Ženská ejakulace

Ženská ejakulaceEjakulace ženy byla dlouhou dobu považována za mýtus, který pochází jenom z antických pramenů. Pravdou je, že první zmínku o tomto zajímavém fenoménu skutečně přinesl antický filozof Aristoteles, který o ženské ejakulaci uvádí první historický pramen. Později ho následovali další.

Možnost ejakulace u žen zkoumal taky například důležitý holandský lékař zabývající se anatomii, Regnier de Graaf, který na konci 17. staletí napsal na toto téma rozsáhlou studii. Ta potvrdila Aristotelovy teorie.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Já se budu tomuto tématu věnovat z hlediska mnohých faktů a objektivních informací, a rovněž z hlediska sexuálního z pozice partnera. Dosáhnout ženskou ejakulaci je totiž pro muže opravdu neobvyklý zážitek.

Co je ženská ejakulace a jak vzniká

Co je ženská ejakulace a jak vznikáEjakulace u žen je v podstatě jenom synonymum pro výron nebo výstřik tekutiny během dosažení orgasmu. Tento fenomén se nevyskytuje u každé ženy, no odhady se dost odlišují a prakticky každý sexuolog mluví o jiném procentu žen schopných mít ejakulaci.

K ženské ejakulaci dojde tak, že během orgasmu následkem silné sexuální stimulace dojde k vyloučení tekutiny složením podobné mužskému semenu

Tato tekutina je produkována párovým orgánem, který se nazývá Skeneho žlázy

Skeneho žlázy se nacházejí po stranách vývodu močové trubice a během sexuální stimulace se naplní tekutinou, která se může současně s orgasmem vyloučit

Proces ženské ejakulace úzce souvisí právě s tím, jak dochází k sexuální stimulaci:

na základě sexuální stimulace dochází v Skeneho žlázách k hromadění tekutiny složené z glukózy, fruktózy, sacharózy a dalších látek
pokud je ženský orgasmus dosažen drážděním oblasti, která se nachází na horní straně pochvy blízko jejího vstupu, může žena společně s orgasmem tuto tekutinu vypudit
souběžně s dosažením orgasmu pak dochází k výstřiku nebo vytečení tekutiny, nejčastěji v závislosti od intenzity sexuální stimulace

Žena může dosáhnout ejakulaci vlastním přičiněním během masturbace, nebo jí může dopomoct i její partner. Některé vědecké studie naznačují, že se správnou technikou může ejakulovat prakticky každá žena. Jak to opravdu je, na to jsem se zaměřil v mém speciálním článku na téma Jak dosáhnout ženskou ejakulaci.

SQUIRTING A MOKRÝ ORGASMUS

Přesně takové názvy dostává ženská ejakulace v terminologii mužů i žen. Z hlediska chemického složení je sice tekutina velmi podobná ejakulátu u muže, dokonce může mít i podobnou barvu, ale prokázalo se, že v ní nejsou žádné pohlavní buňky.

Jaké jsou příčiny a průběh ženské ejakulace

Jaké jsou příčiny a průběh ženské ejakulaceŽenská ejakulace je svým způsobem vyšší způsob prožití orgasmu a všechny ženy, které takový druh vyvrcholení zažily, ho opisují jako něco výjimečné a zcela odlišné od běžného orgasmu, ať už vaginálního nebo klitorálního. Ačkoli se to dlouho tradovalo, součástí ženské ejakulace v žádném případě není moč, takže se nemusíte obávat.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Příčinou dosažení ženské ejakulace je speciální druh sexuální stimulace:

aby mohlo dojít k ženskému výstřiku, musí být stimulován Gräfenbergův bod
tento bod možná znáte spíše pod označením bod G
jeho stimulací se aktivují Skeneho žlázy, které začínají produkovat speciální tekutinu během sexuálního styku
u některých žen je množství vyprodukované tekutiny mimořádně malé a volně nepozorovatelné, no jsou i případy, kdy bylo vyprodukováno i několik dcl

Jak taková ženská ejakulace probíhá? Tady je stručné popsán průběh:

Fáze začátku stimulace: V úvodu je nutná samozřejmě sexuální stimulace, co v případě žen znamená postupné zvyšování aktivity v oblasti vnějšího genitálu. Později je pro dosažení ženské ejakulace nutné stimulovat vnitřní část pochvy a to v místech, kde se nachází bod G. V tomto momentu se začínají Skeneho žlázy plnit tekutinou.

Fáze dosažení orgasmu: Některé ženy potřebují intenzivnější a prudší stimulaci, jiným stačí klasická intenzita a tempo. Když dosáhne sexuální stimulace maximum, dojde přes reakci nervové soustavy k dosažení vyvrcholení a souběžně k vypuzení tekutiny ze Skeneho žláz. Na dosažení ejakulace je ale potřebné maximální uvolnění a to fyziologické i psychologické.

Fáze svalové relaxace: Po dosažení orgasmu se ženskou ejakulací dochází k uvolnění svalů a jeho relaxaci. Prokrvení pohlavní soustavy se vrací do normálu, stejně tak srdeční tep a dýchání. V tomto se tzv. mokrý orgasmus od toho běžného nijak neodlišuje.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Nejčastější otázky o ženské ejakulaci

Nejčastější otázky o ženské ejakulaciNyní se podívejme na to, co vás ještě v souvislosti se ženskou ejakulací nejvíc zajímá. Prošel jsem několik internetových diskusí, sesbíral nejčastější otázky a nyní je na tomto místě uveřejňuji. Připájím k nim i vlastní odpovědi:

Kolik procent žen umí dosáhnout ejakulaci?

Tady se údaje opravdu liší, někteří sexuologové říkají, že ejakulaci může dosáhnout jenom 3 % žen, jiní mluví o číslu 20 až 30 % a pak jsou ještě názory, že to dokáže každá žena. Osobně si myslím, že by to šlo u každé ženy, ale důležité je tento typ orgasmu „odemknout“.

Jaké jsou ideální podmínky na dosažení ženského mokrého orgasmu?

V první řadě je potřebná sexuální stimulace v oblasti bodu G. Tento bod musíte nejprve najít, co je úkol pro ženu i pro jejího partnera. Kromě sexuální stimulace potřebuje žena na dosažení optimálních podmínek klid, pozornost a pocit, že sex má volný průběh.

Která poloha je nejlepší na dosažení ejakulace u ženy?

Tady se opět informace rozcházejí. Během misionářské polohy má partner nejlepší přístup k stimulaci bodu G prsty, no například i během polohy jezdkyně, kdy je žena nahoře a muž leží, může probíhat stimulace bodu G za předpokladu kvalitního ztopoření.

Dá se ženská ejakulace naučit a závisí od sexuálních zkušeností?

Zůstanu věrný své první odpovědi, že každá žena má potenciál tzv. mokrý orgasmus dosáhnout, proto si myslím, že se tomu dá naučit. Patrně to závisí i od sexuálních zkušeností, ale někde je třeba začít, takže dosáhnout ejakulaci lze v každém věku.

Je ženský ejakulát a moč to samé?

Ne, není. Ačkoli taková domněnka panovala dlouhou dobu a ještě i dnes potkáte ženy, které si to myslí, rozbory prokázaly, že se nejedná v žádném případě o moč. V ženském ejakulátu je především speciální prostatický antigen typický pro mužský ejakulát.

KVALITA SEXUÁLNÍHO ŽIVOTA

Navzdory tomu, že téma ženské ejakulace je nepochybně zajímavá a takový typ orgasmu je z pohledu muže i žen velice zajímavý, doporučuji nezapomínat na to hlavní a to je celková kvalita sexuálního života. Věnujte se partnerce nejen v oblasti bodu G, ale komplexně.

Nezapomínejte ani na vaginální orgasmus

Nezapomínejte ani na vaginální orgasmusNa zmiňované upozornění raději navážeme hned teď. Ačkoli je dosažení ženské ejakulace prostřednictvím stimulace bodu G určitě lákavé, netřeba se na to příliš vázat. Ženy to taky nemají rády, naopak, chtějí mít sex co nejvíc přirozený a bohatý.

K zdravému a přirozenému sexuálnímu styku patří i jiné typy orgasmů, nejen ten mokrý:

u předehry je základem použít jazyk a dráždit především vnější část pochvy, stejně tak klitoris, který může taky dosáhnout stav erekce, čili zduření se
klasickým a zatím nejvíc ceněným uspokojením při sexuálním kontaktu je vaginální orgasmus, který lze dosáhnout penetrací do vagíny pohlavním údem
abyste mohli ženě dopřát potěšení z vaginálního orgasmu, musíte mít samozřejmě v 100 % stavu svou erekci a potenci
ta je důležitá i v případě, že chcete u ženy vyvolat ejakulaci drážděním bodu G pomocí penisu, především v poloze jezdkyni nebo zezadu

Jak fungují tablety na podporu erekce a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na podporu erekce a proč je doporučujiKvalitní erekce je důležitá tak pro uspokojení ženy přes vaginální orgasmus, jako i pro dosažení ženské ejakulace prostřednictvím stimulace bodu G. Mně se na podporu kvalitní a 100 % erekce osvědčily tablety jako skvělá forma povoleného „dopingu“.

Nemusíte se ale bát, že bych mluvil o nějakých syntetických přípravcích:

Základem složení těchto přípravků jsou jenom rostlinné a přírodní látky, které jsou doplněny o kombinaci aminokyselin, vitamínů, minerálů a jiných stopových prvků

Přípravky podporují erekci prostřednictvím zlepšení prokrvení a taky prostřednictvím stimulace libida. Obsahují extrakty rostlin známých jako přírodní afrodiziaka, například Tribulus Terrestris, Muira Puama, Maca, Saw Palmetto a podobně. Jejich součástí jsou i aminokyseliny zlepšující prokrvení penisu, především L-ArgininL-Citrulin.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Tablety mají vícero praktických plusů:

můžete si je koupit bez lékařského předpisu, nakolik v nich nejsou obsažené žádné syntetické léčivá, ale jenom přírodní látky
z toho samého důvodu jsou tyto tablety bez jakýchkoliv nežádoucích účinků, které jsou typické právě pro produkty s umělým a chemickým složením
jejich velkou devízou je komplexní účinek na vícero oblastí kvality sexuálního života, erekce je pouze jedna z nich

Neberte však tyto tablety jako všemocný nástroj, který vám pomůže stát se zázračně ze dne na den sexuálním predátorem. Jejich účinnost je založena na dlouhodobém užívání. Pokud chcete dosáhnout u ženy mokrý orgasmus pomocí penisu, chce to navíc dobrou techniku, nejen erekci.

ÚČINEK I NA LIBIDO

Výhodou tabletek pro muže je rovněž účinek na sexuální energii a apetit. Díky stimulaci hladiny testosteronu dochází k zvýšení sexuální touhy a to se může podepsat pod výkon přímo během sexuálního styku. Budete doslova nadržení a vydržíte ženu uspokojovat déle!

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiJak jsem psal výše, mám s těmito přípravky pozitivní zkušenosti. Přirozeně, nečekejte, že všechny u vás budou účinkovat stejně intenzivně, to možný není. Stejně tak jsou některé značky lepší na posilnění libida, jiné na zlepšení erekce, další zas lépe působí na průběh ejakulace u muže.

Pokud chcete mít 100 % erekci, která podpoří vaši snahu dopřát ženě vaginální nebo mokrý orgasmus, řiďte se referencemi ostatních mužů. Já osobně jsem byl spokojen například s následujícími značkami tablet, které u mě měly nejlepší účinek na ztopoření:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze
5/5 - (1 vote)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *