Stoporex Prostate: Podpůrné vitamíny, minerály a byliny na prostatu v jednom. Jaké jsou účinky?

Zdraví a správné fungování prostaty je nedílnou součástí sexuálního zdraví a výkonnosti v posteli. Tak jako v případě erekce či potence, i na prostatu je možné zakoupit podpůrné přípravky, jejichž úkolem je zlepšení její funkce.

Na výběr jsou dvě možnosti a to léky na recept nebo pilulky bez předpisu. My se dnes podíváme na značku, která spadá svým charakterem do druhé kategorie.

Řeč bude o přípravku Stoporex® Prostate, který má čistě přírodní složení a je určen pro muže bez ohledu na věk. Užívat jej můžete i v případě, že jste v mladém věku, ale i tehdy, máte-li již po 50-tce. Čím se právě tato značka odlišuje od ostatní konkurence na trhu, co nabízí, jaké má složení a jak může pomoci zdravou prostatu?

Dlouhodobé zkušenosti

Kdy je uzdička krátká a jaké jsou toho příznakyZnačka Stoporex® není pro mě ani pro mé čtenáře žádná neznámá. V minulosti jsem testoval její podpůrné přípravky na erekci a výdrž, konkrétně Stoporex® Klasik a Stoporex® Prolong. Jak jsem se i sám mohl přesvědčit, jde o ověřené produkty, které mají domácí původ, jelikož je vyrábí společnost s 20 letou historií.

Výroba probíhá v moderním prostředí, pod dohledem zkušených odborníků a všechny výrobní procesy jsou nastaveny tak, aby produkt představoval špičku v oboru.

  • Účinné látky = 100% přirozené složení

Složení Stoporex® Prostate má čistě přírodní původ a všechny aktivní látky v něm jsou pro tělo přirozené. Stejně jako u ostatních produktů této značky, i tento přípravek neobsahuje žádné syntetické, chemické nebo nepřirozené složky.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX PROSTATE

Přírodní péče o prostatu

➡️ Doporučuji STOPOREX PROSTATE
– normalizování funkce prostaty
– optimální fungování močové soustavy
– komplex přírodních látek
– normální reprodukční schopnost

Cena: ✅ 619 Kč

Zde jsou všechny obsahové látky, které v něm naleznete:

Saw Palmetto: Nejdůležitější a základní složkou přípravku je extrakt z bylinky Saw Palmetto. Jedná se o rostlinu příznivě působící na močové cesty, účinné přírodní afrodiziakum a zároveň o důležitý prostředek k podpoře zdraví prostaty. Látky obsažené v této rostlině totiž snižují přeměnu testosteron na dihydrotestosteron, který může u mužů způsobit zvětšení prostaty. Bylinka má tedy podpůrné i preventivní účinky.

Kopřiva dvoudomá: Ve Stoporex® Prostate se ve formě extraktu nachází i další známá a léčivá bylinka, Kopřiva dvoudomá. Ta je díky svým výživovým hodnotám a obsahu vitamínů a minerálů označována také jako superpotravina. Má nadprůměrné močopudné účinky, pomáhá pročišťovat močové cesty a podporuje zdravé fungování ledvin i prostaty. Zmírňuje také potíže při nezhoubném zvětšení prostaty.

Klikva velkoplodá: Tento keř je známý pro své plody, které budete znát pod pojmenováním brusinky. Jde vitamínovou a minerálovou „bombu“, která obsahuje také množství antioxidantů či omega mastných kyselin. Látky obsažené v plodech, jejichž extrakt je součástí složení, mají antiseptické účinky, močopudný efekt, podporují pročištění močových cest a potlačení negativních projevů zvětšené prostaty.

Vitamin B6: Vitamin B6 je součástí skupiny vitamínů B, který má bohaté účinky na zdraví. Je výbornou prevencí před ledvinovými a močovými kameny, pomáhá na hormonální regulaci a rovnováhu, optimalizuje krevní tlak a působí také na srdce a cévy. Je důležitý pro metabolismus živin, zejména pokud jde o bílkoviny a cukr. Z pohledu zdraví močových cest má také účinky proti infekcím, zánětům a na imunitu.

Selen: Důležitým minerálem pro prostatu je selen. Ten je zastoupen také ve Stoporex® Prostate, avšak ve velmi kvalitní formě, konkrétně v podobě seleniových kvasnic. Jedná se o organický typ selenu, jehož správná hladina podporuje fungování prostaty a je dobrou prevencí před nádory postihujícími prostatu. Zároveň je tento minerál účinným antioxidantem, který chrání buňky před oxidačním stresem zodpovědným za jejich stárnutí.

Z pohledu počtu účinných látek je přípravek velmi zajímavý, ale to nejdůležitější spočívá v jejich množství. Následující tabulka ukazuje celou koncentraci:

BYLINKY, VITAMINY A MINERÁLY V JEDNÉM

Co se týče složení, unikátnost spočívá v originálním mixu všech látek pro zdravou a funkční prostatu. Je všeobecně známo, že pro její činnost jsou důležité jak vitamíny, tak minerály a rostlinné složky. Zde je naleznete všechny v jednom balení.

Jednoduché užívání a pravidelné dávkování

Přípravek Stoporex® Prostate má formu perorálních kapslí. Jejich užití je snadné, stačí je v celosti spolknout a zapít tekutinou. Není třeba nic vážit nebo měřit, dávkování je tak velmi přesné. Aby mohly účinné látky začít působit, důležitá je pravidelnost.

Užívání by mělo být na denně bázi a delší dobu, klidně i několik měsíců. Jen tak se do těla dostane dostatečné množství látek a jejich účinky se mohou projevit.

1 dávka = 2 tobolky. Tobolky se užívají v celosti, nedělí se, nerozkousejte je, zapijte je čistou vodou nebo minerálkou.

Doporučená denní dávka jsou 2 tobolky, 1 můžete užít ráno a 1 večer.

Užívání tobolek je možné bez ohledu na jídlo, dávku si můžete dát nalačno nebo během jídla. Pro lidi, kteří mají citlivější žaludek nebo trávení, doporučuji i dle vlastní zkušenosti užívání po jídle, kdy se látky lépe vstřebají přes střevo do těla. Základem je pravidelné dávkování každý den a nepřekračování maximální dávky.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX PROSTATE

Přírodní péče o prostatu

➡️ Doporučuji STOPOREX PROSTATE
– normalizování funkce prostaty
– optimální fungování močové soustavy
– komplex přírodních látek
– normální reprodukční schopnost

Cena: ✅ 619 Kč

Účinky, které Stoporex Prostate může nabídnout

Příčiny krátké uzdičkyPůsobení přípravku má souvislost s tím, jaké je jeho složení. Díky tomu, že si výrobce dal záležet na zajímavém mixu různorodých typů aktivních látek, je vliv rozložen do více oblastí, ať už jde o sexuální zdraví, prostatu nebo močení.

Stoporex® Prostate má u mužů následující účinky:

  • Podpora prostaty při problémech a potížích

Pokud pociťujete potíže spojené s benigním zvětšením prostaty, sáhnout po Stoporex® Prostate je velmi dobrá volba. Látky, které jsou v přípravku obsaženy, totiž pomáhají na několik negativních projevů spojených s prostatou. To se týká situací, kdy se objevuje příliš časté močení, potíže se začátkem močení, přerušování proudu a pocit neúplného vymočení. Čím dříve přípravek nasadíte, tím rychleji vám s prostatou pomůže.

Preventivní působení na funkci prostaty

Pilulky můžete užívat nejen tehdy, když se již u vás objeví konkrétní problémy, ale také tehdy, když chcete působit preventivně na funkci a zdraví prostaty. Kombinace zmíněných bylin v podobě extraktů má totiž obecné podpůrné účinky na prostatu a zejména na její vliv na močové cesty. Díky obsahu Saw Palmetta se snižuje hladina rizikového dihydrotestosteronu, který může způsobit zvětšení prostaty.

Pozitivní vliv na močové cesty a jejich zdraví

Účinné látky obsažené ve Stoporex® Prostate mají příznivý vliv nejen na prostatu, ale také na močové cesty. Jednak se jedná o podporu jejich pročištění močopudným účinkem, zároveň io stimulaci přirozené imunity v močových cestách a celém organismu. Zejména díky vitamínu B6 dochází k podpoře proti virům, infekcím a zánětům v močových cestách, ať už jde o horní močové cesty, močový měchýř nebo močovou trubici.

Všeobecná podpora mužské potence

Saw Palmetto i Selen patří mezi látky, které mají podpůrný účinek na mužskou potenci. Vlivují zejména na přirozenou tvorbu a zdravou hladinu hormonu testosteron, který ovlivňuje do velké míry sexuální zdraví a výkonnost v posteli. Týká se to tvorby a zrání mužských pohlavních buněk, tedy spermií, ale i sexuálního apetitu. Čím více testosteronu budete mít v jeho přirozené podobě, tím výše bude libido.

BOHATÉ SLOŽENÍ, ŠIROKÉ ÚČINKY

Jak jsem řekl již výše, složení přípravku je velmi bohaté, ať už jde o spektrum aktivních látek, nebo io jejich koncentraci. Přirozeným důsledkem takového složení jsou komplexní účinky, ať už jde o prostatu, potenci nebo močový systém.

Jsou nějaké nežádoucí účinky nebo kontraindikace?

Jak na vyřešení krátké uzdičkyDobrou zprávou pro každého, kdo přemýšlí o tomto přípravku, je jeho bezproblémové užívání. Absence chemických látek, rizikových syntetických složek a minimum doplňkových přísad jsou velké plus, které se projeví při jeho užívání.

To se týká nejen krátkodobého, ale i dlouhodobého dávkování. Říkám to i podle vlastní zkušenosti, nakolik jsem Stoporex Prostate bral několik měsíců po sobě. Žádné trávicí problémy, žádné zažívací potíže, nic podobného se u mě nevyskytovaly. Užívání je bezproblémové i z pohledu trávicího srdce, cév nebo krevního tlaku.

Zároveň však připomínám, že přípravek obsahuje bylinné složky, na které se může ojediněle vyskytnout přecitlivělá reakce. Pokud se tak stane, dojde k tomu obvykle na úvod a jedná se o záležitost pouze prvních několik dní, takže se nemusíte ničeho bát.

Co se týče kontraindikací, pozor je třeba dát tehdy, pokud máte problémy s hormonální rovnováhou. Přípravek neužívejte, pokud trpíte nádorem, který souvisí s hormony.

Perorální kapsle ve standardním balení

Maxxes Balení a cenaStoporex® Prostate má formu kapslí bílé barvy, které mají tvar menšího válečku. Jedná se o standardní formu, která je bezproblémová k užívání, kapsle se svojí velikostí velmi dobře polykají. Pokud jde o balení, v jednom se nachází 60 perorálních tobolek, které při doporučeném dávkování bez problémů vystačí na celý měsíc.

V nabídce jsou i multibalení, zde je přehled jejich cen:

Jak je vidět, větší balení jsou cenově výhodnější, což je naprosto pochopitelné. Jejich velkou výhodou je také úspora na poštovném a stejně tak skutečnost, že vám déle vydrží. Největší multibalení nabízí dokonce cenovou úsporu až 15%!

Tobolky jsou uloženy ve standardní bílé plastové lahvičce s potiskem, kde naleznete informace o výrobci, přesném složení a doporučeném způsobu dávkování.

Kde koupit přípravek a proč je bez receptu?

Maxxes Kde koupitStoporex® Prostate je volně prodejný produkt, tedy na jeho koupi není třeba absolvovat vyšetření u lékaře a ani od něj mít recept. To, že je přípravek bez předpisu, je způsobeno jeho složením, jelikož neobsahuje žádné látky z kategorie syntetických léčiv. Všechny jeho aktivní a účinné složky jsou čistě přírodního a přirozeného původu.

Pochopitelně, pokud máte pocit, že se potřebujete před jeho užíváním poradit s odborníkem, můžete tak učinit. Tabletky jsou však vhodné nejen pro akutní potíže, ale také jako preventivní podpora, takže lékařská konzultace není nutná a ani potřebná.

Pokud jde o koupi, výrobce postupuje v tomto případě stejným způsobem, jako u svých ostatních produktů. K dispozici je vám jeho eshop www.stoporex.cz.

Díky tomu, že si přípravek kupujete přímo z oficiálního webu, je možné zachovat optimální poměr mezi jeho cenou a kvalitou. Pokud by značka postupovala tak, že by ho chtěla prodávat přes lékárny, odrazilo by se to na jeho ceně kvůli provizi.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX PROSTATE

Přírodní péče o prostatu

➡️ Doporučuji STOPOREX PROSTATE
– normalizování funkce prostaty
– optimální fungování močové soustavy
– komplex přírodních látek
– normální reprodukční schopnost

Cena: ✅ 619 Kč

KUPUJTE POUZE Z OFICIÁLNÍHO ESHOPU

Při koupi Stoporex® Prostate volte jeho objednávku pouze z oficiálního eshopu. Pokud byste viděli nějaká balení na internetu přes bazar, dejte od nich ruce pryč. Může se jednat o nepravé pilulky nebo o napodobeninu a v tomto případě nemáte garanci původu.

Online nákup, způsob doručení a jak objednávka probíhá

Koupě přípravku přes internet s sebou přináší maximum pohodlí, jednoduchosti a rychlý způsob nákupu. Objednávku umíte udělat přes počítač, notebook, tablet nebo svůj chytrý telefon, klidně i z pohodlí gauče v obýváku. Postup je následující:

  • Navštivte oficiální eshop a zvolte si typ balení, který chcete
  • Vložte balení nebo více balení do online košíku a pokračujte
  • Vyplňte své údaje, adresu doručení a zvolte způsob platby
  • Potom už jen objednávku potvrďte a počkejte na doručení

Doručení může být buď přímo k vám domů, případně na pobočku Zásilkovny, kde si můžete balíček vyzvednout dle svých možností. V eshopu máte na výběr několik více kurýrních služeb, ať už Poštovního kurýra nebo PPL. V každém případě platí, že balení je diskrétní a nikdo se nedozví, co jste si objednali.

Platit za přípravek lze v hotovosti, platební kartou i přes internet. Při platbě předem využijete přes internet platební kartu, je to nejjednodušší a nejpohodlnější. Pokud nechcete platit předem, můžete zaplatit kurýrovi nebo při přebírání v Zásilkovně.

DOPRAVA NAD 1500Kč JE ZDARMA

Pokud byste chtěli ušetřit, doporučuji zvolit větší balení přípravku Stoporex® Prostate. Důvod? Nejen výhodnější cena, pokud jde o poměr tablet a konečnou částku, kterou zaplatíte, ale také doručení zdarma. Při koupi nad 1500 Kč neplatíte žádné poplatky!

Dotazy a otázky, které se objevují v online diskusích

Časté otázky o krátké uzdičceStoporex® Prostate je přípravek, který je na našem trhu poměrně nový, přestože značka jako taková má bohaté zkušenosti v této oblasti. Protože vám ho chci představit komplexně, podíval jsem se i na internetová fóra a to, o co se muži v souvislosti s ním zajímají:

Kdy a pro koho má smysl užívat Stoporex® Prostate?

Tobolky jsou určeny každému muži, který chce podpořit zdraví své prostaty. Platí to jak v případě preventivního působení, tak v případě začínajících nebo viditelných obtíží. Ty nemusí souviset pouze s prostatou, ale také s projevy týkajícími se močových cest a močení. U zhoubných nádorů naopak nemají žádný vliv

Mohu užívat i nějaké jiné přípravky na prostatu?

Něco takového bych podle vlastní zkušenosti nedoporučoval. Důvodů je několik, jednak nadměrný příjem podobných účinných složek, ale také riziko kombinace účinků. V případě některých látek se může klidně stát, že jejich zvýšený příjem nebude mít v těle žádný efekt, neboť jejich organismus nebude umět zpracovat a tak je pouze vyloučí.

Jak dlouho je třeba pilulky užívat? Musí to být každý den?

Chcete-li dosáhnout co nejlepšího účinku, musí být dávkování i dlouhodobé a také pravidelné a to každý den. Výrobce doporučuje užívání 2 kapslí denně, v ideálním případě 1 kapsle ráno a 1 kapsle večer. Já sám jsem takto užíval Stoporex® Prostate několik měsíců a potvrzuji podle vlastní zkušenosti, že právě tehdy jsem viděl nejlepší účinky.

Kdy dojde k prvnímu zlepšení?

Zde platí, podobně jako v případech ostatních podobných produktů, že klíčem k úspěchu je vytrvalost. První zlepšení, zvláště pokud jde o potíže s močením, se může dostavit po 2 až 4 týdnech. Čím déle budete přípravek užívat, tím viditelnější budou jeho účinky. Za optimální dobu považuji 3 měsíce, ale klidně to může být i víc.

Co ještě můžu udělat pro fungování své prostaty?

Tato otázka je poměrně častá a mnoho mužů se ptá, co kromě užívání Stoporex® Prostate je třeba ještě dělat. Odpověď je jednoduchá: zlepšit životosprávu a dávat si pozor na to, co může prostatu zatížit. Omezit je třeba alkohol a kouření, důležité je zvýšit podíl ovoce v jídelníčku a minimalizovat potraviny obsahující fytoestrogeny.

Jaké jsou zkušenosti mužů se Stoporex® Prostate?

Jak fungují tablety na podporu zdravé ejakulace a erekce a proč je doporučujiInternetová diskuse, fóra ale i různé recenze jsou plné nejen otázek a dotazů, ale také zkušeností z praxe. Když jde o složení nebo teoretické účinky, Stoporex® Prostate vypadá opravdu prémiově, co se však stane, když se začne užívat a jak to vypadá?

Potěším vás, velmi dobře! Podle hodnocení, komentářů a recenzí si počíná nadprůměrně a to platí pro všechny muže bez ohledu na věkovou kategorii. Co jsem však zpozoroval, klíčem k úspěchu je pravidelné a dlouhodobé dávkování, od toho se vše odvíjí. Týká se to jak problémů s prostatou, tak potíží, které souvisejí s močením.

Množství mužů užívá Stoporex® Prostate iv rámci preventivní podpory a jejich hodnocení je i tomto velmi dobré, zejména u mužů ve věku nad 40 a nad 50 let.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX PROSTATE

Přírodní péče o prostatu

➡️ Doporučuji STOPOREX PROSTATE
– normalizování funkce prostaty
– optimální fungování močové soustavy
– komplex přírodních látek
– normální reprodukční schopnost

Cena: ✅ 619 Kč

Co se týká vlivu na potenci, i zde je vidět pozitivní působení, ale primárně jsou pilulky určené na prostatu a její zdraví. Mužům pomáhají již při prvotních obtížích a jejich zkušenosti ukazují, že čím dříve se začnou užívat, tím lepší je výsledek.

Mé zkušenosti s přípravkem a jeho koupí

Co se týče mých zkušeností, ty jsou velmi dobré. Dobrý dojem na mě udělal způsob nákupu, oficiální web je přehledný a způsob objednávky je otázkou pár minut. Chválím i větší výběr různých balení, při dlouhodobém užívání se to hodně vyplatí.

Přípravek jsem užíval několik měsíců a na úvod jsem si koupil základní balení, ale pak už multibalení. Větší nákup byl výhodný i pro dopravu bez poplatku.

Lahvička, ve které se tobolky nacházejí, je standardní. Na obalu naleznete všechny potřebné informace, s tímto problém není. Složení je kvalitní, 1 dávku tvoří 2 kapsle, které jsou velké tak, abyste je bez problémů spolkli. Už po prvním týdnu jsem zaznamenal pozitivní změny, které se s přibývajícími dny zlepšovaly a byly intenzivnější.

Nedá mi nezmínit také pro-klientský přístup. Měl jsem několik otázek, které jsem mailem zaslal výrobci a odpovědi mi přišly ještě týž den. Transparentnost, ať už se jedná o původ, složení nebo deklarované účinky, je u této značky velké plus!

Hodnocení po několika měsících užívání

Já sám jsem Stoporex® Prostate užíval přes 4 měsíce a beru ho prakticky až dosud. Hned od úvodu jsem si řekl, že budu tobolky dávkovat každý den, nebudu překračovat maximální doporučenou dávku a zlepším i životosprávu.

Právě komplex opatření podle mě způsobil zlepšení zdraví a fungování mé prostaty. Jsem si však jist, že bez Stoporex® Prostate bych to nezvládl.

  • Pokud bych měl produkt ohodnotit tak, jak ve škole, je to jednoduché: Stoporex® Prostate má ode mě jednoznačnou 1

Podle toho, jak se mi zlepšilo zdraví a fungování prostaty, bych dal přípravku dokonce i 1 s hvězdičkou. Viditelné změny jsem pocítil i při potenci, tady se asi nejvíce projevuje kombinace Saw Palmetta a Selenu. Nebudu přehánět, pokud upřímně řeknu, že z pohledu pozitivního působení v praxi mě přípravek doslova až šokoval.

Chtěl bych ještě zdůraznit, že na rozdíl od konkurence nemá Stoporex® Prostate žádná „velkohubá“ reklamní prohlášení. O to víc je však účinný v praxi.

Shrnutí výhod, nevýhod a účinků Stoporex® Prostate

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiPodle mých hodnocení vychází koupě tohoto přípravku jako správa volba. Pokud jste nad ním přemýšleli a hledali jednoznačnou odpověď, tak tady je: sáhněte po něm.

Samozřejmě stejně jako jiné přírodní produkty má i Stoporex® Prostate „nevýhodu“ v tom, že aby přišlo k jeho účinkům, je nezbytná určitá doba. Látky, které obsahuje, mají pozitivní vliv na prostatu, močové cesty, prevenci vůči problémům a potenci, je však třeba jim dát čas. Nezaberou za den ani dva, chce to týdny a měsíce.

Mezi nejsilnější stránky přípravku patří tyto plusy:

  • jasný původ, zkušenost značky v oblasti a bohaté působení
  • kvalitní složení, ať už do koncentrace nebo i množství látek
  • bezproblémové dávkování, snadné užívání formy kapslí
  • silné a viditelné účinky, které jsou navíc v dostatečné šířce

Nedá mi nevzpomenout i praktické benefity. Nákup je jednoduchý a rychlý, nemusíte nikam osobně chodit, pokud nechcete, objednávku uděláte přes internet. Kurýr vám může balíček přinést rovnou domů nebo do Zásilkovny, jak se vám to hodí víc. Bezproblémová je také platba, na výběr máte hotovost, platební kartu nebo platbu online.

Stoporex® Prostate je v tom, k čemu je určen, nadprůměrně účinný. Pomáhá v rámci prevence, podpory i na akutní potíže a to už při prvních náznacích. Užívání je bez rizika trávicích potíží a vedlejších účinků, nic takového jsem nezaznamenal. Pokud hledáte přírodní cestu k dlouhodobé a účinné podpoře prostaty, osobně ho doporučuji!

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX PROSTATE

Přírodní péče o prostatu

➡️ Doporučuji STOPOREX PROSTATE
– normalizování funkce prostaty
– optimální fungování močové soustavy
– komplex přírodních látek
– normální reprodukční schopnost

Cena: ✅ 619 Kč

5/5 - (1 vote)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *