Stoporex Prolong: Prodloužení erekce a výdrže v posteli. Tady je moje zkušenost a zhodnocení

Skoro všechny podpůrné přípravky určené pro muže ke zlepšení jejich sexuálního výkonu se točí jen kolem pevnější erekci. Stoporex® Prolong ale nabízí víc.

Jedná se o speciální doplněk z produktové řady Stoporex®, která je zaměřena na muže s problematickou výdrží. Pokud vás trápí příliš rychlé vyvrcholení, ztráta erekce po krátké době nebo nedostatečná výdrž v posteli a „nestíháte“ své partnerce, právě Stoporex® Prolong by měl být řešením. Na první pohled se jedná o slibné řešení.

Důvodem jsou zajímavá kombinace aktivních látek, jejich nadprůměrně vysoká koncentrace a dostupnost bez vyšetření či předpisu. Navíc, přípravek lze užívat i dlouhodobě a právě to by mělo zlepšit intenzitu jeho účinků. Jak to vypadá v praxi?

Kdo je výrobce a jaký je původ přípravku

Výrobcem je společnost Kompava, která doplněk vyrábí v Novém Městě nad Váhem. Firma je na našem trhu již 20 let, v její nabídce je více než 70 různých druhů doplňků a celá výroba probíhá s využitím nejnovějších poznatků. Nic lepšího si značka z pohledu ověřené a kvalitní produkce ani nemohla vybrat. K výrobě se přidala kombinace využití těch nejkvalitnějších surovin pocházejících z celého světa.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, PROERECTA

Výsledkem je symbióza výroby s důrazem na kvalitu ověřených látek, kde byl důraz kladen na co nejvyšší obsah účinných složek a vstřebatelnost.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Dodavatelem a distributorem na našem trhu je firma Binary Assets, která je v oblasti podpory mužského sexuálního zdraví doslova jako doma. Její bohaté a dlouholeté zkušenosti vyústily v unikátní mix látek účinných pro lepší výdrž v posteli.

Složení je přírodní a účinné látky se doplňují

Tajemství úspěchu přípravku spočívá právě v jeho složení. Nachází se zde až 5 účinných látek, které se navzájem podporují a doplňují. Výsledkem je synergický efekt na sexuální zdraví i výkonnost v posteli a to s viditelným působením oproti většině konkurence. Na složení mě také pozitivně překvapily vysoké koncentrace látek.

✅ Doporučuji: cenově nejvýhodnější balení KLASIK+PROLONG, které obsahuje až 180 kapslí!

Ve Stoporex® Prolong naleznete tyto aktivní látky:

Ashwaganda: Ašvaganda je obsahově nejdůležitější složkou přípravku a to kvůli tomu, že se jedná o bylinu známou jako afrodisiakum a současně jako stimulant hladiny kortizolu. Ten je důležitý pro vyrovnávání se organismu se stresovou zátěží a pro snížení nervozity nebo napětí. Spolu s působením látky na hormonální rovnováhu a hladinu testosteronu působí tato složka na prodloužení pohlavního styku a oddálení ejakulace.

Maca: Druhou důležitou látkou obsaženou ve Stoporex® Prolong je Maca ve formě kvalitního extraktu. Řeřicha peruánská, jak se tato rostlina nazývá, je považována za jedno z nejlepších přírodních afrodiziak vůbec. Pomáhá zvýšit mužské libido, prodloužit dobu erekce, nabudit sexuální energii, zvýšit fyzickou výkonnost a ovlivňuje také mužskou potenci. Výsledkem je optimalizace výdrže muže v posteli.

L-Arginin: Z pohledu prodloužení sexuální výkonnosti v posteli je významnou látkou L-Arginin. Jedná se o aminokyselinu, která stimuluje hladinu oxidu dusnatého. Tato látka ovlivňuje stěnu cév, díky čemuž je rozšiřuje a zlepšuje prokrvení a krevní oběh. Výsledkem je lepší prokrvení topořivých těles v penisu a celkově celé oblasti genitálií, takže erekce je pevnější a tvrdší. Co je však důležité, časově se prodlouží její trvání.

L-Citrulin: Aminokyselina L-Citrulin je určena k doplnění účinnosti první zmíněné aminokyseliny, L-Argininu. V lidském těle totiž plní funkci jakési zásobárny, jelikož díky syntéze a dalším biologickým procesům se dokáže měnit právě na L-Arginin. Účinek na zlepšení krevního oběhu, rozšíření cév a zejména lepší prokrvení pohlavního údu je tak znásoben, výsledkem čehož je delší a pevnější ztopoření.

Zinek: Stejně jako ve verzi Klasik, i Stoporex® Prolong obsahuje minerál Zinek a to ve velmi dobře vstřebatelné formě laktátu zinečnatého. Minerál je ideálním příkladem látky, která je pro tělo přirozená a zároveň z pohledu mužské potence stále podceňována. Zinek je přitom mimořádně důležitým stimulantem plodnosti a potence, podporuje tvorbu a zrání spermií a také snižuje stres, nervozity a napětí.

Už jsem zmínil, že na rozdíl od konkurence obsahuje tento doplněk mnohem větší množství účinných látek. Zde je tabulka přesného složení:

VÝROBCE SI DAL NA SLOŽENÍ ZÁLEŽET

Oproti většině jiným značkám neobsahuje složení Stoporex® Prolong žádné zbytečné látky a právě naopak, ty nejdůležitější zde jsou ve vysokém objemu. Díky tomu je působení právě na prodloužení erekce a doby do ejakulace u mužů tak viditelné.

Perorální užívání a doporučené dávkování

Maxxes Dávkování a užíváníStoporex® Prolong má formu perorálních kapslí bílé barvy, což je již standardem v případě podobných podpůrných prostředků. Tobolka se užívá v celosti, nerozkousejte ji, stačí ji spolknout a zapít, ideálně čistou vodou, džusem nebo minerálkou.

Užívání může být buď příležitostné, čili pouze jednou za čas a podle potřeby, nebo i dlouhodobé. Druhý způsob doporučuje výrobce pro co nejlepší působení.

V 1 dávce jsou 3 kapsle, které můžete spolknout najednou nebo hned po sobě, velikostí by nemělo spolknutí dělat problémy nikomu.

Podle doporučení by optimální dávkování mělo být 3 tobolky ráno a 3 tablety večer.

Maximální denní dávka na 24 hodin je 6 kapslí. Překročením dávkování nic nezískáte, tato dávka je i vzhledem k obsahu účinných látek výborná. Pokud budete chtít užívat přípravek pravidelně, nejlépe uděláte, bude-li to každý den ráno a večer. Občasné užívání zase doporučuji v objemu 1 dávky 30 až 60 minut před pohlavním stykem.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Stoporex® Prolong a jeho účinky v praxi

Maxxes ÚčinkyJaké účinky můžete po užití doplňku očekávat? Stoporex® Prolong deklaruje jako nejdůležitější vliv prodloužení erekce a pohlavního styku. Toto působení můžu doložit i mou zkušeností a také pozitivními referencemi z praxe ostatních mužů. Velkým plusem je, že účinky jsou viditelnější než u jiných značek.

Navíc jsou dosaženy přirozeným působením látek přírodního původu a jsou i dlouhodobější. Doplněk působí v těchto oblastech sexuálního života:

Prodloužení doby plné erekce

Prodloužení erekce a tedy i prodloužení pohlavního styku je zásluhou zejména kombinace afrodiziak a aminokyselin. Stoporex® Prolong obsahuje nadprůměrné množství látek, které působí na dlouhodobé zlepšení krevního oběhu a prokrvení genitálií. Výsledkem je, že po dosažení erekce ji víte v plné síle udržet delší dobu, protože topořivá tělesa jsou prokrvená dlouhodoběji a s mnohem intenzivnějším průtokem krve.

Kvalitnější, tvrdší a rychlejší ztopoření

Nejen déle, ale hlavně mnohem tvrdší a pevnější bude vaše ztopoření při užívání tohoto přípravku. Moje vlastní zkušenost, ale i zkušenost ostatních mužů, ukazuje, že zmíněné afrodiziaka a aminokyseliny zásadně podporují kvalitu erekce. Projevit se to můžete také jejím rychlejším nástupem už na základě jemného sexuálního dráždění, což je velké plus. Díky působení na rozšíření cév je prokrvení penisu viditelně lepší.

✅ Doporučuji: cenově nejvýhodnější balení KLASIK+PROLONG, které obsahuje až 180 kapslí!

Oddálení doby do ejakulace

Prodloužení pohlavního styku je v případě Stoporex® Prolong dosaženo i zásluhou vlivu na oddálení ejakulace. Já sám jsem měl potíže s příliš rychlým vyvrcholením, a to zejména v důsledku zvýšené dráždivosti na sexuální stimulaci. V tomto mi přípravek pomohl, protože obsahuje extrakt Ašvagandy, která působí na zklidnění nervové soustavy, snížení stresových faktorů, snížení napětí a obnovu duševní rovnováhy.

Zvýšení libida, potence a sexuální energie

Důležitou součástí působení přípravku je jeho vliv na sexuální energii. Té jsem měl při užívání Stoporex® Prolong opravdu k rozdávání a rozdíl byl patrný již od prvních dávek. Působení Macy je zřejmé i ze zvýšeného sexuálního apetitu. Jelikož aktivní látky v přípravku působí stimulačně na hladinu testosteronu, dochází také ke zvýšení libida a také k podpoře potence. Testosteron totiž ovlivňuje i spermiogenezi.

UŽ OD PRVNÍCH DNÍ, ALE I DLOUHODOBĚ

Nástup zmíněných účinků je patrný již od prvních dávek, zejména pokud jde o povzbuzení libida a sexuální energie. Zlepšení přijde is ohledem na kvalitu erekce. Nejlepší působení je ovšem při dlouhodobém a každodenním užívání.

Jaké jsou vedlejší účinky nebo kontraindikace?

Maxxes Nežádoucí účinkyKromě žádaných účinků se s užíváním prakticky každého jednoho perorálního přípravku spojují i ​​ty nežádoucí. V této oblasti si počíná Stoporex® Prolong skvěle a i já sám mohu potvrdit, že žádná závažná negativní překvapení nehrozí.

Přípravek je na tom samozřejmě velmi dobře v porovnání s pilulkami na předpis, které s sebou přinášejí i některé vážnější vedlejší vlivy. Jde například o zarudnutí pokožky, bolesti hlavy, kolísání krevního tlaku, bušení srdce, tlak na hrudi, návaly horka nebo změna intenzity vnímání sexuální stimulace během styku.

V případě Stoporex® Prolong nic takového nehrozí ak užívání je ještě více bezproblémový, než konkurence, kde se vyskytují bolesti hlavy a zažívací potíže.

Co se týče kontraindikací, přípravek může být vzhledem ke svému vlivu na krevní oběh a srdce rizikový pro lidi s kardiovaskulárními onemocněními nebo problémy s krevním tlakem. Pokud se to týká i vás, poraďte se před užitím s lékařem.

Více balení a zajímavá cena

Maxxes Balení a cenaStoporex® Prolong je výjimečný také tím, že v jednom balení se nachází až 90 kapslí. To je při srovnání poměru ceny a množství bezkonkurenčně nejlepší produkt, jaký kdy byl na našem trhu. Pokud k tomu přidáme i koncentrovanější a kvalitnější složení, je jasné, že značka v tomto jistě zaboduje. Navíc, je zde ještě jedna věc.

Výrobce totiž nabízí několik typů a balení Stoporex®:

Jak vidíte, kromě typu Prolong je k dispozici také typ Klasik. Ten je zaměřen na celkové posílení erekce, potence, sexuálního zdraví a zvýšení libida.

Pro ty, co by chtěli zkusit oba produkty, je ideální volbou balení „kombo“, kde naleznete Stoporex® Prolong i Stoporex® Klasik. Přípravky mají podobu plastové lahvičky naplněné kapslemi, na vnějším obalu jsou informace od výrobce. Domů vám však přijde diskrétní zásilka, kde nebude uveden název ani reklama produktu.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Kde přípravek koupit a je volně dostupný?

Maxxes Kde koupitV lékárně Stoporex® Prolong nenajdete, na jeho koupi není třeba nikam osobně chodit. Jedná se totiž o volně prodejný produkt, což znamená, že jeho objednávka a užívání nejsou podmíněny absolvováním vyšetření ani receptem od lékaře.

To, že doplněk je bez předpisu, vychází z jeho složení. Nejsou zde žádná léčiva, jejichž účinky či dávkování by byly podmíněny indikací lékaře.

Netřeba tedy chodit za urologem, sexuologem ani obvodním lékařem. Koupě probíhá prostřednictvím oficiálního eshopu www.stoporex.cz, který provozuje pro Slovensko oficiální distributor. Takový způsob prodeje zohledňuje garanci originality produktu, ale zejména výhodné ceny, jelikož není třeba platit marže.

Otázkou, kterou si muži často kladou, je to, zda není taková forma prodeje „méně cenná“. Podvědomě máme asi zafixované, že to, co se nekupuje v lékárně, není dost kvalitní. Ujišťuji vás, že Stoporex® Prolong vás vyvede z omylu.

✅ Doporučuji: cenově nejvýhodnější balení KLASIK+PROLONG, které obsahuje až 180 kapslí!

DORUČENÍ JE OTÁZKOU PÁR DNÍ

Nákup přes oficiální web značky probíhá pár minut a provedete jej bez problémů přes počítač, notebook, tablet i mobilní telefon. Pokud ho stihnete ještě dopoledne, je velká šance, že vám balíček přijde už druhý den. Obvykle to trvá 1 až 2 pracovní dny.

Takto si ho umíte objednat online a zde jsou podmínky doručení

Pohodlí, rychlost, jednoduchost a žádné potíže. Takto bych charakterizoval objednávku Stoporex® Prolong z oficiálního eshopu. Abych vám ukázal, pokud ještě nemáte zkušenosti, že nákup je otázkou pár kliknutí, ve stručnosti představím postup.

Zvolíte si balení, ať už Klasik, Prolong nebo zmíněné „kombo“

Potom vyplníte ve formuláři své jméno, adresu a kontakt

Následuje výběr kurýrní služby, způsobu doručení a platby

Na závěr objednávku ještě jednou zkontrolujete a můžete ji odeslat

Pokud jste si vybrali platbu předem, neboli platební kartou, můžete zaplatit ihned přes platební bránu. Žádný strach, je to 100% bezpečné.

Při větší objednávce, konkrétně nad 1500Kč, neplatíte žádné poštovné, výběr zmíněného „kombo“ balení je tak určitě nejlepší možná volba. Pokud jde o doručení, nejlevnější to máte při odeslání balíčku do Zásilkovně, kde to stojí pouze 80Kč. Doručení domů zajistí kurýr PPL.

Co se týká platby, kromě platby předem si umíte zvolit i platbu na dobírku. V tomto případě můžete využít hotovostní platbu, ale také platební kartu. Takový způsob umožňuje stále více kurýrů i poboček Zásilkovně, je to jednodušší.

DISKRÉTNOST A ÚPLNÁ ANONYMITA

Ať už si zvolíte jakýkoli způsob dopravy, balíček s obsahem produktů Stoporex® je bez vnějšího označení. Odesílatel nebo obal neobsahují název produktu ani reklamu, takže nikdo, včetně blízkých, nezjistí, co jste si to zakoupili.

Nejčastější dotazy a odpovědi na ně

Maxxes Nejčastější otázkyJelikož chci, aby tato recenze byla komplexní a mohli jste si o Stoporex® Prolong udělat celkový obraz ještě před jeho koupí, nesmím zapomenout na internetové dotazy. Fóra a diskusní stránky jsou plné otázek, z nichž nejčastěji jsou tyto:

Mohu kombinovat Stoporex® Prolong a jiné produkty?

Kombinaci s úplně jinými značkami nedoporučuji a určitě nejsou souběžně, mohlo by dojít totiž k předávkování některých látek, zejména aminokyselin s vlivem na srdce a cévy. Pokud byste ale chtěli střídat typ Prolong a typ Klasik, to můžu na základě vlastní zkušenosti schválit. Ideální je však brát jeden druh přípravku alespoň 4 měsíce.

Jak umím podpořit účinky přípravku?

Zdravější životosprávou, což zahrnuje omezení kouření, alkoholu a zlepšení jídelníčku. Tyto faktory ovlivňují kvalitu erekce a také to, jak dlouho vám vydrží. Na druhou stranu, pro oddálení ejakulace mnoho udělat nevíte, alternativy typu kondom či znecitlivující gel jsou přesně to, čemu se díky Stoporex® Prolong máte vyhnout.

Mohu přípravek užívat i nepravidelně?

Ano, můžete, ale osobně si myslím, že to není optimální cesta, minimálně tak ukazují nejen mé zkušenosti. Stoporex® Prolong lze užívat i nepravidelně a dle potřeby, tehdy je ideální dávkování zhruba hodinku před pohlavním stykem. Pokud však chcete dosáhnout trvalého prodloužení erekce a výkonu v posteli, berte jej každý den.

Nehrozí během dávkování nějaké vedlejší účinky?

Žádné vážnější nežádoucí účinky a problematické stavy jsem nezaznamenal ai zkušenosti jiných mužů ukazují, že tohoto se obávat opravdu není třeba. Jediné, co se může vyskytnout a co jsem měl i já sám v minulosti u jiných podobných přípravků, jsou úvodní zažívací potíže. Trávení po určitou dobu trvá, než si zvykne na účinné látky.

Kde mám jistotu, že mi právě Stoporex® Prolong pomůže?

100% garanci vám nedá nejen tato značka, ale ani jiné. Na druhou stranu, pokud vám nepomůže už ani Stoporex® Prolong, pak je třeba určitě jít za lékařem. Problém s příliš krátkou výdrží či přirychlou ejakulací je tehdy s největší pravděpodobností vážnějšího původu a bez vyšetření či léků na předpis se asi neobejdete.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Zkušenosti se Stoporex® Prolong z praxe

Maxxes ZkušenostiPřejděme od teorie do praxe, což je asi to nejdůležitější. Zkušenosti mužů z užívání Stoporex® Prolong napoví mnohem víc, než cokoli ostatní. Podíval jsem se proto na jejich reference, hodnocení a recenze a víte co? Byl jsem příjemně překvapeni!

První, čeho jsem si všiml, jsou pochvalná slova na způsob nákupu produktu. Jednoduchost, rychlost a bezproblémové doručení se skloňovaly asi nejvíce.

Podle diskusí a internetových fór si muži stejně tak cení kvalitního složení. Mnoho z nich srovnávalo Stoporex® Prolong s konkurencí a všimli si, že značka má mnohem silnější koncentrace. Ty se pochopitelně projevily i v praxi, účinky byly patrné a mnoho mužů se shodlo v tom, že prakticky už od prvních dávek pocítili zlepšení.

Velkým plusem je, že toto zlepšení bylo komplexní. Prodloužení erekce šlo ruku v ruce s jejím zlepšením, dokonce i při nástupu. Ztopoření bylo tvrdší a samozřejmě déle. Kladně byly hodnoceny i účinky na oddálení ejakulace a stimulaci libida.

Jaká je moje zkušenost s přípravkem

Maxxes Vlastní zkušenostPřípravky podobné Stoporex® Prolong jsem v minulosti vyzkoušel. Většina produktů na trhu přitom cílí spíše na všeobecné zlepšení erekce, produktů na její prodloužení a oddálení ejakulace je pomálu. O to víc si tento přípravek cením.

Už na první pohled mě zaujal svým složením a mixem jednotlivých účinných látek. Na rozdíl od konkurence nabízí také mnohem koncentrovanější objemy.

✅ Doporučuji: cenově nejvýhodnější balení KLASIK+PROLONG, které obsahuje až 180 kapslí!

Výsledek se projevil samozřejmě i v praxi. Stoporex® Prolong začal účinkovat již hned od úvodu a čím déle jsem ho užíval, tím lepší byly výsledky. Všimla si toho i moje partnerka, což je asi nejlepší možná reklama. Ano, značka jako taková ještě není na trhu nejznámější, ale jsem si jistý, že s přibývajícími muži, kteří ji zkusí, se to změní.

Velkým plusem je samotný nákup. Nejde jen o dostupnost bez předpisu, ale celkově o zákaznické služby. V tomto se mohou od značky jiné produkty učit.

Užíval jsem ho a tady jsou mé výsledky testování

Maxxes Výsledek vlastního testováníJelikož jsem si chtěl být na 100% jist tím, že odhalím všechny plusy a minusy Stoporex® Prolong, bral jsem přípravek více než 4 měsíce. Nejdříve jsem to ani neměl v plánu, ale postupné zlepšování jeho účinků mě přesvědčilo, že bych měl vytrvat.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Dobře jsem udělal, protože Stoporex® Prolong má toto hodnocení: jasná 1 s hvězdičkou a bez jakýchkoli podmínek

Zkušeností s podobnými produkty mám dostatek a to i z nedávné minulosti. Takto dobré hodnocení jsem už dávno neudělil, ale je absolutní a plně oprávněné.

Prodloužení a stejně tak i zkvalitnění erekce byly v mém případě opravdu patrné. Cením si také toho, že Stoporex® Prolong začal účinkovat prakticky už od prvních dávek, ačkoli na to nejlepší jsem si musel počkat. Pochopitelně, vzhledem k přírodnímu složení, účinky se nedostaví okamžitě, ale dlouhodobé užívání přináší ovoce.

Později jsem Stoporex® Prolong kombinoval také s typem Stoporex® Klasik, střídal jsem je po měsíci. Moje výkonnost v posteli byla opravdu viditelně lepší.

Komplexní shrnutí a zhodnocení

Maxxes ZhodnoceníMoje závěrečné hodnocení Stoporex® Prolong je nanejvýš pozitivní a kladné. Po zkušenostech z minulosti, kdy nebylo přípravků zaměřených na prodloužení výkonu v posteli až tak mnoho, je tento doplněk příjemné osvěžení.

Jsem si však jist, že vás dostane nejen účinky, ale prakticky vším, co se kolem značky točí. Jednoduchý nákup, možnost výhodné objednávky dvojbalení s verzí Klasik, dávkování dle potřeb a bezproblémové užívání. To jsou jen ty nejdůležitější důvody, které mě napadly, proč sáhnout po přípravku Stoporex® Prolong.

Navíc oproti konkurenci nabízí značka tyto plusy:

komplexní působení, ale se specializací na prodloužení sexu

mimořádně koncentrované složení s ideálním mixem látek

bezproblémová koupě přes internet z pohodlí domova a bez receptu

záruka vrácení peněz, pokud byste nebyli s účinky spokojeni

Právě poslední plus bych chtěl podtrhnout. Na trhu není mnoho výrobců, kteří by si byli tak jisti svým produktem, že by garantovali vrácení peněz bez otázek. Stoporex® Prolong to však nabízí: žádné zjišťování důvodu, administrativní překážky a žádné zbytečné otázky. Myslím si však, že tuto garanci nebudete potřebovat.

Abych jen nechválil, je třeba říci, že vzhledem k charakteru produktu nečekejte žádnou zázračnou hůlku s výsledky na druhý den, je třeba mít trpělivost.

Ta ovšem přinese mužům, kteří se rozhodnou vsadit na Stoporex® Prolong, nejen růže, ale zejména viditelné zlepšení jejich výkonnosti v posteli. Delší a kvalitnější erekce, více sexuální energie a oddálení ejakulace, přesně to jsou oblasti, na které se produkt soustředí. Z mého pohledu jde aktuálně o nejlepší volbu na trhu!

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

4.8/5 - (43 votes)

9 comments

  1. Stres, propracovanost a nepravidelný sex byly příčinami toho, že jsem mnohdy byl hotov už do pár minut. Naštěstí, díky těmto pilulkám jsem to dokázal změnit.

  2. Myslel jsem si, že se dokážu obejít bez podpůrných prostředků, ale odkazuji mužům, že se není třeba bát. Vyzkoušejte to a uvidíte, že nebudete litovat.

  3. Partner měl již delší dobu problémy s velmi brzkou ejakulací a nic nám nepomáhalo. Potom jsem mu koupila Prolong a ten rozdíl je patrný.

  4. Nikdy bych si nebyl řekl, že pilulka bez předpisu mi tak moc může změnit sexuální život. Moje výdrž a výkonnost šli rapidně nahoru, doporučuji každému.

  5. Už delší dobu jsem měl problém s přirychlým vyvrcholením a právě Prolong mi pomohl asi nejvíc. Díky bohu, že mi ho kamarád doporučil zkusit!

  6. Už několik let nám to s manželem v posteli neklapalo. Rozhodla jsem se mu koupit Stoporex. Nakonec byl velmi rád, že jsem ho přesvědčila a pochvaloval si!

  7. Partner začal mít problémy s výdrží a to se odrazilo také na našem sexuálním životě. Koupila jsem mu Prolong jako dárek a rozdíl v ložnici byl patrný!

  8. Shon a stres v práci, málo pohybu a špatné stravování se projevily na mé sexuální výkonnosti a to i v raném věku. Díky Stoporex® jsem však našel řešení.

  9. Nečekal jsem, že mi Stoporex až tak pomůže. V minulosti jsem zkusil i jiné přípravky, ale výsledky nebyly ani zdaleka tak příznivé, jako to, co jsem zažil teď.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *