Stoporex Delay: Sprej pro delší výkon a oddálení ejakulace. Takové má složení a účinky

Muži, chtěli byste mít delší výdrž, lepší výkon v posteli a dopřát partnerce vícenásobný orgasmus? Pokud jste jen na jednu z těchto možností odpověděli ano, pak jsou následující řádky určeny pro vás. Do rukou se mi totiž dostal sprej Stoporex Delay.

Jedná se o speciální přírodní produkt určený pro vnější aplikaci přímo na pohlavní úd, jehož primárním cílem je oddálení ejakulace během styku.

Jak už říká samotný název, jde o produkt známé značky Stoporex®. S ní mám osobně velmi pozitivní zkušenosti, ale zejména s pilulkami na potenci, výdrž či podporu prostaty. Sprej s vnějším použitím je ale jiná kategorie. Jaké jsou jeho účinky, co jeho složení, jak pro správné použití a lze jej koupit i bez předpisu? Čtěte a dozvíte se.

Značka, kterou znáte a která má zkušenosti

Kdy je uzdička krátká a jaké jsou toho příznakyStoporex® Delay je přípravkem z široké produktové řady Stoporex®. Ta zahrnuje jednak perorální tobolky a pilulky, ale stejně tak i výrobky s vnějším použitím, ať už mají formu gelu, spreje nebo krému. Nejen já sám, ale i mnoho jiných mužů se mohlo přesvědčit účinky v praxi, že značka přesně ví, co opravdu pomáhá.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji DELAY SPREJ, který u mě osobně účinkuje nejlépe: STOPOREX DELAY SPREJ

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji STOPOREX DELAY SPREJ
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:480 Kč

V případě tablet je výrobcem známý slovenský producent Kompava, společnost s více než 20 letou historií na trhu a portfoliem desítek ověřených produktů.

V případě spreje Stoporex® Delay je výroba v režii samotné značky, což je zárukou profesionálního přístupu, kvalitního složení, ověřeného původu aktivních látek a splnění i těch nejpřísnějších norem, samozřejmě v souladu s pravidly EU.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, PROERECTA

Dodavatelem a distributorem na našem trhu je již známá slovenská společnost Binary Assets, která zastřešuje celé portfolio přípravků Stoporex®. Kombinace dlouholetých zkušeností v oblasti podpory mužské potence spolu se specializací na účinné látky přirozeného původu jsou zárukou, že i tento přípravek si udrží tu nejvyšší kvalitu.

Bezproblémová aplikace a dlouhodobé použití

Jaké je použití přípravku? V praxi se mi ukázalo, že samotná forma spreje je z hlediska aplikace Stoporex® Delay přímo ideální. Tekutý roztok se přes sprejový rozprašovač aplikuje přímo na pohlavní úd, nemusíte si jej tedy předem nanášet na ruce.

Kvůli možné alergické či přecitlivělé reakci doporučuje výrobce před prvním použitím nastříkat malé množství tekutiny na předloktí a pozorovat pokožku.

  • Sprej se aplikuje přímo na pohlavní úd, ideálně ve ztopořeném stavu, kdy může pokrýt co největší plochu kůže a sliznice.
  • 1 dávka = 2 až 5 stříknutí, aplikujte rovnoměrně na celý povrch.

Výhodou aplikace a složení samotných látek ve spreji je možnost dlouhodobého použití, ovšem dle potřeby. Během pohlavního styku aplikujte sprej pouze jednou.

Použití spreje však nemusí být každý den nebo během každého pohlavního styku, je to jen a jen na vás. Pokud jej nebudete delší dobu používat a v dolní části se objeví zakalení, stačí nádobu protřepat. O účinnost se nemusíte obávat, vznik zakaleniny nemá žádný vliv na efekt, jde jen o důsledek odlišné hustoty některých přírodních látek.

Aktivní a účinné látky s přirozeným složením

Maxxes Dávkování a užíváníÚčinek spreje je založen na kombinaci látek, které se aplikují na sliznici a pokožku penisu a jejich efekt způsobí snížení citlivosti, zklidnění nadměrné reakce na sexuální dráždění a prodlouží tak výkonnost v posteli. Jedná se o látky s přirozeným působením.

Stoporex® Delay má široké složení, jedná se zejména o:

Oves setý: První látkou je extrakt z ovsa setého. Pokud si myslíte, že jde pouze o obilovinu využívanou jako krmivo, jste vedle. Extrakt z jader totiž pomáhá jak vnitřně, tak i navenek, což je využito právě v tomto spreji. Působení látky je spojeno se zmírněním citlivosti na aplikovaném místě z pohledu sexuální stimulace, zároveň dochází k povzbuzení libida ak zlepšení činnosti buněk a tkání, zejména pokud jde o kůži a svalstvo.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji STOPOREX DELAY SPREJ
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:480 Kč

Třezalka tečkovaná: Druhou rostlinnou složkou Stoporex® Delay je extrakt z byliny zvané třezalka tečkovaná. Tato populární rostlina má pozitivní účinky jak při perorálním užívání, tak v případě vnější aplikace. Přípravek využívá jednak uklidňující efekt na pokožku a sliznici z pohledu nervové stimulace a dráždění, ale zároveň také efekt stimulace krevního oběhu a tedy i lepšího prokrvení pohlavního údu.

Laureth 9 (polidocanol): Tato složka má podobu viskózní kapaliny rozpustné ve vodě a jde o velmi častou přísadu využívanou jako lokální anestetikum a antipruritická látka. Vliv na sliznice a pokožku je charakterizován jako uklidňující, ať už jde o vnitřní nebo vnější podráždění. Sprej obsahuje tuto látku jako doplnění dvou výše zmíněných rostlinných extraktů, která napomáhá efektu zmírnění citlivosti.

Laktát mentylu: Za chladivý efekt spreje Stoporex® Delay může právě tato složka, laktát mentylu. Jedná se o speciální sloučeninu vytvořenou syntézou mentolu a kyseliny mléčné, která má na pokožku a sliznice zklidňující účinek. Výhodou látky je, že kromě chladivého vlivu poskytuje na aplikovaném místě také pocit úlevy od případného podráždění či svědění. V kosmetických výrobcích jde o využívanou a velmi populární látku.

Doplňkové a podpůrné složky: Dalšími složkami spreje jsou glycerin, caprylyl glykol, vodní složka a denaturovaný alkohol. Caprylyl glykol je v kosmetice známou látkou, která se využívá jako emulgátor a povrchová látka zlepšující strukturu ostatních složek a zároveň napomáhající dobré vazbě mezi olejovou a vodní částí. Glycerin i denaturovaný alkohol jsou také běžně využívané látky v kosmetice a jsou 100% bezpečné.

Co se týče koncentrace složek, dominantní jsou pochopitelně účinné látky rostlinného charakteru. Význam ale mají i ty ostatní, tady je celkové složení:

OVĚŘENÉ LÁTKY

Všechny složky spreje, ať už jde o aktivní látky s účinkem na efekt prodloužení výkonnosti muže, nebo s tím doplňkovým a podpůrným, jsou běžnou součástí podobných přípravků a v kosmetickém průmyslu jsou dostatečně dlouho a široce ověřeny.

Sprej Stoporex® Delay a jaké jsou jeho účinky

Maxxes ÚčinkyTak, jak deklaruje i výrobce, komplexním účinkem spreje Stoporex® Delay je prodloužení výkonnosti muže během pohlavního styku. Tento účinek je dosažen synergií tří různých efektů, které souvisí právě s aktivními látkami ve složení.

Toto jsou tři oblasti, ve kterých má sprej u mužů efekt:

Lepší kontrola vyvrcholení a vzrušení

Primárním cílem spreje je lepší kontrola orgasmu, vzrušení a ejakulace, tedy prodloužení pohlavního styku a výdrže až do vyvrcholení. Mohu potvrdit, na základě dlouhodobého a opakovaného používání, že účinek je patrný, podle mě dokonce z ostatních produktů na trhu nejintenzivnější. Mohou za to několik látek zmiňovaných výše, které mají tlumící a znecitlivující účinek na nadměrné sexuální dráždění penisu.

Prodloužení erekce a intenzivnější zážitek

Díky tomu, že Stoporex® Delay obsahuje kombinaci dvou rostlinných extraktů z třezalky a ovsu, dochází nejen k oddálení ejakulace, ale také ke zkvalitnění erekce a celkově sexuálního zážitku. Tento účinek je dosažen synergií působení na stimulaci krevního oběhu a stimulací libida přes obě zmíněné přírodní složky. Účinek můžu opravdu z praxe potvrdit, pohlavní styk jsem si užil opravdu intenzivněji.

Chladivý efekt a zklidnění sliznice a pokožky

Třetím a neméně důležitým účinkem je působení laktátu mentylu, který má na sliznici a pokožku pohlavního údu chladivý efekt. Ten připomíná efekt mentolu, který je znám již staletí svým uklidňujícím působením snižujícím jakékoli dráždivé vlivy. Tento účinek je hodnocen mnou, ale i ostatními muži, jako opravdu viditelný, ale zároveň není rušivý intenzivním aroma, čímž se odlišuje od ostatní konkurence.

VIDITELNÝ EFEKT JIŽ PO PRVNÍM POUŽITÍ

Všechny zmíněné účinky jsou v případě správné aplikace spreje dosaženy prakticky již hned na úvod. Nemusíte tedy čekat, opakovaně jej aplikovat a doufat, že po týdnu či dvou se projeví jeho působení. Prodloužení výdrže během sexu je okamžité!

Rizika, vedlejší účinky či kontraindikace? Žádné

Maxxes Nežádoucí účinkyPochopitelně, tak jako v případě perorálních přípravků nebo kosmetických produktů, i v případě Stoporex® Delay mě velmi zajímala možná rizika. Jde například o nežádoucí účinky, možné alergické reakce na látky ve složení nebo kontraindikace.

Zde mám jednoznačně dobré zprávy, jelikož i samotné složení spreje je citlivé k pokožce a sliznicím. Složky přípravku by měly podle vyjádření výrobce působit v souladu s přirozeným pH pokožky, jsou veganského původu, sprej neobsahuje žádné typické alergeny a je vhodný i pro citlivější kůži. Rizika použití jsou tedy minimální.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji STOPOREX DELAY SPREJ
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:480 Kč

Kontraindikace, neboli překážky k aplikaci, nezmiňuje výrobce žádné, s výjimkou možné alergické reakci. I proto se doporučuje nejprve aplikovat malé množství na předloktí a v případě, objeví-li se zarudnutí či podráždění, sprej raději nepoužít.

Nejsou udávány žádné nežádoucí či vedlejší účinky, já sám jsem žádné nezpozoroval a totéž platí i pro ostatní muže, alespoň podle hodnocení a komentářů.

Skladnost, ideální velikost a jednoduchá forma

Maxxes Balení a cenaStoporex® Delay má podobu spreje v kapalné formě na bázi vody, což usnadňuje jeho aplikaci. Ta je přímo na pohlavní úd, lahvička je v papírovém obalu, aby byla chráněna před slunečním zářením. Na obalu se dozvíte složení i použití.

Zde jsou všechny parametry, které potřebujete vědět:

Pokud jde o formu balení, ve standardní lahvičce se nachází 20 ml spreje. Na jejím vrchu je sprejový rozprašovat s aplikátorem založeným na jednoduchém stlačení.

Chtěl bych připomenout, že sprej byste měli ponechat v jeho původním obalu a uskladnit jej mimo přímé slunce, mimo zdroj velkého tepla nebo chladu, neponechávejte jej ani ve vlhkém prostředí a na mrazu. Určen je k zevnímu použití a pouze na penis, ať už jde o sliznici nebo pokožku. Nepoužívejte jej vnitřně a ani na jiná místa!

Kde koupit Stoporex® Delay a je bez receptu?

Maxxes Balení a cenaStejně jako ostatní produkty z portfolia značky Stoporex®, i sprej Delay je volně prodejným přípravkem, na jehož koupi nemusíte mít recept a ani jít za lékařem.

Nepotřebujete tak absolvovat žádnou prohlídku nebo vyšetření, nemusíte mít výměnný lístek a není třeba ani jít do lékárny, ať už s předpisem nebo bez něj. Vše vyřídíte přímo na oficiálním webu značky www.stoporex.cz, kde si můžete objednat sprej, ale také ostatní přípravky, volně, bez omezení a přímo z pohodlí domova.

Nákup se provádí přes internet v eshopu značky a to bez ohledu na to, kde se nacházíte. Doručení probíhá kurýrem nebo Českou poštou, ať už k vám domů, jako balík s vyzvednutím na poště nebo jako balík na pobočku Zásilkovny.

Důvodem, proč tomu tak je, je péče o zákazníka, zachování kvality služeb při nákupu, platbě i doručení a co nejlepší cena bez dodatečných marží. Pokud by se sprej Stoporex® Delay prodával přes zprostředkovatele, ať už by šlo o lékárny, online obchody nebo jiné kanály, musela by značka zvýšit cenu, což by byla nevýhoda pro zákazníky.

DISKRÉTNÍ BALENÍ BEZ OZNAČENÍ

Dobrou zprávou je, že co se týče nákupu, tak doručení k vám domů nebo do Zásilkovny či na poštu je maximálně diskrétní. Nikdo se nedozví, co jste koupili a odkud, balení je přizpůsobeno tak, že je bez označení Stoporex® Delay nebo značky.

Nákup, platba, doručení a co ještě potřebujete vědět

Maxxes Kde koupitJelikož jsem zmínil, že sprej se kupuje přímo přes oficiální web značky, chtěl bych alespoň ve zkratce přiblížit, jak objednává probíhá. Můžete ji udělat přes počítač, tablet, notebook nebo telefon, čili přímo z pohodlí svého domova:

  • Navštivte webstránku značky a v eshopu najděte její produkty
  • Z portfolia si vyberte Stoporex® Delay, má pouze jednu velikost
  • Vložte zvolený počet sprejů do košíku a přejděte k objednávce
  • Vyplňte údaje, zvolte doručení a platbu a objednávku odešlete

Pokud jde o platbu, zaplatit se dá třemi různými způsoby. Prvním je platba kartou, což je bez dalších poplatků a je to i nejrychlejší cesta. Druhou je bankovní převod, kde také neplatíte žádné dodatečné poplatky, ale je to už o něco méně komfortní. Přes eshop si můžete zvolit i platbu na dobírku, já osobně ale tuto možnost nepoužívám.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji STOPOREX DELAY SPREJ
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:480 Kč

Co se týče způsobu dopravy, na výběr máte doručení kurýrní službou i Českou poštou. V tom druhém případě lze sprej doručit jako zásilka na poštu, takže doma se nikdo nedozví, že jste si něco objednávali. Doručení je možné i na pobočku Zásilkovny. Jako plus beru možnost doručení zdarma při objednávce nad 1500 Kč.

OBJEDNÁVKA JE MOŽNÁ I PŘES SMS

Pokud vám z nějakého důvodu nevyhovuje objednání přes internet, můžete tak učinit i přes SMS-ku. Stačí na kontaktní číslo, které naleznete na oficiálním webu, napsat krátkou textovou zprávu v předepsaném tvaru a pak už jen počkat na doručení k vám!

Jaké jsou nejčastější dotazy o účincích, značce a použití

Přípravky, které slibují mužům delší výdrž a intenzivnější zážitek, jsou vždy pod drobnohledem veřejnosti. Ta je kritická, ale i velmi zvědavá, stačí se podívat na internetová fóra, diskuse a do komentářů. Toto jsou nejčastěji kladené otázky:

Je sprej Stoporex® Delay určen pouze pro muže?

Ano, jedná se o přípravek určený čistě a pouze pro muže, protože se aplikuje přímo na pohlavní úd, ideálně ve ztopořeném stavu. Prodloužení výkonu a výdrže se však pochopitelně projeví pozitivně i u partnerky. Zde bych chtěl ještě dodat, že se není třeba obávat přechodu účinku na sliznici pochvy, k jejímu znecitlivění při pohlavním styku nepřijde.

Je možné přípravek zkombinovat s kondomem?

Ano, taková kombinace je možná, protože sprej je na vodní bázi a žádným způsobem nenarušuje strukturu samotného kondomu. Na druhou stranu, osobně nedoporučuji jeho kombinování s lubrikačními gely, protože ty mohou ovlivnit jeho vstřebání a působení na pohlavním údu a v tomto případě se může jeho efekt vytratit.

Proč je přípravek bez receptu? Není méně účinný?

Důvodem, proč je Stoporex Delay dostupný bez předpisu nebo nějakého lékařského vyšetření, je to, že se jedná o produkt bez obsahu syntetických léčiv nebo látek vyžadujících odbornou indikaci. To, jakým způsobem se prodává a jak je dostupný, však nemá nic společného s jeho účinností, ta je naopak nad tím, co nabízí konkurence.

Bojím se doručení, co když se někdo dozví, co jsem si koupil?

Nemusíte se o nic podobného obávat, jak objednání, tak doručení spreje jsou maximálně diskrétní. Domů, do Zásilkovny nebo na pobočku pošty vám přijde balíček bez jakéhokoli označení reklamou na produkt a ani podle odesílatele nebude možné identifikovat, že jste si koupili výrobek z oblasti podpory sexuálního zdraví.

Umím ještě nějak jinak prodloužit svůj výkon v posteli?

Ano, kromě spreje můžete sáhnout například i po kapslích Stoporex® Prolong, které mají také podpůrný efekt na výdrž a lepší kontrolu ejakulace. Svou výkonnost můžete ovlivnit také lepší životosprávou, pokud jde o oddálení orgasmu, je třeba zejména dlouhodobě trénovat. To platí jak při masturbaci, tak při častějším pohlavním styku.

Zkušenosti mužů a žen se Stoporex® Delay v praxi

Maxxes ZkušenostiPřípravků s podobným účinkem, jak nabízí Stoporex® Delay, je na trhu více. Zkušenosti mužů a jejich partnerek však ukazují, že tento sprej bude výjimečný!

Velmi pozitivně je hodnoceno jeho složení, což se projeví použitím i v případě citlivější pokožky, mnoho mužů oceňuje to, že složky spreje jsou v souladu s přirozeným pH pokožky a sliznice. Sprej se používá velmi jednoduše, stlačení samotného aplikátoru je bezproblémové a stačí ho držet v jedné ruce, padne akorát do dlani.

Pokud jde o účinnost, Stoporex® Delay má téměř okamžitý nástup. Muži hodnotí kladně zejména jeho uklidňující efekt na pokožku, což se projeví snížením citlivosti při sexuální stimulaci. Viditelný je také chladivý účinek, který působí stimulačně.

Efekt na oddálení orgasmu a prodloužení výkonnosti si pochvalují i ​​partnerky, alespoň takové jsem zachytil komentáře v diskusích nebo v recenzích. Pozitivně je vnímán i způsob objednávky, snadný nákup do pár minut a široké možnosti platby a doručení. Toto jsou aspekty, které jsou pro značku Stoporex® typické již dlouho a to je dobře.

A toto jsou zase mé zkušenosti se sprejem a jeho koupí

Maxxes ZhodnoceníZnačka Stoporex® mi je známa velmi dobře a využívám více přípravků z jejího portfolia, ať už jde o ty s vnitřním použitím nebo zevní aplikací. Za mě jde o dobrý příklad spojení zkušeností, kvalitního složení a specifického zaměření.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji STOPOREX DELAY SPREJ
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:480 Kč

Sprej Stoporex® Delay je něco, co podle mě využijí všichni muži. Primárně by mělo jít o ty, kteří mají problém s předčasnou nebo příliš rychlou ejakulací, ale účinnost tohoto přípravku je komplexní a dává smysl pro každého. Sprej má nadprůměrně kvalitní složení a to i s ohledem na bezproblémové použití na sliznici či kůži.

Pozitivně hodnotím jeho dostupnost bez vyšetření nebo receptu, s tím souvisí pochopitelně i možnost jednoduchého nákupu přímo přes oficiální eshop značky.

V tomto případě chci vyzvednout kvalitní zákaznický servis. Způsob nákupu je až triviální, do pár minut máte vytvořenou objednávku, ve které si můžete objednat více produktů značky najednou. Doprava zdarma při nákupu nad 1500 Kč a možnost platby kartou jsou skvělá věc, osobně chválím i možnost doručení do Zásilkovny nebo na poštu!

Jaké má účinky a na co jsem přišel po měsících používání

Maxxes Vlastní zkušenostSprej Stoporex® Delay jsem používal několik týdnů, poté jsem si dal menší přestávku, abych viděl rozdíl, následně jsem ho používal znovu. To, že jsem se k němu vrátil, je asi nejlepší důkaz o tom, co si myslím o jeho účincích. Na mě určitě zapůsobil a nebudu ani příliš přehánět, pokud řeknu, že udělal nadprůměrně dobrý dojem.

  • Stejně jako i v případě ostatních přípravků i zde budu hodnotit jako ve škole: Stoporex® Delay má ode mě jasnou známku 1

Snažil jsem se, podobně jako u každého produktu, který jsem zkoušel, najít slabá místa, nevýhody či problematické body. V případě tohoto spreje jsem ale nedošel na nic, protože zkrátka a jednoduše funguje. To, co jeho výrobce slibuje, to i v praxi splní, přičemž až používáním jsem zjistil, že i to, co vypadá jako detail, má význam pro účinnost.

Pozitivně hodnotím velikost balení, jednoduchou aplikaci, konzistenci založenou na vodní bázi i optimálně namíchané složení všech látek. Velkým plusem je, že po aplikaci na penis se rychle vstřebá a neohrozí citlivost vagíny vaší partnerky!

Shrnutí zkušeností a hodnocení Stoporex® Delay

Maxxes Výsledek vlastního testováníMožná se vám bude zdát tato recenze příliš pozitivní, ale na jejím úvodu jsem si kladl stejné otázky, jako i vy. Navzdory známosti značky jsem vstupoval na neznámé území a z minulosti jsem měl negativní zkušenosti, takže jsem byl na úvod opatrný.

Musím však říci, že v případě Stoporex® Delay jde o kvalitní produkt a jeho koupě se mi vyplatila. To, co nabízí mužům v oblasti prodloužení výdrže a lepší kontroly orgasmu, v praxi opravdu splní a s účinností, která překvapí i ty největší optimisty. Podobně, jako i v případě jiných přípravků značky, je kvalita na prvním místě.

Ze všech plusů spreji chci vyzvednout:

  • složení, jehož aktivní látky jsou pro tělo přirozené a bezpečné
  • jasně deklarované účinky a viditelné působení i v praxi
  • možnost okamžitého použití za pár vteřin a jednoduchou aplikaci
  • známost značky a pohodlný způsob objednávky i z domu

To, že je dostupný volně, bez vyšetření u lékaře nebo receptu, už považuji za samozřejmost. Pro značku Stoporex® je jednoduchost nákupu jasná priorita.

Moje závěrečné zhodnocení je tedy jednoznačné: chcete-li pozitivně překvapit sebe i partnerku delší výdrží, pak je Stoporex Delay jasná volba. Rozdíl bude patrný a kvalita vašeho sexuálního života půjde prudce vzhůru. Navíc, sprej pomáhá i k intenzivnějšímu prožití sexu a vyvrcholení a má příjemně chladivý efekt.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji STOPOREX DELAY SPREJ
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:480 Kč

5/5 - (1 vote)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *