Titan Gel Premium: Pochybný i populární gel na zvětšení a prodloužení penisu

Titan Gel: recenze, zkušenosti, cena, kde koupit a použitíZvyknul jsem si, že čím bombastičtější sliby nějaký přípravek dává, tím větší zklamání pak nastane. Jinak tomu není ani v případě gelu, který si říká Titan Gel, případně Titan Premium nebo Titan Premium Gel. Používání a aplikace tohoto gelu by vám dle tvrzení výrobce měla přivodit zvětšení penisu až o 4 cm.

Je pravdou, že forma gelu je dobře zvolená, nakolik asi každý ví, jak se používá gel a nikdo na to nepotřebuje návod na použití. Laika mohou zlákat taky sliby podpořené imaginárními referencemi přímo na stránce výrobce.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Já sám však již s podobnými přípravky mám svou zkušenost a Titan Gel mi byl podezřelý již na první pohled. Když jsem se ho rozhodl objednat, tušil jsem, že výsledek asi nebude příliš skvělý. Bohužel, to se taky potvrdilo.

Výrobce a původ

Titan Gel: Výrobce a původPokud je za nějakým produktem neznáma zahraniční firma s nic neříkajícím názvem, přirozeně to ve mně vzbuzuje otazníky. Některé stránky hlásí, že recepturu tohoto gelu vynašli kanadští vědci, další recenze na internetu říkala, že jde o přípravek, který byl vyroben v USA. Nevím, čemu věřit.

Když jsem se díval na zahraniční recenze, našel jsem Titan Gel jako produkt vyráběný na území Ruské federace pod značkou Brand LLC. Myslím, že každý se již na první pohled dovtípí, že samotný název firmy příliš důvěry nevzbudí. Bohužel, víc informací se mi zjistit nepovedlo a původ tohoto gelu je tedy hodně sporný.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Složení a účinné látky

Titan Gel: Složení a účinné látkyDle příbalového letáku, respektive dle obalu Titan Gelu, je složení přípravku rostlinného charakteru. Pokud nepočítám některé doplňkové látky, jedná se prakticky již o známé extrakty různých rostlin, které se používají taky v tabletách s podobným účinkem. Některé látky ale překvapily taky mě samotného.

Toto jsou ty nejdůležitější látky, které by se měly v gelu nacházet:

L-Arginin: L-Arginin je známa aminokyselina, která se vyskytuje často taky v tabletách určených na zlepšení ztopoření. Její smyslem v našem těle je stimulace látky zvané oxid dusnatý, kterého je neurotransmiterem. Díky zvýšení hladiny oxidu dusnatého dochází k roztažení cév a zvýšení prokrvení. To by mělo v gelu pomoct právě zvětšit penis prostřednictvím zlepšení erekce.

Guarana: Jako všeobecný stimulant především nervové soustavy je známa taky Guarana, co je hovorový název pro rostlinu Paulinie Nápojná. Jde o skvělý zdroj energie, který je velice podobný kofeinu, ale na rozdíl od něho, energie se z Guarany uvolňuje postupně a delší dobu. V gelu Titan Gel by asi měla být pro své afrodiziakální účinky, sporné však je vnější působení, o kterém nic nevím.

Monolaurn: Tato látka patří mezi glyceridy pocházející z kyseliny laurové. Má antivirové a antibakteriální vlastnosti, přičemž v kosmetice určené na vnější použití se využívá za účelem vyhlazení a hydratace pokožky. Přímo na lepší prokrvení penisu nebo jiné účinky, kterými se Titan Gel chlubí, však vliv nemá a proto tak zcela nechápu přítomnost této látky v přípravku.

Magnézium: Minerál Hořčík, známý taky pod pojmenováním Magnézium, patří naopak mezi ty látky, které mohou mít vliv na pohlavní soustavu. Jednak minerál pomáhá na normalizaci krevního tlaku, ale působí podpůrně taky na nervový systém a na zlepšení cirkulace krve. Využívá se též na zmírnění únavy a zvýšení vitality a pocitu energie. Sporné však je, jaký může mít vlivu vnějšího použití v gelech.

Železník lékařský: Tato bylina je součástí tradiční medicíny a lidového léčitelství již od nepaměti. Použití má tak vnitřní, například na problémy s trávením, a taky vnější, především na poranění. Má protiinfekční účinky a pomáhá taky na problémy s krevními sraženinami. Jeho využití v gelu na podporu většího penisu a lepší potence však dle mě nemá žádný smysl.

Jahodník obecný: Naopak, svůj smysl může mít v přípravku Titan Gel extrakt či výtěžek získaný z Jahodníku obecného. My pochopitelně plody této rostliny známe jako součást jídla, no Jahodník pomáhá například na snížení krevního tlaku a má vasodilatační účinky na cévy, rozšiřuje je, co platí taky pro cévy penisu. U vnějšího použití je ale účinnost dost sporná.

NEZNÁMÁ KONCENTRACE

Pokud byste chtěli vědět, jaké je množství v miligramech nebo alespoň percentuálně ohledem účinných obsahových látek, nedozvíte se to. Výrobce se o tom nenamáhal informovat ani na oficiální web stránce, ani na obalu výrobku. Na důvěře to tedy nepřidává.

Dávkování a používání

Titan Gel: Dávkování a užíváníJako používat Titan Gel? Prakticky stejně, jako všechny podobné výrobky, žádný rozdíl tady není. Výrobce je ale velmi skoupý na intenzitu a způsob používání z časového hlediska, takže jsem se nedozvěděl, zdali je nutné gel používat jen před pohlavním stykem nebo se na to vázat nemusíme.

Gel vytlačte z tuby, naneste si na dlaň a naneste ho jemnou masáží na penis

Dle vyjádření výrobce byste tak měli dělat každý den, nekonkretizuje se ale kdy a jak dlouho

Pokud bych vycházel z toho, jak se mají používat jiné podobné přípravky, tak byste měli gel aplikovat určitě každý den, ve stejnou dobu a dlouhodobě. Nejlepší to bude asi po sprše, když budete čistí. Dle výrobce by se měli první účinky dostavit již po dvou týdnech, ale zároveň byste měli potřebovat až 4 tuby.

Účinky

Titan Gel: ÚčinkyO složení se sice přímo z přípravku nebo z oficiální web stránky Titan Gelu opravdu nedozvíte příliš mnoho, zato účinky jsou deklarovány bombasticky a nepřehlédnutelně. Je zcela jasné, že gel cílí především na muže, kteří chtějí prodloužit své přirození a současně mají problémy s nedostatečně kvalitním sexuálním životem.

Tady jsou jednotlivé účinky taky s mým komentářem:

Prodloužení penisu o 4 cm a více

Tento účinek je patrně ten nejdůležitější, který by měl Titan Gel nabídnout. Již do dvou týdnů by se měl penis zvětšit o 1,5 cm a po měsíci až o 4 cm. Takové zvětšení by mělo být prý trvalé. Pokud hádáte, že v praxi je výsledek nulový, hádáte správně. Žádné zvětšení se u mě nepotvrdilo a takovou zkušenost mají také ostatní muži.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Zvětšení penisu v průměru o 60 %

Kromě prodloužení penisu slibuje výrobce Titan Gelu taky jeho zvětšení a to konkrétně až o 60 %. Takové zvětšení by mělo být rychlé, bezpečné a jako jinak, taky v tomto případě trvalé. Pokud se myslí pod zvětšením nárůst objemu vlivem erekce, možná to platí, ale výrobce to určitě myslel jinak. Výsledek v praxi tedy opětovně nulový a to nejen u mě!

Pevná a silná erekce kdykoliv

Kromě zvětšení pohlavního údu nabízí Titan Gel taky zlepšení kvality erekce a jej tvrdosti. Taky tenhle účinek by měl dojít hodně rychle, údajně již během prvního nebo druhého týdne používání. Musím říct, že v tomto se výrobce mýlí, i když ke konci používání jsem měl dojem, že erekce je o něco pevnější. Rozdíl byl ale pořád minimální.

Delší pohlavní styk až na 4 nebo 5 hodin

Který muž by nechtěl mít delší erekci a víc vydržet v ložnici? Právě toto je 4. účinek gelu, který výrobce slibuje. Uvedené počty hodin jsou opravdu na oficiální web stránce, no pochopitelně, ani tady se účinek nedostavil v praxi tak, jak to gel slibuje. Mírné prodloužení styku jsem však zaznamenal, otázkou je, jestli za to může Titan Gel.

Delší a lepší orgazmus

Posledním vlivem, který by měl Titan Gel nabídnout, je prodloužení a zlepšení orgazmu. Údajně již po měsíci užívání by měl dostavit orgazmus rychleji a trvat 5 až 7 minut. Tento slibovaný účinek je stejně bombastický, jako je nereálný. Ani já a ani žádný muž ho nezažil v praxi a v mém případě jsem se k tomu ani nepřiblížil.

ÚČINKY ZA 14 AŽ 25 DNŮ A PAK NAVŽDY

Výrobce i četné recenze si protiřečí v tom, kdy by se měly účinky projevit. Někde se zmiňují 2 týdny, někde víc, někde měsíc. Dokonce zvětšení penisu by mělo být trvalé a navždy. Je toto možné? Samozřejmě, není. Zapomeňte na takové sliby!

Nežádoucí účinky

Titan Gel: Nežádoucí účinkyMohou se během užívání Titan Gelu objevit taky nějaké vedlejší účinky? Popravdě, u mě se naštěstí nic takové nestalo, ale vzhledem k tomu, že přípravek nebudí příliš důvěru z hlediska ověření složení, bych to nevylučoval. Nemám přitom na mysli jenom klasickou alergickou reakci, která se může objevit na každý přípravek.

Vyskytly se již ale v minulosti taky případy, kdy takové produkty neobsahovaly ty látky, které obsahovat měly, ale naopak, byly tady taky různé toxické látky. Pokud narazíte například na falzifikát, pravděpodobnost takových problémů se zvyšuje. Dle mě je však nejlepší řešením Titan Gel vůbec neobjednávat a nepoužívat, vyhnete se tak i možným komplikacím.

Balení a cena

Titan Gel: Balení a cenaTitan Gel Premium lze koupit jenom v jedné velikosti balení a to s objemem 50 ml. Při běžném používání mně osobně stačilo jedno balení, ale někde jsem se dočetl taky to, že za měsíc byste měly spotřebovat až 4 balení. Vzorek například na vyzkoušení účinků se koupit nedá.

Podívejte se, kolik by stál gel při různém rozsahu použití:

1x Gel na měsíc = 35 Kč na den

2x Gel na měsíc = 70 Kč na den

3x Gel na měsíc = 105 Kč na den

4x Gel na měsíc = 140 Kč na den

Cena jednoho gelu je u nás 1050 Kč, co jsem se díval na zahraniční stránky, tam byla taky o 300 Kč víc. Reklamovaná cena je údajně po 50 % slevě, no taky tak mi připadá přemrštěná a to nejen s ohledem na téměř nulovou účinnost gelu. Vícero jiných, kvalitnějších a ověřených značek, je řádově levnějších a řádově úspěšnějších.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Kde koupit

Kde koupit Titan GelAsi jste si již domysleli, že žádná lékárna nenabízí Titan Gel ve svém sortimentu. Myslím, že je to přirozené, prodej produktu s takovou reputací je obvykle odkázán jen na svůj vlastní obchodní kanál. Našel jsem ještě několik samostatných kusů na internetových burzách a aukcích, například v zahraničí a taky na portálu eBay.

Jedinou ověřenou možností je nákup přes oficiální web stránku, která slouží jako eshop nejen pro Česko, ale taky pro jiné země. Je v tom poněkud chaos, objednávka samotná je jenom s minimem informací a prakticky nic se z ní nedozvíte. Naopak, zadávat musíte své osobní údaje a to může být riskantní.

Oficiální eshop prodejce Titan Gel je přitom jako vystřižený z tuctové marketingové knížky. Výrobce se tady pokouší dostat nic netušícího laika pod tlak, že k dispozici je jenom posledních 50 balení a že nabídka na poloviční slevu je limitována. Pochopitelně, nic z toho není pravda, je to pouze trik!

RADĚJI ALTERNATIVA

Určitě nedoporučuji sledovat ani různé inzeráty a ani nakupovat Titan Gel ze zahraničí. To, co ale můžete udělat, pokud chcete zlepšit své ztopoření a taky mírně zvětšit penis, je zaměřit se na ověřené alternativy. Nějaké tipy přidám na konci recenze.

Online objednávka, doprava a doručení

Titan Gel: Online objednávka, doprava a doručeníDoručení Titan Gelu je podobné, jak u jiných přípravků, hůř je to ale s objednávkou. Jelikož ale určitě nedoporučuji kupovat tenhle gel, ale raději jeho alternativy, pokusím se spíše ukázat, jak funguje objednání seriózního produktu:

Nejprve si musíte vybrat balení nebo typ produktu, pokud má produkt víc verzí

Následně vyplníte své osobní a dodací údaje

Pak zvolíte typ dopravy a způsob platby, například na dobírku

Na závěr objednávku můžete zkontrolovat ještě jednou a odeslat

V případě Titan Gelu spočívá objednávka jenom ve výběru země, odkud jste, zadání jména a příjmení a telefonického kontaktu. Na základě toho se vám ozve distributor a dojedná podmínky doručení zásilky. Pokud k ceně přičtu ještě 140 Kč za doručení, hodně mužů to zřejmě odradí od nákupu.

Naopak, v případě objednávky jiných značek probíhá doručení o hodně lépe. Zpravidla vyberete způsob doručení, typ platby, zadáte své údaje a pak vám dojde balíček přímo domů nebo na poštu. Nikdo vám nevolá a vaše údaje jsou v bezpečí, o čem nejsem zcela přesvědčen u Titan Gelu.

JAK ROZEZNAT SERIÓZNÍHO PRODEJCU?

Titan Gel je vzorem toho, jak se online prodej určitě realizovat nemá. Seriózní výrobek a seriózní prodejce zveřejní podmínky dodání a taky platby, mají zveřejněné rovněž obchodní podmínky a umí prokázat schválení výrobku na prodej na základě rozhodnutí úřadů. Nic takové jsem v případě tohoto gelu ale nenašel.

Nejčastější otázky

Titan Gel: Nejčastější otázkyDiskuse o účincích a především praktickém použití gelu Titan Gel Premium je hodně ostrá a přesvědčil jsem se o tom taky já sám. Jedno fórum, kde jsem produkt komentoval jako neúčinný, bylo rázem plné otázek a protikladných odpovědí. Abych to uvedl na pravou míru, tady uvádím nejčastější otázky a mé odpovědi k nim:

Skutečně je Titan Gel tak neúčinný? Našel jsem několik pozitivních recenzí

Musím říct, že má zkušenost ukazuje, že gel nedosahuje v praxi ty výsledky, které slibuje, a jeho účinky jsou v tomto případě zcela nereálné. Některé deklarované, například zvětšení penisu o 4 cm nebo víc, jsou ze světa fantazie, žádný gel takové schopnosti nemá. Pokud je někde pozitivní recenze, jde dle mě jen o reklamu.

Dá se gel použít taky jako lubrikační?

Dle toho, jak je označen přímo na obalu, ano. Gel lze použít taky jako lubrikant a dokonce ho v tomto případě nemusíte aplikovat přímo na penis, ale může se aplikovat taky na kondom. Svou konzistencí a složením však určitě není zcela ideálním lubrikantem, takže volte raději jiné přípravky.

Pomůže mi Titan Gel taky na zvýšení libida?

Takový účinek gel nemá a ani ho výrobce neslibuje. Přímo na libido v žádném případě gel nepůsobí, možná jenom nějaký nepřímý účinek na vyšší sexuální apetit v případě, pokud by vám ho na penis aplikovala partnerka a bylo by to spojeno s masáží. Gel ale přímo neslouží na podporu libida a nemá ani žádný účinek na hladinu testosteronu.

Je používání gelu bezpečné?

Na tuto otázku nevím objektivně odpovídat, ale já osobně jsem s ním naštěstí žádný problém neměl. Gel se může používat dokonce taky společně s vakuovými pumpami, na masáž typu Jelqing a na klasickou masáž. Z hlediska složení neumím potvrdit látky v obsahu, no nezachytil jsem, že by přípravek způsobil někomu vážné problémy.

Může deklarované účinky nabídnout jiná značka?

Mnoho mužů se domnívá, že zvětšení penisu o 60 % nebo prodloužení pohlavního styku na 5 hodin je dosažitelné s jiným gelem. Pochopitelně, slíbit vám to může každá značka, ale nic podobné se dosáhnout takovými prostředky nedá. Také ty nejlepší gely a krémy, kterých příklady uvedu na konci recenze, pomáhají pouze v menším rozsahu.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Zkušenosti

Titan Gel ZkušenostiPodívejme se teď na zkušenosti mužů s Titan Gelem. Našel jsem pouze dva druhy reakcí a jde o zcela protichůdné hodnocení. Drtivá většina komentářů se zkušenostmi obsahuje tvrzení o tom, že gel je neúčinný a muži, kteří si ho koupili nebo dostali do daru, nezpozorovali žádné vlivy, které deklaruje výrobce.

Druhou kategorii hodnocení a zkušeností jsou hodně podezřelé komentáře zaplněné pochvalnými řečmi o tom, jak Titan Gel funguje a že již po měsíci se jim penis zvětšil o 4 cm. Takové komentáře jsou ale hodně stručné a obsahují někdy taky odkazy na neznámé web stránky, které gel nabízejí.

Domnívám se tedy, že není vůbec těžké zjistit, že jde o skrytou reklamu a ne o normální zkušenosti. Komentáře, které zjevně vycházely z praxe, bez výjimky hodnotí tento přípravek jako vyhozené peníze. Kritizují též vysokou cenu a nepřehledný způsob objednávky gelu.

Vlastní zkušenost

Titan Gel Vlastní zkušenostJak funguje Titan Gel dle mě? Měl jsem možnost se o tom přesvědčit během 1,5 měsíčního používání. Pokud řeknu, že to byla ztráta času, budu ještě velice mírný. Dle vlastní zkušenosti totiž mohu říct, že žádný ze slibovaných účinků se u mě neobjevil.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Negativně však vnímám nejen účinnost přípravku, ale v podstatě i jeho objednávku, která je nepřehledná. Netransparentní je taky přesné složení, samotný oficiální eshop na mě působí již od prvního dojmu velice nedůvěryhodně a získat nějaké objektivní informace o výrobku je mimořádně těžké.

Pokud bych se nerozhodl Titan Gel otestovat na účely této recenze, určitě bych si ho dle prvního dojmu nevybral. Má špatná předtucha se naplnila a snad jediným pozitivem mého testování bylo, že se nedostavily žádné vedlejší účinky.

MĚJTE REÁLNÁ OČAKÁVÁNÍ

Od jakýchkoliv volně prodejných přípravků třeba mít reálná očekávání ohledem jejich účinnosti. Nevěřte na první pohled bombastickým tvrzením a vyhýbejte se takým přípravkům, které je slibují. Seriózní přípravek slibuje vždy jenom to, co dodrží a to potvrdí jenom uživatelé.

Výsledek vlastního testování

Titan Gel Vlastní zkušenostVýrobce se sice snaží na oficiální stránce apelovat na city a podsouvá mužům srovnání, že investice do gelu Titan Gel je levnější a bezpečnější, než drahé chirurgické zákroky zaměřené na prodloužení penisu, jde ale pouze o marketingový trik. Účinnost je totiž žalostná a opravdu nepovažuji tento gel za dobrou investici.

Titan Gel (Premium) ode mě dostává jasně nedostatečnou známku, čili 5

Proč jsem tak přísný, říkáte si? Myslím, že dle zkušeností je to jasné. Tento gel se hodí možná akorát tak jako lubrikant a ani to není ideální uplatnění vzhledem na složení. Deklarovány účinky zůstávají jenom na obalu, do praxe se konec konců ani nemohou dostat kvůli nereálnosti.

Na druhou stranu, můžete ale najít na internetu taky pozitivní recenze a hodnocení Titan Gelu. To nezpochybňuji, akorát si myslím, že nevycházejí ze zkušeností. Ty jsou totiž jasně negativní!

Zhodnocení

Titan Gel ZhodnoceníMé závěreční zhodnocení gelu Titan Gel (Premium) je tedy jednoznačně negativní a určitě vám ho nedoporučuji kupovat. Kromě toho, že jeho účinnost je buď minimální, nebo žádná, co říká taky má zkušenost, je gel předražen a společně s dopravou stojí i přes dvojnásobek toho, co jiné ověřené značky.

Musím ještě zmínit fakt, že složení gelu je poměrně nekvalitní a sporná je taky koncentrace jeho jednotlivých složek. Pozitivem je, že gel je využitelný taky jako lubrikační prostředek a že během jeho používání se nevyskytly vážnější problémy, alespoň u mě se nic takové nestalo.

Ačkoli Titan Gel jako takový je nekvalitní, samotný charakter přípravku je v pořádku:

přírodní a rostlinné složení je pro tělo přirozené

výhodou je taky dostupnost bez předpisu

kvalitnější gely mají širší a viditelnější účinky

většina ověřených gelů má dobrý poměr kvality a ceny

Prostředky ve formě gelů nebo krémů tedy v principu rozhodně nezavrhuji a tato cesta je taky mně osobně sympatická. Důležité však je, aby šlo o přípravky na určité kvalitativní úrovni a se seriózními účinky.

Pokud mohu, doporučil bych alespoň jednu značku podobného přípravku, s kterým mám já osobně dobrou zkušenost a který má taky širší pozitivní reference. Jde o STOPOREX XXL krém pro muže, který slouží na podporu lepší erekce, zvýšení kvality sexuálního života a taky na mírné zvětšení penisu. Zkuste ho a uvidíte, že neolitujete!

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
3.3/5 - (22 votes)

Jeden komentář

  1. Ahoj je mi 46 let a poslední dva roky už u mně ten sex nebyl takový jak jsem si představoval. Vyzoušel jsem hodně pilulek ,čajů a gelu. A mezi nimi byl i Titan Gel. Tak ze své vlastní zkušenosti můžu říct že mi to vůbec nepomohlo spíš naopak. U některých jsem mněl chuť na sex ale ůčinek se nedostavil. A tak jsem skusil Titan Gel a po první tubě to zas takový učinek nebude mít, obědnal druhý a po denním použivání mi partnerka řekla že necítí to co by mněla. Až jednoho dne jsem brouzdal po netu a našel jsem jeden gel ze švícarska který mně zaujal. A v akční nabídce byli dva gely za cenu jednoho a tak jsem si řekl naposled to skusím a dost. Tak už po druhém použití jsem cítil takové mravenčení v penisu a řekl si po sprše se natřu a skusím s parterkou sex. Nečekaná reakce měl jsem sex o deset minut delší. Teď po po necelých dvou měsících užívaní gelu MAN PRIDE, si užíváme sex víc jak půl hodiny a mám ho i většího sice né tolik co píšou ale partneku teď vždy udělám. A předtím to bylo naopak. Tak a sexu zdar ALEŠ.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *