XtraSize: Přírodní preparát na zvětšení penisu, který se v lékárně nedá koupit

XtraSize: cena, zkušenosti, složení, dávkování a prodejPřípravky, které mají ohromující slogany a hlásají doslova a do písmena zázraky na počkání, mívají zpravidla až absurdní ohlas. Jinak tomu není ani v případě tablet značky XtraSize, stačí se jenom podívat na nejedno fórum pro muže a najdete desítky komentářů, hodnocení a zkušeností.

XtraSize je přípravek, který se označuje sám jako přírodní preparát na zvětšení penisu. Jelikož přesně toto je to, co muži asi nejvíc chtějí, rozhodl jsem se ho objednat a podívat se na to o něco lépe.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Pokud chcete vědět, jestli se oplatí investovat vaše těžko vydělané peníze právě do tablet XtraSize a jestli je účinnost v praxi totožná s tím, jaké účinky deklaruje výrobce na obalu, právě pro vás je tady tato má recenze.

Výrobce a původ

XtraSize: Výrobce a původNa první pohled mi přitom samotné balení, ale především způsob marketingu a reklamy, připomíná již dávno zapomenuté časy spřed několika let. Když jsem zabloudil na web stránku oficiálního prodejce, najednou mi bylo všechno jasné. U nás je za distribuci a prodejem přípravku společnost Cron Systems, která takhle nabízí taky Maxatin.

Kde přesně se produkt XtraSize vyrábí, se mi zjistit nepovedlo. Jisté je jenom to, že se prodává ve více než 60 zemích, co je již opravdu úctyhodné číslo. Pokud do toho přičteme registraci na Úřadu veřejného zdravotnictví SR, co je zřejmé z příbalového letáku o složení XtraSize, jedná se na první pohled o seriózní produkt. Nic to ale nevypovídá o jeho účinnosti.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

 

Složení a účinné látky

XtraSize: Složení a účinné látkyXtraSize patří mezi tablety přírodního charakteru, co znamená, že účinné látky mají rostlinné nebo bylinné složení. Nenajdete tady žádné chemicky, uměle a synteticky vyráběné účinné látky, všechno je ve formě extraktu nebo výtěžku z nějaké rostliny. To má své výhody, ale při nedostatečné koncentraci taky nevýhody.

Toto jsou účinné látky, které produkt obsahuje:

Ženšen pravý: Tato známa léčivá rostlina je používána především v Asii a na Dalekém východu. Odborně se nazývá Panax Ginseng a jde o obecně povzbuzující prostředek, který pomáhá překonat únavu, zvyšuje koncentraci a komplexně zvyšuje pocit energie a vitality. Zároveň je to afrodiziakum a skvělý stimulant nervového systému.

Maca: Řeřichu peruánskou, nazývanou odborně Lepidium Meyenii, jsem ve složení poznal okamžitě. Jedná se o výjimečné přírodní afrodiziakum, které zároveň pomáhá na plodnost. Pozitivně ovlivňuje výkonnost, vitalitu a metabolizmus. Podobně jako Ženšenu, ani Macy se však v XtraSize nenachází příliš velké množství.

Kotvičník zemní: Nejvyšší zastoupení v tabletách mezi všemi látkami, ale oproti konkurenci pořád slabší, má Třibulus Terrestris. I tato rostlina je považována za afrodiziakum, ale například má taky podpůrné účinky na lepší prokrvení pohlavního údu. To může způsobit lepší ztopoření a opticky zvětšení, samozřejmě jenom v jistých mezích.

Serenoa plazivá: Extrakt této rostliny, patrně známější jako Saw Palmetto, je v XtraSize z důvodu příznivého vlivu na prostatu a komplexně pohlavní systém. Jde stejně o silnější přírodní afrodiziakum působící na hladinu testosteronu u mužů, ale taky o přírodní prostředek zlepšující kvalitu erekce a ztopoření.

Přestup lékařský: Sarsaparilla, jak se tato rostlina odborně nazývá, se využívá již od nepaměti především v lidové indiánské medicíně střední a jižní Ameriky. Rostlina se využívá především na zlepšení zdraví močové soustavy a močových cest, má taky afrodiziakální účinky, pomáhá na normalizaci hladiny hormonů, čili na lepší libido.

Dýňová semena: Všiml jsem si trend, že do vícerých přípravků na zlepšení potence se začínají přidávat dýňová semena. Jde o dobrý zdroj minerálů i omega-3 mastných kyselin, co se využívá především na podporu prostaty. Zároveň mohou mít tyto látky kladný vliv na spermatogenezu, částečně taky na sexuálnu vitalitu.

Kopřiva dvojdomá: Taky Kopřiva dvojdomá se využívá na zlepšení stavu prostaty a její fungování, no má ještě jiné účinky. V léčitelství je známá prakticky již od středověku pro své pozitivní účinky na pročistění krve a tedy i na zlepšení prokrvení různých tkání. To může mít vliv na lepší erekci, avšak v XtraSize je kopřivy příliš málo.

Lékořice lysá: Sladké dřívko, jak se neoficiálně této rostlině říká, má pozitivní účinky především na hladinu pohlavních hormonů, čili nepřímo taky na libido. V správném množství může pravidelné užívání pomoct zlepšit komplexně sexuální výkonnost, rostlina má navíc antioxidační účinky.

L-Arginin: Tato aminokyselina je zřejmě nejčastější látkou v podobných přípravcích, přičemž její smysl je v působení na lepší prokrvení penisu. Nakolik se jedná o významný neurotransmiter pro oxid dusnatý, může nastat jisté rozšíření cév a lepší prokrvení penisu. V tabletách je ale této aminokyseliny příliš málo.

SLOŽENÍ VS. HLAVNÍ ÚČINEK

Nejdůležitějším a hlavním účinkem přípravku XtraSize by mělo být zvětšení pohlavního údu a to prostřednictvím zlepšení prokrvení topořivých komor. Již to je samo o sobě sporné, ale pokud by se to taky dalo, složení přípravku takový efekt ve viditelné míře nemůže přinést.

Dávkování a užívání

XtraSize: Dávkování a užíváníPokud chcete dosáhnout viditelné účinky, XtraSize byste měli užívat dle předepsaného dávkování. Tak to tvrdí výrobce, bohužel, ani takové užívání mi příliš nepomohlo. I tady však platí, že dlouhodobé a pravidelné užívání je nevyhnutné kvůli přírodnímu typu tablet.

Jedna dávka = 1 💊 tableta. Za 24 hodin je maximální denní dávka 2 tablety

Užití první tablety by mělo být ráno po jídle, druhá tableta se může užít 30 minut před pohlavním stykem

Takhle navržené dávkování mi již od úvodu nedávalo smysl. Je tedy nezbytné užít 2 tablety denně nebo pouze jednu? V pokynech přímo v příbalovém letáku se říká, že denně se má užít jedna tableta buď ráno, nebo před stykem, na oficiální web stránce se zmiňuje taky alternativa se dvěma tabletami.

Účinky

XtraSize: ÚčinkyTím nejdůležitějším účinkem, který XtraSize nabízí, je posílení a prodloužení penisu. Výrobce dokonce slibuje neuvěřitelné prodloužení až o 30 %, případně někde uvádí zvětšení až o 7,5 cm. Takové zvětšení je již na první pohled nereálné a pro mě to bylo taky maximálně nedůvěryhodné.

Tady jsou všechny účinky, které se během užívání přípravku zmiňují:

Zvětšení délky penisu

Jako první a hlavní účinek je tedy zvětšení délky pohlavního údu. To by mělo nastat následkem lepšího prokrvení hlavní tkáně v penisu, nazývané Corpora Carvenosa. V ní by se mělo udržet a nahromadit víc krve. Výsledek? Nic viditelné a dramatické jsem nezaregistroval, penis se nezvětšil o víc než 1 cm, i to malé zvětšení bylo pouze optické.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Zvětšení objemu penisu

Druhý účinek je již o něco reálnější z pohledu složení, čili zvětšení objemu penisu. Pokud by přišlo opravdu k dramatickému zlepšení prokrvení a počáteční stav by byl opravdu spojen s problémy prokrvení, mohl by se objem viditelně zvětšit. Výsledek v praxi? Bohužel, téměř nepostřehnutelný. Volným okem tedy rozhodně nepostřehnutelný.

Tvrdší a déle trvající erekce

Třetím účinkem, o kterém říká výrobce XtraSize, je zlepšení erekce a ztopoření. Z hlediska složení by k takovému efektu skutečně mohlo dojít, přípravek obsahuje dostatek látek působících na lepší zásobení krví. Problém však bude asi v jejich nízkém množství, nakolik až na několik výjimek není tento účinek vůbec vidět.

Zvýšení sexuálního apetitu

Vyšší libido by mělo jít ruka v ruce s vyšší hladinou testosteronu. Tento účinek je však variabilní, nakolik přírodní složení umožňuje pouze normalizovat hladinu testosteronu na úroveň, která je zdravá. Nad tuto úroveň vám XtraSize testosteron nezvýší a proto jsem ani já, ani většina mužů, nepocítil žádné viditelné a významnější zvýšení libida.

TRVALÉ ÚČINKY

Dle výrobce by měly být tyto účinky po jisté době trvalé a stačilo by snížit dávkování na 1 tabletu dvakrát až třikrát týdně. Toto je dle mě iluzorní, nakolik ani u dávkování 2 tablet denně jsem já sám výše zmíněné účinky ve viditelné míře nedosáhl.

Nežádoucí účinky

XtraSize: Nežádoucí účinkyBěhem užívání XtraSize se sice nedostavily požadované účinky tak, jak to deklaruje výrobce, ale nedostavily se naštěstí ani nežádoucí nebo vedlejší účinky. To je dobré znamení, ale v této oblasti, čili v oblasti tablet rostlinného charakteru, je to již standard. U syntetických přípravků je to samozřejmě jiné.

Během užívání se však mohou objevit dvě situace, které možná bude nutné řešit. První je alergická reakce na některou ze složek přípravku, tehdy je nevyhnutelné užívání ukončit. Druhou jsou menší trávící problémy na úvod, ty by měly u většiny mužů pominout do pár dnů, dokud si váš žaludek na nový přípravek zvykne.

Balení a cena

XtraSize: Balení a cenaXtraSize se dá zakoupit ve třech velikostech balení, které se odlišují počtem tablet a tedy taky časovými možnostmi užívání. Obecně platí, že čím menší je balení, tím je cena za jednu tabletu vyšší a tím pádem je i nákladnější užívání v propočtu na jeden den v měsíci.

Tady je stručné srovnání balení a nákladů na užívání:

XtraSize startovací balení:

  • 1 balení na 2 měsíce
  • cena balení je 1600 Kč

Xtrasize ekonomické balení

  • 2 balení na 4 měsíce
  • cena balení je 3000 Kč

Xtrasize doporučené balení

  • 3 balení na 6 měsíců
  • cena balení je 4000 Kč

Startovací balení obsahuje 60 tablet, které by měly vydržet na 1 až 2 měsíce a penis by se měl zvětšit o 3 cm. Největší je balení s obsahem 180 tablet, které je údajně určeno na půl roku a penis by se měl zvětšit až o 5 cm. Já sám jsem užíval XtraSize 2 měsíce, ale změna nenastala žádná.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

 

Kde koupit

Kde koupit XtraSizeXtraSize byste v lékárně hledali marně, já sám jsem prošel nejednu lékárnu a nenašel jsem ho vůbec nikde. Neříkám, že pokud se přípravek nachází v nabídce internetová nebo klasické lékárny, je to znamení kvality, to určitě ne.

Vždy posuzuji přípravek dle jeho účinnosti a důvěryhodnosti, ne dle toho, kdo ho prodává. V případě XtraSize je prodej možný jen přes oficiální web stránku distributora pro Česko, co je standardní postup. Takovým způsobem nabízejí své přípravky i o hodně úspěšnější a známější značky.

Vzhledem k tomu, že přípravek ale v praxi neúčinkuje dle toho, jak se deklaruje, nemyslím si, že byste ho měli chtít koupit. Na našem trhu existuje množství různých jiných alternativ, které jsou úspěšnější a dosahují mnohem lepší výsledky, jak je tomu u XtraSize.

ŽÁDNÉ NELEGÁLNÍ LÉKY

Jedna z častých alternativ, kterou muži honbě za delším penisem hledají, jsou nelegální léky. Ty se u nás nemohou prodávat, no mnoho z vás se uchýlí k prodeji přes internet ze zahraničí. Nedělejte to, ani tak nemáte garantovaný výsledek a můžete si akorát poškodit zdraví!

Online objednávka, doprava a doručení

XtraSize: Online objednávka, doprava a doručeníObjednání přes internet ale pochopitelně nemusí být problémem tehdy, když si objednáváte ověřený přípravek z kvalitního eshopu. Pokud byste si přece chtěli objednat XtraSize, postup je snadný:

Vyberete si z dostupných velikostí balení tablet

Vyplníte své údaje včetně adresy doručení

Zvolíte platební metodu, čili způsob zaplacení za produkt

Objednávku potvrdíte a odešlete tlačítkem Odeslat

Doba dodání je zpravidla na druhý pracovní den, přičemž na dodání se používá kurýr, který vám XtraSide přinese až domů. Balíček je anonymní a diskrétní, nikdo nezjistí, co jste si objednali. Podobně postupují i jiné konkurenční značky, takový způsob doručování je standard.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Co se týče způsobu platby, můžete platit na dobírku při převzetí zásilky, ale taky předem. Předem se dá platit bankovním převodem, přes PayPal nebo online platební kartou. Tyto způsoby jsou nejlepší pro urychlení doručení přípravku již na druhý den, to samé platí taky pro jiné značky.

ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ?

Na oficiálních stránkách XtraSize vás distributor uklidňuje, že pokud u vás nebude přípravek účinkovat, vrátí vám peníze a nabízí na to 90 denní záruku. Nesmiste ale dané balení tablet vůbec ani začít užívat.

Nejčastější otázky

XtraSize: Nejčastější otázkyXtraSize patří mezi přípravky, které svými deklarovanými účinky celkem přirozeně poutají pozornost mužů. Je to pochopitelné, kdo by nechtěl mít o 30 % delší penis? Kromě účinnosti se však muži zajímají taky o některé jiné, praktické otázky. Tady jsou ty nejčastější společně s mými odpověďmi:

Jak dlouho je nezbytné XtraSize užívat?

Optimální dobou na užívání by měl být čas, během kterého spotřebujete 3 až 4 balení. V závislosti od toho, jaké dávkování zvolíte, to mohou být 2 ale taky 4 měsíce. Já sám jsem užíval XtraSize nepřetržitě dva měsíce, no nespatřil jsem za ten čas žádný výrazný a viditelný progres. Nemyslím si proto, že takové, nebo i delší užívání, vám pomůže.

Opravdu se během užívání nevyskytují vedlejší účinky?

V tomto má výrobce opravdu pravdu a mohu to potvrdit já, a taky mnoho jiných mužů. U mě se nevyskytla žádná alergická reakce, ani problémy s trávením nebyly viditelné, nedostavily se ani bolesti hlavy či zarudnutí kůže. V tomto ohledu tedy můžete být absolutně bez obav a negativních vlivů se bát nemusíte.

Jsou výsledky trvalé?

Výrobce sám říká, že při trvalém a pravidelném užívání jsou trvalé i účinky. Dokonce po dosažení požadovaného výsledku můžete upravit dávkování na udržovací množství, co je 1 tableta dvakrát nebo třikrát do týdne. S tímto já nesouhlasím, nakolik i ty slabé účinky velmi rychle zmizí po snížení dávky.

Lze dosáhnout lepší účinnost vyšším dávkováním?

Není a potvrzují to zkušenosti mnohých mužů v referencích na internetu. Bohužel, taky když se vám to možná teď nebude líbit, taková je realita užívání XtraSize. Problémem však je, že ani při náležitém užívání nejsou účinky viditelné a přípravek tedy značně v praxi zaostává za očekáváními.

Co dělat v případě, když výsledek není dle mých představ?

Tady je pomoc poměrně prostá, zaměřte se na kvalitnější přípravky a způsoby zvětšení penisu. V první řadě si ale musíte uvědomit, že přes tablety lze dosáhnout jenom mírné zvětšení, nejvíc o 2 centimetry a to jenom s velice kvalitním složením. Větší zvětšení lze dosáhnout pouze chirurgicky.

Zkušenosti

XtraSize: ZkušenostiXtraSize přitahuje pozornost nejen zájmem a otázkami, ale taky komentáři, hodnoceními a zkušenostmi. Jaké jsou? Pokud bych měl říct jedním slovem, tak by to bylo: negativní. Přesně tak, nehledě na to, že některé komentáře byly i pozitivní. Mám však důvodné pochybnosti, jestli byly pravé.

U přípravků tohoto typu totiž svou úlohu sehrává i skrytá reklama. Nemusí a pravděpodobně ani není za takovou reklamou přímo distributor, spíše jde o zprostředkovatelé, kteří z prodeje něco mohou mít. Co se týče konkrétních zkušeností, muži si stěžovali především na neúčinnost ohledem zvětšení penisu.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Ohledem kvality erekce jsem zaznamenal i pozitivní komentáře, ale s dodatkem, že účinek je jenom průměrný. Terčem kritiky je taky cena, dle mě celkem oprávněně, vzhledem na poměr kvality a ceny. Na trhu jsou mnohem lepší přípravky s lepší účinností a nižší cenou.

KOMBINACE S ĎALŠÍMI TECHNIKAMI

Vícero mužů se rozhodlo skombinovat užívání XtraSize například s užíváním pumpy na penis, případně s různými technikami masáže na prodloužení penisu. Výsledek a účinnost samotných tablet to ale žádným způsobem neovlivnilo, XtraSize je evidentně slepá ulička.

Vlastní zkušenost

XtraSize Vlastní zkušenostJaká je má vlastní zkušenost s přípravkem? Samotné objednání proběhlo v pořádku, doručení taky. Web stránka je sice trocha zastaralá a informace neúplné, ale dá se na to zvyknout. Není to tak očividně prohnané, jako v případě některých polských tablet podobného typu.

Dohromady jsem užíval XtraSize 2 měsíce s dávkováním 2 tablet denně. Čekal jsem, že nástup účinku bude o něco pomalejší, ale bohužel, žádný účinek nepřichází ani po měsíci. Až v polovině druhého měsíce jsem viděl mírné zlepšení erekce a mírné zvýšení libida. Jiné účinky u mě nenastaly.

Pozitivem je absence těch nežádoucích a vedlejších, co je však příliš málo na jakékoli pozitivní hodnocení. Dle mé vlastní zkušenosti hodnotím XtraSize jako neúčinné placebo, které sice neuškodí, ale příliš ani nepomůže. Jde o draze zakoupenou zkušenost, ale za ten pokus to stálo.

Výsledek vlastního testování

ProstaXin: Výsledek vlastního testováníMé výsledné hodnocení na základě vlastního užívání proto bude bohužel negativní. Od toho, abych dal přípravku jednoznačně nedostatečnou známku, ho dělí jenom několik pozitivních faktorů, těch však opravdu není hodně a na výsledek moc vliv nemají.

XtraSize ode mě dostává známku 4 mínus, lepší to opravdu nemůže být

Od známky 5 zachraňuje XtraSize seriózní složení, spolehlivé doručení přípravku a absence nežádoucích či vedlejších účinků. Z hlediska účinnosti je na tom ale XtraSize hodně špatně a určitě ho nemohu doporučit. Pokud hledáte zvětšení penisu, tak to již vůbec nedoporučuji.

Jiné účinky, především zlepšení libida, sexuálního styku, sexuálního apetitu či kvality erekce, jsou však též na bodu mrazu. Pokud se nějaké objeví, je to dle mě spíš štěstí a nečekejte, že si to všimnete nějako viditelně. Problémem je nízká koncentrace těch látek, které by daný účinek měly přinést. V přípravku sice jsou, ale je jich málo.

Zhodnocení

XtraSize ZhodnoceníNa první pohled zajímavý produkt s mezinárodním zastoupením a prodejem v mnohých zemích. Velmi široké složení, ještě zajímavější deklarované účinky a vlivy. Dostupnost bez předpisu a rychlé objednání přes internet. To jsou na první pohled samé pozitivní faktory a výhody. Bohužel, realita v praxi je až moc tvrdá.

Pokud hledáte prostředek na zvětšení penisu nebo zlepšení erekce, XtraSize není vaše řešení. Výsledku se nedočkáte a to neříkám jenom já, ale taky množství jiných mužů, kteří již do tablet investovali a bez viditelného efektu v závěru. Určitě tedy nedoporučuji se zaobírat přípravkem ani sekundu, nikam by to nevedlo.

Přírodní přípravky jako takové ale mají vícero zajímavých benefitů:

díky organickému a rostlinnému složení jsou pro tělo přirozené

z toho samého důvodu většinou nemají vedlejší účinky

jsou dostupné taky bez lékařského předpisu

pomáhají na vícero sexuálních problémů současně

XtraSize sice většinu uvedených podmínek splňuje, problém je ale v tom, že míra účinnosti je mimořádně pochybná a dle mých vlastních zkušeností i úspěšně zpochybněná. Jde tedy určitě o slepou uličku a nedoporučuji s tímto přípravkem ztrácet čas, vlastně ani peníze.

Pokud byste chtěli zlepšit ztopoření a tím pádem taky dosáhnout mírné zvětšení vašeho pohlavního údu, musíte na to jít zcela jinak. Ano, taky některé tablety vám mohou pomoct, ale musí se jednat o velmi kvalitní značky, například jako je STOPOREX. Tyto mohu doporučit na základě své vlastní zkušenosti.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
2.6/5 - (8 votes)

Jeden komentář

  1. XtraSize je podvod na N. JSme výrobek našvaný splnuje 1 cm erekce. Nic moc.Kdo tento radši nekde jinde. 3 tablety fakt někdy zkusím vimax.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *