Stoporex XXL: Krém pro zvětšení penisu a silnější erekci. Takové jsou mé zkušenosti

Téma velikosti penisu je v případě mužů jednoznačně tou nejčastější, ale zároveň jde io určitá tabu. Důvod? Velikost řeší každý, ale jen málokdo je s tou svou spokojen. Právě tuto oblast, spolu s posílením erekce, řeší krém Stoporex® XXL.

Na rozdíl od mnoha ostatních produktů, jde v tomto případě o přípravek s přímým, lokálním a vnějším působením, jelikož se aplikuje na pohlavní úd.

Stejně jako ostatní přípravky této značky, účinnost krému je založena na rostlinných extraktech a výtažcích. To zaručuje přirozené a dlouhodobé působení bez nějakých vážnějších vedlejších efektů. Dobrou zprávou je, že krém pomáhá také ke stimulaci vzrušení a libida, což jsem sám pocítil. Vše se dozvíte v mé recenzi.

Na úvod pár slov o výrobci a jeho značce

Kdy je uzdička krátká a jaké jsou toho příznakyVýroba krému Stoporex® XXL je v Evropské unii, což znamená, že je kladen důraz na kvalitu surovin a moderní technologické postupy při výrobě. Samozřejmostí je, že všechny látky v krému, stejně jako celý produkt, prošly laboratorními zkouškami.

Pokud jde o pilulky, které má značka ve své nabídce, v tomto případě spoléhá na domácího výrobce s více než 20 letými zkušenostmi, společnost Kompava.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Jako velké plus hodnotím specifické zaměření značky na oblast podpory sexuálního zdraví a výkonnosti mužů. Díky tomu má výrobce obrovské zkušenosti a také dlouhodobou zpětnou vazbu, což se projevuje i na jeho produktech. Krém Stoporex® XXL patří k těm novějším, přičemž na jeho složení je vidět, že nabízí to nejlepší, co na trhu je.

Jaké účinky nabízí krém Stoporex® XXL mužům

Krém je založen, podobně jako ostatní produkty této značky, na co nejvíce přirozeném působení. To je dáno složením, jehož aktivní látky mají přírodní původ. I díky tomu jsou účinky nejen pro tělo přirozené, ale také dlouhodobé. To je důležité i z pohledu bezproblémového používání krému pravidelně a na denní bázi.

Pokud jde o oblasti, kde přípravek působí, jedná se o:

  • Lepší prokrvení penisu a intimní oblasti

Základním účinkem, který ovlivňuje i ostatní oblasti působení, je podpora prokrvení pohlavního údu. Tento účinek je dosažen působením rostlinných extraktů a výtažků, které obsahují látky zlepšující krevní oběh, rozšiřující cévy a žíly a stimulující lepší prokrvení tkání. Výsledkem je celkově lepší prokrvení genitálií.

Maximalizace velikosti pohlavního údu

S první oblastí souvisí i druhý účinek krému a to maximalizace velikosti penisu. Tento efekt je samozřejmě do určité míry limitován právě zlepšením prokrvení pohlavního údu, což způsobí maximální prokrvení topořivých těles. Ve výsledku tak dochází k dosažení maximální erekce a s tím souvisí i zvětšení a zhrubnutí pohlavního údu.

Stimulace libida a zvýšení vzrušení

Látky, které jsou obsaženy ve Stoporex® XXL, podporují také zvýšení vzrušivosti. Tento efekt jsem pocítil přímo během pohlavního styku, po nanesení krému byl můj penis více citlivý na sexuální stimulaci. Dráždění, ať už během masturbace, nebo i díky partnerce, bylo mnohem intenzivnější, což se projevilo zvýšením libida a sexuálního apetitu.

Působení na pružnost a zdraví kůže penisu

Obsah olejů a bambuckého másla má v případě krému vliv i na to, že jeho konzistence je jemná a obsahuje také látky s hydratačním účinkem. Výsledek? Pravidelné používání krému má pozitivní vliv na kůži i sliznici penisu. Jsou svěžejší, pružnější, flexibilnější, lépe vyživované a látky v krému působí také na pročištění pórů.

VIDITELNÝ EFEKT JIŽ PO PRVNÍM POUŽITÍ

Všechny zmíněné účinky jsou v případě správné aplikace spreje dosaženy prakticky již hned na úvod. Nemusíte tedy čekat, opakovaně jej aplikovat a doufat, že po týdnu či dvou se projeví jeho působení. Prodloužení výdrže během sexu je okamžité!

Přírodní složení a přirozeně účinné aktivní látky

Jak na vyřešení krátké uzdičkyKrém Stoporex® XXL je založen na 5 látkách s aktivním působením, které se přičiní o výše zmíněné účinky. Dobrou zprávou je, že jde vše o složky s přirozeným původem, protože se jedná o extrakty z bylin, rostlin nebo výtažky z plodů.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Toto jsou nejdůležitější aktivní látky ve složení krému:

Arnika horská: První látkou obsaženou v krému je extrakt z rostliny zvané arnika horská. Jde o bylinu, která obsahuje složky se stimulačním účinkem na krevní oběh, stejně tak podporuje rozšíření žil a cév. Při lokální aplikaci na penis tak dochází ke zlepšení jeho prokrvení a k podpoře erekce, přičemž tento účinek je dlouhodobější.

Ginkgo biloba: Dalším důležitým bylinným extraktem ve Stoporex® XXL je extrakt z rostliny ginkgo biloba. Ta je známá pro své stimulační účinky na nervový systém, ale v případě vnější aplikace má výrazný vliv i na krevní oběh. Podporuje lepší prokrvení penisu a díky tomu i maximalizaci jeho erekce a velikosti.

Mandlový olej: Třetí složkou krému je mandlový olej. Ten je běžnou součástí více kosmetických produktů a to pro jeho složení, zejména pro vysoký obsah nenasycených mastných kyselin. Olej po aplikaci proniká do podkožních vrstev, vyživuje je a pokožku hydratuje, takže ji činí vnímavější pro stimulaci během pohlavního styku.

Bambucké máslo: Velmi podobné účinky v krému Stoporex® XXL má i bambucké máslo. To se používá ke zlepšení jemnosti, flexibility a hydratace pokožky, pomáhá také na její regeneraci a zklidnění. Bambucké máslo obsahuje vitamíny, minerály a živiny, které mají antibakteriální vlastnosti a podporují prokrvení podkožních tkání.

Jojobový olej: Poslední důležitou látkou v krému je jojobový olej. I v tomto případě je jeho primárním účinkem podpora pružnosti a jemnosti pokožky, kterou pomáhá vyživovat a hydratovat. Zmírňuje případné podráždění a naopak stimuluje regeneraci, čímž nepřímo pomáhá účinku maximalizace penisu a zvýšení citlivosti při sexu.

Ostatní látky: Pokud jde o další složky, krém je kosmetický přípravek, což znamená, že obsahuje i látky s doplňkovým účinkem na konzistenci, vstřebání nebo podporu působení. Jde například o vodu, glyceryl stearát, ethylhexyl stearát, cetylalkohol, glycerin, ceteareth-20, alkohol, ceteareth-12, cetearylalkohol a kyselina citrónovou.

Jak vidíte, krém obsahuje komplexní směs látek a složek, které přispívají k jeho účinkům, případně jsou důležité pro jeho aplikaci. Zde je jejich tabulkový přehled:

LÁTKY BĚŽNĚ POUŽÍVANÉ V KOSMETICE

Pro každého, kdo by se obával doplňkových a podpůrných složek, případně i těch účinných, mám dobrou zprávu: jde vše o běžně a pravidelně používané látky. Platí to nejen pro přípravky určené speciálně mužům, ale obecně pro kosmetiku.

Použití a vše, co je třeba vědět o aplikaci

Stoporex® XXL je krém, který je určen pro vnější aplikaci a to přímo na pohlavní úd. Krém je jemné konzistence, není příliš mastný a je v jednoduché tubě. Nanáší se na ruce, ať už na bříška prstů nebo na dlaň, následně se rozetře na penis.

Výrobce doporučuje před prvním použitím nanést menší dávku na předloktí a pozorovat, zda nenastane alergická reakce. Pokud ne, můžete aplikovat krém na penis.

Krém se doporučuje nanášet na mírně ztopořený pohlavní úd, aby mohl pokrýt co největší plochu, nanáší se na kůži i sliznici.

1 dávka = 2 až 5 ml krému, který rozetřete a nechte vstřebat.

Důležitou součástí správného fungování krému je jeho důsledná aplikace. Na dlaň si naneste takové množství, aby to pokrylo celý pohlavní úd, nešetřete. Dávka zmiňovaná výše má pouze doporučující charakter, záleží i na tom, jaké velikosti je váš penis při ztopoření. Krém nechte úplně vstřebat a nenanášejte na něj již žádný jiný přípravek.

Možné nežádoucí účinky, rizika a kontraindikace

Příčiny krátké uzdičkyTo, co si na značce Stoporex® cením nejvíce, je absolutní bezproblémovost, pokud jde o použití jejich přípravků. Není třeba se obávat žádných rizik, vedlejších efektů nebo nežádoucích účinků, ať už jde o pilulky nebo o tento krém XXL.

Výrobce nezmiňuje žádná rizika, což je důsledek zaměření se na přírodní účinné látky v přípravku. Ty pomocné jsou také dlouhodobě ověřené a v kosmetických přípravcích běžně používané. Navíc, přípravek je v souladu s pH pokožky, takže výrobce pamatoval i na tento aspekt, což znovu snižuje míru rizika prudké přecitlivělé reakce.

Na druhou stranu, právě alergická reakce je jedno z mála rizik, které může nastat, zejména pokud jde o alergii na rostlinné a bylinné extrakty či výtažky v krému.

Výrobce proto doporučuje před prvním použitím nanést menší množství přípravku na předloktí a pozorovat reakci. Já sám jsem neměl s krémem žádný problém. Zmíněné nejsou ani žádné kontraindikace, ať už jde o kosmetiku nebo jiné přípravky.

V jaké formě krém je a co je třeba vědět o balení

Jak na vyřešení krátké uzdičkyStoporex® XXL má formu krému, který nezanechává mastný film a velmi jednoduše se roztírá na penis. Krém je v tubě, která zaručuje zachování všech původních vlastností, přičemž na obalu naleznete informace týkající se složení i skladování.

Co se týká balení a jeho parametrů, toto je třeba vědět:

  • V jednom balení se nachází 50 ml krému, což při vhodném dávkování může vystačit na 10 až 20 použití, závisí na tom, jaké množství aplikujete na svůj penis.

Krém se jednoduše vytlačuje, stačí jen odšroubovat vrchní uzávěr a zmáčknout tubu. Doporučuji krém vytlačovat podobně, jak se to dělá v případě zubní pasty, tedy tubu začít mačkat ze spodní části. Krém nepoužívejte vnitřně ani na jiná místa, je určen pouze pro pohlavní úd. Nenechávejte jej na slunci a v mrazu a po použití jej vždy uzavřete.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Kde Stoporex® XXL koupíte a jak je to s prodejem

Maxxes Kde koupitJá sám jsem se dostal ke krému na doporučení mého známého, ale značku Stoporex® znám dlouhodobě. Vím, že si zakládá na maximální dostupnosti svých přípravků a totéž platí i pro tento krém, který je součástí širokého portfolia produktů.

Krém je dostupný bez lékařského vyšetření, receptu nebo předpisu, jeho koupě není podmíněna žádnou indikací ze strany lékaře. Je volně dostupný a volně prodejný, podobně, jako i všechny ostatní přípravky. Abyste si ho koupili, nemusíte nikam osobně chodit, vše totiž vybavíte z pohodlí obývacího pokoje a přes smartphone.

Stačí navštívit oficiální eshop značky na webu www.stoporex.cz, kde najdete nejen krém, ale také gel, sprej a perorální tabletky, které značka Stoporex® nabízí.

Nákupem v oficiálním eshopu máte jistotu nejlepší ceny, originality výrobku, zachování kvality a maximálního pohodlí při nákupu, placení, doručení i převzetí. Nedoporučuji kupovat krém přes různé zprostředkovatele nebo přes neznámé stránky na internetu. Já sám jsem se také kvůli tomu rozhodl zveřejnit adresu oficiálního eshopu.

NEDIVTE SE, ŽE NENÍ V LÉKÁRNĚ

To, že Stoporex® XXL nedostanete v lékárně, má dobrý důvod. Stejně jako ostatní přípravky z portfolia této značky je dostupný bez receptu, tedy volně. Zároveň platí, že producent chce mít co nejlepší cenu bez marží pro zprostředkovatele.

Podmínky objednávky, nákupu, platby a doručení

Maxxes Balení a cenaV případě, že jste ještě nenakupovali v eshopu nebo přes internet obecně, rád bych vám přiblížil, jak probíhá objednávka přípravku. Nemusíte se ničeho bát, značka má celý proces maximálně zoptimalizovaný a nakoupit umíte i přes tablet či mobil:

  • Nejprve navštivte oficiální eshop značky na jeho webstránce
  • Vyberte si krém Stoporex® XXL, v nabídce je jedna velikost balení
  • Vyplňte své údaje a zvolte si způsob a místo doručení
  • Pokud platíte předem, zaplaťte, pokud na dobírku, objednávku jen odešlete

Doručení trvá zpravidla do 48 hodin, zvláště pokud uděláte objednávku ještě dopoledne. Domů vám přijde krém v diskrétním balení, aniž by bylo jasné, o co jde nebo kdo je odesílatel. Co se týká platby, eshop nabízí možnost platit předem bezhotovostně, případně na dobírku. V tom případě umíte použít hotovost i platební kartu.

Rozmanité jsou i možnosti doručení, na výběr je buď doručení k vám domů nebo na externí odběrné místo. V druhém případě si umíte zvolit dodání balíčku na poštu nebo do pobočky Zásilkovny, kterou si zvolíte. Tento způsob je výhodný pro muže, kteří nechtějí doručení domů z obavy o prozrazení ze strany své partnerky.

DORUČENÍ DOMŮ BEZ POŠTOVNÉHO

V případě větší objednávky, konkrétně v částce nad 60 €, můžete mít doručení domů zdarma. Neplatíte žádné poštovné, žádné balné, žádného kurýra. Překročit tuto částku není problém, v oficiálním webu naleznete i ostatní přípravky značky.

Odpovědi na otázky, které se ptáte v online diskusích

Časté otázky o krátké uzdičcePravdou je, že podobných přípravků, jako je Stoporex® XXL, je mnoho. V minulosti bylo na trhu několik podobných produktů a jejich účinnost nebyla nijak oslnivá. To je i důvod, proč se o tento krém zajímá mnoho mužů a jejich partnerek i na internetových fórech a v diskusích. Všiml jsem si jejich otázek a dotazů, toto jsou ty nejčastější:

Může se krém používat s lubrikačním gelem?

Takové použití určitě nedoporučuji a to z více důvodů. Prvním je, že by se mohl negovat jeho účinek, jelikož nanesení lubrikantu by mohlo způsobit nedostatečné vstřebání krému. Druhým je možnost přecitlivělé reakce pokožky nebo sliznice penisu. Třetím je narušení efektu lubrikace, gel by tak nemusel fungovat.

Ovlivňuje Stoporex® XXL vzrušení a citlivost penisu?

Ano, ale jen v pozitivním smyslu slova. Nemusíte se obávat žádných nepříznivých účinků na snížení citlivosti nebo vnímání sexuálního dráždění, takový efekt nehrozí ani partnerce, krém se tedy nepřenáší na sliznici pochvy. Naopak, jeho používání přineslo mně i ostatním mužům stimulaci libida a zvýšení vzrušivosti během dráždění.

Kdy nastoupí a jak dlouho trvá účinek krému?

Já sám jsem zpozoroval první účinky zhruba do 15 minut od aplikace přípravku. Podle zkušeností ostatních mužů je tento čas velmi podobný, závisí i na tom, jak dlouho a jak pravidelně krém používáte. Pokud jde o dobu trvání účinku, u mě to bylo během jednoho pohlavního styku, u někoho to může být i více hodin po aplikaci.

Jak je to s alergií na Stoporex® XXL krém?

V tomto ohledu mám pro vás dobrou zprávu, výskyt alergické reakce je minimální. Je to dáno především složením krému, jelikož neobsahuje žádné rizikové látky. Syntetických složek je zde minimum a jde pouze o pomocné a doplňkové látky. Pokud se i vyskytne přecitlivělost, souvisí s rostlinnými látkami, ale je opravdu minimální.

Dá se velikost penisu ovlivnit i jiným způsobem?

Určitě ano, ale vždy musí jít o působení na kvalitu jeho prokrvení a ztopoření. Nemluvím samozřejmě o chirurgických možnostech, ale to je už jiná kategorie. Mně osobně se osvědčila kombinace krému Stoporex® XXL spolu s perorálními tabletami této značky, jejichž účinky se vhodně doplňují, zejména ke zlepšení prokrvení penisu.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Jaké jsou zkušenosti s krémem Stoporex® XXL a co nabízí

Jak fungují tablety na podporu zdravé ejakulace a erekce a proč je doporučujiPochopitelně, před prvním použitím jsem se zajímal o to, co na krém říkají ostatní muži a jaká jsou jejich hodnocení. Podíval jsem se na internetové fóra, diskuse a různé hodnotící portály, četl jsem si i komentáře a hledal každou zkušenost a recenzi.

Přiznám se, že jsem zůstal velmi pozitivně překvapen z toho, jak muži a dokonce i jejich partnerky přípravek hodnotí. Stoporex® XXL již na první pohled nabízí kvalitní složení s důrazem na optimální mix pro komplexní působení na erekci, libido a velikost penisu. Zkušenosti z praxe ukazují, že toto složení se přetavilo i do praxe.

Samozřejmě, zaměřil jsem se na účinky. Muži, ale i jejich partnerky, si chválí viditelné zvětšení penisu a to právě zlepšením kvality prokrvení. Pochopitelně z toho vyplývá i pozitivní vliv na erekci, ať už jde o její tvrdost, ale i o její výdrž.

Kladně hodnocen je také způsob nákupu. Tak, jak to bývá u značky Stoporex®, i krém XXL je dostupný bez lékaře. Mnoho mužů by mělo s vyšetřením problém a právě to oceňují na přípravku nejvíce, tedy volnou koupi. Samotná objednávka je záležitostí jen pár minut, pozitivně hodnocen je velký výběr způsobů dopravy i platby.

První dojmy, moje zkušenost z praxe a další postřehy

Tak jako ostatní muži a prakticky bez výjimky, i já hodnotím krém Stoporex® XXL nadmíru pozitivně. Na úvod jsem ho používal necelé dva měsíce, pak jsem si dal přestávku a znovu se k němu vrátil. Nyní je již běžnou součástí mého sexuálního života a nemám jediný důvod na tom něco měnit, jsem nadmíru spokojen.

Už první dojem z přípravku byl velmi dobrý. Jeho aplikace na pohlavní úd byla velmi jednoduchá, krém se příjemně roztírat a za chvíli se vstřebal. Na pokožce a ani na sliznici nezanechal žádný mastný film a jeho účinnost byla viditelná ihned.

Co se týče účinků, zpozoroval jsem jednoznačné zlepšení erekce, ať už jde o její rychlejší nástup, tvrdost nebo výdrž. Stejně patrné bylo i zvětšení mého penisu.

Pokud jde o značku samotnou, tu už mám ověřenou iz pohledu zákaznických služeb. Koupě Stoporex® XXL je jednoduchá a rychlá, rovněž je tomu i v případě ostatních produktů. Chválím dopravu zdarma při nákupu nad 1500 Kč a možnost více způsobů doručení. Eshop je přehledný a jsem rád, že si umím objednat více přípravků najednou.

Zhodnocení účinků a srovnání s konkurencí

Na základě vlastních zkušeností, ale i recenzí a hodnocení ostatních mužů, je zřejmé, že krém účinkuje a přináší přesně to, co jeho výrobce deklaruje. Stoporex® XXL používám s menšími přestávkami dodnes, což je asi nejlepší reklama, jakou může mít.

  • Na základě jeho účinnosti a výsledkem hodnotím krém jasnou známkou 1, podle mě obstál na výbornou a nemám k němu žádné výhrady

Rád bych při zhodnocení účinků zdůraznil, že i vzhledem ke složení látek je třeba krém používat dlouhodobě. Ano, přípravek účinkuje již od první aplikace, ale maximálního efektu je dosaženo právě tím, že se používá opakovaně a pravidelně.

Co se týká srovnání s konkurencí, zde je Stoporex® XXL jednoznačný vítěz, o tom není třeba mít žádné pochybnosti. Kvalitní složení s sebou přináší viditelné zlepšení, ať už jde o ztopoření, libido, velikost penisu nebo i zdraví a stav pokožky a sliznic penisu. S jeho účinky jsem spokojen a jsem rád, že jsem ho zkusil.

Shrnutí na závěr a proč Stoporex® XXL doporučuji

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiCo bych mohl říci na závěr? Ten je pochopitelně jednoznačný, krém Stoporex® XXL určitě doporučuji zakoupit a vyzkoušet. Já sám jsem to udělal bez váhání, protože značku znám už delší dobu a zatím mě v ničem nikdy nezklamala.

Ano, pravdou je, že jsem byl nejprve opatrný, i vzhledem k tomu, že v minulosti byly podobné přípravky nekvalitní a zaostávaly za očekáváními. V tomto případě je však realita nadmíru pozitivní, ať už jde o kvalitu výrobku, jeho účinky, dlouhodobost působení i o cenu. Stoporex® se opět osvědčil a jeho krém XXL je trefa do černého.

Mezi jeho největší benefity, plusy a výhody patří:

  • ověřená značka a její specifické zaměření pro muže
  • 100% přirozený původ a působení aktivních látek krému
  • snadné použití s ​​přímým a také lokálním účinkem
  • dostupnost bez lékařského vyšetření nebo receptu
  • bezproblémové působení a možnost dlouhodobého použití

Jedním z důvodů, proč krém doporučuji opravdu každému, je jeho komplexní působení. Není třeba mít problémy s erekcí, pozitivní účinky jsou patrné i tak.

Stoporex® XXL je přípravek, který vás nezklame a určitě stojí za vyzkoušení. Nejen mé zkušenosti ukazují, že má co nabídnout a jeho účinky ocení každý muž bez ohledu na věk. Pravidelným a dlouhodobým používáním jsem i díky němu zlepšil svou erekci a dosáhl maxima, ať už jde o ztopoření, velikost penisu nebo i o libido.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

 

Děkujeme za hlas

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *