Zvětšení penisu

Zvětšení penisuTrápí vás malý penis? Vězte, že určitě nejste jedinej. Tenhle „problém“ má značná část mužů u nás. Jedná se o to, zda jde skutečně o objektivní problém, nebo jen o pouhý pocit a touhu mít větší přirození. Z mé vlastní zkušenosti se domnívám, že spíše to druhé a právě na toto téma jsem se rozhodl napsat článek a podělit se s vámi o mé zkušenosti.

Samozřejmě neříkám, že nejsou muži, kteří mají doopravdy objektivně příliš malý pohlavní úd. Vím, že takový problém může řádně zkomplikovat nejen sexuální, ale i partnerský život. Z toho důvodu to rozhodně nepodceňuji, ale zároveň vím, jaká je realita u většiny.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Zvětšení penisu je možné realizovat v principu dvěma způsoby. Prvním je změna jeho délky, čili jeho prodloužení. Druhým je změna jeho tloušťky neboli můžeme říct zhrubnutí penisu. První i druhý způsob souvisí zejména s kvalitou erekce a právě o tom si nyní řekneme něco víc.

Velikost penisu: definice, význam a srovnání

Velikost penisu: definice, význam a srovnání

Pokud se jedná o velikost penisu, myslí se jeho délka a také jeho tloušťka. Samozřejmě, drtivá většina mužů by chtěla, aby měli co největší penis, ale příroda bohužel neměří na centimetr přesně. To ale nemusí vůbec vadit, rozdíly jsou přirozené.

Průměrná délka ztopořeného penisu je u mužů v rozmezí 13 do 15 centimetrů

Průměrná tloušťka po obvodu se pohybuje v rozmezí od 11 do 12 centimetrů

Přijatelná tolerance může být okolo 15%, vše pod tento interval již lze považovat za příliš malý penis

Muži vidí problém nejčastěji s délkou, ale většinou se zapomíná na tloušťku. Obojí přitom závisí na kvalitě erekce, ačkoliv roli mohou hráti určité chorobné příčiny, které způsobí malou velikost přirození. I z vlastní zkušenosti ale vím, že muži pokládají za malý penis už i ten, který dosahuje jen o půl centimetru menší hodnotu, než je udávaný nějaký průměr.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

 

A proč jsou vlastně jeho délka či tloušťka tak důležité? Zde uvádím pár důvodů:

hrubší penis pomáhá ženě intenzivněji prožít vnikání do pochvy a tím pádem i podporuje její sexuální stimulaci
delší penis je zas důležitý z důvodu lepší penetrace až do poslední třetiny pochvy, která je sensitivnější a proto žena může dosáhnout vaginální orgasmus
dostatečná tloušťka i délka jsou zároveň významné pro dobrou potenci samotnou, protože penis může proniknout do vagíny hlouběji a lépe tak oplodnit vajíčka

Nezapomínejte přitom ale na správné měření těchto hodnot. Tloušťku měřte u kořene penisu, čili tam, kde začíná, až v oblasti podbřišku. Měřit třeba evidentně v ztopořeném stavu a vhodný je použít krejčovským metrem.

Co se týče měření délky penisu, i zde měřte při maximální erekci a znovu se začínejte od kořene až po špičku žaludu. Pokud však máte v této oblasti velký podkožní tuk, takové měření nebude úplně objektivní, protože penis začíná hlouběji, jak se to navenek mohlo zdát.

DÉLKA VS. TLOUŠŤKA

Mnozí muži mají otázku, zda je důležitější délka nebo tloušťka penisu. Není na to sice jednoznačná odpověď, ale spíše se přikláním k tloušťce, protože to může způsobovat u ženy lepší sexuální stimulaci a to zejména v první třetině pochvy.

Jaké problémy nastávají s velikostí penisu a jaké jsou jejich příznaky

Jaké problémy nastávají s velikostí penisu a jaké jsou jejich příznaky

Jak jsem již zmínil, muži mají nejčastěji dva typy problémů s velikostí penisu a to buď příliš krátký penis, nebo příliš tenký penis. Vyskytují se také i jiné poruchy, například nesprávně zahnutí penisu, což zapříčiňuje jeho menší velikost, ale tomu se nyní věnovat nebudu.

Naopak chci detailněji rozebrat výše zmíněné dva nejčastější případy:

Krátký penis: Za krátký penis lze pokládat pohlavní úd menší než 10 cm. Mnoho mužů má tuto hranici nastavenou o něco výše, ale je nutno realisticky brát do úvahy i určité odchylky od průměrných čísel. Pokud chcete skutečně vědět ale, zda je váš penis příliš krátký, je třeba to zjistit u partnerky. Pokud je dle jejího názoru dostatečný pro kvalitní uspokojení, pak bych se čísly příliš netrápil.

Tenký penis: Přestože s tloušťkou nemají muži zásadní problém, ukazuje se, že je přinejmenším stejnětak důležitá. Tady bych také doporučil se zaměřit kromě čísla průměrné tloušťky 12 cm také na názor partnerky a její pocit ze sexu.

S tloušťkou penisu však velmi souvisí i kvalita erekce jako takové. Pokud máte problém s nekvalitním ztopořením, projeví se to jednak na délce, ale i na tloušťce penisu. Pro objektivnost musím doplnit, že zatímco při délce penisu jsou odchylky větší, v případě tloušťky se převážná většina mužů vejde do „pásma tolerance“.

Aké problémy nastávajú s veľkosťou penisu

Příčiny problémů s velikostí penisu

Příčiny problémů s velikostí penisu

Příčiny problémů s délkou či tloušťkou penisu lze rozdělit v zásadě na dvě skupiny. Buď to způsobuje nějaká nemoc nebo vada vzniklá přímo na pohlavním ústrojenství, nebo se jedná spíše o problém s erekcí. První i druhé je třeba vědět identifikovat a dle toho zkusit aplikovat opatření a řešení.

Podívejme se na nejčastější příčiny problémů s velikostí pohlavního údu detailněji:

Nedostatečná aktivita hypotalamu: Jako důsledek genetické predispozice nebo dědičnosti se může objevit v mozku problém s aktivitou těch prvků, které jsou odpovědné za růst a vývoj pohlavního ústrojí. Ten významný prvek se nazývá hypotalamus, a pokud nefunguje správně, u muže se vyvine jenom tzv. tenký mikropenis s délkou okolo 8 centimetrů.

Vývojové vady: Kromě přímé vady v centrální nervové soustavě může přijít ik jiným vývojovým defektům, ať už v oblasti svalů nebo v rámci vaziva. V důsledku toho se již u dítěte pohlavní úd nevyvíjí tak jak by se měl a může být nakonec příliš krátký nebo příliš dlouhý. Bohužel, takový typ problémů se musí řešit pouze s odborníkem, čili s lékařem.

Nadměrná tvorba tuhého vaziva: Pokud se u vás začne nadměrně vytvářet tuhé vazivo v penisu, je to důsledek Peyronieho onemocnění. Toto onemocnění je charakteristické především tím, že se penis ohýbá a během pohlavního styku je jakákoliv stimulace bolestivá. V některých případech se však problém postupem věku sám vyřeší.

Odebraná prostata: Nádor nebo rakovina na prostatě, v jejichž následku je nutné odebrat prostatu, mohou také zapříčinit zmenšení penisu. Kromě toho nastávají i sekundární problémy s kvalitou ztopoření do budoucnosti, což se může projevit i na možném vzniku erektilní dysfunkce.

Propadnutí uretry: Další z poruch, které moc nelze ovlivnit, jsou vývojové poruchy močového ústrojí. Této případy jsou spojeny s vystoupením močového měchýře, což sebou nese propadnutí močové trubice a následně i zkrácení pohlavního údu. Utrpí tím celková délka a velikost penisu.

Nedostatečné prokrvení: Zatímco výše zmíněné důvody jsou prakticky bez odborné asistence neřešitelné, nedostatečné prokrvení penisu se dá vyřešit i „doma“. Pokud se totiž do penisu nedostane dostatek krve, nedochází k 100% ztopoření a není možné dosáhnout ani nezbytnou délku či tloušťku.

VYSOKÉ NÁROKY

Chtěl bych zmínit a zároveň upozornit na jednu věc a tou jsou vysoké nároky. Nezřídka mají muži, co se týče jejich přirození, opravdu vysoké očekávání a to tak ohledně délky, tak ohledně tloušťky. V tomto případě se může jednat i o projev nízkého sebevědomí nebo nesprávného pochopení vlastních možností.

Jak na zvětšení penisu

Ako na zväčšenie penisu

Zvětšení penisu může být zrealizováno dvěma způsoby a to buď prodloužením, nebo zvětšením jeho tloušťky. Samozřejmě, nevylučuje se ani zkombinování obou možností, což ale sebou přináší i náročnější postupy realizace.

Zde jsou možnosti, které máte v situaci, že si chcete dát zvětšit penis:

Chirurgické řešení

Chirurgické řešení vám může pomoci zvětšit penis do délky i do tloušťky, přičemž je používána metoda odepnutí penisu od jeho vazivových úponů, nebo implantování tuku. První alternativa je trvalá a slouží k prodloužení penisu, avšak je tu riziko pooperačních zranění. Druhá alternativa je určena na zhrubnutí penisu, ale je jenom dočasná.

Cvičení a masáže

Na zlepšení prokrvení penisu, což zároveň zlepšuje i jeho velikost, se zvyknou používat různé druhy cvičení nebo masáží. Velmi častou technikou je masáž penisu v polo-ochablém a polo-ztopořeném stavu, která může připomínat jeho dojení a nazývá se také Jelqing. Na podobném principu funguje několik jiných cvičení, ale jejich konečný výsledek je prozatím spíše menšího rozsahu.

Vakuové pumpy a jejich obdoby

Zajisté jste už někde něco slyšeli o vakuových pumpách, erekčních kroužcích nebo vodních pumpách. Jde o zvětšení penisu vytvořením podtlaku, což způsobuje nahromadění většího objemu krve přímo v údu. Následně se prostřednictvím erekčního kroužku krev v penisu udrží a to má za následek jeho ztluštění i prodloužení velikosti. Dejte si však pozor na samotné používání, může vést ke zraněním.

Extendery

U případů mikropenisu a závažných poruch s vlivem na délku penisu se využívají i tzv. natahovače. Jde o pomůcky, které postupným tahem prodlužují penis. V průběhu tahu se v penisu vytvářejí mikrotrhliny, ty se následně zaplňují novou tkání a takto se pohlavní úd prodlužuje. Potřebné je ale i několika měsíční používaní a pozor si je nutno dát na úraz.

Krémy a gely

Pro muže, kteří mají snahu pracovat na zvětšení svého přirození, jsou určeny speciální krémy a gely pro vnější použití. Většinou jsou přírodního složení a měly by podporovat kvalitu prokrvení pohlavního údu, což přispěje k jeho zvětšení. Jejich efektivita je však sporná, protože vnější použití je vždy tak trochu na „dlouhé lokty“.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Tablety na erekci a zvětšení penisu

Naopak, pilulky s přírodním obsahem jsou již z hlediska efektivity „jiná káva“. Osobně jsem několik značek odzkoušel a dovolím si proto tvrdit, že mnoho z nich má dobrý potenciál, aby pomohly většině mužů s běžným zvětšením penisu. Je nezbytné si dát pozor na ty, které slibují moc skvělé až nereálné účinky, protože tam se jedná opravdu o vyhozené peníze.

Nejčastější otázky o problémech s velikostí penisu

Nejčastější otázky o problémech s velikostí penisu

Mnozí muži by rádi znali odpověď nejen na to, co může zapříčinit menší penisale také na to, jak se to dá léčit odborně. Právě takové otázky jsem sesbíral a přidal k nim mé odpovědi, které odrážejí i mé vlastní zkušenosti. Tady jsou:

Jak zjistím, že mám „malý“ penis?

Tady se nespoléhejte na čísla, ale i na vlastní pocit a názor partnerky. Samozřejmě, vždy je prostor co vylepšovat, ale pokud netrpíte tzv. tenkým mini penisom, porovnával bych velikost penisu s jistou tolerancí oproti uváděným hodnotám. Určitě však nic nepodceňujte a zkuste svůj problém řešit.

Bude mi příliš krátký nebo příliš tenký penis bránit v oplodnění ženy?

Nemusí to tak vůbec být, protože zde jsou důležité i jiné faktory, jako kvalita spermií, jejich pohyblivost a mnohé jiné. Na druhou stranu, pro co nejlepší penetraci je důležité, aby byl penis co nejhlouběji v momentě ejakulace. To v případě malého údu může být poněkud problém.

Opravdu souvisí problém s erekcí s velikostí penisu?

Ne nutně, ale v mnoha případech tomu tak skutečně je. Proto bych se určitě doporučil zaměřit na tento faktor, protože pokud nemáte žádnou vážnou nemoc či vrozenou vadu, jede právě oslabená a ochablá erekce ruku v ruce s příliš krátkým nebo tenkým penisem. Ne vždy a nutně, ale mnohokrát ano.

Jak rozeznat neúčinné řešení od těch účinných?

Nechci rovnou shodit některé způsoby řešení malého penisu, ale nejprve si položte otázku, co je a co není reálné. Jedině operační zákrok může zajistit viditelnou změnu velikosti io několik centimetrů. Všechny ostatní způsoby mohou dosáhnout pouze omezené zvětšení či zhrubnutí. Pokud říkají opak, pro mě budou nedůvěryhodné.

Bojím se, abych si neublížil. Jak zvětšit svůj penis bezpečně?

Zdůrazňuji, abyste nezapomínali na bezpečnost, protože důsledky mohou být v extrémním případě doživotní. Osobně považuji za nejbezpečnější a zároveň účinný způsob zvětšení penisu tablety. Samozřejmě, jen ty, které fungují.

ako zvacsit penis

Jak fungují tablety na zvětšení penisu a proč jejich doporučuji

Jak fungují tablety na zvětšení penisu a proč jejich doporučuji

Hned ze začátku řeknu, abyste nečekali žádné zvětšení pohlavního údu o 5 centimetrů nebo jeho ztluštění o nějaké podobné číslo. Na druhou stranu, mohu ale potvrdit, že mnohé z nich fungují a proto má smysl je alespoň zkusit, zvláště pokud hledáte bezpečnou možnost.

Užívání pilulek je jednoduché:

Podle dávkování užijte 1 nebo 2 tablety a zapijte je vodou. Ideální je užívání dlouhodobě a pravidelně, alespoň 2 až 3 měsíce

Pilulky, o kterých mluvím já, jsou čistě přírodní výrobky s jasným složením a od renomovaných výrobců. Nejedná se o žádné pilulky známé spřed 10 let a více, kdy se u nás prodávaly přes podezřelé inzeráty a propagovali zvětšení penisu o XY centimetrů za pár dní. Takto seriózní přípravek opravdu nefunguje a o takových vůbec nebudu mluvit.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Dnešní tablety jsou:

registrovány jako výživové doplňky, které musí dostat povolení od oficiálních úřadů a tím pádem jsou z hlediska složení i kontrolovány
s 100% přírodním složením, což znamená, že neobsahují chemické účinné látky, ale jen výtažky a extrakty z bylin a rostlin
podpůrnými prostředky, které nemohou zastoupit odbornou lékařskou léčbu a na rozdíl od minulosti slibují realističtější účinky

Co se týče účinků, tak zvětšení penisu dokáže zajistit na základě těchto faktorů:

Zlepší erekci: Cílem přípravků je lepší funkčnost hladkého svalstva a zlepšení přítoku krve do penisu, což znamená kvalitnější erekci

Zvýší libido: Netvrdím, že vyšší chuť na sex znamená větší penis, ale spolu s ostatními faktory bych vliv tohoto efektu určitě nepodceňoval

Podpoří lepší prokrvení dlouhodobě: Cílem pilulek není jen na úvod zlepšit ztopoření, ale podporovat dlouhodobě lepší prokrvení penisu a tím i pevnost erekce

BEZ RECEPTŮ

Abych nezapomněl ještě na jednu velkou přednost: tablety, které vzpomínám, je možné zakoupit bez lékařského receptu. Nemusíte tedy chodit na žádné vyšetření a ani do lékárny, je možný si je objednat přímo od oficiálních distributorů, což bych také doporučoval. Je to nejbezpečnější způsob a máte jistotu, že dostanete originál, žádnou napodobeninu nebo podvrh.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Pojďme se nyní podívat na ty přípravky, které vám dokážu pomoct s erekcí a i se zvětšením vašeho přirození. Není jich příliš mnoho, ale i z toho mála jsem byl velice spokojen zejména s Stoporex XXL. Ne každá účinkuje stejně u každého, a proto doporučuji individuálně vyzkoušet postupně asi všechny.

Pokud chcete vědět víc o jejich složení, dávkování nebo účincích, v následující tabulce se nachází jejich zhodnocení i překlik na recenzi s dalšími informacemi. Všechny tři výrobky jsem zkoušel na vlastní kůži a také následně patřičně zhodnotil.

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.6/5 - (19 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *