Zerex Shot: Tekutý přípravek a nápoj na přirozené zlepšení erekce i libida

zerex shot

Mám rád netradiční a zajímavé produkty, které se výrazně odlišují od vší konkurence. Když se mi do rukou dostal nápoj Zerex Shot, okamžitě to byla láska na první pohled. Žádné tabletky, žádné hledání sklenice s vodou ve tmě v noci, žádné skladování a schovávání lahvičky s kapslemi, žádné problémy s náročným polykáním.

Značka Zerex je přitom jednou z nejznámějších na trhu a patří k lídrům v oblasti přípravků určených pro muže na podporu jejich kvalitního sexuálního života. Já sám s ní mám opravdu bohaté zkušenosti, že tabletky Zerex mi viditelně pomohli.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji tekutý přípravek na erekci, které u mě osobně účinkuje nejlépe: STOPOREX SHOT

Navzdory pozitivním referencím jsem přistupoval k nápoji opatrně. Ano, forma se mi jednoznačně zalíbila, považuji ji za snadnou a pohodlnou pro používání, ale důležité je to, co je uvnitř. Tomu se bude věnovat i moje recenze pro Zerex Shot.

Doba testování produktu2 měsíce
Kdy se projevily první účinkydo 1 týdne
Bez receptu✅ ano
Zlepšení erekce
Zvýšení libida
Vedlejší účinkyžádné
Věkvšechny věkové kategorie
Diskrétní doručenídiskrétně doručeny do 1-2 dnů
Lepší alternativa➡️ Stoporex Shot
Cena 189Kč
Verze tablet➡️ Stoporex Klasik - podpora erekce
Ověřený prodej Oficiální e-shop

Výrobce a původ

eJoy Long Výrobce a původZa značkou Zerex je společnost Active life, která je na trhu již dlouhá léta a jedná se tedy o známou firmu s dostatečnými referencemi. Většina mužů, ale i jejich partnerek, se podle mě s touto značkou už alespoň jednou za život setkala, minimálně v reklamě. Muži, kteří se potýkají s problematickou erekcí, určitě už i osobně.

Značka je však nejen známá, ale i dostatečně ověřená, přípravky jsou totiž kontrolovány Úřadem veřejného zdravotnictví SR. Samozřejmostí je, že mají za sebou všechny potřebné zkoušky a testy, plusem je, že i v případě Zerexu Shot, jde o přípravek čistě s bylinným složením. To znamená, že na koupi nemusíte mít lékařský předpis.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Shot (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:189 Kč

Složení a účinné látky

eJoy Long Složení a účinné látkyZerex Shot je bylinný nápoj, což znamená, že jeho účinné aktivní látky jsou v podobě extraktů a výtažků z různých rostlin. Nenajdete zde žádné synteticky a uměle vyráběné léčiva, což znamená velké plus z hlediska bezproblémovosti užívání produktu. Podobně jako při tabletách, i v případě nápoje se tak značka drží osvědčené receptury.

Zde jsou všechny důležité aktivní a účinné látky, které najdete ve složení

Kotvičník zemní: Z pohledu účinku je nejdůležitější látkou přípravku Zerex Shot extrakt z Kotvičníku zemního, konkrétně jde o extrakt z plodu této rostliny. Tribulus Terrestris, jak se bylinka oficiálně nazývá, podporuje hladinu testosteronu a zvyšuje mužskou potenci. Kotvičník je významné přírodní afrodiziakum s vlivem na libido a dokonce i na prostatu, nejvýše však podporuje sexuální výkon a udržení erekce při milování.

Maca peruánská: Stejně tak velmi často využívanou složkou v přípravcích Zerex je přírodní afrodiziakum Řeřicha peruánská. Jde o bylinku, která je známá jako „peruánská viagra“, protože velmi intenzivně a výrazně působí na libido. Extrakt z kořene této rostliny se nachází také v nápoji Zerex Shot a to ve velmi významné koncentraci, díky čemuž dochází ke zvýšení sexuálního apetitu a k nabuzení sexuální energie.

Korejský ženšen: Důležitou částí složení bylinného nápoje je korejský ženšen, konkrétně jde o extrakt z kořene, který obsahuje až 80% ginsenosidů. Ženšen je velmi známá léčivá bylinka pocházející z Asie, která má vliv na nervový systém a ovlivňuje celkově na vitalitu, pocit energie a koncentraci. Z pohledu sexuálního zdraví je důležitý vliv na sexuální vitalitu a snížení nervozity, která může způsobit problémy s erekcí.

Pepř: Třetí bylinnou složkou nápoje je extrakt z pepře, konkrétně extrakt z plodu 95% piperínu. Pepř se používá v kuchyni na dochucení polévek a hlavních jídel a je známé pro svou štiplavost. Ta způsobuje i zvýšení krevního oběhu a jeho zintenzivnění, což se projeví i na zlepšení krevního zásobení genitálií a intimní oblasti. Plusem je, že pepř patří také mezi účinné antioxidanty.

Zinek: Zapomínat netřeba ani na minerál zinek, který je v širokém složení Zerex Shot obsažen také a to v podobě mléčnanu zinečnatého. Jde o známý minerál, který je pro lidský organismus potřebný, přičemž má význam jednak jako antioxidant, ale zároveň i proto, že přispívá k plodnosti u mužů. Podporuje totiž spermiogenezi neboli tvorbu a dozrávání spermií. Sekundární pomáhá i na libido, protože podporuje testosteron.

L-Arginin: Poslední důležitou účinnou látkou, která se nachází v Zerexe Shot, je aminokyselina L-Arginin, konkrétně jako hydrochlorid. Tato aminokyselina je důležitým prekurzorem oxidu dusnatého, látky, který je odpovědná za roztažení cév a lepší krevní oběh. Výsledkem je, že díky obsahu L-Argininu pomáhá přípravek k lepšímu prokrvení penisu, což má vliv na rychlejší nástup erekce a její delší udržení.

Co se týče koncentrace látek Zerex Shot:

  • L-arginin hydrochlorid: 2500mg
  • Maca (Lepidium meyenii) extrakt z kořene 10: 1 – 500mg
  • Kotvičník zemní extrakt z plodu, 40% saponinů: 200mg
  • Zinek (mléčnan zinečnatý): 10mg
  • Korejský ženšen (Panax ginseng) extrakt z kořene, 80% ginsenosidů: 20mg
  • Pepř (Piper nigrum) extrakt z plodu 95% piperínu: 1mg

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Shot (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:189 Kč

KOMPLEXNÍ SLOŽENÍ PRO POTENCI

Tak, jak je zvykem v případě značky Zerex, i přípravek Zerex Shot má velmi bohaté složení, z čehož vycházejí i opravdu komplexní účinky a působení přípravku na potenci jako celek. Tímto zaměřením je bylinkový nápoj na trhu opravdu unikátní.

Dávkování a užívání

eJoy Long Dávkování a užíváníZřejmě tím nejdůležitějším plusem přípravku Zerex Shot je velmi jednoduché užívání. Na rozdíl od klasických tablet není třeba nic polykat a následně zapíjet, nakolik se jedná o tekutý nápoj. Dávkování se doporučuje jednou denně a to před pohlavním stykem.

Jedna dávka = 1 celá lahvička. Za jeden den je možné užít nejvíce 1 dávku

Výrobce doporučuje vypít lahvičku Zerex Shot najednou a ideálně 60 minut před plánovaným pohlavním stykem, po otevření lahvičky ji ihned spotřebujte

Nepřekračujte maximální denní dávku a držte se doporučení ohledně časového odstupu při použití. U mě někdy účinek sice nastane i dříve, než po 60 minutách, pro jistotu je to ale dobře zvolený časový odstup. Co se týče doby účinkování, nejsilnější vliv cítit během prvních 10 hodin, pak pozvolna klesá, podobně jako i při tabletách.

Účinky

eJoy Long ÚčinkyPokud jde o dopad a konkrétní účinky Zerex Shot v praxi, hodně závisí na tom, jak často a pravidelně budete přípravek užívat. Pokud to bude pouze občas, podle vlastní zkušenosti vím, že ten vliv nebude až tak intenzivní, jako kdyby to mělo být více krát týdně. Každodenní dávkování sice nezbytné není, ale já doporučuji užívání co nejčastěji.

Zerex Shot působí ve třech oblastech, zde jsou účinky vysvětleny blíže:

Podpora nástupu a kvality erekce

Tím nejdůležitějším a primárním účinkem přípravku Zerex Shot je podpora erekce a to se týká jak jí rychlejšího nástupu, jakož i tvrdosti a délky erekce. Tento efekt souvisí i s mnohem jednodušší a rychlejší aplikací přípravku, ale také s velmi kvalitním složením, zvláště pokud jde o přírodní afrodisiaka a L-Arginin. Účinek potvrzuji i z vlastní zkušenosti a zlepšení kvality erekce hodnotím opravdu jako viditelné.

Zvýšení libida a podpora sexuálního apetitu

Vzhledem k tomu, že skoro všechny složky v Zerexe Shot mají nějakým způsobem vliv na lepší prokrvení genitálií a podporují i ​​zvýšení sexuální aktivity, je přirozeným účinkem přípravku zvýšení sexuálního apetitu a libida. Já sám jsem to pocítil také a to již od prvního vypití tohoto zajímavého nápoje. Podobně, jako v případě předchozího účinku, i zlepšení libida hodnotím pozitivně a jsem se Zerexom spokojen.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji tekutý přípravek na erekci, které u mě osobně účinkuje nejlépe: STOPOREX SHOT

  Vliv na potenci i plodnost

Třetím důležitým vlivem přípravku Zerex Shot je jeho vliv na potenci, včetně pomoci s plodností. Mohou za to i Zinek a Kotvičník, které pozitivně ovlivňují spermiogenezi a tedy i na tvorbu a zrání spermií. Výsledkem je pak vyšší tvorba spermií a zlepšení jejich vlastností důležitých pro oplodnění vajíčka. Pochopitelně přípravek nemá za cíl řešit neplodnost, ale může mít podpůrné účinky.

STIMULACE SEXUÁLNÍ VITALITY

Zerex Shot má natolik komplexní složení, že má i povzbuzující a stimulační účinky celkově na vitalitu, bdělost, koncentraci a sexuální energii. Zde mohu potvrdit, že zejména při pravidelném používání přípravku jsem pocítil viditelný nárůst energie.

Nežádoucí účinky

Zerex Klasik: Nežádoucí účinkyCo se týče možných vedlejších nebo rizikových vlivů, tak Zerex Shot je na tom velmi podobně, jakož i klasické tabletky Zerex. To znamená, že při řádném dávkování a dodržování doporučení by se neměly vyskytnout žádné závažnější komplikace nebo potíže. Samotná účinnost však závisí individuálně na zdravotním stavu.

Výjimečně se mohou objevit projevy alergie či přecitlivělosti na některé bylinné složky, za běžných okolností by mělo být užívání bez větších problémů. Na rozdíl od produktů se syntetickými látkami, by se u vás neměly vyskytnout bolesti hlavy, zarudnutí pokožky či návaly tepla. Pozor si dejte, pokud trpíte příliš nízkým krevním tlakem.

Balení a cena

Zerex Klasik: Balení a cenaCo se týče velikosti balení, Zerex Shot je dostupný pouze v jednom typu a to o objemu 25 ml tekutého roztoku. Nápoj je určen pro klasické perorální užívání a dávkuje se v celosti, čili najednou. Vzhledem ke koncentrované složení jednotlivých látek, extraktů a výtažků je objem 25 ml z hlediska účinnosti na potenci a erekci dostačující.

Zakoupit si umíte jedno balení i tzv. 5-balení, zde jsou jejich ceny:

Typ balení:Cena za balení:Ověřená koupě:
1x Zerex Shot159 KčChci zkusit
5x Zerex Shot779 KčChci zkusit
➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji tekutý přípravek na erekci, které u mě osobně účinkuje nejlépe: STOPOREX SHOT

Pokud by byl Zerex Shot neznámou novinkou, přikláněl bych se při objednávání nejdříve pouze k vyzkoušení jednoho balení. Vzhledem k mou zkušenost, ale i široké reference množství mužů, se však nemusíte bát objednat najednou i 5-balení. Je to výhodnější, déle vám vydrží a můžete pocítit intenzivnější účinky.

Kde koupit

Kde koupit Zerex KlasikTak, jako tablety a tobolky značky Zerex, i bylinkový nápoj Zerex Shot se kupuje přímo z oficiálního eshopu značky, který najdete na webu www.zerex.cz. V lékárně se tento nápoj koupit nedá, to však není žádný problém, protože nákup přes internet je nejlepší možností, jakou moderní doba přináší a to z několika pohledů.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Shot (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:189 Kč

Nejde jen o výhodnější cenu, což je již standardem při objednávání přes internet, ale stejně tak i o anonymitu. Objednávku uděláte v klidu a pohodlí domova, nejen přes počítač, ale i přes smartphone. Nápojů na skladě je dostatek, nemusíte se ničeho bát. Ušetříte i čas, protože si všechno, včetně složení, víte podívat předem a online.

Navíc objednávka online je i o rychlosti. Nákup je věcí několika minut a kliknutí a na výběr máte několik možností dopravy, v ideálním případě máte přípravek doma do 24 až 48 hodin. Samozřejmostí je také záruka nejlepší ceny.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji tekutý přípravek na erekci, které u mě osobně účinkuje nejlépe: STOPOREX SHOT

vyhodne baleniDISKRÉTNĚ BALENÍ NA PRVNÍM MÍSTĚ

Jak jsem již zmínil, diskrétnost a anonymita jsou na prvním místě v případě objednávky Zerex Shot. To se projeví i při doručování, přípravky a produkty vám dorazí v balíčku, kde nebude možné vůbec rozeznat, co konkrétně a od koho jste si objednali.

Online objednávka, doprava a doručení

Zerex Klasik: Online objednávka, doprava a doručeníV případě, že ještě nemáte dostatek zkušeností s objednávkou Zerex Shot přes internet, připravil jsem pro vás alespoň ve stručnosti popis celého procesu. Nákup je až triviální jednoduchý, je věcí pár minut a podobný běžné online objednávce:

Vyberete si počet balení Zerex Shot, čili jedno nebo 5-balení

Následně vyplníte své osobní údaje a to včetně adresy doručení

Následuje výběr kurýrní služby a výběr způsobu zaplacení

Objednávku a její parametry pak zkontrolujete a odešlete

Na výběr máte více možností doručení, ať už půjde o doručení k vám domů přes Česku poštu nebo kurýra PPL nebo o vyvýšeným balíčku přes službu Zásilkovna, kde máte zas výhodu časové flexibility přesně podle vás. Česká pošta a Zásilkovna jsou nejlevnější, doručení je za 69 Kč, zbývající možnosti stojí 85 Kč a kurýr 105 Kč.

Pokud jde o platbu, na výběr je buď dobírka, čili platba kurýrovi při převzetí, nebo platba předem a přes internet. Dobírka je zpoplatněna, já osobně doporučuji platbu kartou online nebo převodem SEPA.

vyhodne baleniPOŠTOVNÉ AJ ZDARMA

Pokud byste si chtěli objednat nejen Zerex Shot, ale například i některou verzi z tablet, které jsou v nabídce, můžete ušetřit na doručení. Při objednávce nad 1700 Kč totiž poskytuje výrobce poštovné zdarma, což znamená další úsporu. Zvažte to při velikosti objednávky.

Nejčastější otázky

Zerex Klasik: Nejčastější otázkyChtěli byste vědět, jak rychle se projeví účinky Zerexu Shot? Nebo vás zajímají kontraindikace či překážky k užívání tohoto zajímavého nápoje na podporu potence? Tyto, ale i řadu dalších podobných otázek, se muži ptají na několika internetových fórech a v diskusích. Rozhodl jsem se na ty nejčastější odpovědět:

Jaké jsou zdravotní překážky užívání Zerex Shot?

Přípravek je obecně dobře snášen, na druhou stranu, podobně jako i mnoho konkurenčních značek na trhu, i zde existují některé komplikace, které mohou být překážkou jeho používání. Zerex Shot byste neměli užívat, pokud jste nedávno měli cévní mozkovou příhodu, srdeční infarkt nebo máte nízký tlak.

Jsou účinky nápoje viditelné již od prvního dne?

Navzdory nesporným kvalitám značky Zerex a tomu, že Zerex Shot má pozitivní vlivy na potenci, erekci i libido, neměli byste čekat žádné velké zázraky po vypití jedné lahvičky. To, kde lze očekávat viditelné zlepšení, je celkové nabuzení a pocit energie, je však třeba užívat přípravek častěji a déle.

  Je možné kombinovat Zerex Shot a tabletky Zerex?

Nikde jsem se nedočetl o tom, že by takové užívání bylo možné a proto se přikláním k záporné odpovědi. Můžete to však střídat, já sám to tak dělám a mám pocit, že to má svůj smysl, protože tímto způsobem podporuji různé účinky tablet a nápoje. Nekombinujte však Zerex s léky na erektilní dysfunkci.

Jak je to s kombinací Zerex Shot a alkohol?

Takovou kombinaci pochopitelně nedoporučuji a to z několika důvodů. Prvním je, že alkohol může negativně působit na vstřebávání jednotlivých účinných látek. Druhým je celkově negativní vliv alkoholu na prokrvení penisu a erekci. Výrobce to však přímo nezakazuje, ale já doporučuji se toho vyvarovat.

Co dělat, když mi produkt nepomůže podle představ?

Ačkoli i podle zkušeností jsou takové případy ojedinělé, stát se to může. Zde chci upozornit, že žádný volně dostupný produkt nemůže být náhradní odborné léčby v případě těch nejvážnějších poruch. Na druhou stranu, pokud se vám nápoj neosvědčí na 100%, zkuste ještě originál tabletky Zerexe, možná budou úspěšnější.

Zkušenosti

Zerex Klasik: ZkušenostiJe sázka na Zerex Shot úspěšnou nebo naopak rizikovou? Odpověď na tuto otázku jsem hledal nejen vlastním testováním, ale také ve zkušenostech jiných mužů. Ty jsou ve velké většině pozitivně, zejména pokud jde o hodnocení účinků na erekci, libidu, sexuální apetit, celkovou sexuální vitalitu a zlepšení potence.

Přestože cena přípravku je na první pohled oproti tabletám vyšší, je třeba říci, že poměr mezi ní a účinkem, je velmi podobný. Většina mužů užívá Zerex Shot jen jednou za čas, ačkoli opakovaně, formu nápoje k okamžité konzumaci používá tehdy, když pilulky nejsou nejpohodlnějším řešením. To je podle mě správný postoj.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Shot (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:189 Kč

Kladně hodnoceno je také užívání, zejména rychlost a jednoduchost vypití nápoje. S tím souvisí i poměrně rychlý nástup účinků. Tak, tak při tabletách, i v případě nápoje Zerex Shot je pozitivně vnímána dostupnost bez receptu a přes internet.

VYZKOUŠEJTE A UVIDÍTE

V případě produktů na podporu zdravého sexuálního života, které jsou založeny na rostlinném složení a jsou dostupné volně, platí, že jejich účinnost se může individuálně měnit. Nejlepší proto je zkusit alespoň 5 balení na vlastní kůži a účinky zhodnotit.

Vlastní zkušenost

Zerex Klasik: Vlastní zkušenostJá sám jsem Zerex Shot užíval opakovaně a ještě i dnes se k němu jednou za čas vrátím, zvláště když jsem na dovolené, nebo je taková příležitost, že mi přijde používání tablet příliš nepohodlné a komplikované. Tehdy je tekutá forma nejlepší.

Jak jsem popsal už v části k jednotlivým oblastem účinků, nápoj je velmi dobrou volbou, pokud potřebujete zlepšit erekci a povzbudit své libido. V tomto ohledu je výhodou tekutá forma, Zerex Shot doslova vypijete „na ex“ do pár vteřin.

Zvýšení sexuálního apetitu a pocit síly přijdou do několika minut, první náznaky zlepšení erekce jsem pociťoval zhruba po půl hodině. Samozřejmě, čím déle jsem přípravek užíval, případně ho střídal i s tabletami Zerex, tím byl účinek viditelnější a více intenzivní. Velkým plusem je i docela dobrá chuť a bezproblémové dávkování.

Výsledek vlastního testování

Zerex Klasik: Výsledek vlastního testováníZerex Shot jsem zkoušel více týdnů po sobě, samozřejmě ne každý den, ale dva až čtyřikrát do týdne, v ostatní dny jsem užíval klasické tabletky Zerex. Na základě tohoto dlouhodobého testování mohu hodnotit přípravek jako úspěšný a účinný.

Pokud bych měl zjednodušeně známkovat Zerex Shot, dostane 1 – Chci Zerex

Samozřejmě, má i některé své „mouchy“ a menší mínusy, zvláště pokud jde o výběr balení, který je užší a víte si buď koupit pouze jeden nebo pět takových „shotů“, no ne více. Cena je v porovnání s běžnou dávkou tablet také o něco vyšší, což nehodnotím příliš pozitivní, protože to podle mě dost lidí po jisté době omezí.

Komplexně však Zerex Shot účinný je a dokonce bych ho klidně doporučoval pro muže i občasně a jednorázově, právě tehdy má největší smysl. Na druhou stranu, pokud ho budete brát pravidelněji a dlouhodobě, uvidíte ještě intenzivnější účinky. Ty jsou také výsledkem velmi kvalitního složení, což je typickým rysem přípravků této značky.

Zhodnocení

Po otestování a také na základě zkušeností jiných mužů mohu na závěr zhodnotit Zerex Shot jako zdařilý pokus v oblasti podpůrných přípravků pro muže. Ať už potřebujete zlepšit erekci, celkově podpořit potenci nebo zvýšit libido, nezklame vás.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji tekutý přípravek na erekci, které u mě osobně účinkuje nejlépe: STOPOREX SHOT

Forma tekutého nápoje, který víte vypít doslova „na ex“ a s rychlým užitím přichází i rychlý nástup účinku, je na našem trhu poměrně nová, ale určitě si najde své příznivce. Já budu patřit mezi ně a to i proto, že mě osobně přesvědčila nejen značka Zerex, ale celý tento přípravek. Má kvalitní složení a viditelné působení.

Jak 4 nejvýrazněji výhody Zerexu Shot vnímám zejména:

jednoduché a rychlé užívání, nápoj stačí vypít, netřeba nic řešit

čistě přírodní složení, které je přirozené i pro mužský organismus

minimum možných kontraindikací nebo vedlejších účinků

jednoduchá koupě bez problému a možnost i dlouhodobého užívání

Samozřejmě, kromě výhod má Zerex Shot i některé své menší mínusy, zejména ve srovnání s tabletami je to o něco vyšší cena a menší výběr balení. Je třeba si však uvědomit, že nápoj nemusíte užívat každý den, stačí jen jednou za čas, jde o pohodlnější, snadnější a rychlejší alternativu ke klasickým tabletám.

Účinnost je ale nadprůměrná a to hlavně s tou nejznámější konkurencí na trhu. Kdo zkrátka hledá kvalitu bez kompromisu, ten by měl po značce Zerex určitě sáhnout. Z pohledu pozitivního vlivu na kvalitu erekce, zvýšení libida či potenci jako takovou, nelze přípravkem tohoto výrobce nic vytknout. Týká se to i Zerexu Shot.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Shot (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:189 Kč

4.9/5 - (27 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *