Vibrátor: Jaký Vybrat pro klitoris, vaginální a anální rozkoš

Vibrátor: Jaký Vybrat pro klitoris, vaginální a anální rozkoš

Jednou z nejznámějších a nejvíce využívaných erotických pomůcek jsou vibrátory. Využívají je primárně ženy, ale například ty análně jsou vhodné i pro muže. Vibrátor je možné používat samostatně, tedy bez partnera, ale i pro společné a netradiční hry v posteli. Ačkoli si mnoho mužů myslí, že je má vibrátor nahradit, vůbec to tak nemusí být.

Velmi mnoho závisí na vaší fantazie a toho, jakým způsobem budete chtít vibrátor využít. Sáhnout můžete po několika typech, ať už po klasických vaginálních vibrátorech, ale i po těch na stimulaci bodu G, klitorisu, análního otvoru či více bodů najednou.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, PROERECTA

Vibrátor může mít také různé tvary, ať už pro lepší stimulaci a sexuální dráždění, ale i kvůli většímu pohodlí během používání. Pokud vám připadá nabídka příliš široká a chtěli byste vědět, který vibrátor bude pro vás nejlepší, čtěte dál, tady se to dozvíte.

Co je vibrátor a jak funguje

Vibrátor je erotická pomůcka, která je založena na principu vibrování. V minulosti se jednalo o předmět připomínající svým tvarem kolík nebo penis, ale doba dnes již pokročila a zdaleka nemusí být vibrátor pouze v tomto tvaru. Naopak, výběr je rozmanitý.

První primitivní pomůcky podobné mužským penisem tedy i vibrátorem jsou datovány ještě v Egyptě ze starověku, dnes už jde o moderních pomocníky

Vibrátory se vyrábějí z různých materiálů od plastu až po silikon, na výběr máte vibrátory určené speciálně pro vagínu, bod G, klitorisi anální otvor

Vibrace vibrátoru jsou způsobeny elektrickými články, vibrátor se tedy nabíjí

➡️ Bohatý výběr vibrátorů

Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Pozornost při výběru věnujte i tomu, jakým způsobem vibruje:

klasické vibrátory mají funkcí jednoduchého rozkmitání celého vibrátoru, tento typ vibrace je využíván tak při vaginálních i análních typech
pro ty ženy či muže, kteří hledají exkluzivnější zážitek, jsou určeny pulsní vibrátory, které vibrují tak realisticky, až připomínají přirážení
třetím typem jsou tlakové vibrátory, které jsou určeny pro lokální použití na dráždění klitorisu a využívají sonické vlny, které působí jako tlaková masáž

VIBRÁTORY NEJSOU DILDA

I když se to nemusí zdát, vibrátor a dildo ani zdaleka není stejná erotická pomůcka. Úkolem vibrátoru je způsobit rozkoš právě prostřednictvím mechanismu vibrace, dokud úkolem dilda je co nejvěrnější kopie reálného pohlavního údu a ohebnost materiálu.

Jak a podle čeho vybrat vibrátor

Vibrátor je sice na první pohled podle svého tvaru velmi jednoduchá erotická pomůcka a hračka, ale pokud jde o jeho výběr, ve skutečnosti je třeba sledovat několik vlastností a parametrů. V opačném případě se vám stane, že dáte přednost například co nejnižší ceně, ale výrazně se tím ochudíte o sexuální zážitek. Důležitý je i jeho tvar.

Zde jsou 4 nejdůležitější kritéria, jak si vybrat nejlepší vibrátor:

Velikost: Jedním z nejdůležitějších kritérií je velikost vibrátoru. Ne, není třeba ho zkoušet živě a osobně, ale snažte se volit průměr i délku tak, aby se podobala na penis toho partnera, který vás uspokojil nejvíce. Pozor, nepřežeňte to s délkou ani tloušťkou.

Tvar a povrch: Tvar vibrátoru je důležitý podle toho, za jakým účelem ho budete chtít použít. Pro anální stimulaci volte tenčí vibrátory, pro vaginální zas tlustší a ideálně se zaoblením pro dráždění bodu G. Pro lepší dráždění volte vibrátor s výčnělky.

Materiál: Materiálové zpracování vibrátoru má velký podíl na tom, jak s ním budete spokojeni. Plastové tělo je levnější, kovové mohou být zajímavé pocitem chladu. Pokud však chcete mít nejvěrnější zážitek, gelové nebo silikonové, mohou mít různý tvar.

Způsob vibrace: Posledním kritériem je způsob vibrování. Zde může jít o standardní kmitání, ale io pulzující a sonické vibraci, případně o vibraci formou tlaku nebo přirážení celého těla vibrátoru. Zvažujte to hlavně s ohledem na místo použití.

Typy vibrátorů podle místa stimulace a dráždění

Vibrátory slouží na zvyšování sexuálního dráždění a stimulace v různých erotogenních zónách. Můžete sáhnout buď po modelech, které jsou jednoúčelové, ale i po těch, které víte využít k stimulaci více míst a různého charakteru. Podle toho, kde je budete chtít použít, se mohou lišit rozměry, materiálem, tvarem nebo způsobem vibrace.

Zde jsou vibrátory podle toho, na jakém místě je můžete použít:

Vaginální vibrátory

Standardem v nabídce jsou klasické vaginální vibrátory. V jejich případě jde nejčastěji o pomůcky ve tvaru pohlavního údu, které mohou být více či méně realisticky povrchově a tvarově přizpůsobeny. Sáhnout můžete po různých materiálech a funkcích. Vaginální vibrátory na Kondomshop.cz

Klitoriální vibrátory

Vibrátory na klitoris patří mezi ty, které mají netradiční tvar, ale skrývá se v nich ohromná síla. Jde o vibrátory, které se přikládají přímo na klitoris a mají maximalizovat jeho dráždění. Standardně k tomu využívají vibraci v podobě masážního tlaku. Klitoriální vibrátory na Kondomshop.cz

Vibrátory pro bod G

Speciální skupinou vibrátorů určených pro vnitřek pochvy jsou ty, které jsou určeny k přímé stimulaci bodu G. Tomu je přizpůsoben i jejich tvar, tyto vibrátory jsou kratší a na konci mají nahoru zahnutý špic. Díky tomu vědí velmi dobře stimulovat bod G. Bod G vibrátory na Kondomshop.cz

Anální vibrátory

Chcete-li stimulovat svůj konečník a anální svěrač, stáhnout můžete po análních vibrátorech. Využít je mohou muži i ženy a to pro samostatnou stimulaci, jakož i pro přípravu na anální sex. Mají různý tvar a několik rychlosti samotného vibrování. Anální Vibrátory na Kondomshop.cz

Multifunkční vibrátory

Jedná se o speciální vibrátory, které jsou svým tvarem a způsobem vibrování přizpůsobené na stimulaci více erotogenních zón. Jsou určeny na současnou stimulaci bodu G v pochvě, jakož i na dráždění klitorisu. Některé mají výstup i pro anální otvor. Multifunkční Vibrátory na Kondomshop.cz

NEZAPOMEŇTE NA DOSTATEČNOU LUBRIKACI

Ať už sáhnete po vibrátorech pro stimulaci vagíny, jejího okolí neboť análního otvoru a jeho nitra, nezapomeňte nikdy na dostatečnou lubrikaci. Ideální jsou lubrikační gely na vodní bázi, které se hodí prakticky na každý typ vibrátoru bez ohledu na materiál.

Nejčastější otázky o vibrátorech

Ať už si chcete pořídit tohoto pomocníka proto, že vám chybí partner, nebo za účelem potěšení společně při postelových hrách, nevyhnete se některým praktickým záležitostem. Mnoho žen se na ně ptá na internetových fórech a v diskusích a abych vám co nejlépe poradil s výběrem, rozhodl jsem se na ty nejčastější i odpovědět:

Může se použít vaginální vibrátor i pro anální otvor?

Toto je poměrně častá otázka, ale odpověď je, že ne. Není k tomu uzpůsoben tloušťkou, tvarem, délkou a ani způsobem vibrace či umístěním hlavního mechanismu, který vyvolává kmitání vibrátoru. Pro anální hry použijte pouze speciální vibrátory.

Obávám se alergické reakce při použití vibrátoru. Jaké je řešení?

Nejlepší odpovědí jsou silikonové vibrátory. Tento materiál je běžně využíván i při jiných erotických pomůckách a je dostatečně pružný, takže nehrozí ani nějaké podráždění sliznice vnitřku pochvy. Silikon jako materiál je i sám o sobě hypoalergenní.

Je pravda, že plastové vibrátory jsou oproti jiným příliš drsné?

Plast jako materiál je pevnější a méně ohebnější, což v praxi znamená, že je tvrdší při nějakém intenzivnějším používání vibrátoru. Lépe také přenáší vibrace, takže se může zdát, že vibrování je příliš drsné nebo hrubé. Jde však o individuální vnímání.

Je třeba při každém vibrátoru použít lubrikační gel?

Na některých internetových fórech jsem četl názory, že při plastových a kovových to není nutné, ale moje partnerka s tím nesouhlasí a doporučuje použití lubrikačního gelu vždy. Platí to iv případě vaginálních modelů, u análních je to samozřejmost.

Jak je to s použitím análních vibrátorů do pochvy?

Jde o opačný případ, jako v případě první otázky, takové použití již možné je a je obvykle bezproblémové. Několik ženy však v internetových fórech udávají zkušenosti, že takový vibrátor jim přijde jako „neohrabanejší“ a stimulaci si až tak neužili.

Jak a kde koupit vibrátor

Možná si myslíte, že koupě vibrátoru je záležitostí osobní návštěvy v sexshopu, abyste si svého nového pomocníka „ohmatali“. Vůbec to však nemusí být takto, právě naopak, při nákupu přes internet máte lepší výběr, více anonymity a maximum pohodlí.

Stačí si jen vybrat ze široké nabídky typů vibrátoru podle zaměření

Vložit vybraný model do online košíku a vyplnit své údaje a adresu

Pak si vyberete způsob platby, místo doručení a kurýrní službu

Objednávku ještě jednou zkontrolujete, odešlete a počkáte už jen na doručení

Zmiňovaným způsobem probíhá nákup prakticky v každém jednom eshopu, ale i tak není úplně jedno, kde se rozhodnete vibrátor či jiný typ erotické hračky nakoupit. Já doporučuji ověřené online sexshopy typu www.kondomshop.cz, které mají velký sortiment a spolehlivé zákaznické služby. Víte v nich nakoupit přes počítač, tablet i přes svůj mobil.

➡️ Bohatý výběr vibrátorů

Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Při placení můžete využít hotovost a dobírku, ale i placení bankovním převodem a také platební kartou. Doručení je možné k vám domů i do zásilkových a obvykle trvá 24 až 48 hodin, i podle toho, jakou kurýrní službu si zvolíte. Možné je i online sledování pohybu zásilky, při větším nákupu je doručení zdarma, neplatíte totiž poštovné.

DISKRÉTNĚ BALENÍ A MAXIMÁLNÍ ANONYMITA

Online nákup preferuje mnoho mužů i žen také kvůli tomu, že se „stydí“ nakupovat erotické hračky a pomůcky osobně. Pokud je to i váš případ, dobrou zprávou je, že zmíněný eshop balí vibrátory do bublinkové fólie a navenek je balení nenápadné.

Vlastní zkušenost

Moje partnerka má doma hned tři druhy vibrátorů, každý jiné značky a s využitím jiných materiálů. V případě vibrátorů platí mnohem více, než kdekoliv jinde, že neexistuje univerzální nejlepší model, vše je to o individuálních preferencích a pocitech. Vyplatí se vsadit na kvalitnější modely, z pohledu materiálu preferujte silikon.

Partnerka má doma i gelový vibrátor, kde je výhodou možnost výběru modelů s různými tvary a zakřiveními, sáhnout můžete i po modelech s hrbolky a výstupy pro ještě intenzivnější dráždění. To oceníte při vibrátorech na dráždění bodu G.

Pokud vám jde o co nejrealističtější zážitek, v případě vibrátorů pro klitoris volte modely s co nejlepší sonické vibrací. V případě vaginálních doporučuje partnerka sáhnout po modelech s pulzní vibrací, pomohou vám s dosažením opravdu intenzivního orgasmu. Z hlediska nabíjení jsou praktické ty, které mají vestavěný akumulátor.

Zhodnocení na závěr

Výběr vibrátoru nenechte na náhodu, kvalitnější materiály a zajímavější tvář stojí za mírně vyšší investici. Získáte totiž pomocníka, který vám připraví dlouhé hodiny maximální rozkoše. Nebojte se experimentovat ani s klitoriální modely.

Dříve, než si nějaké vibrátor vyberete, berte v úvahu toto:

zda jej chcete používat pro vagínu, klitoris, bod G nebo anální otvor

velikost, tu jde nejen o pocit uvnitř, ale i diskrétnost her

rozšířené funkce, například kvalitnější vibrace či masáž pulzy

možnost multifunkčního využití pro stimulaci více zón

Co se týče nákupu, moje partnerka nikdy nekupovala vibrátor osobně v sexshopu, všechny si zakoupila přes internet. Nebyl to žádný problém, zejména v těch větších a známějších eshopech typu www.kondomshop.cz, kde jsou velmi bohaté informace o modelech.

➡️ Bohatý výběr vibrátorů

Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Tento eshop má velký výběr, množství skladových zásob, většinou máte doma balíček do 24 až 48 hodin, balení je maximálně diskrétní a je zde mnoho možností platby jakož i způsobů doručení. Vibrátor, ať už vaginální, anální nebo nějaký specializovaný, si tu vyberete jednoduše i přes mobil a celý nákup je věcí několika kliknutí a minut.

4.8/5 - (19 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *