Zerex Klasik: Recenze tvrdí, že jsou to nejlepší tablety na erekci. Zjistil jsem, zda se vyplatí koupit

Zerex Klasik cena, ucinky, prodej, zkusenosti a recenzeZnámou značku Zerex vám asi moc představovat nemusím. Za tímto názvem se ale neskrývá jenom jeden druh tablet, ale hned tři různé verze a to dle toho, kterou část sexuálního zdraví chcete podpořit a jak intenzivně. Základem nabídky a nejpopulárnější verzí jsou tablety Zerex Klasik.

Tato verze tablet obecně podporuje jak libido a chuť na sex, tak i sexuální výkon během pohlavního styku. Kvalitní a pevná erekce s rychlým nástupem účinku je přesně to, proč muži Zerex Klasik oblibují a proč si ho taky kupují.

Nakolik značka je na našem trhu již několik let, nejedná se o nic cizí. Přípravky Zerex vyzkoušelo již více než 80 tisíc mužů a jde o tablety schváleny Úřadem veřejného zdravotnictví, které splňují všechny nezbytné náležitosti.

Doba testování produktu2 měsíce
Kdy se projevily první účinkydo 1 týdne
Bez receptu✅ ano
Zlepšení erekce
Zvýšení libida
Zvětšení penisudo 1 cm při dlouhodobém užívání
Vedlejší účinkyžádné
Věkvšechny věkové kategorie
Diskrétní doručenídiskrétně doručeny do 1-2 dnů
Lepší alternativa➡️ Stoporex Klasik
Cena + Slevový kupón720 Kč [kupón na 5 %: DOG5]
Verze tablet➡️ Zerex Klasik - podpora erekce
➡️ Zerex Extralong - prodloužení sexu
➡️ Zerex Ultragold - podpora erekce dlouhodobě
Ověřený prodej Oficiální e-shop

Výrobce a původ

Zerex Klasik: Výrobce a původProducentem Zerexu je společnost Active life, která má aj u nás již svou dlouholetou historii. Složení tablet a kombinace přírodních látek je unikátní, samotná značka Zerex své výrobky označuje „Made in USA“, čím chce naznačit původ originální receptury Zerexu. Tyto tablety jsou poněkud jiné, jako ty, které tady byly před 10 lety nebo spíše.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

V minulosti se u nás prodávaly různé typy „kouzelných“ přípravků pro muže, které se taky označovaly jako vyrobeny v USA a podobně. Jejich účinnost v praxi však byla minimální. To u Zerexu Klasik nehrozí, přípravek je testován v laboratorních podmínkách a pozitivní jsou rovněž zkušenosti mužů.

Složení a účinné látky

Zerex Klasik: Složení a účinné látkyZákladem úspěšnosti Zerex Klasik je jeho složení. To je čistě přírodní, nenajdete tady žádné synteticky nebo uměle vyráběné látky, které obsahují například léky na předpis. Pozor ale, nejedná se o žádné mínus, jde o plus, nakolik přírodní účinné látky v Zerexu fungují a právě díky nim je užívání bez jakýchkoliv nežádoucích účinků.

Toto jsou ty nejdůležitější, které v Zerexu Klasik najdete:

Tribulus Terrestris: Základní účinná látka, která se nachází v tabletách Zerex Klasik v nadprůměrném objemu, je extrakt z Kotvičníku zemního. Jde o velmi známé přírodní afrodiziakum pocházející z Asie, které je stimulantem především hladiny testosteronu. Výsledkem je zlepšení libida a sexuální energie, ale například taky zlepšení kvality erekce.

Teobromin: Tato látka se nachází v kakau a jde o speciální druh alkaloidu z kakaovníku. V medicíně se používá Teobromin jako diuretikum, srdeční stimulant a jako vasodilatační prostředek, čili ovlivňuje průtok krve v cévním systému. Následkem působení této látky totiž dochází k rozšíření cév a lepšímu prokrvení tkaniv, mezi jinými i pohlavní soustavy.

Maca: Řeřicha peruánská, jak se odborně říká této rostlině, pochází z Jižní Ameriky a jde o jedno z nejlepších přírodních afrodiziak na světě. Maca byla známá již u starověkých civilizací a říká se jí taky „Peruánská Viagra“. Její účinek na posilnění sexuálního libida je enormní a její přítomnost v Zerexu Klasik dává naději na skutečně zajímavé účinky.

L-Arginin: Arginin je aminokyselina nacházející se v mnoha značkách tablet určených na podporu erekce. Je to především v důsledku účinků na produkci oxidu dusnatého, který je významným faktorem na zlepšení ztopoření. Díky L-Argininu dochází k lepšímu a efektivnějšímu působení na rozšíření cév a na zlepšení prokrvení penisu.

L-Citrulin: Dvojčetem, které se pravidelně v tabletách na potenci vyskytuje společně s L-Argininem, je právě L-Citrulin. Ten podporuje původní účinky L-Argininu a v našem těle se dokonce může měnit na L-Arginin a následně na oxid dusnatý. Kombinace těchto dvou aminokyselin v jedné tabletce je velmi pozitivní faktor pro zlepšení erekce.

L-Lyzin: Aminokyselina, kterou si neumí naše tělo syntetizovat, a proto je odkázáno na její příjem, tak se dá popsat L-Lyzin. Látka je důležitá pro zlepšení průchodností cév a to především proto, že čistí krevní oběh a cévní systém od toxických látek. Výsledkem je lepší prokrvení tkaniv, samozřejmě včetně tkaniv pohlavní soustavy, co může prodloužit erekci.

Těchto 6 látek se nenachází v tabletách ve stejné míře, ale v tomto objemu:

Látka:Zerex KlasikZerex ExtralongZerex Ultragold
Tribulus Terrestris150 mg100 mg300 mg (40% saponínov)
L-Arginín50 mg50 mg-
Maca50 mg50 mg200 mg (Lepidium meyenii) extrakt 10:1
L-Lyzín50 mg50 mg-
Teobromín50 mg40 mg-
L-Citrulín50 mg30 mg-
Ženšen-50 mg-
Pestrec mariánsky-30 mg-
Schizandra chinensis --200 mg (extrakt 4% schizandrinu)
Zinek (Laktát zinečnatý)--20 mg (200% RVH)
Vitamín B2 (riboflavín)--2,8 mg (200% RVH)
Vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid)--2,8 mg (200% RVH)
Měď (glukonan měďnatý)--2 mg (200% RVH)
Vitamín B12 (kyanokobalamín)--5,0 µg (200% RVH)

KVALITNÍ SLOŽENÍ

Složení popsané výše vůbec, není samozřejmostí na trhu s přípravky na potenci a erekci. V Zerexu Klasik se nachází unikátní kombinace látek, kterých účinky mají velký potenciál synergicky ovlivňovat sexuální život.

Dávkování a užívání

Zerex Klasik: Dávkování a užíváníZerex Klasik nepatří mezi sprintery, ale spíše mezi maratónce mezi produkty, které jsou určeny na podporu potence a erekce. Nejlepší výsledky s touto značkou dosáhnete dlouhodobým a pravidelným užíváním, k čemu podněcuje také výrobce.

Jedna dávka = 1 💊 tableta. Maximální denní dávka jsou 2 tablety za den

Tableta se užívá v celku, doporučené užití je 60 minut před plánovaným stykem, zapít ji můžete vodou

Výrobce tvrdí o tabletách, že mají rychlý nástup účinku. To je třeba brát poněkud s rezervou, u každého muže to může být jiné, nedá se stanovit přesný čas. U někoho může dojít k zlepšení erekce dřív než je 60 minut, u někoho později. Nečekejte však, že po jedné tabletce vaše problémy hned zmizí, tablety je třeba brát déle.

Účinky

Zerex Klasik: ÚčinkyPojďme se teď podívat na to, jaké účinky deklaruje výrobce u Zerexu Klasik a na co všechno by vám měly tablety pomoct. Tím nejdůležitějším účinkem je zlepšení erekce, ale to je příliš obecný pojem, nakolik je velmi důležité, co konkrétně se u erekce zlepší. Navíc, nejen kvalitní ztopoření ovlivňuje kvalitu sexuálního života.

Tady jsou jednotlivé účinky popsané detailněji:

  Lepší nástup erekce

Začneme tím nejdůležitějším, co muži již jaksi automaticky od takových tablet očekávají a to je nástup erekce. Složení Zerex Klasik je plně přizpůsobené tomu, aby mohla nastat rychlejší erekce, a ukazuje se to i v praxi. U někoho je účinek silnější, u někoho bude viditelný až po jisté době, ale dříve nebo později k němu dojde. S dlouhodobým užíváním stoupá úspěšnost tohoto vlivu.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Prodloužení trvání erekce

Déle trvající erekce se Zerexem Klasik? Ano, je to možné, ale jenom do určité míry. Aminokyseliny obsažené v tabletách přispívají k lepšímu prokrvení pohlavního údu a to se ukáže i na délce erekce, ale nelze očekávat zázraky. V tomto ohledu je mnohem lepší verzí Zerex Extralong, který je určen právě na prodloužení délky ztopoření složením specializován.

Kvalitnější erekce

Pod pojmem kvalitnější erekce se myslí především lepší tvrdost ztopoření. Má v tomto ohledu Zerex Klasik šanci na úspěch? Rozhodně ano, celé jeho složení směruje právě k tomuto cíli. Osobně si myslím, že dokonce není asi nic lepšího na trhu, co by mělo tak dobře vyvážené účinné látky pro zvýšení kvality ztopoření.

Zerex Klasik totiž staví nejen na prokrvení pohlavního údu, ale taky na zvýšení hladiny testosteronu, co může ovlivnit míru vzrušení u muže a zvýšit ji na maximum. Zkušenosti mnohých uživatelů tuto funkcí potvrzují.

Zvýšení chuti na sex

Může vám pomoct „běžná“ tableta na zvýšení libida a sexuálního apetitu? Pokud se jedná o Zerex Klasik, tak rozhodně ano. Já osobně mohu tento účinek potvrdit, ale již složení skládající se z Kotvičníku zemního a Řeřichy peruánské ukazuje, že především pravidelné a dlouhodobé užívání přípravku má příznivý vliv na testosteron. Od něho pak závisí taky vyšší libido.

ROVNĚŽ JAKO PREVENCE

Zerex Klasik mohu doporučit nejen na problémové stavy erekce či potence, ale taky jako velmi dobrý preventivní prostředek. Díky tomu, že se jedná o přírodní tablety, je produkt doslova předurčen na přirozené preventivní působení na udržení zdravšího sexuálního života.

Nežádoucí účinky

Zerex Klasik: Nežádoucí účinkyBojíte se, že užíváním různých tablet na zlepšení vašeho sexuálního výkonu v ložnici se nevyhnete nežádoucím a negativním účinkům? Tak to mám pro vás v případě Zerexu Klasik velmi dobrou správu, tady to totiž nehrozí. Pokud dodržíte správné dávkování a neobjeví se u vás alergická reakce, je užívání bezproblémové.

Je to právě díky přírodnímu složení, jelikož tablety neobsahují žádnou syntetickou složku a to prospívá například i dlouhodobému užívání. Pokud jste ale nedávno překonali infarkt, mozkovou příhodu nebo trpíte dlouhodobě neléčeným nízkým tlakem, měli byste se o vhodnosti užívání poradit s lékařem.

Balení a cena

Zerex Klasik: Balení a cenaCo se týče Zerexu Klasik, na výběr máte u velikosti balení tři možnosti. Prví možností je zkusit Zerex Klasik v speciálním testovacím balení 2 tablet, které slouží prakticky na užívání během jednoho dne. Druhá možnost je klasické balení obsahující 12 kapsul. Třetí možností je tzv. Megabalík obsahující taky další verze Zerexu.

Co se týče jednotlivých druhů balení Zerex a jejich cen, tady je jejich přehled:

Typ balení:Množství tablet:Cena za balenie:Cena za balení:Ušetříte:Ověřená koupě:
Zerex Klasik12720 kč60 Kč-Chci zkusit
Zerex Extralong12850 Kč70.83 Kč-Chci zkusit
Zerex Ultragold1201600Kč13.33 Kč-Chci zkusit
Zerex Megabalik1442800 Kč19.44 Kč10% Chci zkusit

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Cenově vychází ovšem větší balení mnohem lépe, 12 tablet, které vydrží až 6 dní, stojí pouze 790 Kč, co je výhodnější cena oproti některým méně účinným značkám, které ale mají mnohem viditelnější reklamu. Na druhou stranu, je to více než u některých jiných přípravků, které jsou ale opravdu pochybné kvality a bez reálného účinku.

Pokud mohu vyslovit jednu radu, rozhodně bych nevolil testovací balení. Není to ani tak kvůli tomu, že se to neoplatí z hlediska ceny, co je mimochodem pravda, ale proto, že dvě tablety vám plně účinnost Zerexu Klasik neodhalí.

Kde koupit

Kde koupit Zerex KlasikZerex Klasik, podobně jako všechny ostatní verze Zerexu, je volně dostupným přípravkem bez nutnosti mít lékařský recept nebo předpis na nákup. To je výhoda, nakolik to znamená vyšší dostupnost, nemusíte navštěvovat lékaře a absolvovat různé vyšetření.

Co se týče toho, kde lze Zerex koupit, jeho prodej je záležitostí výsostně oficiálního eshopu pro Slovenskou republiku na web stránce www.zerex.cz. V lékárně se Zerex koupit nedá a to jsem opravdu pochodil téměř všechny větší lékárny včetně nejznámější značky Dr. Max. Stejně tak ani v žádné internetové lékárně ho nenajdete.

Nemyslím si ale, že je to v zásadě problém. Některé jiné značky od konkurence v lékárně najdete, ale jejich úspěšnost je mizivá. Nákup přímo v eshopu oficiálního distributora je přitom hračka, ukážu vám to nižší.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

INFOLINKA PRO MUŽE

Jedním z důvodů, proč upřednostňuji nákup z oficiálního eshopu, je kompletní podpora a maximální ochota informovat klienta. K dispozici je taky telefonická infolinka, kde vám všechny dotazy ohledem přípravku zodpoví. Taková otevřenost se mi líbí!

Online objednávka, doprava a doručení

Zerex Klasik: Online objednávka, doprava a doručeníAbych vám ukázal, že koupit Zerex Klasik přes internet přímo přes oficiální eshop není žádný problém, rozhodl jsem se popsat alespoň ve stručnosti postup prodeje tablet. Je to v zásadě velice snadné:

Nejprve si zvolíte velikost balení Zerexu Klasik

Následně vyplníte svou adresu, kde vám Zerex pošlou

Vyberete způsob doručení a platby

Objednávku potvrdíte a odešlete přes „Objednat“

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Co se týče dopravy, na výběr máte tři způsoby. Česká pošta je nejlevnější, dodání stojí pouze 85 Kč. Kurýr PPL je nejdražší, za 105 Kč, no zároveň nejspolehlivější. Přes službu Zásilkovna stojí doručení 69 Kč. Výběr je na vás, ale v zásadě trvá dodání do 24 až 48 hodin od objednávky, co je hodně rychlé.

U dopravy nad 1700 Kč je doprava zcela zdarma, co doporučuji využít, především pokud chcete Zerex využívat delší dobu. Co se týče způsobů platby, můžete si zvolit dobírku, platbu kartou nebo platbu převodem SEPA. Nákup je bezpečný, rychlý, bezproblémový, já sám to mám ověřené již několikrát.

vyhodne baleniNIC NERISKUJETE

Nákupem přímo od oficiálního distributora máte jednu velkou výhodu a to garanci vrácení peněz v případě nespokojenosti s účinky. Takovou garanci nezískáte u jiného způsobu nákupu, i když dle mě ji kvůli vysoké účinnosti tablet nebudete muset využít.

Nejčastější otázky

Zerex Klasik: Nejčastější otázkyPřejdeme teď od teoretických informací k těm více praktickým. Víceří muži se totiž zajímají o to, jak doopravdy Zerex Klasik funguje a o některé jiné aspekty jeho užívání či dávkování. Abyste nemuseli hledat fóra s otázkami, které vás zajímají, na jednom místě přímo tady najdete ty nejčastější kladené, společně s mými odpověďmi:

Je Zerex Klasik určen na dlouhodobé užívání?

Ano, je určen přesně na dlouhodobé užívání, i když výrobce tvrdí, že účinnost by se měla dostavit velice rychle. U mě platilo, že první účinky byly viditelné již v ten týden, co jsem začal tablety užívat, co je mimořádně povzbudivé. Vliv postupně roste, a proto doporučuji užívat tablety i dva měsíce, rozhodně budete pozitivně překvapení.

Mohou užívat Zerex Klasik všichni?

Zerex Klasik je určen pro muže ve věku přes 18 let, ne pro ženy. Užívání prakticky není omezené, až na několik kontraindikací. Pokud jste překonali nedávno cévní mozkovou příhodu, srdeční infarkt, máte problémy s játry nebo trpíte nízkým krevním tlakem, je třeba se Zerexu vyhýbat, případně jeho užívání konzultovat s lékařem.

Co Zerex a alkohol?

Kombinace Zerexu a alkoholu je vyloučená a říká to rovněž výrobce. Já jenom dodám, že je to správné a upozorňuji, že alkohol má hodně negativní účinky na potenci, libido a erekci. Proč byste tedy měli užívat něco, co vám škodí, když užíváte něco, co vám pomáhá?

Skutečně se dostaví účinek do 60 minut, a jak dlouho trvá?

V jistých případech to může být dokonce dřív, u mě se to postupně delším užíváním zkracovalo. Jde o průměrný čas, u někoho může dojít k projevům účinků dříve nebo později. Dle výrobce trvá účinek až 36 hodin, ale ten více viditelný je podstatně kratší, obvykle 5 až 6 hodin od posledního užití tablety.

Jak je to s doručením, zjistí někdo, co jsem si objednal?

Nemusíte se bát o to, že by se někdo dozvěděl, že jste si objednali Zerex Klasik. Doručení kurýrem nebo jiným způsobem je diskrétní, domů vám dojde balík bez jakékoli reklamy Zerex nebo označení značky. Všechno je rovněž precizně zabaleno.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Zkušenosti

Zerex Klasik: ZkušenostiPojďme se podívat teď na zkušenosti mužů se Zerexem Klasik. Prohlédl jsem si vícero internetových diskusí, no značka Zerex je tak známá, že jsem se dokonce mohl zeptat i některých mých známých. Výsledek? Téměř všichni muži se shodli v tom, že účinek tablet je nadprůměrně pozitivní.

Dle oficiálních statistik přímo od producenta je s účinky tablet spokojených až 80 % uživatelů. Toto číslo pochopitelně nemůžeme brát jako svaté, ale myslím si, že může odrážet realitu. Reference, které jsem našel já, tomu zodpovídají. Prakticky jsem nenašel recenzi, která by v souvislosti se Zerexem Klasik zmiňovala zklamání z účinnosti.

Jediné, co se tabletám někdy vytýká, je vyšší cena v případě, pokud byste chtěli užívat Zerex Klasik například několik měsíců. S touto kritikou se ztotožňuji a je to dle mě slabina přípravku, ale nesnižuje to jeho kvalitu.

NEVĚŘTE NEGATIVNÍM RECENZÍM

Na některých portálech a srovnávacích stránkách typu Heureka jsem narazil taky na přehnaně negativní recenze a hodnocení. Myslím si osobně, že jde o recenze psané konkurencí a jsou schválně negativní. Osobně jim nedávám žádnou váhu.

Vlastní zkušenost

Zerex Klasik: Vlastní zkušenostJak funguje Zerex Klasik, jsem se přesvědčil taky já sám na vlastní kůži. Koupil jsem si několik balení a s menšími přestávkami užíval tablety dva měsíce. Zkusil jsem samozřejmě i jiné verze, nejen Klasik, dohromady jsem užíval všechny druhy Zerexu více měsíců. Byl jsem totiž zvědavý i na rozdílnost v účincích.

Zerex Klasik hodnotím jako jeden z mála přípravků, kde jsou účinky opravdu viditelné, a nemusím řešit, zda již došlo k zlepšení například erekce, nebo se jedná jen o výjimku. Přípravek u mě především během dlouhodobého užívání radikálně zlepšil sexuální apetit a výkonnost v ložnici.

Z hlediska účinků tedy nemám opravdu Zerexu Klasik co vytknout, ale upozorňuji, že u každého muže mohou mít jinou intenzitu. Velmi pozitivně hodnotím rovněž proces prodeje a nákupu, objednání s doručení je bezproblémové, přesně takhle to má vypadat.

Výsledek vlastního testování

Zerex Klasik: Výsledek vlastního testováníJak vidíte, mé zkušenosti jsou pozitivní jak  s účinky Zerexu Klasik, rovněž i s jeho užíváním a objednáváním. Žádné nežádoucí účinky, vysoce obstojné žádané účinky, přiměřená cena, poměrně snadná objednávka. To jsou nejsilnější stránky.

Pokud bych měl zjednodušeně známkovat Zerex Klasik, dostane 1 – Chci Zerex

Možná se ptáte, proč po těch pozitivních zkušenostech a hodnoceních nedostane tato značka jednotku. Odpověď je poměrně prostá a to, že pokud byste chtěli tablety užívat dlouhodobě, co i doporučuji, optimálně by bylo větší balení. Především kvůli ceně, nakolik při dlouhodobém užívání bych uvítal o něco lepší finanční podmínky.

To je v podstatě jediná výtka vůči Zerexu Klasik. Ve své třídě patří mezi velmi kvalitní přípravky a to neříkám jen já, ale velká většina mužů, co ho zkusili. Mé osobní zkušenosti jsou taky pozitivní, co zohledňuji taky v hodnocení. Chybí mi však možnost výhodnějšího dlouhodobého užívání, co některé konkurenční přípravky nabízejí.

Zhodnocení

ZhodnoceníZřejmě je jasné, že zhodnocení bude pozitivní. Neberte to však automaticky, prosím. To, že Zerex Klasik je natolik účinný, že ho mohu s klidným svědomím doporučit, je opravdu hodně výjimečná situace. Na trhu je velké množství jiných značek, které účinnost Zerexu nedosahují ani zdaleka.

To, že Zerex Klasik rozhodně doporučuji a dostal ode mě tak výborné hodnocení, ale neznamená, že od něho lze očekávat zázraky. Jde o přírodní tablety na podporu lepší erekce a sexuální potence, no nejde o žádný zázračný „lék“. Důležité pro dosažení žádaného efektu je správné a dlouhodobé dávkování.

Zerex Klasik osobně doporučuji především kvůli těmto výhodám:

složení je pro organizmus maximálně přirozené a bez syntetických látek

nemusíte se obávat žádných nežádoucích negativních účinků

tablety jsou bez předpisu, jsou tedy mimořádně dostupné

výrobce poskytuje taky garanci vrácení peněz, pro jistotu

Na rovinu řeknu, že Zerex přímo říká, že úspěšnost tablet není na 100 %. Na druhou stranu, deklarovanému číslu 80 % úspešnosti rozhodně věřím, potvrzují to taky zkušenosti většiny mužů. Pro zbylých 20 % mohu doporučit silnější verze, konkrétně Stoporex Klasik a Stoporex Prolong, ty vám dle mě rozhodně zaberou.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Na závěr si dovolím jedno osobní doporučení všem mužům, kteří váhají, jestli se Zerex opravdu vyplatí a dívají se po levnějších alternativách. V situaci, když potřebujete zlepšit svůj sexuální život, nedívejte na rozdíl pár Kč. Podívejte se na účinnost a zkušenosti jiných mužů. V tomto je Stoporex Klasik mimořádný nadprůměr a je třeba to využít ve svůj prospěch.

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.2/5 - (18 votes)

4 comments

  1. mám dotaz na zerex klasik – může se tento přípravek užívat i dlouhodobě? nebude to problém z hlediska například problémů se srdcem nebo krevním tlakem? trpím nízkým tlakem a bojím se, aby mi ho zerex nesnížil ještě více. přečetl jsem všechny možné internetové fóra, ale nenašel jsem bohužel uspokojivou odpověď, tak doufám, že mi poradíte aspoň vy !!

    1. Dobrý den, pevně věřím, že vám nabídnu uspokojivou odpověď. V zásadě všechny tabletky určené na podporu erekce, jejichž účinnost vychází ze zlepšení prokrvení pohlavního údu, ovlivňují srdce, cévy i krevní tlak. Tyto vlivy sice nejsou až tak široké a intenzivní, jako je tomu například u léků na předpis, ale nelze je podceňovat. Pokud máte nízký tlak nebo problémy se srdcem, přičemž jde o neléčené onemocnění, určitě se před užíváním poraďte s lékařem, případně kontaktujte přímo výrobce a zeptejte se ho na možnou kontraindikaci. Hezký den!

    2. moj manzel užíval Zerex dlouhodobě, ale dělal si zároveň i přestávky. napriklad po třech měsících si dal měsíc pauzu, připadne po dvou měsících zopar týdnů. někde se dočetl, že je to tak lepší. což je ale podla mna super, tak i během té pauzy jsme dokázali mat sex bez větších problémů, ačkoliv to nebylo uplne take jistě, jako když tabletky bral.

    3. totéž jsem dělal i já, tedy, že jsem si dal přestávku. osvědčilo se mi to, vybral jsem jedno balení a pak jsem zkusil měsíc fungovat bez něj. někdy mi to vydrželo jen tři týdny, někdy i kousek více, přičemž tomu předcházelo alespoň 2-3 měsíční užívání. pokud jde o nějaké problémy se srdcem či krevním tlakem, tam třeba být velmi opatrný, aby to nedopadlo špatně. nejlépe se asi zeptat lékaře

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *