Prodloužení erekce

predlzenie erekcieJednou jsem četl článek o tom, že průměrná délka erekce během pohlavního styku není u většiny párů v zahraničí delší než 7 minut. Na první pohled se to možná zdá málo, ale domnívám se, že pokud bychom započítali jen skutečný čas samotného sexuálního styku se ztopořeným penisem, dostali bychom podobná čísla i u nás.

Pokud bych měl rozebrat mé vlastní zkušenosti, rozdělit bych to na dvě období. První beru ještě období před tím, než jsem vůbec začal pracovat na zlepšení své potence. Tipoval bych, že tehdy mi sex běžně trval mnohem méně, možná tak 3 až 4 minuty.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK  STOPOREX PROLONG

Druhé období se začalo, jakmile jsem sezaměřil na změnu pár věcí a zlepšení některých aspektů v mém životě, pocítil jsem značné zlepšení tohoto stavu a prodloužení délky plné a kvalitní erekce. Zdali chcete vědět, co mi nejvíc pomohlo, čtěte dál!

Krátká erekce: definice, význam a fungování

Krátká erekce: definice, význam a fungování

Erekce jako stav ztopoření penisu je vysvětlována několika různými způsoby. V úplné podstatě ale jde o ztopoření mužského pohlavního údu do takové míry, aby muž mohl proniknout do ženské pochvy a učinit oplodnění.

Přestože neexistuje přesná definice krátké erekce, je možné porovnat průměrné hodnoty s těmi, které nastávají u mužů s příliš krátkou erekcí.

Z několika průzkumů vyplývá, že průměrná doba erekce je běžně okolo 7 minut

Muži, kteří mají problém s ochabnutím erekce nebo s ejakulací mnohem dříve, než za tuto dobu, mají příliš krátkou erekci

Příliš krátká erekce se dá charakterizovat především tím, že již od momentu ztopoření není postavení příliš pevné. Vícero mužů má poruchu nejen délky erekce, ale má problémy také s předčasným výronem semene, čili s příliš rychlou ejakulací. Vyskytuje se dokonce i porucha nedostatečného prokrvení pohlavního údu.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

U průměrného zdravého muže by měla erekce fungovat asi následovně:

většinou na základě vizuálního podnětu se projeví začátek ztopoření penisu
po jedné možná dvou minutách je již penis naplněn krví a nastává erekce
až do momentu sexuálního vyvrcholení ve formě orgasmu nebo až do momentu ochabnutí erekce jako následku vědomého zásahu, je ztopoření maximální

Pokud se u vás vyskytuje problém v jednotlivých krocích tohoto mechanismu, je docela pravděpodobné, že trpíte krátkou erekcí. Stejně je přítomen nějaký problém, pokud dochází k ejakulaci během pár minut nebo dokonce sekund a to i bez přímého sexuálního dráždění. Někdy je ale celý problém příliš nejednoznačný a je proto také těžší ho rozpoznat.

INDIVIDUÁLNÍ POSOUZENÍ

Chtěl bych zvýraznit, že navzdory výše popsaným časovým informacím, měli byste se řídit také vašim subjektivním pocitem, případně si vyslechnout názor partnerky. Pro někoho může být samotná erekce krátká, pro jiného by to bylo „tak akorát“.

Jaké problémy s krátkou erekcí nastávají a jaké jsou jejich příznaky

Jaké problémy s krátkou erekcí nastávají a jaké jsou jejich příznaky

Prodloužení erekce muži hledají zejména kvůli dvěma případům: první je, že erekce je nedostatečně pevná nebo v druhém případu pokud je erekce příliš krátká z důvodu rýchle ejakulace. Jedná se o dva různé problémy, které mohou způsobovat krátkou erekci a je nezbytné je řešit odlišnými způsoby.

Podívejme se na tyto dva problémy trochu detailněji:

Nedostatečně pevná erekce: Muži s tímto problémem mají sami už od začátku erekce pocit, že jejich ztopoření není úplně ideální. Pokud i erekce nastane, jejich penis nevydrží být ztopořený déle než jen pár minut a následně dochází k jeho ochabnutí. Nedostaví se sice stav úplného odeznění erekce, ale ta v takovém případě není skutečně uspokojivá.

Docela často dochází k opakování této situace vícekrát během jednoho pohlavního styku. V realitě to znamená, že ze začátku se po sexuálním dráždění penis napřímí, a pak vzápětí například při zasunutí do pochvy znovu ochabne. Po opětovné sexuální stimulaci se ztopoření zlepší, ale ochabnutí se znovu po pár okamžicích dostaví.

Příliš rychlá ejakulace: Druhým důvodem, kvůli kterému může být vaše erekce příliš krátká, je nadmíru rychlé vyvrcholení. Jde sice taky o samostatný problém, ale zároveň je to i jedna z častých příčin nebo jeden z doprovodných faktorů tohoto problému.

Zde na rovinu řeknu, že jde o bezpochyby složitý stav, se kterým se potýká opravdu hodně mužů. Tomuto problému se budu věnovat také v samostatné části, v které podrobněji prozkoumám jeho příčiny a možná řešení. Netřeba také zapomenout na kombinace, pokud se nedostatečně pevná erekce spojí s rychlou ejakulací.

problemy s kratkou erekci

Příčiny problémů s krátkou erekcí

Příčiny problémů s krátkou erekcí

Podle toho, o který z dvou zmíněných stavů se jedná, se odlišují i ​​příčiny a faktory, které je vyvolávají. Proto rozdělím příčiny krátké erekce právě podle dvou uvedených stavů a rozeberu jejich samostatně:

Pokud se jedná o rychlé ochabnutí předtím pevné erekce, může za tím být:

Nedostatečné prokrvení penisu: Jedním z nejčastějších faktorů, který ovlivňuje předčasné ochabnutí erekce je nedostatečné naplnění pohlavního údu krví. Ze začátku se sice do penisu může dostat dostatek krve, ale ta se v něm udrží jen poměrně krátce a pak většina krve odejde. Problém může plynout z nesprávné funkčnosti topořivých tělísek.

Nedostatek testosteronu: Druhá příčina problému souvisí s nižším libidem, díky čemuž sice ze začátku dojde k sexuálnímu vzrušení a taky k ztopoření penisu, ale po chvíli libido opadne a to taky způsobí i ukončení plného ztopoření. Nejčastější příčina, která způsobuje nedostatečné libido je v tomto případě nízká hladina hormonu testosteron.

Špatná životospráva / špatný životní styl: Nesprávné stravování, nedostatek odpočinku, nadměrná fyzická a psychická únava, to všechno jsou činitele související s nesprávnou životosprávou a špatným životním stylem. U mnoha mužů se jako její následek projeví v oslabené erekci.

Pokud jde o příliš rychlé vyvrcholení, mohou být příčiny následující:

Delší sexuální abstinence: Příliš rychlá ejakulace je typická především pro muže s malými sexuálními zkušenostmi, nebo pro ty muže, kteří zažili delší období sexuální abstinence. V takovém případě je muž mnohem více citlivý na sexuální vzrušení a dochází u něj po poměrně krátkém pohlavního styku k orgasmu.

Psychické faktory: Problémy s předčasnou ejakulací nebo občasně i pozdní ejakulací mohou mít počátek u psychických příčin. Duševní nerovnováha, nervozita, strach ze selhání, uvědomění si minulých negativních zkušeností, to vše může u muže vyvolat předčasné vyvrcholení.

Ochabnutí svalstva: Za erekci i ejakulace zodpovídá i svalstvo, které se nachází v pánevní oblasti. Ochabnutím tohoto svalstva, které se také nazývá PC svalstvo nebo pubococcygeálne svalstvo, přichází ke snížení vědomé kontroly v průběhu styku například i nad zadržením a oddálením ejakulace v momentu, když už muž pociťuje, že se vyvrcholení blíží.

SPOLEČNÝ FAKTOR

Jedním z hlavních společných faktorů, který se může výrazně podílet na jednom i druhém typu problémů s krátkou erekcí je stres. Pokud se vás týká tenhle případ, snažte se předem upokojit, nikam nespěchejte a řekněte partnerce, aby vám pomohla navnadit pokojnější a příjemnější atmosféru pro vzájemné milování.

Jak na prodloužení erekce

Ako na predĺženie erekcie

Způsobů, jak na prodloužení trvání erekce, oddálení ejakulace a způsobů jak si více vychutnat samotný sex, je několik. Pokud nebereme do úvahy hned odbornou lékařskou pomoc, kterou podle mě většina mužů nepotřebuje, máte početné možnosti na vyzkoušení přímo doma.

Vyzkoušejte tato aktivity v následujícím pořadí:

Pravidelnější pohlavní styk

Trénink dělá mistra a v případě milování platí totéž. Pokud budete mít častější sexuální styk, může se čas erekce postupně prodlužovat a to se týká taky času do vyvrcholení. Podstatná je však vaše kreativita a spolupráce s partnerkou v tomto směru. Vhodným řešením je i přerušovaná soulož, která způsobí opakovanou sexuální stimulaci, ale zároveň si trénujete i oddálení ejakulace.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK  STOPOREX PROLONG

Lepší životospráva a zdravější životní styl

Pokud máte zájem o to, aby bylo prokrvení vašeho pohlavního údu v pořádku a kvalitní, musíte dbát na zdravé stravování v spojitosti s vašim kardiovaskulárním systémem, cévami a srdcem. Nedávejte si mastné a tučná jídla, konzumujte spíše více zeleniny a obcházejte alkohol a kouření. Důležité je také kvalitně odpočívat fyzicky i psychicky, dopřát si spánek a pořád se nestresovat.

Speciální cvičení

Jak bylo zmíněno, jednou z příčin oslabení kontroly nad vlastní ejakulací je ochabnutí PC svalu. Laicky vysvětleno, jde o sval, kterým umíte například zastavit močení. Pokud chcete procvičit tento sval, jsou vhodné Kegelovy cviky. Kromě těchto cviků se na oddálení předčasného vyvrcholení používají i masážní cvičení nazývané jako Master-Johnsonova metoda.

Znecitlivující prostředky

Jedním z řešení problému s předčasnou ejakulací, mohou být i znecitlivující přípravky, například gely a krémy. Fungují na principu, že zmírňují citlivost nervových receptorů v pohlavním údu a tak muž bude méně „cítit“ sexuální vzrušení.

Kromě těchto přípravků můžete vyzkoušet také některé „domácí recepty“, například zdvojení kondomů nebo použití speciální obruče kolem kořene penisu. Takové obruče jsou povětšinou ze silikonu a můžete si je koupit v erotických e-shopech.

Tablety na erekci a oddálení ejakulace

Momentálně mám na mysli pilulky bez předpisu, které mají přírodní složení zajišťující pomoc při daném typu problémů s erekcí. Některé tablety jsou určeny pro zkvalitnění samotného ztopoření, jiné na oddálení ejakulace nebo na prodloužení doby erekce bez vyvrcholení. Ne všechny působí stejně, a proto si třeba výběr dobře rozmyslel.

Odborná léčba

Co se týče odborné léčby, zde se volí dvě řešení v zásadě podle vyvolávající příčiny. Pokud je erekce nedostatečně pevná, lékař předepisuje léky na zlepšení prokrvení cév v pohlavním údu, obyčejně se jedná o léky, které jsou určeny k léčbě erektilní dysfunkce.

Co se týče odborné léčby předčasné ejakulace, tak tady se předepisují léky podobné antidepresivům, které mají za úlohu snížit citlivost muže na sexuální stimulaci. V obou případech se ale nedají vyloučit případné vedlejší účinky.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Nejčastější otázky o problémech s příliš krátkou erekcí

Nejčastější otázky o problémech s příliš krátkou erekcí

Umím si představit, že byste se chtěli zeptat na mnoho věcí. Rozhodl jsem se proto na internetu nalézt ty otázky, na které se muži s takovým problémem nejvíce ptají, a zde je 5 nejčastějších, samozřejmě i s mými odpověďmi:

Koho se problémy s krátkou erekcí nejvíce týkají?

Nejvíce rizikovou skupinou jsou muži ve věku nad 40 let a taky ti muži, kteří mají namáhavější duševní nebo fyzické povolání. Nedá se však říct, že existuje jen tato jedna resp. dvě skupiny, které by se s nedostatečně dlouhou erekcí bořili nejvíce.

Co když se mi to stane jen někdy, třeba to i tak řešit?

Určitě ano, je nutno tomu věnovat pozornost, ačkoli bych na vašem místě nepropadal panice. Pokud jste předtím delší dobu neměli sex, je příliš rychlé vyvrcholení v celku normální. Pokud máte za sebou vyčerpávající den, mohou se přidat i problémy s pevností erekce. V každém případe to ale nepodceňujte, pokud by se to opakovalo.

Alkohol na prodloužení a zlepšení erekce. Ano nebo ne?

Já sem zastánce názoru a taky to všude říkám, že alkohol je nepřítel erekce. Na druhou stranu, jsou ale situace jako například snaha o mírně uvolnění napětí, zmírnění stresu a obav před selháním nebo i na mírné zvýšení sexuálního vzrušení, a tu si myslím, že občas nezaškodí jeden pohár vína.

Jak na prodloužení erekce

Netřeba mi raději tablety na předpis?

Ze začátku bych začal raději s produkty a přípravky, které víte získati bez závislosti na lékařském receptu. Většině mužů totiž stačí udělat změny opravdu jen u pár věcí a věnovat se pozorněji některým režimovým opatřením, případně to zkombinovat s volně dostupnými pilulkami na přírodní bázi. Teprve tehdy, pokud běžné tabletky nepomohou, bych šel vyzkoušet ty na lékařský recept.

Nic, co dělám doma „svépomocí“, mi nepomáhá. Co teď?

V případě, že ani navzdory vaší snaze a všem přijatým opatřením, režimovým změnám nebo ani po dlouhodobějším užívání různých specializovaných volně prodejných přípravků nedochází k žádným pozorovatelným změnám, doporučuji vám navštívit lékaře. V takových případech jsou totiž příčiny problému bezpochyby mnohem vážnějšího charakteru.

jak zlepšit prodloužení erekce

Jak fungují tablety na prodloužení erekce a proč jejich doporučuji

Jak fungují tablety na prodloužení erekce a proč jejich doporučuji

Tabletky, které prodlužují erekci, ať už z pohledu zkvalitnění ztopoření nebo z pohledu oddálení vyvrcholení, nejsou „všelék“, ale pro muže mohou představovat velmi pozitivní „doping“. Pokud je zkombinujete s dalšími řešeními, můžete s velkou pravděpodobností očekávat viditelné změny.

A proč si myslím, že právě tablety jsou nejlepší formou?

Jejich užívání a dávkování je jednoduché. Můžete je brát buď vždy těsně před pohlavním stykem, nebo pravidelně každý den.

Pilulky stačí zapít vodou, osobně jejich doporučuji požívat ráno nebo večer před jídlem. Rozhodující jsou ale instrukce v příbalovém letáku. Pro relevantní výsledky a účinek byste měli zkusit jednu značku tablet po dobu alespoň 1 měsíce, já jsem povětšinou přípravky zkoušel alespoň 2 měsíce.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Tablety, které doporučuji já, mají navíc tyto výhody:

koupíte si je bez lékařského předpisu, což v praxi znamená, že se nemusíte předtím absolvovat žádné lékařské vyšetření nebo se setkat s lékařem
nehrozí vám během jejich užívání žádné vedlejší účinky, co je zapříčiněno především přírodním složením, které je pro lidský organismus naprosto přirozené
máte široký výběr značek a typů, například si můžete vybrat pilulky nejen na prodloužení doby erekce, ale také na povzbuzení sexuálního libida nebo jiné důvody

Tablety na prodloužení erekce působí ve třech směrech:

Zlepšují pevnost erekce: Podpora cév a jejich prokrvení v penisu je zárukou lepšího ztopoření a pevnější erekci.

Umožňují udržet erekci bez vyvrcholení déle: Díky složení tablet se dá očekávat pevnější erekce a její udržení po delší dobu a to bez předčasného vyvrcholení.

Podporují libido: Většina tablet, které jsem zkoušel se záměrem prodloužit si erekci, obsahuje takové látky, které podporují zvýšení chuti na sex, čili libido.

NEČEKEJTE ZÁZRAKY HNED

Několik výrobců přípravků na prodloužení erekce vám bude slibovat, že již jednorázové užití pilulek těsně před pohlavním stykem vám může přinést viditelné výsledky. Já osobně ale takovou zkušenost nemám, a podle mě je něco takového možné až při dlouhodobějším užívání.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Pojďme se nyní společně podívat na ty tablety a přípravky, které jsem vyzkoušel a mohou vám pomoci ke kvalitnější erekci a oddálit příliš rychlé vyvrcholení. Všechny přípravky, které budu zmiňovat, jsem osobně zkoušel a mám s nimi vlastní zkušenosti. Některé fungovali lépe, u jiných se musí čekat na účinek delší dobu.

V každém případě ale platí, že z desítek různých značek, které jsou na trhu, jsou právě níže zmíněné nejlepší. Doporučuji prohlédnout si jejich detailní recenze a otestovat ty, které se vám budou nejvíce pozdávat.

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.7/5 - (13 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *