit nejen své libido, ale celkově zlepšit fungování svého organizmu postiženého nižší hladinou testosteronu, doporučuji lepší, o něco levnější a především pozitivně hodnotnější alternativu, přípravek značky Stoporex. Já sám jsem ho vyzkoušel a s jeho účinností jsem nadmíru spokojen!

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
3.3/5 - (46 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *