Turbo Max Blue: náplasti na zvětšení penisu, které nedoporučuji koupit

Turbo Max Blue cena, pouziti, zkusenosti a cela recenzeKdyž se mi dostal do rukou Turbo Max Blue, chvíli jsem se nechápavě díval na obal a produkt. Byl jsem pořád zvyklý recenzovat tablety, ale produkt, který připomíná náplasti? Hned od úvodu jsem začal tušit, že jsem udělal chybu, když jsem si je objednal.

Prvotní impulz mi přitom dala jedna diskuse a jedno méně známé internetové fórum, kde se na Turbo Max Blue ptali muži a taky ženy. Tehdy jsem ještě o tomto přípravku nevěděl, a tak jsem ani netušil, že u nás se prodává něco takové.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Zvědavost mi ale nedala a tak jsem se rozhodl si Turbo Max Blue koupit a zkusit. Přiznám se, že jsem nejdřív hledal návod na použití, ale toho nakonec nebylo třeba. Použití je velmi snadné, tím však výhody tohoto přípravku prakticky končí.

Výrobce a původ

Turbo Max Blue: Výrobce a původKdo přesně vyrábí Turbo Max Blue, to se mi zjistit nepovedlo a přitom jsem usilovně prozkoumal oficiální web a taky jsem hledal na internetu. Vím jen to, kdo je dle samotných kontaktních údajů prodejcem těchto náplastí u nás a příliš velkou důvěru to ve mě nevzbudilo. Jedná se totiž o společnost DO in d.o.o. registrovanou v Slovinsku.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Musím říct, že web stránka, která je oficiálním eshopem, působí nedůvěryhodně a velmi podezřele od A do Z. Její název je dost podivný, vzhled připomíná zašlou slávu z doby před 10 nebo 15 lety, kdy se u nás prodávaly „zázračné“ tablety na zvětšení penisů z USA. Myslel jsem, že to všechno je již minulost, no mýlil jsem se.

Složení a účinné látky

Turbo Max Blue: Složení a účinné látkyTo, čím se ale Turbo Max Blue od tabletových forem neliší, je složení. Přesně tak, náplasti obsahují údajně látky rostlinného původu, které se mají přes pokožku dostávat do těla. Funguje to tak například u nikotinových náplastí, tak proč by nemělo i tady? Možná právě na to stavil výrobce těchto náplastí.

Co tedy obsahují? Tady je jejich složení:

Ženšen: Dle tvrzení přímo od výrobce má Ženšen zlepšovat libido, zvyšovat orgazmus a zlepšovat erekci. Ano, je to zdroj vitality a energie, působí taky jako stimulant na nervový systém, ale má především účinky přírodního afrodiziaka. Na zvětšení penisu nemá jako působit, i když jeho vliv na jiné oblasti sexuálního zdraví je nesporný. Jeho přítomnost je tedy v pořádku, akorát nevidím smysl pro zlepšení erekce.

Gingko biloba: Ginkgo dvojlaločné je velmi známý strom, kterého části se využívají v tradiční medicíně docela hojně, především v Asii. Je považován za skvělý životabudič, který pomáhá na mentální zdraví, ale taky na fyzické. V tomto ohledu je jeho přítomnost v Turbo Max Blue pochopitelné, jelikož Ginkgo zlepšuje krevní oběh, plynulou cirkulaci krve, normalizuje krevní tlak a působí příznivě taky na srdce.

Damiána: Damiána se až tak častokrát v přírodních přípravcích nevyskytuje, ale má své opodstatnění především jako relaxant a přírodní afrodiziakum. Tato jihoamerická rostlina se však mnohem víc využívá na povzbuzení sexuálního apetitu u žen, než mužů, přičemž má celkově velmi vitalizující a energizující efekt na organizmus. Dle výrobce může rostlina zvýšit taky citlivost penisu na dotek, takovou zkušenost ale já sám nemám.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Saw Palmetto: Tato palmovitá rostlina bývá taky častou součástí různých přípravků podporujících sexuální zdraví, no v první řadě se využívá především jako prostředek na zlepšení stavu prostaty. Na tento účel se používá již od nepaměti v tradiční a lidové medicíně severní Ameriky. Druhým účinkem je, že podporuje libido, ale v této oblasti nemá až takový vliv a důležitá je vysoká koncentrace.

Muira Puama: Další účinnou látkou, která by se měla nacházet v Turbo Max Blue, je Muira Puama. Jde o menší dřevinu, jejíž extrakty a výtěžky se používají například na problémy s nedostatkem vitality, ale také v souvislosti s problémy s libidem a potencí. Dřevina je původem z Brazílie a v této části světa se používá jako účinné přírodní afrodiziakum, ale taky jako tonikum. Sporné ale je, jak bohatě je zastoupena v náplastech.

Guarana: Oficiálně se tato rostlina nazývá Paullinia cupana, no většina z nás asi pozná spíše pojmenování Guarana. Díky speciální látce Guarin jde o vynikající zdroj energie, který působí podobně jako kofein. Rozdíl je v tom, že Guarin dodává energii delší dobu, nejen jednorázově. V Turbo Max Blue se nachází právě kvůli celkovému a dlouhodobému povzbuzení organizmu a kvůli zvýšení energie na delší pohlavní styk.

MNOŽSTVÍ JE SPORNÉ

Účinné látky, které by měl Turbo Max Blue obsahovat, jsou poměrně známé a vůči jejich přítomnosti nic nemám. Neumím se ale nikde dopátrat jejich koncentraci, která má vliv na účinnost. Je to zjevné mínus, neumím tedy posoudit ani to, jak kvalitně se v náplasti nacházejí.

Návod na používání, dávkování a užívání

Turbo Max Blue: Dávkování a užíváníPokud jsem mluvil o tom, že dávkování tablet je snadné a je to veliká přednost této formy podpory sexuálního zdraví, u náplastí Turbo Max Blue je to ještě snadnější. Tyto náplasti fungují v podstatě tak, jak i známé nikotinové náplasti.

1 náplast se lepí jednou za den na čistou a oholenou pokožku, například na hrudník nebo rameno, nikdy ne na to samé místo dva dni po sobě

Na druhý den ji stačí sundat a dát si novou. Maximálně lze jednou za 24 hodin použít jednu novou náplast

Samotná náplast by měla fungovat tak, že je zdrojem výše zmíněných účinných látek, které by se měly postupně během celého dne uvolňovat do pokožky a skrze ni vstřebat do těla. Výrobce ale neuvádí, kolik látek se během dne uvolní a ani kdy je nejlépe nalepit novou náplast. Já jsem to dělal pokaždé ráno po ranní sprše, ale mnohokrát se mi již večer sama odlepila.

Účinky

Turbo Max Blue: ÚčinkyHned prvá věta v rámci reklamy na Turbo Max Blue se týká účinnosti těchto náplastí na zvětšení a prodloužení penisu. Dokonce výrobce tvrdí, že účinek by měl být trvalý. Není to ale to jediné, co by vám měly náplasti přinášet, seznam účinků je mnohem delší a zajímavější. Jak je to ale v praxi?

Ať se líbí, podíval jsem se na to blíž:

Zvětšení penisu

Začnu tím nejdůležitějším účinkem, kde výrobce přípravku Turbo Max Blue slibuje prodloužení a zvětšení penisu až o 6,4 cm. Tento vliv by měl nastat díky kombinaci bylin na lepší prokrvení penisu. Realita? Bohužel, nic. Žádné zvětšení se nekonalo a to nejen u mě, ale prakticky u nikoho, kdo náplasti používal. Tento účinek je dle mě nereálný.

Rychlejší dosažení erekce

Druhým důležitým účinkem by mělo být rychlejší dosažení kvalitního ztopoření a erekce, přičemž účinnost by se měla projevovat již na 4. nebo 5. den používání náplastí. Díky Ženšenu a dalším látkám by mělo dojít k lepšímu krevnímu zásobení penisu a k dosažení tvrdší erekce. Musím ale říct, že ani tento účinek jsem nepocítil.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Zlepšená výdrž v ložnici

Kromě rychlejšího dosažení erekce by mělo dojít i k jejímu prodloužení, opětovně díky působení kombinace různých přírodních látek na cévní zásobení penisu a jeho lepší prokrvení. Výrobce dokonce říká, že díky náplastem Turbo Max Blue byste měli mít v ložnici výdrž jako maratónec. Pokud ji i mít budete, dle mě ne díky tomuto produktu.

Oddálení ejakulace

Pokud vás trápí předčasná nebo příliš rychlá ejakulace, Turbo Max Blue by vám měl pomoct i v tomto ohledu. Výrobce tento účinek deklaruje dokonce tak, že byste měli vydržet až o 72 % víc. Nevím sice, jak k tomuto číslu došel, ale u mě se to nepotvrdilo. Výrobce dokonce uvádí zvýšení citlivosti na sexuální stimulaci, co je v rozporu s tímto účinkem.

Lepší orgazmus

Posledním vlivem, který by vám měli náplasti Turbo Max Blue zaručit, je zlepšení orgazmu. Toto je již reální dosáhnout a to právě díky složení, nakolik v náplastech se opravdu nacházejí látky zlepšující libido a to ovlivňuje také kvalitu orgazmu. Já sám jsem však během dvou měsíců, co jsem náplasti používal, žádný viditelný účinek nespatřil.

ČÍM DÉLE, TÍM LEPŠÍ ÚČINKY?

Dle tvrzení na oficiální webové stránce, čím déle budete Turbo Max Blue používat, tím lépe. Již první týden by měly přijít první zlepšení, v 5. týdnu by měl být penis delší o 6,4 cm a mít objem větší o 69 %. Bohužel, skutečnost je ale zcela jiná.

Nežádoucí účinky

Turbo Max Blue: Nežádoucí účinkyPro přírodní tablety s rostlinným složením platí jedna velká výhoda a to, že se u nich nemusíte obávat nežádoucích účinků. Sem tam se vyskytly například mírné bolesti hlavy, případně zažívací těžkosti na úvod užívání, ale to obvykle u těch kvalitnějších značek poměrně rychle pominulo.

Náplasti Turbo Max Blue sice nejsou tablety, ale ani v tomto případě se nemusíte bát žádných nežádoucích a negativních jevů. Existují ale dva typy problémů, které vás mohou potkat a to alergická reakce na některou z látek obsažených v náplasti nebo alergická reakce na způsob aplikace. Pokud se u vás objeví, je třeba používání Turbo Max Blue ukončit.

Balení a cena

Turbo Max Blue: Nežádoucí účinkyTurbo Max Blue se dodává v základním balení se 30 náplastmi, které by měly vydržet 1 měsíc používání dle doporučeného způsobu aplikace. Toto balení stojí zhruba 1200 Kč, čili náklady na 1 den používání jsou téměř 50 Kč. Již na první pohled je to dost a údajně je tato cena ještě po 50 % slevě.

Cena za poštovné je pro každé balení stejná, co znamená, že u největšího balení se oplatí celková cena nejvíc. Když koupíte 2 balení nebo 3 balení dostanete navíc další slevu. Bohužel, vzhledem k tomu, že já sám jsem nezaznamenal žádné účinky a to samé platí i o jiných mužích, je pro mě jakákoliv sleva nepodstatná.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Kde koupit

Kde koupit Turbo Max BlueTurbo Max Blue se nedá koupit v lékárně a jedinou možností, kterou jsem našel, je prodej přímo přes webovou stránku distributora. Ta je psaná česky, ale její samotná webová adresa je velmi podezřelá a divná. Nakolik já osobně bych již druhý krát Turbo Max Blue neobjednával, nebudu distributorovi ani dělat reklamu.

To, že se náplasti v lékárně nenacházejí mě ani nepřekvapuje. Nevím vůbec ani to, že by byly u nás schváleny pro oficiální prodej, není to tedy případ jiných náplastí nebo jiných tablet a přípravků, které prošly kontrolou a certifikaci ze strany například Úřadu veřejného zdravotnictví.

Myslím si, že celý způsob objednávky a prodeje je hodně podezřelý, i když informací o způsobu doručení nebo objednání je na web stránce dostatek. Distributor dokonce mluví o 100 % bezpečné koupi.

NEZKOUŠEJTE ANI INZERÁTY

Možná vás láká zkusit tyto náplasti za nižší cenu, nakolik jsou dost drahé. Varuji vás ale, nezkoušejte ani různé internetové inzeráty, nakolik téměř vždy jde o falzifikáty nebo napodobeniny, kterými riskujete akorát své zdraví.

Online objednávka, doprava a doručení

Turbo Max Blue: Online objednávka, doprava a doručeníSamotná objednávka je v tomto případě velmi podobná, jak objednávka jiných značek, případně jak objednávka produktů přes internetovou lékárnu. Postup je dokonce až příliš snadný a na první pohled vypadá lákavě:

Jako první si je třeba vybrat počet balení náplastí

Pak stačí vyplnit osobní údaje včetně adresy dodání

Způsob platby ani dopravu nevybíráte, v tomto případě je to fixně dané

Na konci objednávku jenom odešlete přes internet

Rozdíl mezi standardním objednáním a objednáním Turbo Max Blue je v tom, že u náplastí si nemůžete zvolit způsob platby a dopravy. Doprava je daná kurýrem, co je finančně méně výhodné, platba přeběhne až při doručení balíčku, jde tedy o klasické dodání na dobírku.

Co je standardní tady a rovněž u jiných přípravků, je diskrétní balení. V tomto ohledu splňuje Turbo Max Blue to, co očekávají muži, kteří chtějí zůstat v anonymitě během přebírání balíku. Celkově ale musím ještě jednou zdůraznit, že způsob objednávky a celá web stránka jsou velmi nedůvěryhodné a dle mě to mnohých mužů odradí. Musím dodat, že díkybohu.

ZÁRUKA NA VRÁCENÍ PENĚZ

Výrobce údajné poskytuje 44 denní záruku v případě nespokojenosti. Ta se týká pouze neotevřeného balení, pokud již použijete několik náplastí a nebudou fungovat, balení nemůžete vrátit. Já sám jsem tedy záruku již využít nemohl.

Nejčastější otázky

Turbo Max Blue: Nejčastější otázkyTurbo Max Blue budí na internetu celkem hojnou pozornost, bohužel však spíše negativní. Prošel jsem některé diskusní fóra a web stránky, kde se na tento produkt ptali muži a taky jejich ženy, ve snaze najít otázky, které se lidí nejvíc ptají. Tady jsem je shromáždil a odpovídám na ně:

Je složení náplastí Turbo Max Blue bezpečné?

Dle výrobce ano, já sám jsem taky neměl problémy, ale nenašel jsem pro toto tvrzení žádné nezávislé potvrzení. Teoreticky by neměl vzniknout žádný problém, nakolik přírodní látky bylinného charakteru nejsou závadné, jsou naopak přirozené pro naše tělo. Kdo to ale zaručí v případě těchto náplastí, to nevím.

Co dělat, pokud mi náplast sama odpadává z kůže?

Toto je poměrně častý problém a jak vidím, nevyskytuje se jen sporadicky, ale docela pravidelně. To znamená, že dle mě nejde o výjimku, ale o systémový problém a setkal jsem se s ním i já. Jediné, co jsem mohl udělat, bylo náplast nalepit spět a něčím ještě přelepit.

Kdy by se měly dostavit první účinky?

Výrobce říká, že již během prvního týdne, později na jiném místě jsem našel, že až během prvých dvou týdnů. Já sám jsem ale žádné účinky neviděl ani po dvou měsících, názor na to si můžete udělat tedy sami. Nejsem jediný, téměř všechny zkušenosti jsou velmi podobné.

Může používat náplasti každý?

Teoreticky to možné je a to i díky tomu, že produkt nevyvolává žádné negativní a vedlejší účinky. Výjimkou je jediné alergie na konkrétní látky, případně přecitlivělá reakce pokožky. Ohledem nežádoucích účinků nebo kontraindikací se ale výrobce nikde nezmiňuje.

Na internetu jsem našel taky pozitivní reference, opravdu jsou účinky tak slabé?

Pochopitelně nebudu tvrdit, že Turbo Max Blue je absolutní nesmysl, to si nemohu dovolit. Říkám však o svých zkušenostech a o zkušenostech jiných mužů, které jasně ukazují na neúčinnost náplastí. Pokud je chcete vyzkoušet na vlastní kůži, ať se líbí, já osobně bych to již druhý krát neudělal.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Zkušenosti

Turbo Max Blue: ZkušenostiJaké jsou zkušenosti mužů s náplastmi Turbo Max Blue? Jedním slovem negativní, přičemž v zásadě téměř všichni muži se shodují v tom, že něco podobné ani nemá šanci fungovat. Uznávám, že možná vícero komentářů bylo jen prvoplánových, ale nemyslím si, že by neměly v zásadě pravdu.

Náplasti jiných značek fungovat mohou, akorát si nemyslím, že by jejich účinek byl viditelný. Muži se však shodují v tom, že ani u dlouhodobého používání neviděli žádný progres, o zvětšení a prodloužení penisu ani nemluvě. To je taky dle mě jasný nesmysl, prodloužení o 6 cm a víc je nereální.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Kromě účinků je kritizována i vysoká cena, způsob objednání a celkově nedůvěryhodnost produktu již na první pohled. Při používaní se náplasti sami od sebe odlepují a nedrží na daném místě, co je možná způsobeno nekvalitními materiály. Tak či onak, hodnocení Turbo Max Blue jsou hodně negativní.

PODEZŘELÉ KOMENTÁŘE

Kromě negativních hodnocení přípravku a negativních zkušeností jsem našel i podezřelé komentáře, které Turbo Max Blue náplasti chválí. Vždy však dodají, že je koupili na té a té webové stránce. Znamená to tedy, že jde spíše o skrytou reklamu, ne o reální zkušenosti.

Vlastní zkušenost

Turbo Max Blue: Vlastní zkušenostI když jsem byl k Turbo Max Blue nedůvěrčivý, nakolik již mám poměrně hodně zkušeností s různými přípravky a produkty, musel jsem ho vyzkoušet na vlastní kůži. Jen tak jsem totiž mohl napsat tuto recenzi a zjistit, jak produkt opravdu funguje. Pochopitelně, došel jsem ke stejným závěrům jako ostatní muži.

Ani po dvou měsících užívání se u mě nic neobjevilo. Žádná změna, žádné zlepšení, ani náznak ničeho. Během celé doby jsem se přitom držel přesného návodu na používání, poctivě jsem si náplasti každý den lepil, ale výsledek se nedostavoval. Víckrát jsem měl problém s jejich odlepováním.

Samotný proces objednání sice byl podezřelý, ale produkt došel v pořádku. Nežádoucí účinky se nevyskytly, akorát je problém, že ani ty žádoucí. Výsledek v praxi je tedy bohužel nulový. Náplasti Turbo Max Blue u mě nefungovaly a v mém případě to byly opravdu peníze vyhozené ven oknem.

Výsledek vlastního testování

Turbo Max Blue: Výsledek vlastního testováníTurbo Max Blue se tedy dle toho, co jsem zažil na vlastní kůži, zcela jasně zařadí mezi propadáky. Samotný princip fungování je nepochybně zajímavý a může muže oslovit, ale deklarované účinky jsou jednak přehnané a jednak zůstávají opravdu jen v teoretické rovině.

Turbo Max Blue ode mě dostává známku 5, slovem je nedostatečný

Již samotný prodej produktu je velmi nedůvěryhodný a vyvolává mnoho otázek. Odpovědi je přitom velmi poskromnu, či již jde o přesnou koncentraci jednotlivých látek, nebo o informaci týkající se výrobce, registrace u nás, certifikace na prodej a jiných záležitostí, které konkurence běžně splňuje.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Z hlediska účinnosti je Turbo Max Blue jasný propadák a nemá smysl ani sekundu s ním ztrácet čas. S výjimkou podezřelých a na první pohled nereálných komentářů, které ho chválí, jsem nenašel jedinou pozitivní a ověřitelnou referenci na tyto náplasti. Placebo efekt sice vyloučit neumím, ale nic viditelné to není.

Zhodnocení

Turbo Max Blue: ZhodnoceníNa závěr mi nezbývá nic jiného, jen Turbo Max Blue jasně nedoporučovat. Tvrdím to ne na základě dojmů, nebo že bych chtěl značce úmyslně snižovat jméno, nemám na to žádný důvod. Pokud by tento způsob zlepšení potence a i zvětšení penisu opravdu fungoval, byl bych jenom rád, nakolik forma náplastí je velmi pohodlná a prostá.

Bohužel, nefunguje to a to nejen u mě, ale jak ukazují zkušenosti, ani u jiných mužů. Turbo Max Blue je slepá ulička, která sice neublíží, ale ani nepomůže. Pokud k tomu přičteme přehnané tvrzení o účincích, nedůvěryhodný způsob prodeje a množství nezodpovídaných otázek, je jasné, proč to není dobrá volba.

Mnohem lepší volbou jsou ale kvalitní tablety rostlinného charakteru:

díky svému složení jsou pro tělo přirozené

můžete je získat bez lékařského receptu či předpisu

působí komplexně na celou oblast sexuálního zdraví

ty kvalitní nemají žádné nežádoucí a vedlejší účinky

Pochopitelně, i v případě tablet nemusí být všechno pořád růžové a i mezi nimi jsou tzv. černé ovce. Já sám jsem již narazil na tablety slibující velmi podobné účinky, jako Turbo Max Blue, ale výsledek se v praxi nedostavil.

Abych však tuto recenzi uzavřel pozitivně, mám dobrou správu, že kromě těch tzv. černých ovcí existují taky kvalitnější přípravky, které na mírné zvětšení penisu a především na viditelné zlepšení erekce opravdu působí. Dlouhodobě pozitivně hodnotím především Stoporex, který ty rozhodně mohu doporučit na základě vlastních zkušeností.

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
2.4/5 - (16 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *