Vakuová pumpa na penis: Jak vybrat a která je nejlepší

Vakuová pumpa na penis: Jak vybrat a která je nejlepšíChcete-li zlepšit prokrvení svého penisu a tedy i jeho erekci, ale zejména, pokud vám jde o zvětšení penisu jako takového, je vakuová pumpa okamžité a účinné řešení. Tuto erotickou pomůcku používají miliony mužů po celém světě a kromě vakuové pumpy na penis pro muže existuje i vakuová pumpa pro ženy na zvětšení prsních bradavek.

Popularitu této sexuální pomůcky názorně ukazuje i bohatý výběr, který zahrnuje různé typy modelů s více funkcemi a využitím. Zakoupit si totiž víte nejen čistě vakuovou pumpu na penis, ale i pumpu a masturbátor v jednom a to i s možností vibrování.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Pro ty muže, co přemýšlejí o koupi této erotické hračky, jsem připravil krátký návod o tom, jak vakuovou pumpu na penis vybrat, jak vlastně funguje, podle kterých parametrů si zvolit ten nejlepší model a také jednoduchý přehled aktuální typů na trhu.

Co je vakuová pumpa na penis a jak funguje

Vakuová pumpa je speciální erotická hračka a pomůcka, která funguje na principu využívání vzduchu a podtlaku vzduchu. Některé modely využívají i vodu, tehdy jde o tzv. vodní vakuové pumpy, které jsou na použití pohodlnější a mají dlouhodobější efekt.

Vakuová pumpa je zařízení, které je složeno z válce, který se nasadí na penis a ve kterém vzniká podtlak, druhou částí je odsávací balónek či jiné zařízení

V případě automatických vakuových pump, které jsou řízeny elektronicky, může druhá část chybět, případně je místo ní ovladač pro vytvoření podtlaku

Některé modely mohou obsahovat i vibrační funkci nebo tlakoměr

Principem fungování vakuové pumpy je vložení penisu do vzduchotěsného válce, ze kterého se následně vysaje vzduch a vytvoří se tak podtlak. Sníží se tak atmosférický tlak v penisu, což způsobí zintenzivnění krevního oběhu a zvýšení míry prokrvení topořivých těles v penisu. Pokud jde o vodní pumpu, nachází se ve válci s penisem voda.

Vakuová pumpa na penis: Jak vybrat a která je nejlepšíTOP vakuové pumpy na penis

➡️ Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Pokud jde o vliv vakuové pumpy na penis a erekci, platí, že:

díky podtlaku v okolí penisu snížením atmosférického tlaku dochází ke zvýšení tlaku v penisu a tím pádem k lepšímu prokrvení topořivých těles
výsledkem je zlepšení erekce vlivem intenzivnějšího prokrvení, ale u některých mužů může nastat díky tomu i efekt zvětšení pohlavního údu
oba vlivy, tak efekt na erekci, jakož i efekt na zvětšení penisu, jsou však pouze dočasné a trvají obvykle pár minut, prodloužit je lze s erekčním kroužkem

VÍCE VELIKOSTÍ PENISU PRO KAŽDÉHO

Vakuová pumpa je obvykle v jedné univerzální velikosti, což znamená, že by se měla hodit bez jakýchkoliv problémů pro každou velikost penisu. Zakoupit si ale můžete i speciální modely, kde dostanete k odsávacímu zařízení několik návleků na penis.

Jak a podle čeho vybrat vakuovou pumpu na penis

Podobně jako u jiných erotických pomůckách, i v případě vakuových pump platí, že v si umíte vybrat model na základě konkrétních vlastností, parametrů a funkcí. Mezi ně patří zejména materiál, typ vakuové pumpy, způsob vytvoření podtlaku a možnost multifunkčního využití i pro jiné účely, například použití pumpy také jako masturbátoru.

Při výběru vakuové pumpy se řiďte zejména těmito kritérii:

Materiál vakuové pumpy: Prvním kritériem je materiál vakuové pumpy na penis. Podobně jako u jiných erotických hračkách a pomůckách, i v tomto případě platí, že nejlevnější modely jsou obvykle plastové. Na výběr však máte i použití kvalitnějších materiálů, například silikonu nebo termoplastického elastomeru. Ty jsou rozhodně lepší.

Vzduch nebo i voda: Ačkoliv originální vakuové pumpy jsou čistě vzduchové, stále populárnější jsou i vodní pumpy. V tomto případě se do podtlakového válce nejdříve nalije voda a následně se z něj pumpičkou vypustí vzduch. Takové pumpy na penis mají výhodu v pohodlnějším použití a dlouhodobějším efektu na jeho prokrvení i zvětšení.

Typ pohonu pumpy na penis: Pumpy na penis můžete koupit jako mechanické i elektronické. V tom prvním případě obsahují podtlakový válec, pumpičku na odtlakování vzduchu a případně tlakoměr, v tom druhém jde o elektronický pohon na baterie, kde je ovládání pomocí tlačítek a na displeji se vám zobrazuje také aktuální tlak.

Funkce masturbátoru: V případě, že byste chtěli využít vakuovou pumpu i pro vlastní potěšení, můžete vyzkoušet modely, které nabízejí funkci 2v1, konkrétně vakuovou pumpu na penis a současně masturbátor. V tomto případě si všímejte, zda má masturbátor i návleky na penis, které lze jednoduše umýt, stejně tak i funkci vibrování.

Použití a údržba pro muže

Pokud jde o používání pumpy a péči o ni, princip je na první pohled jednoduchý, ale třeba dodržovat několik zásad. Mezi ně patří správné nasazení, abyste vytvořili v pumpě vzduchotěsné prostředí, důležitá je i následná péče a údržba, ať už z hlediska dodržování hygieny použití, jakož i pro co nejdéle zachování funkčnosti.

Pokud jde o další použití a údržbu, zde jsou důležité zásady:

Nasazení

Před použitím pumpy se doporučuje okolí kořene penisu vyholit, docílíte tak zlepšení těsnosti v místě nasazení manžety. Potom si vyberte manžetu na penis, která nejlépe odpovídá jeho průměru. Naneste na ni dostatečné množství lubrikantu, aby přes manžetu penis pohodlně proklouzl. Následně můžete penis přes manžetu vložit do válce.

Vakuová pumpa na penis: Jak vybrat a která je nejlepšíTOP vakuové pumpy na penis

➡️ Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

 

Používání

Pokud budete používat vodní pumpu, nejprve do válce nalijte vodu. V případě klasické pumpy na vzduch stačí jen penis vložit do válce a začít pumpovat, ať už ručně nebo elektronicky. Ve válci vznikne podtlak a zlepší se prokrvení topořivých těles. Před uvolněním pumpy z penisu uvolněte tlak pomocí ventilu. Pokud chcete, můžete na něj nasadit erekční kroužek.

Údržba a hygiena

Co se týče údržby, ta by měla být průběžná. Po použití stačí pumpu propláchnout, to platí jak pro vodní i čistě vzduchovou vakuovou pumpu na penis. Na erekční kroužek použijte mýdlovou vodu. Pokud máte model, který v sobě kombinuje pumpu i masturbátor v jednom, dbejte na zvýšenou hygienu samotného návleku na penis a pravidelně jej myjte.

Nepřehánějte to s TLAKEM PUMPY

Vzhledem k mechanismu fungování vakuové pumpy to určitě nepřehánějte s jejím používáním. Platí to jak pro časté opakování, jakož i pro nadměrné tlakování neboli odsávání vzduchu. Vakuovou pumpu nepoužívejte více, než jednou za den, to bude stačit.

Nejčastější otázky o vakuových pumpách na penis

Jaký je rozdíl mezi vakuovou pumpou pro muže a pro ženy? Platí, že čím je model dražší, tím je i lepší? Proč byste měli upřednostnit raději vodní vakuovou pumpu? Nejen tyto, ale i mnoho jiných otázek zajímá mnoho mužů před koupí vakuové pumpy na penis. Rozhodl jsem se na ty nejčastější, které jsem našel na fórech, odpovědět:

Jsou vakuové pumpy pouze pro muže, nebo jsou i pro ženy?

Existují zvlášť dva typy a to tak pro muže, tak pro ženy. Oba typy fungují na shodném principu a to na vytvoření podtlaku, přičemž v případě mužů jde o vakuové pumpy na penis, u žen na prsní bradavky. Výsledek je stejný, zlepšení prokrvení.

Není použití pumpy rizikové pro poškození penisu?

Pokud budete dodržovat pokyny, nebudete to přehánět s natlakováním pumpy a nebudete používat pumpu příliš často, žádné vážnější komplikace by vám hrozit neměly. Navíc každá pumpa, včetně elektronické, má také funkci okamžitého uvolnění tlaku.

Jak vím, jakou velikost pumpy na penis si mám vybrat?

Velikost pumpy je univerzální, podtlaková nádoba má obvykle délku 30 cm, což by mělo stačit každému muži. Vnitřní průměr válce je také univerzální. Pokud si však nejste zcela jisti, doporučuji sáhnout po modelech, které mají v balení více erekčních kroužků.

Mohou se spolu s pumpou používat i jiné erotické hračky?

Ano, například po použití pumpy můžete vyzkoušet masturbátor či vibrační vajíčko. Pokud byste však chtěli podpořit primární efekt vakuové pumpy, můžete zkusit kroužek na penis. Ten pomůže po lepším prokrvení penisu udržet krev v něm a prodloužit erekci.

Jak rozeznat kvalitní a méně kvalitní pumpu na penis?

Spoléhat pouze na cenu nevyplatí, nejlepší je dát na reference. Pokud byste si však chtěli udělat alespoň přibližný „test správnosti“, můžete vyzkoušet jednoduchou zkoušku s mikrotenovým sáčkem. Navlékněte jej na pumpu a pokud ho roztrhne, je kvalitní.

Jak a kde koupit vakuovou pumpu na penis

Kde je nejlepší koupit vakuovou pumpu na penis? Rozhodně v sexshopu, ale nemusí jít jen o ten kamenný naopak přes internet je to pohodlnější, jednodušší a máte větší výběr. Platí to však jen o těch ověřených, například jako je eshop www.kondomshop.cz.

Vyberte si konkrétní model a typ v kategorii vakuových pump na penis

Vložte ho do online košíku a vyplňte své údaje s adresou doručení

Zvolte si způsob dopravy a konkrétní kurýrní službu pro doručení

Vyberte platbu v hotovosti nebo bezhotovostně a objednávku odešlete

Na rozdíl do kamenných obchodů mají eshopy mnohem širší a bohatší sortiment a jednotlivé modely vakuových pump si umíte bez jakýchkoliv problémů detailně podívat. Jednoduše si můžete také konkrétní modely filtrovat podle funkcí, značky či jiných vlastností. Díky tomu nakoupíte doslova do pár minut a to tak přes počítač, jakož i smartphone.

Vakuová pumpa na penis: Jak vybrat a která je nejlepšíTOP vakuové pumpy na penis

➡️ Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Výhodou je i to, že nemusíte nikam osobně jít, vše vyřídíte z domu. Platí to také pro platbu, kde si kromě hotovosti můžete vybrat i placení bezhotovostně. Jde buď o platbu přes internet banking, případně placení platební kartou online. Samozřejmě, balení je maximálně diskrétní a nikdo se nedozví, co jste si objednali a ani odkud.

RYCHLÉ DORUČENÍ A KAMKOLI

V případě, že byste měli problém s doručením k vám domů, sexshop www.kondomshop.cz umožňuje doručení zásilky i do zásilkových, kde si můžete balíček diskrétně vybrat. Samotné doručení je extrémně rychlé, zpravidla trvá nejvýše 1 nebo 2 dny.

Vlastní zkušenost

Já sám mám již dlouholeté zkušenosti s používáním vakuové pumpy na penis. Nejdříve jsem se koupi sice bránil, protože jsem to nepovažoval za nutné, ale partnerka mi ji jednou koupila jako dárek, takže jsem dostal příležitost ji zkusit. Přestože jsem měl model i s funkcí masturbátoru a vibrace, využíval jsem pumpu jen na zlepšení erekce a zvětšení penisu.

Zde mohu říci, že nejlepší výsledky jsem dosahoval při opakovaném a dlouhodobějším používání. Když jsem si koupil model s využitím vody, čili vodní pumpu na penis, byl efekt již po prvním použití dlouhodobější a to i při zvětšení penisu i zlepšení erekce.

Doporučuji sáhnout po automatických modelech, ale pozitivní zkušenost mám i s ruční pumpou s odsávacím balónkem. U digitálních pumpách máte možnost na displeji přesně kontrolovat tlak. Pokud si zvolíte model s využitím i na masturbaci, nejlépe je ovládat vibrace plynule kolečkem a sáhněte po modelech s více velikostmi návleků.

Zhodnocení na závěr

Nejen moje, ale i zkušenosti a reference jiných mužů s vakuovou pumpou na penis jsou natolik pozitivní, že mi nezbývá pouze tuto sexuální pomůcku doporučit všemi deseti. Pochopitelně zážitek závisí také na tom, jaký model si vyberete.

Proto doporučuji při koupi si dát pozor zejména na tyto věci:

nedívejte pouze na cenu, vyhýbejte se určitě tím nejlevnějším typem

je lepší si koupit zvlášť masturbátor a zvlášť vakuovou pumpu na penis

pokud očekáváte dlouhodobější efekt na erekci, sáhněte po vodní pumpě

pro co nejpohodlnější ovládání určitě doporučuji automatické pumpy

Ačkoli samozřejmě nezatracuji multifunkční modely, kde je zkombinovaná vakuová pumpa na penis společně s masturbátorem, u některých modelů s vibrační funkcí je efekt opravdu působivý, nejlépe však bude zakoupit si tyto erotické pomůcky zvlášť.

Vakuová pumpa na penis: Jak vybrat a která je nejlepšíTOP vakuové pumpy na penis

➡️ Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Tak, jako u jiných sexuálních hračkách, i v tomto případě doporučuji nákup z pohodlí domova a to v některém z ověřených sexshopů. Já osobně jsem nejvíce spokojen se značkou www.kondomshop.cz, kde najdete desítky modelů vakuových pump a víte si je všechny detailně přefiltrovat a vybrat podle funkcí, materiálu nebo podle výrobce.

3.9/5 - (34 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *