Zvětšení poprsí

Zvětšení prsou zajímá pořád více žen. Mít krásné poprsí se dá ale dosáhnout různými způsoby a ani zdaleka není jediným řešením zvětšení prsou radikálním chirurgickým zákrokem. Právě naopak, přirozené způsoby a zvětšení prsou bez operace jsou teď v kurzu.

Nemám samozřejmě na mysli žádné pochybné domácí recepty, ale spíše jiné prostředky a přípravky na přirozené zvětšení. Může jít o podprsenky, cvičení, tablety, krémy, bylinky, čaje a další způsoby na zvětšení prsou přirozeným způsobem.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Pochopitelně, pokud hledáte okamžitý výsledek, bez skalpelu to zřejmě nepůjde. No i v této oblasti jsou již mnohem zajímavější možnosti, jako jen klasické implantáty. Populární je především zvětšení prsou kyselinou hyaluronovou.

Velikost poprsí: definice, význam a porovnání

Velikost poprsí: definice, význam a porovnáníPrsa patří u žen mezi typický pohlavní znak, který se vyvíjí především v období puberty a dospívání. Z fyziologického hlediska má poprsí význam především během kojení, nakolik se v něm nacházejí prsní mléčné žlázy.

Prsa jsou tvořeny tukovou tkání a samotnou tkání prsní žlázy

Horizontální průměr prsu je obvykle kolem 12cm, vertikální průměr kolem 11 cm

Rozměry a postavení prsu závisí především od genetické predispozice a velikost prsu nemusí být vždy proporční k velikosti prsní žlázy

K prvnímu růstu prsou dochází v momentu začátku puberty. V tomto období se začne v těle uvolňovat estrogen, který sebou přinese start vícerých fyziologických změn. Během tohoto období má na růst a velikost prsou vliv taky genetika, no například aj výživa a to, jestli konzumované potraviny obsahují nějaké hormony.

 💞 💓 Přírodní tablety na zvětšení poprsí 💞 💓

➡️ Doporučuji Breastextra+
– zvětšení prsou
– zpevnění poprsí
– zlepšení stavu pokožky poprsí
– snížení menstruačních bolestí

Cena: ✅ 390 Kč

Kromě toho mohou velikost prsou ovlivňovat taky:

užívání některých léků, především v případě děvčat během puberty jde o hormonální antikoncepci
výkyvy hmotnosti, čili nabírání hmotnosti sebou obvykle přináší zvětšení prsou a naopak
fyzická aktivita, kde platí, že především cvičení, které se orientuje na prsa, ovlivňuje jejích pružnost a tvar

I přes obecně rozšířený názor, že větší prsa jsou automaticky lepší, se ukazuje, že z hlediska sebevědomí ale taky zdraví to ne vždy tak musí být. Nejčastěji se za ideální velikost považuje velikost prsou pro košíky o velikosti C.

Jelikož víceré průzkumy a statistiky uvádějí, že téměř až dvě třetiny žen je nespokojených se se svými prsy, otázka zvětšení prsou je proto pořád aktuálnější. Aby však mohlo být jeho zvětšení nebo vyformování optimální, je potřeba poznat faktory, které prsa ovlivňují.

VELIKOST VS. POSTAVENÍ POPRSÍ

Důležitou vlastností, nejen z estetického hlediska, je postavení poprsí. Ne vždy totiž velká prsa znamenají taky krásná prsa, takže se je potřeba podívat nejen na zvětšení, ale taky na zpevnění poprsí. Zaměřujte se proto na oba faktory.

Jaké problémy nastávají s poprsím a jaké jsou jejich příznaky

Jaké problémy nastávají s poprsím a jaké jsou jejich příznakyProblémy s poprsím zdaleka nenastávají jenom s jeho nedostatečnou velikostí, ačkoli právě tuto situaci řeší ženy nejčastěji. Prsa mohou postihnout různé druhy jiných vad, poruch a defektů, co se projeví rozličnými vnějšími projevy a příznaky.

Toto jsou nejčastější situace, které jsou z pohledu poprsí problémové:

Malá prsa: Prvním a zřejmě nejčastějším problémem je malá velikost poprsí. Ať je již důvodem genetický základ, problémy během dospívání, hormonální hladina nebo jiné interní nebo externí příčiny, příliš malá prsa jsou pro ženy estetickou otázkou a otázkou sebevědomí. Tento problém trápí především mladší ženy.

Příliš velká prsa: Opačným problémem je, pokud je prsní tkáň vyvinutá do příliš velkého objemu. Například během těhotenství se vlivem změn v prsních žlázách prsa zvětšují, no jde jenom o dočasný stav. Pokud tento problém nemá žádný souvis s těhotenstvím, je potřeba hledat příčinu jinde, například v hormonech nebo fyziologických změnách.

Nedostatečně pevná prsa: Třetím častý problémem je nedostatečná pevnost prsou. Namísto krásného poprsí s pružnou a hydratovanou pokožkou má žena prsa jakoby zvadlá a dochází taky k změnám jejích formy. Tento problém trápí ženy především během období menopauzy, ale v případě vývojových problémů s ním bojují i mladší ženy.

Prsa různé velikosti a tvaru: Jedno prso je větší, než to druhé, případně mají odlišný tvar a postavení. Tento problém může trápit ženy prakticky v každém věku a může mít souvislost s různými fyziologickými změnami prsních žláz nebo prsní tkáně. V tom horším případě mohou být za problémem cysty, nádory nebo zánik tukové tkáně v prsech.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Příčiny problémů s poprsím

Příčiny problémů s poprsímZmíněné problémy s poprsím mohou být důsledkem některých přirozených fyziologických změn, například v těhotenství a během kojení jsou prsa ovlivňované dost výrazně. Existují ale taky jiné faktory a příčiny, které souvisí s problémy popsanými výš.

Pojďme se podívat na ty nejpodstatnější a nejčastější:

Hormonální a vývojové příčiny: Vývoj prsou je dlouho trvající záležitost, která probíhá již od 10. roku života, většinou do 25. roku. Pokud v tomto období dojde k nějakým vývojovým poruchám nebo problémům s hladinou estrogenu a progesteronu, prsní žláza se nevyvíjí správné a důsledkem mohou být malá prsa nebo jejich nesprávný tvar.

Nádory, cysty a záněty: Problémy s tvarem nebo velikostí poprsí mohou být způsobeny například růstem nádorů a cyst na prsní tkáni. V tomto případě jsou změny postupné a projeví se až po delším čase. V případě, když se objeví nějaké zánětlivé procesy v prsní tkáni, může dojít ke změně tvaru a taky k bolestivým příznakům.

Genetická predispozice: Je hodně žen, které i přes správný vývoj, dostatečnou hladinu hormonů a zdravému stavu prsní tkáně, nedosáhnou nikdy přirozeně větší poprsí. Důvodem je genetická predispozice, která předem určí nejen velikost poprsí, ale například i jeho tvar a postavení.

Přirozené změny v důsledku věku a jiných přirozených změn: Prsa mohou měnit svou velikost aj tvar nejen z patologických, ale taky z přirozených příčin. Může jít například o důsledek těhotenství, kdy se přirozeně zvětšují a mění se jejích forma, ale taky o důsledek stárnutí, kdy se během menopauzy snižuje hladina některých hormonů.

NEBOJTE SE NAVŠTÍVIT LÉKAŘE

Pokud máte podezření, že za problémy s poprsím a jeho velikostí nebo tvarem může být nějaká vážnější diagnóza, určitě navštivte gynekologa. Příčiny typu nádor nebo cysta může potvrdit jedině seriózní lékařské vyšetření.

Jak zvětšit prsa

Jak zvětšit prsaVelkou výhodou dnešní moderní doby je pestrá paleta různých forem řešení problémů s prsy. Některé způsoby jsou sice jenom dočasného typu a řeší spíše následek, než příčinu, kdo však chce, může se zaměřit na hledání komplexnějšího přístupu.

Ať se líbí, tady jsou možnosti, které máte v případě, že chcete zvětšit a zlepšit prsa:

Push-up podprsenky

Zřejmě nejrychlejším a nejdostupnějším řešením na optické zvětšení prsou a jejich zpevnění jsou push-up podprsenky. Ty jsou polstrované molitanem nebo jinými vložkami, které zabezpečí lepší vzhled poprsí. K podprsenkám se dokonce používají různé silikonové a jiné formy, které mohou ještě zvýraznit efekt většího objemu.

Cviky

Zvětšení prsou cvičením není žádný výmysl, právě naopak. Cvičení prsních svalů je pomáhá zpevnit, podporuje růst a formování. Cvičit prsní svaly lze se zátěží nebo s vlastní váhou a to na lavičce nebo v lehu na podlaze. Nejčastěji jsou cvičení s jednoručními činkami menší hmotnosti, díky čemu dochází k posilnění svalstva na hrudi.

Krémy a gely

Na velikost poprsí se dá působit taky přímo, přičemž nejběžnější formou bývá gel nebo krém na zvětšení prsou. Aplikace je přímo na pokožku, na trhu jsou na výběr různé druhy a značky krémů, většinou s přírodním složením. Já doporučuji sáhnout právě po takových prostředcích, nakolik se díky rostlinnému složení minimalizuje riziko vedlejších účinků.

Tablety a podpůrné přípravky

Kromě vnějších přípravků existují tablety s vnitřním užíváním. Ty mají rovněž přírodní složení, kterého cílem je podpořit růst nové prsní tkáně a lépe formovat prsa. Víceré takové tablety obsahují dokonce složky a účinné látky příznivě působící na hormonální hladinu a mohou podporovat zdraví pohlavního systému.

 💞 💓 Přírodní tablety na zvětšení poprsí 💞 💓

➡️ Doporučuji Breastextra+
– zvětšení prsou
– zpevnění poprsí
– zlepšení stavu pokožky poprsí
– snížení menstruačních bolestí

Cena: ✅ 390 Kč

Zvětšení prsou vlastním tukem a kmenovými buňkami

Tato alternativa už představuje větší a radikálnější zásah do poprsí. Jde o zvětšení prsou vlastním tukem nové generace, kde se používá vlastní genetický materiál. Takové zvětšení se dělá injekčně, kdy se do prsní tkáně implantuje tuková tkáň a kmenovými buňkami. Problémem však je, že hodně tuku se taky odbourá a tak se musí zákrok opakovat.

Kyselina hyaluronová

Druhou možností je využití zvětšení prsou kyselinou hyaluronovou. Tato speciální látka, nazývaná komerčně taky Macrolane, se do prsou dostává taky injekční formou a to ve formě gelu. Zákrok je invazivní minimálně, není potřebná ani celková anestezie. Problémem však je, že ani takové zvětšení není trvalé a obvykle do dvou let se látka odbourá.

Prsní implantáty

Donedávna nejčastější a nejznámější formou bylo zvětšení prsou pomocí prsních implantátů. Tento zákrok se nazývá augmentace a jde o zákrok v rámci plastické chirurgie. Zvětšení prsou je viditelné okamžitě, no cena takového řešení je ze všech možností asi nejvyšší a netřeba zapomínat ani na různá rizika spojena se zákrokem.

Nejopakovanější otázky o zvětšení prsou

Nejopakovanější otázky o zvětšení prsouV souvislosti se zvětšením a úpravou prsou existuje velké množství otázek. Stačí projít některé fórum na internetu nebo si pročíst diskusi žen na různých portálech a najdete jich velké množství. Já jsem se rozhodl na ty nejčastěji kladené tady odpovědět:

Jaké je nejlepší zvětšení prsou přirozeným způsobem?

V případě, že se chcete soustředit na neinvazivní zvětšení prsou, čili bez operace a implantátů, vyzkoušejte kombinaci vícerých možností současně. Většině žen se osvědčilo používat souběžně krém, tablety, čaj, různé bylinky a zároveň to spojit s cvičením. Takový výsledek je dosažen přirozeně a bez vedlejších rizik.

Je zvětšení prsou v těhotenství přirozené?

Ano, změny na prsou během těhotenství jsou zcela běžné a jde dokonce o jeden z příznaků těhotenství. Může za to hormon progesteron, který způsobuje rychlé zvětšení prsou. Takové zvětšení může být dokonce doprovázeno bolestmi.

Jsou léky obsahující hormony účinné na zvětšení prsou?

V některých případech ano, v jiných však ne. Mnoho žen například mluví o své zkušenosti s určitými druhy antikoncepce, která způsobila v rámci vedlejších účinků taky zvětšení a zpevnění prsou. Určitě se ale na to nelze spoléhat za každých okolností.

Je opravdu možné dosáhnout zvětšení prsou krémem a tabletkami?

Odpověď, že určitě a na 100 % ano u každé ženy, se nedá. Ne proto, že by tyto způsoby byly jen nějakými šarlatánskými pokusy, to vůbec ne, ale jde o působení pomocí přírodních látek a tady platí, že výsledek může být u každé ženy individuální. Existují však tisíce žen, které mají s takovými přípravky pozitivní zkušenost, takže to možné je.

Který způsob je z hlediska viditelnosti účinků nejlepší?

Pokud se rozhodnete pro zvětšení prsou kyselinou hyaluronovou, vlastním tukem, kmenovými buňkami nebo pomocí implantátů, výsledek se dostaví okamžitě. No ani jiné formy, například cvičení v kombinaci s tabletkami a krémy, nemusí být až tak časově vzdálené. První viditelné účinky se mohou dostavit již do měsíce nebo dvou.

Jak fungují přípravky na zvětšení prsou a proč je doporučuji

Jak fungují přípravky na zvětšení prsou a proč je doporučujiPokud mluvíme o přírodní pomoci na dosažení hezčích a objemnějších prsou, nedá mi nezmínit přípravky ve formě tablet na vnitřní užití a krémů na vnější aplikaci. Tyto produkty mají rostlinný charakter a jsou určené pro ženy v každém věku.

Jejich účinnost je založená na jejich složení:

Účinné látky nacházející se v přípravcích jsou speciálně namixované tak, aby pomohly zlepšit pevnost, velikost a taky krásu ženského poprsí

Zatímco tablety na vnitřní užití obsahují především výtěžky rostlin s obsahem fytoestrogenů, krémy se zaměřují především na hydratující vliv na pokožku a zlepšení její pružnosti přes kombinaci vícerých bylin. Účinky těchto přípravků jsou postaveny na dlouhodobém používaní a pravidelném dávkování.

Přípravky mají zároveň několik zajímavých výhod:

nakolik mají rostlinné složení, nemusíte se obávat výskytu nějakých vážnějších negativních účinků, ojedinělé jsou taky alergické reakce
přípravky jsou řádně registrované a splňují všechny nezbytné podmínky na jejich prodej u nás, dostupné jsou volně bez předpisu
užívání je snadné, v případě tablet stačí výrobcem určený počet kapslí spolknout a zapít vodou, v případě krému stačí jemné vmasírování do pokožky

Účinky přípravků jsou rozsáhlejší a právě to ženy oceňují nejvíc:

Celkové tvarování prsou: Látky obsažené v přípravcích působí nejen na zvětšení prsou, ale taky na zlepšení jejich pevnosti

Zlepšení stavu pokožky: V případě používání krémů je jedním z jejich účinků působení na lepší hydrataci pokožky a zlepšení její pružnosti

Působení na hormonální hladinu: V případě některých přípravků bylo během jejich pravidelného užívání pozorováno snížení menstruačních bolestí

NEBOJTE SE KOMBINOVAT

Využití možností, které nabízejí víceří výrobci a nebojte se zkusit kombinaci různých druhů přípravků. Dle zkušeností žen se nejvíc osvědčila kombinace výživových doplňků ve formě tablet a krémů s vnějším použitím. Krém má navíc na pokožku hydratující a omlazující účinky.

Přípravky, které vyzkoušela má partnerka a zkušenosti s nimi

Přípravky, které vyzkoušela má partnerka a zkušenosti s nimiNa našem trhu je nabídka přípravků a prostředků pro ženy poměrně bohatá, no jen na první pohled. Pokud byste se totiž zaměřili primárně na kvalitu, zjistíte, že až tolik značek s ověřenými účinky a dlouhodobě spokojenými referencemi tady není. Naštěstí, najdou se taky výjimky, je potřeba pouze o nich vědět.

Abych vám pomohl, rozhodl jsem se zveřejnit zkušenosti mé partnerky. Ta byla nejvíc spokojená s přípravky značek Imperial Vitamins a BreastExtra+. Ať se líbí, v následující tabulce najdete jejich hodnocení:

 💞 💓 Přírodní tablety na zvětšení poprsí 💞 💓

➡️ Doporučuji Breastextra+
– zvětšení prsou
– zpevnění poprsí
– zlepšení stavu pokožky poprsí
– snížení menstruačních bolestí

Cena: ✅ 390 Kč

4.6/5 - (9 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *