Zlepšení a podpora erekce

Zlepšenie erekciePro většinu mužů je erekce tak samozřejmá a přirozená věc, že se nad ní příliš nezamýšlí. Na základe nějaké stimulace, častokrát vizuální nebo dotykové, dochází k sexuálnímu vzrušení a následuje ztopoření penisu. Jakmile přestane tento zdánlivě jednoduchý mechanismus fungovat, vyplaví se na povrch i ty nejhlubší problémy.

Vím, o čem mluvím, protože jsem sám byl v takové situaci poměrně dlouhé období. Ignoroval jsem všechny prvotní a varovné příznaky, které se časem u mě objevovaly, a domníval jsem se, že se problémy vyřeší samy od sebe. Nebylo tomu tak.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Jak to dopadlo? Téměř jsem si zruinoval můj vztah, psychicky jsem byl na dně a to všechno se pak projevovalo prakticky v celém mém životě. Radím proto všem, aby prvotní problémy nepodceňovali a začali na zlepšení erekce pracovat hned.

Erekce: definice, význam a fungování

Erekce: definice, význam a fungování

Nejprve si nadefinujme, co je to erekce, jaký je to stav a také to, jaký má význam pro muže. Ačkoli se to pro většinu z vás zdá na první pohled zcela zřejmé, jsem si jistý, že trocha teorie nikomu neuškodí s obzvlášť, pokud se jedná o poučnou teorii.

Erekce znamená ztopoření penisu neboli mužského pohlavního údu

Jde o stav, kdy je muž schopen proniknout do pochvy, což je vnější část ženského pohlavního ústrojí

Díky erekci je možné dosáhnout plodnost přirozenou biologickou cestou

Ztopoření penisu se dostaví, jakmile je penis naplněn dostatečným množstvím krve. Za její dostavení jsou zodpovědná tři topořivá cylindrická tělesa, z toho jsou dvě erektilní a jedno se nachází v močové trubici. Erektilní topořivá tělesa tvoří spongiozní tkáň, která se při dostatečném prokrvení zduří, což způsobí postavení penisu do vzpřímené polohy.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Stav erekce je podmíněn třemi faktory, které musí koordinovaně fungovat:

nejprve dochází k přenosu nervového signálu do řídícího centra erekce v centrální nervové soustavě
následně dochází k arteriálnímu zásobení krví
na závěr přijde k aktivaci topořivých těles, začne reagovat hladké svalstvo a nastává ztopoření

Základním smyslem erekce je poskytnout muži maximální potenci a plodnost. Na to, aby se to zdařilo, je třeba nejen erekci dosáhnout, ale ji i udržet. Velmi důležité je, aby samovolně nedocházelo k oslabení erekce, protože to by mohlo vést k neschopnosti dosáhnout orgasmu a nakonec k impotenci co se týče schopnosti počít potomka.

VÍCE DRUHŮ EREKCE

Podle známých klasifikací existují tři základní druhy erekce a to reflexní, psychogenní a noční. První je způsobená přímou stimulací pohlavního údu, druhá vzniká na základě vnějších vizuálních stimulů a třetí je podvědomá a projevuje se ve fázi spánku.

Jaké problémy nastávají s erekcí a jaké jsou jejich příznaky

Jaké problémy nastávají s erekcí a jaké jsou jejich příznaky

Muži, kteří mají problémy s erekcí, trpí více typy poruch. Z pravidla se jedná jen o jeden typ, ale nejsou výjimečné ani případy, že je porucha vícenásobná, což následně komplikuje její řešení. Není to však úplně neřešitelné.

Zde shrnu nejčastější typy problémů s erekcí:

Oslabená erekce: Nejčastější vadou bývá oslabená erekce, nazývaná někdy i nedostatečná erekce. Při oslabené erekci nedochází k úplnému ztopoření a pohlavní úd tak nedokáže být ve vzpřímené poloze, ale je v jakémsi mezi-stavu, mezi plným ztopořením a ochabnutím.

Pomalá erekce: S tímto problémem může souviset například slabé libido, čili chuť na sex. Stejně tak se může jednat o vážnější kardiovaskulární problém, kdy se krev dostává do penisu v menším objemu kvůli nějaké překážce. Jisté je, že se neoplatí pomalejší nástup erekce podcenit, může za ním být skrytý i vážnější důvod.

Krátká erekce: Docela častým problémem je i ochabnutí erekce za rychlou dobu. Muži, kteří se s tímto problémem potýkají, sice mají ze začátku pevnou erekci, ale ta dlouho nevydrží a postupně ochabne. Děje se tak během několika minut a výsledkem je prakticky to, že muž je impotentní.

Permanentní erekce: Méně obvyklým problémem bývá opačný stav, stav příliš časté, až permanentní erekce. V tomto případě bych doporučoval raději zajít rovnou za lékařem, protože by se mohlo jednat o vážnou vadu prokrvení pohlavního údu, což může nakonec vést k celkové narušení funkčnosti údu.

Aké problémy nastávajú s erekciou

Příčiny problémů s erekcí

Příčiny problémů serekcí

Výše popsané problémy jsou zapříčiněné většinou ze dvou typů příčin. První kategorií představuje nějaký psychologický vliv, čili se nejedná přímo o fyzickou poruchu. Druhou kategorií jsou již fyziologické důvody, které se dají snadněji identifikovat.

Zde jsou nejčastější příčiny problémů s erekcí:

Zdravotní problémy: Možná si to nechcete připustit, ale některé na první pohled nesouvisející zdravotní problémy mohou způsobit nedostatečnou nebo neúplnou erekci a obdobní problémy. Jedná se častokrát o kardiovaskulární onemocnění, také o hormonální choroby nebo také o nemoci psychického charakteru, například úzkost či depresi.

Užívání léků: V souvislosti s výše napsaným je nutné brát do úvahy i kontraindikace nebo nežádoucí účinky mnoha léků na předpis, které jsou určeny k léčbě vážnějších onemocnění. Například běžná antidepresiva významně potlačují libido u muže, což ovlivňuje zájem o sex a konec konců erekcí jako takovou.

Nesprávná životospráva: Jen někteří z nás si přiznají, že konzumace nezdravých jídel, smažených jídel, mastných nasycených kyselin nebo slazených nápojů jim škodí. Zdali víte, na kterých místech se to projeví nejspíš? Pokud hádáte erekci, hádáte správně. Nesprávná životospráva je alfa a omega většiny sexuálních problémů.

Nadměrné pití alkoholu a kouření: Tyto dvě neřesti bychom sice mohli zařadit pod životosprávu, ale myslím, že si vyžádaly samostatnou kategorii. Proč? Protože vidím stále více mužů, jak pije velké množství alkoholu a také kouření nejde dobrým směrem. Muži, uvědomte si, že toto je závažný činitel, který ovlivňuje vaši potenci.

Nízká hladina testosteronu: Hormon testosteron je odpovědný zejména za naše libido neboli chcete, chuť na sex. Pokud ho máme v těle nedostatek, ovlivňuje i schopnost dosáhnout erekce. Může tudíž bránit naší psychice dosáhnout stav, abychom byli schopni intenzivně vnímat sexuální vzrušení a dosáhnout tak ztopoření.

Stres, rutina a špatný životní styl: Žádný pohyb, téměř nesportujete, hodně práce, málo času, stres, rutina v sexu, k tomu nedostatek odpočinku a ponocování. Myslíte si, že toto se na erekci nepodepíše? Jste docela na omylu, a velkém. Zamyslete se na chvíli nad tím, jak žijete a nad tím, kdy jste začali registrovat vážnější problémy v ložnici. Už vám to dochází?

NEDOSTATEK SEXU

Dá se pochopit, že zrovna vám může přijít nedostatek sexu jako jedna z příčin poruch erekce tak trochu „mimo“. Ono také zde platí známé pořekadlo, že trénink dělá mistra. Kdo netrénuje, ten zleniví a není schopen podat optimální výkon. V posteli platí totéž!

Jak na zlepšení a podporu erekce

Jak na zlepšení erekce

Na výše popsané příčiny je možné hledat řešení buď pod lékařským dohledem, nebo mimo něj. Osobně bych doporučoval nejprve zkusit úpravu režimu a výživové doplňky. Pokud to nezabere, pak je nutno řešit problém s erekcí i s pomocí odborníka.

Zkuste se na začátek zaměřit na následující opatření v tomto pořadí:

Vyřešení možných chorobných příčin

Problémy s erekcí mají často kořeny v metabolických, kardiovaskulárních nebo neurologických onemocněních. Pokud máte seriózní podezření na se vás týká takový faktor, nejlepší cestou bude nejprve začít s řešením a léčením takového onemocnění. Stejně tak bych radil postupovat pro hormonální poruchy nebo i psychologické problémy, jako jsou deprese.

Úprava životosprávy a životního stylu

Jak jsem již výše zmínil, špatné a nezdravé stravování, alkohol, kouření, stres a celkově nezdravý životní styl mají zásadní vliv na vznik a výskyt poruch erekce a jejich dlouhodobé trvání. Je proto vhodný se snažit změnit svoji životosprávu a životní styl. Je žádoucí se také více hýbat, cvičit a být v kondici. Pokud budete v dobré kondici vy, bude v takovém stavu i vaše erekce.

Změna stereotypu v ložnici

Stejně tak se snažte narušit rutinu v ložnici a oživit si svůj sexuální život něčím novým. Neříkám, že automaticky se zlepší i vaše erekce, ale vnese to trocha fantazie do všedního života. Nesnažte se vyhýbat partnerce jen proto, že máte aktuálně menší problémy se ztopořením, naopak je vhodné se snažit ještě víc.

Speciální cvičení

Na podporu prokrvení penisu jakož i na podporu kvalitnější a delší erekce přispívá řada speciálních cviků. Známé jsou především Kegelovy cviky, kterými dokážete procvičit svalové partie přímo napájející kořen penisu. Toto cvičení při pravidelném opakování má značný vliv zejména na výdrž erekce a její tvrdost.

Tablety na erekci

Nemějte strach, nemluvím o tabletách na recept, ale o volně dostupných pilulkách ve formě výživových doplňků. I když jste možná měli jiný dojem, ale většina mužů není odkázána pouze na ty “nejtěžší“ léky. Postačí jim i dostupnější řešení ve formě přírodních tablet. Nemáte ponětí, kolika mužům to už zachránilo jejich sexuální život.

Odborná léčba

Pokud nezaberou ani jeden z výše zmíněných opatření, je zjevné, že váš problém je již seriózní a vyžadující odborný přístup. Lékař vám může předepsat vhodné léky na erekci,třeba Viagru nebo Cialis. Alternativou je operační zákrok, díky kterému je možný zlepšit ztopoření a erekce natrvalo a to bez nutnosti dlouhodobého užívání farmakologických přípravků.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Nejčastější otázky o problémech s erekcí

Nejčastější otázky o problémech s erekcí

Přestože je mým záměrem popsat a rozebrat všechny známé problémy, příčiny, příznaky i projevy problémů s erekcí, máte často určité otázky, které vás trápí a nespadají do žádných oficiálních informací. Za tímto účelem jsem zkoumala hledal na internetových fórech a sesbíral ty nejčastěji kladené dotazy. Zde jsou tyto dotazy i s mými odpověďmi:

Kdo je nejvíce riziková skupina pro vznik problémů s erekcí?

Jednoznačně jsou to muži po 40-ce, čili ve středním věku. Čísla hovoří jasně. Téměř polovina mužů ve věku nad 40 let má problémy s erekcí, ať už se jedná o nástup erekce, její kvalitu, nebo výdrž. Věk je v tomto směru rozhodně nepříznivý faktor, ale pokud změníte svůj životní styl, je možné vyhrát i nad tímto faktorem.

Problémy s erekcí mám jen občas. Je to důvod k obavám?

Závisí to na tom, v jakém časovém intervalu uvedené příznaky a problémy nastávají. Dle toho, je třeba zvolit i vhodný postup. Pokud se u vás vyskytne problém velmi ojediněle a má to zřejmý důvod, není nutno okamžitě myslet na nejhorší. Pokud se však tenhle stav opakuje, měli byste zvážit zkoumání příčin tohoto stavu a zkusit najít vhodné řešení.

Je nutné omezit alkohol a kouření úplně?

Je celkem běžné, že si rádi dopřejeme po práci nějaké to pivo s kamarády a občas přidáme i nějakou tu cigaretku. Radím vám dobře: na toto určitě zapomeňte. Je třeba si zkrátka vybrat mezi užíváním si venku a užíváním si v ložnici. Alkohol i cigarety je ideálně zcela vyřadit ze svého života a to samozřejmě nejen kvůli problémům s erekcí.

Opravdu vím vyřešit problém s erekcí bez lékaře?

Toto vám zajisté nikdo neumí zaručit. Jenomže na základě vlastních pozorování a zkušeností si dovolím tvrdit, že většina mužů dokáže vyřešit své problémy s erekcí i v domácích podmínkách. Samozřejmě, je nutno být trpělivý, výsledky se nedostaví hned. Někdy to může trvat i pár měsíců. Doporučuji všem to alespoň vyzkoušet, neměli byste to hned vzdávat, ale dát tomu šanci.

Co se stane, pokud mi nic nepomáhá?

Pokud jste „doma“ vyzkoušeli všechny možná řešení problémů s erekcí a stále nic nezabírá a nedostavují se žádné výsledky, mám pro vás špatnou zprávu: máte vážný problém s erektilní dysfunkcí a budete nejspíš muset podstoupit doporučenou lékařskou léčbu. Ono to vlastně není tak špatná zpráva, protože tato léčba vám pomůže. Bude to však daleko nákladnější, než dosavadní opatření a řešení.

Ako zlepšiť erekciu

Jak fungují tablety na podporu na erekci a proč jejich doporučuji

Jak fungují pilulky na erekci a proč jejich doporučuji

Kombinací několika režimových opatření podporujících zdravý životní styl spolu s výživovými doplňky umí udělat u většiny mužů doslova divy. Ano, nepůjde o zázraky na počkání a je nutné mít trpělivost, ale vyplatí se to, mé vlastní zkušenosti jsou pozitivní.

Pilulky mají oproti jiným formám opatření jednu velkou výhodu:

Užívání tablet je jednoduché a dávkování je obvykle buď pravidelně každý den, nebo zhruba 60 minut před plánovaným pohlavním stykem

Ano, za tu docela dlouhou dobu, co se zabývám mužskými problémy, jsem narazil i na předražené tablety slibující modré z nebe. Nedivil bych se, pokud jste právě při slovech „pilulky na podporu erekce“ převrátili zrak. Umím si domyslet proč. To vše, co jste ale někdy předtím zažili, je už naštěstí minulost.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Aktuálně jsou přípravky na erekci:

čistě přírodního charakteru, obsahují opravdu kvalitní a účinné extrakty, výtažky z mnoha rostlin, které jsou známé také v lidovém léčitelství již od starověku
certifikované a kontrolované Ministerstvem zdravotnictví České republiky, přičemž jsou registrovány jako doplněk stravy a musí splňovat všechny normy
rozšířené v takovém počtu a v takové silné konkurenci, že musí nabídnout zjevné výsledky, jinak by neuspěly v boji o zákazníka

Tyto tablety fungují na následujících principech:

Podporují lepší prokrvení cév v penisu: Podporují činnost hladkého svalstva a zlepšují i ​​délku ztopoření, čili prodlužují erekci.

Stimulují produkci hormonů: Optimalizují hladinu hormonů, zejména co se týče testosteronu, který zodpovídá za libido a chuť na sex.

Působí jako přírodní afrodisiaka: Právě díky tomu je muž více nadržený a to se pak projevína pevnosti a kvalitě erekce.

SITUACE SE OPROTI MINULOSTI ZLEPŠILA

Objektivně můžu uvést, že situace se opravdu zlepšila a produkty, které byly na našem trhu před pár lety, jsou naštěstí jen dějinami. Nemohu sice garantovat, že každý přípravek na trhu bude fungovat stejně u každého, ale šance jsou vyšší, než kdykoliv předtím.

Tablety, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Osobně jsem užíval desítky různých značek pilulek na podporu erekce. Některé měly u mně slabší účinek, který nebyl takřka ani viditelný. Dokonce šlo v mnoha případech i o přípravky, které investovaly obrovské peníze do reklamy a propagace. Neunáhlil jsem se a trpělivě jsem pokračoval v hledání s cílem oddělit zrno od plevele.

Naštěstí, moje trpělivost přinesla ovoce. Vyzkoušel jsem i na několik produktů, které mi opravdu pomohly. V následující tabulce najdete stručný přehled těchto přípravků s jejích hodnocením a také máte možnost se prokliknout na detailnější recenzi.

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.7/5 - (12 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *