Zerex Ultragold: Tablety na potenci a libido, které jsou žádané i u starších mužů

I když již dlouho neplatí, že největší problémy s erekcí a potencí mají pouze starší muži, právě tato skupina potřebuje pomoc v sexuální oblasti s co možná největší intenzitou. Nakolik na trhu nebyly dlouhou dobu speciální přípravky určeny právě pro muže v středním a starším věku, s řešením přišla značka Zerex.

Ta je známa jak velmi kvalitní producent přípravků, které pomáhají mužům v sexuální oblasti, která nabízí široký produktovou řadu různých druhů přípravků. Tématem této mé recenze je verze Zerex Ultragold, co je speciální přípravek na posilnění erekce.

Samozřejmě, tenhle typ přípravku nemusí nezbytně využívat pouze muži nad 40 let nebo nad 50 let. Určen je pro ty, co hledají masívní podporu své sexuální potence a to dlouhodobě. Přesně na také užívání je Zerex Ultragold určen.

Doba testování produktu2 měsíce
Kdy se projevily první účinkydo 1 týdne
Bez receptu✅ ano
Zlepšení erekce
Zvýšení libida
Zvětšení penisudo 1 cm při dlouhodobém užívání
Vedlejší účinkyžádné
Věkvšechny věkové kategorie
Diskrétní doručenídiskrétně doručeny do 1-2 dnů
Lepší alternativa➡️ Stoporex Klasik
Cena + Slevový kupón1600 Kč [kupón na 130 Kč: ULTRA5]
Verze tablet➡️ Zerex Klasik - podpora erekce
➡️ Zerex Extralong - prodloužení sexu
➡️ Zerex Ultragold - podpora erekce dlouhodobě
Ověřený prodej Oficiální e-shop

Výrobce a původ

Zerex Ultragold: Výrobce a původPodobně, jak tomu je u ostatních tablet z řady Zerex, i za verzí Ultragold je společnost Activ life. Přípravek je stejně jako ostatní tablety, označován jako „Made in USA“, ale samozřejmě to nechápejte jak podobnost s přípravky z minulosti, které se takhle označovaly jen proto, aby byly zajímavé.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

U Zerexu Ultragold se nemusíte bát žádných problémů ani přehnané reklamy, již samotná značka má hodně silné jméno a pozitivní reputaci. Navíc, tablety prošly laboratorními testy, mají certifikát Úřadu veřejného zdravotnictví SR a tisíce mužů ho již zkoušeli a užívají dodnes. Jde o maximálně ověřený produkt na našem trhu.

Složení a účinné látky

Zerex Ultragold: Složení a účinné látkyZerex Ultragold patří mezi špičku ve své kategorii právě kvůli složení. To je speciálně složené z extraktů a výtěžků takových látek, kterých cílem je povzbuzení sexuálního apetitu, zvýšení pocitu sexuální energie a vitality, zvýšení libida a zlepšení kvality erekce.

V tabletách Zerex Ultragold najdete:

Maca: Lepidium Meyenii, jak se odborně označuje tato rostlina, patří mezi nejlepší přírodní afrodiziaka na světě. Jde o rostlinu pocházející z Peru a Bolívie, která je již od nepaměti používána pro své povzbudivé účinky na libido. Dokáže stimulovat hladinu testosteronu, ale například díky afrodiziakálnímu vlivu i zlepšit nástup a kvalitu erekce.

Tribulus Terrestris: Druhým důležitým extraktem je extrakt z Kotvičníku zemního. Tato rostlina pochází z Asie a například v Číně je považována za skvělý prostředek na zlepšení sexuální energie. Právě kvůli tomuto vlivu se nachází v tabletách Zerex Ultragold, přičemž je dominantní složkou přípravku a proto může plně působit na libido.

Schizandra čínská: Tato rostlina pochází z Asie, konkrétně z Číny. V tradiční medicíně je využívána především kvůli dvěma důležitým látkám a to Schizandrin a Gomisin A. Rostlina působí jako skvělý adaptogen a tonikum pro kardiovaskulární systém, ale například pomáhá i na krevní tlak, odbourávání toxinů a zvyšování průtoku krve. To jsou rovněž důvody, proč je v Zerexu.

Zinek: Kdo by nepoznal jeden z nejznámějších a nejdůležitějších minerálů pro naše tělo, Zinek? Jde o skvělý antioxidant, který pozitivně ovlivňuje i plodnost, no především zvyšuje sexuální apetit tím, že ovlivňuje hladinu testosteronu a ovlivňuje tak libido. Svůj vliv má taky na zlepšení stavu prostaty a na zvýšení pohyblivosti spermií, co taky souvisí s potencí.

Měď: Dalším důležitým minerálem a stopovým prvkem, který je zastoupen v Zerexu Ultragold, je měď. Jde o esenciální prvek pro člověka a má velký význam v energetickém metabolizmu lidského těla. Stejně tak je antioxidant, posilňuje imunitu a pomáhá zlepšit stav pokožky. V tabletách je kvůli podporujícím účinkům na vitalitu.

Vitamín B2: Zerex Ultragold obsahuje vícero skupin známého vitamínu B, například vitamín B2. Tento vitamín je známý i pod označením riboflavín a nejen, že podporuje zvýšení energie, ale je i skvělý antioxidant. Svůj význam má i pro lepší prokrvení pohlavní soustavy, stimuluje tvorbu červených krvinek.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Vitamín B6: Druhým důležitým vitamínem je vitamín B6, zvaný taky pyridoxin. Stejně on má význam pro tvorbu červených krvinek, zlepšuje zároveň stav nervové soustavy a pomáhá taky na lepší fungování imunitního systému. Působí taky příznivé na libido a to dokonce nejen u mužů, ale taky u žen.

Vitamín B12: Poslední vitamín ze skupiny B, který se v přípravku nachází, je vitamín B12. Jde o vitamín nevyhnutelný pro správný metabolizmus, který je nezbytný například pro dostatečnou tvorbu červených krvinek. Pomáhá taky zlepšit fungování centrálního nervového systému, co se hodí především u starších mužů.

V jakém poměru se tyto látky nacházejí v tabletách? Tady je přehledná tabulka:

Látka:Zerex KlasikZerex ExtralongZerex Ultragold
Tribulus Terrestris150 mg100 mg300 mg (40% saponínov)
L-Arginín50 mg50 mg-
Maca50 mg50 mg200 mg (Lepidium meyenii) extrakt 10:1
L-Lyzín50 mg50 mg-
Teobromín50 mg40 mg-
L-Citrulín50 mg30 mg-
Ženšen-50 mg-
Pestrec mariánsky-30 mg-
Schizandra chinensis --200 mg (extrakt 4% schizandrinu)
Zinek (Laktát zinečnatý)--20 mg (200% RVH)
Vitamín B2 (riboflavín)--2,8 mg (200% RVH)
Vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid)--2,8 mg (200% RVH)
Měď (glukonan měďnatý)--2 mg (200% RVH)
Vitamín B12 (kyanokobalamín)--5,0 µg (200% RVH)

SPECIALIZOVANÝ MIX LÁTEK

Účinné látky, které se v Zerexu Ultragold nacházejí, jsem v takové kombinaci ještě nikde a nikdy neviděl. Dle toho, jaký vliv mají tyto látky, můžeme předpokládat, že Zerex Ultragold se bude speciálně zaměřovat především na libido a sexuální vitalitu.

Dávkování a užívání

Zerex Ultragold: Dávkování a užíváníU všech přípravků s obsahem přírodních látek doporučuji dlouhodobější užívání, které přináší mnohem lepší a viditelnější výsledky. Stejně je tak tomu i v případě Zerexu Ultragold, kde dokonce sám výrobce doporučuje užívání alespoň 3 měsíce.

Jedna dávka = 2 💊💊 tablety. Tato jedna dávka je současně maximální denní dávkou

Užívání tablet je na dva krát, jedna tableta se užívá ráno a druhá večer; doporučuje se zapít je vodou

Nakolik je Zerex Ultragold výživový doplněk s přírodním složením, jeho účinnost je v první řadě závislá od správného dávkování a užívání. Přípravek nefunguje tak, jak některé jiné, čili na principu užití přímo před pohlavním stykem, ale na základě pravidelného a dlouhodobého užívání.

Účinky

Zerex Ultragold: ÚčinkyCo se týče účinků, Zerex Ultragold představuje v podstatě špičku produktové řady tablet Zerex. Jde o přípravek určen pro všestranné posilnění sexuálního zdraví s akcentem na sexuální kondici, sexuální apetit a sexuální výkon. Kromě toho díky svému složení napomáhá taky imunitě.

Co se týče jednotlivých účinků, tady je jejich detailnější představení:

Zvýšení libida

Jeden z nejdůležitějších účinků Zerexu Ultragold je zvýšení sexuálního apetitu, čili libida. Tento účinek je dosažen především synergickými efekty vícerých přírodních látek, počínaje Mácou, přes Tribulus Terrestris až po Zinek. Přípravek působí jak na zvýšení prokrvení celého pohlavního systému, tak na zvýšení a stimulaci hladiny testosteronu. Výsledkem je viditelný účinek na libido v praxi.

Zlepšení erekce

Druhým důležitým vlivem na kvalitu pohlavního života je zlepšení erekce. Díky lepšímu prokrvení, rozšíření cév a jejich lepšímu zprůchodnění dochází k mnohem většímu toku krve do penisu, co se projeví tak rychlejším nástupem erekce, tak tvrdším ztopořením. Zerex Ultragold navíc tento účinek nabízí i pro starší muže, kteří mají s erekcí problém déle. Nezbytné je ale dlouhodobější užívání.

➡️ Proč doporučuji Zerex? na základě mých osobních zkušeností a dlouhodobých testů více produktů, tabletky Zerex opravdu fungují

Podpora vitality

Díky tomu, že Zerex Ultragold obsahuje vitaminy skupiny B a měď, můžete během jeho dlouhodobého užívání pocítit jako kdyby více fyzické a duševní vitality a více energie. U mě se tento účinek začal ale projevovat až po delší době, rozhodně to nebylo během prvních dnů užívání. Cítil jsem se méně unaven, ale přímý vliv na libido či sexuální výkonnost to nemělo.

Pomoc při imunitě

Posledním z účinků je vyšší podpora imunitního systému a jeho správného fungování, co lze připsat obsahu minerálů a vitamínů v Zerexu Ultragold. I v tomto případě jde o účinek, který není přímo spojen s erekcí nebo potencí. Na druhou stranu, u starších mužů je tento účinek rozhodně pozitivní, i když já osobně ho potvrdit neumím.

ÚČINKY ZÁVISÍ TAKY OD VĚKU

Výrobce sám upozorňuje, že míru účinnosti a vlivu Zerex Ultragold na muže závisí taky od jeho věku a aktuálního zdravotního stavu. Toto mohu potvrdit z vlastní zkušenosti, takže pokud máte vážnější problémy, účinky se projeví až během dlouhodobého užívání tablet.

Nežádoucí účinky

Zerex Ultragold: Nežádoucí účinkyPokud se bojíte, že následkem dlouhodobého užívání Zerexu Ultragold se mohou objevit nějaké nežádoucí nebo negativní vedlejší účinky, potěším vás. Nic podobné jsem během svého vlastního užívání a testování nezažil, stejně co jsem zjišťoval, ani jiní muži neměli v této oblasti žádný problém.

Jde o velký benefit přírodních přípravků, které neobsahují syntetické látky. Problémem užívání ale může být přecitlivěná nebo alergická reakce na některou ze složek, tehdy byste měli užívání přerušit. Překážkou ale mohou být kontraindikace, například mozková příhoda, srdeční infarkt nebo nízký tlak. Pokud se u vás vyskytli v nedávné minulosti, Zerex neužívejte.

Balení a cena

Zerex Ultragold: Balení a cenaZerex Ultragold patří mezi ty druhy tablet, kde je užívání již přímo od výrobce indikováno v pravidelných dávkách každý den a dlouhodobě. Nakolik výrobce sám doporučuje užívat přípravek alespoň po dobu 3 měsíců a zároveň je denní dávka v objemu 2 kapsul za den, je tomu taky přizpůsobeno balení.

Zerex Ultragold najdete buď samostatně nebo jako součást tzv. Megabalíku:

Typ balení:Množství tablet:Cena za balenie:Cena za balení:Ušetříte:Ověřená koupě:
Zerex Klasik12720 kč60 Kč-Chci zkusit
Zerex Extralong12850 Kč70.83 Kč-Chci zkusit
Zerex Ultragold1201600Kč13.33 Kč-Chci zkusit
Zerex Megabalik1442800 Kč19.44 Kč10% Chci zkusit
✅ Doporučuji: nejvýhodnější Megabalík, který obsahuje: 1x Zerex Klasik, 1x Zerex Extralong a 1x Zerex Ultragold

➡️ TIP: Speciální slevový kupón na 5% pro mé čtenáře: DOG5
➡️ TIP č. 2: Sleva 130 Kč na Zerex Ultragold pro mé čtenáře Kupón: ULTRA5

Pokud se rozhodnete ho koupit samostatně, získáte balení 120 tablet za 1600 Kč. To znamená při správném dávkování, že vám balík vydrží 60 dnů. Cena za jeden den je tak něco přes 26 Kč, co je mimořádně výhodné. Pokud si vyberete Megabalík, získáte vícero verzí Zerexu a každá má jiný specifický účinek. Osobně se přikláním ale k objednávce čistě pouze Zerexu Ultragold.

Kde koupit

Kde koupit Zerex UltragoldZnačka Zerex u všech svých typů uplatňuje výhradní distribuční právo jen přes vlastní prodejný kanál. V lékárně tedy Zerex Ultragold nekoupíte a nezáleží na tom, zda je to lékárna klasická nebo internetová. Zerex naopak provozuje vlastní internetový obchod na web stránce www.zerex.cz, kde se dají tablety objednat.

Důvodem tohoto kroku je, že značka chce zachovat co nejnižší možnou cenu, takže nechce zvyšovat původní cenu o další náklady a marže mezičlánků nebo koncových prodejců. Osobně mi takový krok nevadí a myslím si, že jde o plus.

Proč? Jednak proto, že nákup z různých zdrojů přináší neustále riziko změny podmínek dodání. Taktéž by se mohlo stát, že ne všechny klasické lékárny budou mít Zerex Ultragold na skladu. Takto máte jistotu, že si koupíte tablety vždy, když budete potřebovat.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

JISTOTA ORIGINALITY

Výhodou výhradního prodeje Zerexu Ultragold prostřednictvím oficiálního distribučního kanálu je i to, že máte jistotu, že kupujete originální tablety, ne nějakou náhražku, napodobeninu nebo generikum. Nikde jinde, kromě oficiálního eshopu, Zerex nekupujte.

Online objednávka, doprava a doručení

Zerex Ultragold: Online objednávka, doprava a doručeníJak jsem již řekl, objednávka Zerex Ultragold probíhá prostřednictvím oficiální web stránky výhradního distributora u nás. Jak takový nákup probíhá, kolik trvá a co všechno je nutno vykonat? Ať se líbí, tady je ukázka postupu:

V první řadě si vyberte velikost a typ balení Zerexu Ultragold

Následně vyplníte údaje potřebné pro doručení k vám na adresu

Doručení může být domů, ale taky na jinou adresu

Pak stačí vybrat typ dopravy, platby a objednávku odeslat

➡️ TIP: Speciální slevový kupón na 5% pro mé čtenáře: DOG5
➡️ TIP 2: zľava 130 Kč na Zerex Ultragold pro mé čtenáře Kupón: ULTRA5

Samotný proces objednávky je poměrně rychlý a snadný, opravdu vám stačí jenom pár údajů a několik kliknutí. Doručení je hodně rychlé, mě například došly tablety již na druhý pracovní den. Na výběr při placení máte platbu předem přes platební kartu nebo převodní příkaz, případě platbu na dobírku.

Pokud si objednáte tablety v balení za víc než 1700, máte dopravu zdarma bez ohledu na to, jaký způsob zvolíte. Jinak máte na výběr dvě způsoby dopravy. Nejlevnější je doručení za 89 Kč přes Českou poštu. Přes kurýra PPL stojí doručení 110 Kč.

vyhodne baleniNIKDO SE NEDOZVÍ, CO JSTE SI OBJEDNALI

Nemusíte se bát, že by se někdo dozvěděl, co jste si objednali. Balíček s tabletami Zerex Ultragold dojde v diskrétní formě, nikde nebude žádná značka, logo ani reklama a nikdo se tak nedozví, co se ukrývá uvnitř zásilky.

Nejčastější otázky

Zerex Ultragold: Nejčastější otázkyV souvislosti se Zerexem Ultragold jsem si podíval na několik fór a diskusí. Zajímalo mě totiž, co všechno se muži v souvislosti s těmito tabletami ptají a o co se nejvíc zajímají. Na tomto místě tedy pro úplnost mé recenze připojuji nejvíc kladené otázky s mými vlastními odpověďmi:

Dá se koupit Zerex Ultragold v lékárně? Pokud ne, proč ne?

Jak jsem již řekl, v lékárně Zerex nekoupíte. Hodně mužů si domnívá, že to znamená, že Zerex není kvalitní značka, ale není to tak. Jak jsem již psal, je to obchodní politika značky a dle mě správná. Ať vás to neodradí od nákupu, přípravek má všechny potřebné certifikáty a laboratorní zkoušky, je zcela bezpečný.

Je opravdu nutné užívat tablety 3 měsíce?

Pochopitelně, že vás nikdo nemůže nutit užívat Zerex Ultragold 3 měsíce nebo víc. Já sám to však doporučuji na základě mých zkušeností a taky dle toho, co jsem se dozvěděl z referencí a hodnocení jiných mužů. Dlouhodobé a pravidelné užívání každý den je faktor, díky kterému jsou tablety tak úspěšné v účinnosti.

Mám někde záruku, že budou tablety fungovat?

Absolutně 100 % záruku nedostanete nikde a to dokonce ani u mnohem dražších přípravků. Je nutno říct, že zkušenosti drtivé většiny mužů ukazují, že Zerex Ultragold patří mezi to nejlepší, co je u nás. Navíc, pokud nebudete spokojeni s účinky, můžete přípravek vrátit, Zerex garantuje vrácení peněz.

Může Zerex Ultragold užívat opravdu každý?

Tablety jsou určeny pro muže ve věku přes 18 let. Překážkou užívání jsou ale onemocnění srdce a Zerex Ultragold nesmíte užívat, pokud jste před časem překonali infarkt, mozkovou cévní příhodu, máte nízký tlak, vrozenou poruchu sítnice, vředovou chorobu nebo poruchu krevní srážlivosti.

Mohu skombinovat Zerex Ultragold s jinými tabletami?

S tabletami jiných značek, stejně tak s léky na předpis, nesmíte žádnou verzi tablet Zerex skombinovat. Vzájemně je ale kombinace možná, od toho je tady například již zmíněný Megabalík. Neužívejte ale tablety současně v jeden den.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Zkušenosti

Zerex Ultragold: ZkušenostiTest ohněm jsou zkušenosti mužů se Zerexem Ultragold. Během pátrání po nich jsem se protentokrát speciálně zaměřil především na zkušenosti starších mužů, čili nad 50 let a na zkušenosti mužů ve středním věku, čili nad 40 let. Co jsem objevil? Jedním slovem: spokojenost.

Bez jakékoliv nadsázky mohu potvrdit, že prakticky všichni muži chválili účinnost i cenu Zerexu Ultragold. Ti, co si uvědomují, že se nejedná o žádný lék typu Viagra, ale že jde o přírodní podporu sexuálního života i pro seniory, byli s účinky spokojeni.

Extrémem byly příliš negativní hodnocení bez podložení zkušenostmi, dle mě jde o záměrné hodnocení ze strany konkurence. Pravdou však je, že ti muži, co užívali Zerex Ultragold příliš krátce, nevyjadřovali s účinky až takou spokojenost, jak to dělali muži užívající tablety déle. I proto říkám, že dlouhodobé užívání je nejlepší.

Vlastní zkušenost

Zerex Ultragold: Vlastní zkušenostJá sám jsem se taky přesvědčil o tom, jak funguje Zerex Ultragold, nakolik jsem si objednal dvě velké balení a užíval tablety dohromady až 4 měsíce. Na vlastní kůži jsem tak spatřil, jak postupně roste jejich účinek a to především na libido, sexuální apetit a celkově pocit vitality a energie. Nic podobné jsem ještě nezažil.

Na první významnější účinky jsem si ale musel počkat, prakticky až od druhého týdne to začalo být viditelné. Od té doby to však již jen rostlo a nedostavily se ani žádné nežádoucí účinky nebo výpadky v účinnosti.

Velice pozitivně hodnotím celý proces od objednávky až po doručení. Chválím rovněž telefonickou infolinku, kterou Zerex zřídil, využil jsem ji, když jsem se ptal na kvalitu extraktů, z kterých se tablety vyrábějí. Zerex Ultragold tak z hlediska účinnosti hodnotím mimořádně pozitivně.

NEJDE O PŘEHNANÉ CHVÁLY

Uvědomuji si, že to vypadá tak, jako bych Zerex Ultragold přehnaně chválil, ale nejedná se jen o má slova. Víceré hodnocení, i na portálech typu Heureka, jsou podobně pozitivní. Nezávislé pochvalné reference uživatelů jsou nejlepší reklama pro značku.

Výsledek vlastního testování

Zerex Ultragold: Výsledek vlastního testováníNa základě výše popsaných zkušeností je tedy můj dojem ze Zerexu Ultragold víc než pozitivně. Během jeho užívání jsem nezaznamenal žádné nežádoucí účinky, naopak, ty žádoucí byly viditelné velice dobře.

Nezbývá mi tedy nic jiného, než Zerex Ultragold ohodnotit známkou 1 Chci Zerex

Velikým plusem užívání Zerexu Ultragold je především dlouhodobé působení. Díky tomu, že se tablety užívají dvakrát za den, zpravidla ráno a večer, nemusíte ani řešit, kdy chcete mít pohlavní styk. Pochopitelně, kvalitnější činnost pohlavních funkcí se neprojeví okamžitě po začátku užívání, ale později.

Důležitý je ale dlouhodobý účinek a jeho permanentní trvání. Kromě toho, že přípravek působí na zlepšení sexuálního života, dodává taky pocit vitality a energie. U mužů ve středním a starším věku podporuje navíc i imunitu. Pokud tedy hledáte prostředek s opravdu viditelnou účinností a chcete ho užívat delší dobu, tyto tablety jsou pro vás řešením.

Zhodnocení

ZhodnoceníMé závěrečné resumé? Zerex Ultragold je přípravek hodný svého jména. Během užívání jsem na něm nenašel opravdu jedinou chybu a to jsem se snažil být mimořádně kritický. Jeho účinnost je nadprůměrná, a co je ještě důležitější, velikostí balení a cenou je jakoby stvořen na dlouhodobé užívání.

Velmi dobré účinky vykazuje především u starších mužů, co sice ještě není můj případ, ale zkušenosti ostatních uživatelů ve středním a vyšším věku tomu napovídají. Pochopitelně, nejedná se o žádný „kouzelný proutek“ a na účinnost si jistou dobu počkáte. Zerex Ultragold ale není žádný sprinter, spíše osvědčený a ověřený maratónec.

A jeho největší výhody? Já ho doporučuji především kvůli:

100 % přírodnímu složení, které je navíc mezi konkurencí unikátní

dostupnosti i bez lékařského předpisu

bezproblémovému dlouhodobému užívání a to bez vedlejších účinků

širokospektrálnímu vlivu na vitalitu, pocit energie a imunitu

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Nechci, aby závěr mé recenze vyzněl jak nekritické chválení, ale věřte mi, že popisuji pouze své zkušenosti, jako i zkušenosti jiných mužů. Sám jsem byl po skončení užívání pozitivně překvapen a říkám na rovinu, že je škoda, že není takových přípravků víc, byla by alespoň větší konkurence.

Pochopitelně, Zerex Ultragold nemůže vyřešit všechny problémy. Pokud máte problém s předčasnou ejakulací, tady vám nepomůže. Stejně nečekejte, že vám pomůže automaticky okamžitě a na počkání, je třeba ho užívat dlouhodobě. Více než 80 % úspěšnost značky Zerex je však dle mě číslem, které odráží realitu. Zerex Ultragold rozhodně mohu doporučit. Lepší alternativa nicméne Stoporex Klasik.

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4/5 - (11 votes)

3 comments

  1. hledám něco pro muže po 50, jaké jsou zkušenosti se zerexom ultragold? opravdu jedná o tak dobrý přípravek, jak se zde píše? někde jinde jsem zas našel jiné zkušenosti, že skoro vůbec nepomáhá. nehledám nic extrémně, viagru a spol zatím naštěstí nepotřebuji, ale nechci vyhazovat peníze oknem … poprosím, dejte jen reálné zkušenosti, díky!

    1. mozem potvrdit tuto zkušenost, já jsem také zerex ultragold užíval a je asi najlepsi z vsech zerexov. na druhu stranu, tak trochu mi vadilo, že někdy u mna účinkuje lépe a jindy méně výrazně. je to ale podla mna tím, že se nejedna o ziaden lék na předpis, ale o volně dostupne tabletky. ty maji své limity, ať už chci nebo nechceme. přikláníme se vsak k názoru, že je to rozhodně to nejlepší, co se da aktualne u nas najit!

    2. já zerex ultragold užíval a jednou za čas si ho objednám i nyní. není sice vůbec levný, možná cenově patří k těm nejdražším vůbec, ale u mě fungoval a to mám skoro 60 let. myslím, že každý muž by ho měl vyzkoušet, aby věděl, co to je, vrátit se do svých mladých časů. je pravda, že já jsem nikdy neměl nějaké vážnější problémy tohoto typu, ale ze všech ostatních značek mě zerex přesvědčil nejvíce. pokud tedy opravdu nechcete peníze vyhazovat ven oknem, tak tady to hrozí podle mě nejméně!

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *