Ztluštění penisu

Máte pocit, že vás penis je příliš tenký? Nebo vám to řekla přímo vaše partnerka, která si „stěžovala“ na to, že ho v sobě příliš „necítí“? Nemusíte hned propadnout panice. Fyziologie pohlavního údu je u každého muže natolik rozdílná, že záležitost tloušťky, podobně jako délky, je velice individuální.

Toto všechno však určitě poznáte a nestačí vám to jako důvod na uklidnění. Jediným řešením, které by opravdu pomohlo, je zvětšení tloušťky penisu. To se dá dosáhnout vícerými způsoby, dle toho, jaký výsledek očekáváte.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Hned v úvodu však upozorňuji na to, co jsem již říkal u prodloužení penisu: viditelný a rychlý výsledek může zaručit pouze chirurgický zákrok, který však má poměrně dost negativ. Posouzení nejvhodnější možnosti je samozřejmě na vás.

Tloušťka penisu: definice, význam a porovnání

Tloušťka penisu: definice, význam a porovnáníTloušťka penisu se může udávat v průměru nebo v poloměru, přičemž pro praktické měření doma se udává právě v poloměru. Rozdíly jsou poměrně veliké a to hlavně ve srovnání mužů na různých kontinentech na planetě, případně mezi státy.

Průměrná tloušťka penisu po obvodu je kolem 12 centimetrů

V případě mužů z Asie je průměrné číslo menší, pro muže z Evropy zas o něco větší, no i tady jsou rozdíly mezi jednotlivými státy

Tloušťka penisu má význam především pro sexuální uspokojení ženy, ne až tak pro muže

Co se týče čísel, měření má smysl jenom tehdy, když víte kde a jak měřit. Tloušťku měříme kolem střední části penisu, kolem té nejhrubší. Jde o největší číslo, přičemž na měření je ideální použít krejčířský metr, přičemž si dávejte pozor, aby byly metr nebo pásmo maximálně napnuté.

Tloušťka penisu je však o něco méně důležitý, jako jeho délka. Proč? Tady jsou tři důvody:

pokud je penis hrubší, může to sice způsobit lepší stimulaci pochvy a jejího nitra, ale pokud je příliš hrubý, vyvolává to spíš opačné pocity
pro samotnou potenci a plodnost je tloušťka méně důležitá, nakolik neovlivňuje schopnost dosáhnout erekci nebo oplodnit vajíčko
vícero průzkumů mezi ženami ukázalo, že mnohem důležitější je samotná technika muže během pohlavního styku, než parametry jeho pohlavního údu

Mnohem důležitější, než nějaké číslo, je ale subjektivní pocit během milování. Tady je důležitější, aby byla vaše erekce pevná, nakolik to má na velikost penisu v ztopořeném stavu zřejmě největší vliv.

Stejně tak by muž neměl upadnout do stereotypu například o proporcionalitě mezi stavbou těla a velikostí svého přirození. Samozřejmě, pokud trpíte tzv. mikropenisem, je zvětšování tloušťky i délky penisu na místě, v opačném případě je to jenom „kosmetická“ změna.

NEMUSÍ TO BÝT POŘÁD STEJNÉ

Chtěl bych dát do pozornosti fakt, že velikost penisu nemusí být automaticky při každé erekci stejná. Svůj vliv mají například aktuální stav vzrušení, podmínky okolního prostředí, ale například i taková „banální věc“, jako je uhel pohledu.

Jaké problémy nastávají s tloušťkou penisu a jaké jsou jejich příznaky

Jaké problémy nastávají s tloušťkou penisu a jaké jsou jejich příznakyV zásadě mohou v této problematice nastat jenom dvě situace, které si vyžadují řešení. První je příliš hrubý penis, druhou příliš tenký penis. Opět zdůrazňuji, že si nelze představit arbitrárně jenom nějaká čísla, vždycky závisí od okolností.

Nyní se podívejme na oba případy detailněji:

Hrubý penis: Příliš hrubý penis by měl být takový, jehož tloušťka po obvodu je mnohem větší, než průměr 12 cm. Tloušťka například 15 cm již může diskutována, protože penis může být pocitově pro některé ženy hrubší, ale pořád nejde o hraniční hodnotu. Za těmto problémem bývá nejčastěji příliš hodně podkožního tuku, zřídkavě může jít o otok jako reakce na nějaký vnější faktor. V takovém případě bych určitě doporučoval vyhledat lékaře.

Tenký penis: Příliš tenký penis by měl být logicky takový, jehož velikost bude po obvodu hluboce pod hranicí 12 cm. Tady bych zřejmě hledal problém v případě, že tloušťka v maximálně ztopořeném stavu nedosahuje ani 8 nebo 9 cm. Zdůrazňuji však to, že musí jít o stav 100 % ztopoření a tady může nastat problém. Během nekvalitní erekce nelze dosáhnout optimální podmínky, a proto berte takové číslo s rezervou.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Příčiny problémů s tloušťkou penisu

Příčiny problémů s tloušťkou penisuPokud máte příliš tenký penis, mohou za to dva typy faktorů nebo příčin. První jsou vrozené, takže v tomto případě musíte počítat s náročnějším řešením, které nepřinese výsledky okamžitě na druhý den. Druhé jsou získané během života, kde je již prognóza ohledem viditelného zlepšení za kratší čas mnohem lepší.

Nyní si rozebereme příčiny a faktory detailněji:

Problémy během fyziologického vývoje: Pokud máte příliš krátký a současně příliš tenký penis, může se jednat o problémy s vývojem svalů a vaziv. Nejčastěji jde o příčiny, které začínají již v období růstu plodu a mohou se projevit nejen na penisu, ale také na jiných částech těla. V tomto případě je určitě nutné lékařské vyšetření a stanovení diagnózy.

Vrozený problém s hypotalamem: Druhým faktorem, který je přítomen již od narození, je problém s nedostatečnou aktivitou mozku, která je zodpovědná za růst a vývoj pohlavní soustavy a její součástí. Jde nejčastěji o faktor vznikající na základě genetické dispozice nebo vlivem dědičnosti, a pokud nefunguje hypotalamus správně, může se u muže objevit tzv. mikropenis s délkou do 8 cm a jenom minimální tloušťkou.

Nedostatečná erekce: Problém s nedostatečným prokrvením způsobuje nedostatečné ztopoření penisu, co má za následek nedosažení optimální délky a tloušťky. Za nedostatečnou erekcí je nefunkčnost topořivých tělísek nebo problém s jejich prokrvením. Faktorů, které tuto příčinu ovlivňují, je víc. Jsou to především stav cév a některé specifické kardiovaskulární onemocnění.

Absence prostaty: V případě, pokud vám musela být z důvodu nádoru odebrána prostata, pravděpodobně se musíte připravit na problémy s kvalitním ztopořením a do budoucna i na problémy týkající se erektilní dysfunkce.

Nedostatek podkožního tuku: Tato příčina je poměrně subjektivní a nevyskytuje se u každého muže, který by měl problém s tloušťkou svého penisu. Současně, podobně jako v jiných částech těla platí, že čím méně je podkožního tuku v oblasti penisu, tím menší tloušťku může dosáhnout bez ohledu na kvalitu ztopoření a erekce.

TRVALÉ VS. DOČASNÉ PŘÍČINY

Některé z výše uvedených příčin jsou jenom dočasného charakteru a dají se vyřešit bez větších zásahů, například problém s erekcí. Jiné faktory jsou ale trvalé, například vývojové poruchy nebo odebrání prostaty, kde je nutné k tloušťce penisu přistupovat poněkud radikálněji.

Jak na zhrubnutí penisu

Jak na zhrubnutí penisuPopsané příčiny a faktory, které ovlivňují tloušťku penisu, do značné míry limitují možnosti řešení tohoto problému. Pokud se dá, doporučuji zkombinovat vícero řešení, ale předem si rozmyslete, které jsou pro vás vhodné a které ne. Do pozornosti dávám především kritérium udržitelnosti řešení v dlouhodobém horizontu, nejen krátce.

Toto jsou možnosti, když chcete zvětšit svůj penis a dosáhnout jeho zhrubnutí:

Cvičení

Pro zlepšení erekce můžete vyzkoušet víceré druhy cvičení, například Kegelovy cviky. Zajímavá je taky metoda zvaná Jelqing, která připomíná dojení a je založena na postupném prodlužování penisu. Tloušťku penisu můžete ovlivnit taky, nakolik vazivo se vlivem cvičení nebude natahovat jenom do délky, ale taky rozšiřovat do šířky.

Vakuové pumpy

Viditelný, no jenom krátkodobý efekt zhrubnutí penisu mohou přinášet vakuové pumpy. Ať už vyzkoušíte vodní nebo suchou vakuovou pumpu, vlivem podtlaku může dojít k opravdu obrovskému zvětšení penisu i díky lepšímu a většímu nahromadění krve. Pozor však na bezpečnost takového řešení.

Vakuová pumpa na penis: Jak vybrat a která je nejlepšíTOP vakuové pumpy na penis

➡️ Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Natahování

Natahování penisu pomocí speciálních extenderů je záležitostí, kterou já osobně příliš nedoporučuji, ale je to jedna z častých technik. Princip je, že během tahání speciálním zařízením – extenderem, se v penisu vytvářejí trhlinky, které způsobují obnovu tkáně, která tak postupně zvětšuje penis. Potřebné je ale dlouhodobé používání a úspěšnost je sporná.

Lipofiling a kyselina hyaluranová

Dostáváme se k operačním zákrokům, od kterých si hodně mužů slibuje výsledek. Ano, ten se dostaví, má to v sobě několik „ale“. U lipofilingu se odsaje podkožní tuk z jedné části těla a přenese se do penisu, alternativně se použije látka jménem Crystal Body, která obsahuje kyselinu hyaluronovou. Jaké jsou teda ty „ale“? Dočasnost a možnost komplikací, které jsou poměrně nepříjemné.

Krémy, gely a tablety

Krémy a gely, které slibují zvětšení penisu, patří do kategorie přípravků, kterým já moc nevěřím. Vyzkoušel jsem proto raději tablety, ale ne takové, které slibovaly zázraky, ale takové, které slibovaly reální účinky. Tady mohu říct, že ano, účinek se dostavil, no nejde o žádné gigantické zvětšení. Pokud však máte střízlivá očekávání, může být toto správná volba.

Nejčastější otázky o problémech s tloušťkou penisu

Nejčastější otázky o problémech s tloušťkou penisuJelikož se snažím vždycky vyčerpat dané téma do maxima, podíval jsem se i v případě problémů s tloušťkou penisu na internet a diskuse na něm. Shromáždil jsem tak nejčastější otázky na toto téma a tady je uvedu i s mými odpovědi na základě vlastní zkušenosti:

Co je a co není „tenký“ penis?

Hned v úvodu jsme si sice řekli několik čísel, ale přistupoval bych k tomu raději individuálně. Pokud nemáte problémy se sexuálním životem a pokud dokážete uspokojit partnerku až tak, že má vaginální orgasmus, tloušťku penisu bych moc dramaticky neviděl a soustředil bych se na kvalitu erekce.

Může nastat problém s plodností?

Samotný tenký penis by neměl způsobovat u muže problém s plodností. Ano, partnerku sice neuspokojíte dle jejích představ na 100 %, ale na druhou stranu, neměli byste se obviňovat například s nedostatečné potence jenom kvůli centimetrům obvod penisu. Uznávám, že u délky to je o něco „relevantnější“ faktor, ale ani tady to neplatí pořád a za každých okolností.

Které řešení zhrubnutí penisu je nejlevnější?

Toto se ptá poměrně hodně mužů, ale chtěl bych upozornit na riziko takové otázky. Nejlevnější řešení totiž nestojí nic, no současně ani nic nepřinese. Podívejme se raději na to, co má nejlepší poměr ceny a výsledku. Současně bych se díval na komplexnost řešení, například vliv na kvalitu erekce a podobně.

Lze zvětšit tloušťku penisu napořád?

Možný to je, ale jenom za cenu častého opakování použitých metod. Pokud nebereme v potaz možnost zlepšení ztopoření, co automaticky zlepší délku a tloušťku údu, všechny ostatní řešení jsou převážně dočasného charakteru a je nezbytné je opakovat. To platí i pro lipofiling a kyselinu hyaluronovou.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Četl jsem, že tablety nefungují. Kde je pravda?

Mohu vás ubezpečit, že tablety, které jsem já zkoušel, opravdu fungují. Důležité ale je, abyste užívali jenom ověřené značky, aby bylo užívání dlouhodobé a současně, aby tablety měly reference v rámci limitů, které umí nabídnout. Pokud trpíte syndromem mikropenisu, jednom tablety vám nepomůžou, v jiných případech bych je ale určitě vyzkoušel.

Jak fungují tablety na zhrubnutí penisu a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na zhrubnutí penisu a proč je doporučujiJá sám jsem byl nejvíc spokojen právě s tabletami. Proč? Prostě proto, že je to nejpřirozenější a nejsnadnější způsob. Tyto tablety jsou založeny na zlepšení kvality erekce, která má na tloušťku penisu absolutně nejdůležitější a největší účinek.

Tablety mají velice snadné užívání:

Většinou před jídlem si dáte 1 nebo 2 kapsle v závislosti od doporučení výrobce a zapijete je vodou. Sám upřednostňuji pravidelné a dlouhodobé užívání

Velkou výhodou těchto tablet je stoupající kvalita a současně konkurence. To přináší lepší výsledky, než tomu bylo v minulosti. Nebudu vám namlouvat, že tablety vám zdvojnásobí tloušťku penisu, to rozhodně ne. Ale mnou testované značky přinesly ovoce a já sám jsem byl někdy opravdu překvapen, jak pozitivní je výsledek.

Toto jsou tři nejdůležitější benefity tablet:

složení je čistě přírodní, takže v tabletách nenajdete žádnou chemii ani umělo vyráběné látky, ale jenom výtěžky a extrakty přírodních afrodiziak a ověřených bylin

nemusíte se bát žádných vedlejších účinků, co plyne z již zmiňovaného složení, takže nehrozí žádné bolesti hlavy nebo nežádoucí účinky během erekce

nepotřebujete lékařský recept, nakolik tyto tablety jsou bez předpisu a to jednak kvůli svému složení a jednak kvůli tomu, že jsou registrovány jenom jako doplňky

Zhrubnutí penisu vlivem lepší erekce není jediný účinek přípravků. Toto jsou další:

Lepší kvalita, nástup a délka erekce: Jelikož jde o tablety určeny taky na podporu erekce, můžete očekávat po dlouhodobém užívaní zlepšení začátku erekce a její trvání

Zvýšení chuti na sex: Přípravky příznivě působí na stimulaci testosteronu, co je hormon zodpovědný kromě jiného za vyšší libido a proto i za zvýšení chuti na pohlavní styk

Podpora plodnosti: Sekundárním účinkem tablet může být podpora plodnosti a to především v případě, že si zvolíte tablety podporující spermatogenezu

JENOM OVĚŘENÉ ZNAČKY

Abych nezapomněl na jedno důležité upozornění týkající se kvality tablet. Jak zajisté tušíte, ne všechny tablety účinkují stejně, no největší pozor si dejte na ty značky, které jsou neznámé a neověřené. Dejte proto přednost přípravkům, které mají certifikát z Úřadu ČR a kupujte je jenom z ověřených zdrojů.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiCo se týče konkrétních značek, na trhu je aktuálně několik desítek přípravků, které se chlubí tím, že vám pomůžou zlepšit erekci a tím pádem zlepšit zhrubnutí penisu. Já sám jsem byl nejvíc spokojen se značkou STOPOREX.

Zmiňované tablety jsem rovněž testoval a zhodnotil je v nezávislých recenzích. Přehled těch nejlepších značek včetně možnosti pročíst si recenzi najdete v následující tabulce, která se opírá o mé vlastní zkušenosti:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Zerex
Přejít do obchoduMoje recenze
4. E-reX 24
Přejít do obchoduMoje recenze
5. Vimax
Přejít do obchoduMoje recenze
5/5 - (1 vote)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *