Vardenafil

Pokud jste se ještě nesetkali s názvem Vardenafil, vězte, že se jedná o látku vyrobenou v laboratorních podmínkách za speciálním účelem léčby erektilní dysfunkce. Tato látka byla vyrobená o něco později jako Sildenafil a je součástí léku zvaného Levitra, který již poznají tisíce mužů po celém světě.

Vardenafil patří mezi tzv. speciální inhibitory fosfodiestefázy typu 5, díky kterým dochází k zlepšení cirkulace krve a to i v těch nejmenších cévách. Následkem toho přídě k zlepšení erekce u mužů trpících erektilní dysfunkcí.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX PROSTATE

Látka je právě díky tomuto účinku součástí léků určených na léčbu erektilní dysfunkce. Nejčastější formou užívání látky jsou klasické tvrdé pilulky obalené filmem, které stačí spolknout a zapít vodou.

Vardenafil: původ, popis a využití

Vardenafil: původ, popis a využitíVardenafil je o něco mladší jako první látka tohoto typu, Sildenafil. Látka byla vyvíjená trojicí farmaceutických firem, přičemž od roku 2005 byly víceré práva s látkou spojeny včetně společnosti Bayer. Vardenafil byl vyvinut v 2003 speciálně na podporu erekce a mnoho zdrojů uvádí, že má silnější efekt jako Sildenafil.

Vardenafil je součástí specifické kategorie látek zvaných inhibitory fosfodiesterázy typu 5, které se označují taky zkratkou I-PDE5

Cílem látky je zvýšit účinek oxidu dusnatého, který se během sexuální stimulace uvolňuje a důsledkem jeho působení je zvýšení průtoku krve do penisu

Díky lepšímu prokrvení penisu se dostaví ztopoření, čili erekce

Vardenafil se u nás nejčastěji prodává ve formě tablet zvaných Levitra, no v jiných zemích je znám pod alternativními označeními. V Italii je to Vivanza a v Indii zas jako Staxyn. V případě USA a Kanady může mít označení Levitra Soft.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Co se týče využití Vardenafilu, ten působí následovně:

po užití pilulky se látka absorbuje do těla obyčejně do 1 hodiny, někdy ale mnohem dřív, jsou dokonce taky případy prvního účinku již po 10 – 25 minutách
po sexuální stimulaci přichází následkem Vardenafilu k nástupu plnohodnotného ztopoření a ke vzniku erekce
účinnost látky od užití je obvykle 4 až 5 hodin, výjimečně déle, no nakonec dojde k vyprchání látky v těle a k ukončení její účinků na erekci

Výrobci léků obsahujících Vardenafil současně indikují běžné dávkování v počtu nejvíc 1 ks tabletky za den. Negativem je, že samotný Vardenafil neřeší příčinu vzniku erektilní dysfunkce, jen přechodně pomáhá zlepšit stav erekce. Zároveň se s užíváním mohou spájet některé méně nebo více nepříjemné vedlejší účinky.

ODBORNÉ OKÉNKO

Chemický vzorec Vardenafilu je C23H32N6O4S a jeho molekulární hmotnost je 488,604 g/mol. Biologická dostupnost látky je na úrovni 15 %, vazba na proteiny je 95 procentní a poločas rozpadu je 4 až 5 hodin. Více odborných informací najdete na Wikipedii.

Které léky Vardenafil obsahují

Které léky Vardenafil obsahujíVardenafil se na rozdíl například od Sildenafilu nestal tak rozšířenou účinnou látkou, aby si ho osvojili i jiné farmaceutické společnosti vyrábějící konkurenční značky léků a jejich generika. V podstatě se tak tato účinná látka nachází jen v produktech mateřské farmaceutické společnosti.

Toto jsou tři nejznámější značky léků, které Vardenafil obsahují:

Levitra: Jednoznačně největší zastoupení v produkci a prodeji léků na erektilní dysfunkci, které obsahují Vardenafil, má značka Levitra. Stojí za ní společnost Bayer AG a registraci na prodej Levitry na našem trhu získala již v roce 2004. Tablety jsou dostupné buď v základní verzi s 10 mg Vardenafilu nebo v silnější verzi až 20 mg Vardenafilu.

Staxyn: Pod pojmenováním Staxyn se prodává modernější forma původní Levitry a to na trhu v Indii. Jde o tablety, které se umísťují na jazyk, kde se rozpustí a tak se dostanou do organismu. U nás nejsou dostupné.

Levitra Soft: Stejně tak u nás není dostupná speciální verze nazvaná Levitra Soft, která se prodává v USA. Jde sice technicky o generikum Levitry, ale v podstatě se dají tyto tabletky označit i za jakousi odlehčenou verzi Levitry samotné. Jsou mnohem levnější, no jejich účinek trvá obvykle maximálně 4 hodiny, co je o něco méně, jako při originální Levitře.

Vardenafil a jeho účinky

Vardenafil a jeho účinkySmyslem účinků Vardenafilu je léčba mužů, kteří trpí erektilní dysfunkcí v důsledku nedostatečného prokrvení pohlavního údu. Látka je léčivem pro stavy, které zahrnují obtíže s dosažením a i udržením ztopoření. Zásluhou Vardenafilu ale může dle vícerých tvrzení přijít taky ke zmírnění problémů s předčasnou ejakulací.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX PROSTATE

Mechanizmus samotných účinků Vardenafilu je následující:

proces erekce je spojen s uvolňováním oxidu dusnatého v důsledku sexuální stimulace, přičemž jeho uvolňování zvyšuje hladinu látky zvané guanozinmonofosfat
Vardenafil chrání tuto speciální látku před degradací, díky čemu je její hladina dostatečná a to vede k podpoře relaxace hladkého svalstva cév a k jejich uvolnění
dostatečná relaxace hladkého svalstva cév způsobí zvýšení jejich průměru a tedy i zvýšení průtoku krve těmito cévami a to včetně cév nacházejících se v penisu
následkem zvýšeného průtoku dochází k lepšímu naplnění spongiózního tkaniva penisu krví, co způsobuje stav ztopoření a udržení erekce

Vedlejší a nežádoucí účinky

Verdenafil: Vedlejší a nežádoucí účinkyVardenafil přináší bohužel nejen pozitivní účinky, o kterých jsem psal výše, ale taky ty negativní. Mluvím o vedlejších a nežádoucích účincích, které jsou součástí všech účinných látek a léků na předpis. Zatímco u jiných léků jsou tyto účinky v rozumných mezích, u léků na erekci to ne vždycky platí.

Toto jsou nejvíc uváděny vedlejší účinky spojeny s Vardenafilem:

bolest hlavy
závratě
návaly horečky
zarudnutí kůže
problémy s trávením
poruchy trávení a nevolnosti
ucpaný nos
rýma
bolest zad
bolest břicha
fotosenzitivita
abnormální vidění
bolest oka
edém tváře
palpitace
tachykardie
myalgie
vyrážka

Navíc, našel jsem dokonce informace, že v zřídkavých případech může užívání Vardenafilu způsobit stav zvaný priapizmus. Jde o bolestivý stav dlouhodobého zvětšení penisu, který může znemožňovat uspokojivý sexuální kontakt. Samozřejmě, jedná se opravdu o výjimečný vedlejší účinek, ale musel jsem na něj upozornit.

U KAŽDÉHO MUŽE TO JE ODLIŠNÉ

Výše zmíněné vedlejší účinky sice vypadají na první pohled hrozivě, ale míra a intenzita jejich výskytu je opravdu velmi individuální. Nemusíte se proto obávat předem, ale na druhou stranu, třeba počítat s tím, že nežádoucí účinky k těmto tabletkám patří.

Kontraindikace

Verdenafil: KontraindikaceNejen vedlejší účinky, ale bohužel i kontraindikace s léky nebo některými onemocněními mohou ovlivnit užívání léků obsahujících Vardenafil. Některé faktory mohou způsobit nezbytnost snížit dávkování Vardenafilu, ale většina je taková, že přímo znemožní jakékoliv užívání. V takovém případě musíte zkusit léky s jinou účinnou látkou.

Tady jsou nejčastější zmiňované kontraindikace:

Nemoci

Kontraindikací k užívání je alergická reakce na samotný Vardenafil, takže pokud se u vás taková reakce objeví, neměli byste léky s touto látkou užívat. Vardenafil byste neměli užívat ani tehdy, pokud máte problémy so srdcem, játry, ledvinami, překonali jste srdeční infarkt a mozkovou příhodu, případně pokud máte nízký tlak nebo onemocnění očí.

Léky

Pokud užíváte léky s Vardenafilem, nesmíte je kombinovat s jinými léky, které jsou určeny na léčbu erektilní dysfunkce. Taky nesmíte užívat léky s obsahem nitrátů, donory oxidu dusnatého, léky na srdeční arytmie nebo léky na HIV. Neměli byste ani užívat léky způsobující prodloužení tzv. QT intervalu, nakolik Vardenafil má ten samý účinek.

Jiné faktory

Co se týče dalších faktorů, pokud se u vás objevují po užití léků s Vardenafilem některé vedlejší účinky, neměli byste po užití tabletky vést motorové vozidlo ani obsluhovat žádné stroje a zařízení. Současně během užívání Vardenafilu se nesmí pít grapefruitová šťáva, jelikož ovlivňuje účinnost látky. To samé platí i o mastných jídlech a alkoholu.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Cena a kde koupit

Verdenafil: Cena a kde koupitCena konkrétního přípravku obsahujícího Vardenafil závisí od množství účinné látky a současně od velikosti balení. Čím menší je gramáž Vardenafilu v pilulkách, tím jsou běžně levnější. V průměru se pohybuje cena za jednu tabletku s obsahem Vardenafilu bez ohledu na značku v rozmezí od 180 do 270 Kč, což je například méně jako u Viagry.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

K otázce, kde koupit léky s Vardenafilem, zde je několik mých rad:

v Čechách se orientujte pouze na ty léky, které jsou u nás schválené k prodeji, co je v tomto momentu jen Levitra ve formě tablet na spolknutí
všechny ostatní léky jsou nelegální a objednávat je přes inzeráty nebo ze zahraničních eshopů je riziko, že vám dodají neúčinný padělek
jediným místem, kde byste si měli léky s Vardenafilem koupit, je lékárna; pokud je budete chtít bez receptu koupit mimo lékárny, jde opět o riziko, že koupíte falsifikát

POZOR NA LÉKY BEZ RECEPTU

Rád bych dal do pozornosti všem mužům ještě jednou mou radu ohledně koupě léků s obsahem Vardenafilu bez lékařského receptu. Nejen, že riskujete, že koupíte neúčinnou napodobeninu, ale bez indikace od lékaře riskujete taky ohrožení zdraví v případě, že netrpíte tím typem erektilní dysfunkce, na který je Vardenafil určen.

Zkušenosti s léky obsahujícími Vardenafil a jejich zhodnocení

Zkušenosti s léky obsahujícími Vardenafil a jejich zhodnoceníMuži užívající léky s obsahem účinné látky Vardenafil se ve většině případů vyjadřují o účincích pozitivně. Nejlepší zkušenosti jsou pochopitelně s nejznámější formou a to s klasickými tabletami Levitra určenými na perorální užití a zapití vodou.

Pro dosažení optimálního efektu se držte při užívaní těchto zásad:

bez lékařského předpisu žádnou tabletu s obsahem Vardenafilu ani nezkoušejte
pokud se u vás objeví nežádoucí účinky, neprodleně navštivte lékaře
nepokoušejte se užívat za den větší množství tablet, účinnost to nezvyšuje
nekombinujte různé značky tabletek na erektilní dysfunkci navzájem

Mé vlastní zhodnocení Vardenafilu se moc neliší od toho, jak tuto látku a její využití v lécích hodnotí ostatní muži. Jde o dobrého pomocníka v boji s erektilní dysfunkcí, ale přitom mějte na paměti možné nežádoucí účinky. Počítat musíte taky s tím, že po vyprchání efektu se problém vrátí do starých kolejí, takže přípravek není konečným řešením.

Tablety, které jsem ještě vyzkoušel a jsou bez receptu

Tablety, které jsem ještě vyzkoušel a jsou bez receptuNakolik jsem vyzkoušel opravdu velké množství typů tablet i podpůrných prostředků, rád bych zmínil ještě jeden typ přípravku a to jsou tablety obsahující jen přírodní látky. Ty jsou dostupné bez lékařského receptu a můžete si je koupit bez předešlého vyšetření.

Co se týče jejich vlastností a charakteristik, tak:

tyto tablety obsahují především výtěžky a extrakty rostlin z kategorie afrodiziak

jde pokaždé o 100 % přírodní složky, které jsou doplněny například aminokyselinami

užívání je snadnější, nakolik se nemusíte bát vedlejších účinků

cenově jsou tyto pilulky o hodně levnější jako přípravky vydávané jen na předpis

velkou výhodou je jejich komplexní účinek, například i na libido a spermatogenezu

Samozřejmě, tím, že tyto tabletky neobsahují chemicky a synteticky vyráběné látky, míra účinku je u každého muže individuální. Je nezbytné taky dlouhodobější užívání, nakolik tablety jsou založeny na zvýšení hladiny některých látek v našem těle z dlouhodobého hlediska. Mě se ale takový způsob líbí a dosáhl jsem při dlouhodobém užívání pozitivní výsledky.

Pokud vám mohu doporučit některé značky, já mám nejlepší zkušenosti s následujícími:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
3.1/5 - (14 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *