Prodloužení penisu

Predĺženie penisuJedna z věcí, na kterou jsou muži dost hákliví, je velikost jejich přirození. Nejčastěji se pod velikostí myslí zejména délka, na co jsou muži nejvíce citliví. To, kdy můžeme říct, že je penis už dostatečně dlouhý, je zajisté diskutabilní, ale několik mužů v tom má docela jasno a jistotu nadobyli pouze na základě nějakých vyčítaných hodnot a podobně.

Ano, jedna věc jsou průměrná čísla, skutečnost je ale věc druhá. Ženy mají samozřejmě rády, když mohou dosáhnout vaginální orgasmus díky dostatečně dlouhému penisu jejich sexuálního partnera, ale osobně zastávám názor, že toto téma se docela přeceňuje.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK  STOPOREX PROLONG

Přes tenhle můj názor samozřejmě nezpochybňuji, že mohou existovat i existují případy, kdy jsou obavy muže o délku jeho „mužnosti“ opravdu objektivní. Ať už máte zájem znát řešení na prodloužení penisu o 1 cm nebo o 5 cm, následující text je určen právě vám.

Délka penisu: definice, význam a měření

Délka penisu: definice, význam a měření

Jednoznačně určit, že určitá délka penisu je optimální a všechno mimo znamená vážný problém, si samozřejmě netroufám tvrdit. Protose budu muset i já spolehnout a opřít, alespoň orientačně, na některá čísla, které jsou známé z veřejně dostupných průzkumů.

Průměrná délka penisu v ztopořeném stavu je od 13 do 15 cm

Pokud máte penis kratší, nemusí jít nutně ještě o problém, ale osobně bych zřejmě délku méně než 10 cm chtěl řešit i já

Naopak, penis větší například jako 20 cm je podle mě více než nadprůměrný

Nutné je však vědět i to, jak se má samotný penis měřit. Značná část mužů to přitom nedělá správně, což zkresluje tak trochu výsledný údaj a taky tak srovnání s průměrnými hodnotami. U někoho to pak může vést k frustraci a v podstatě k zbytečně nízkému sebehodnocení v této oblasti.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Zde přidávám optimální postup, jak změřit délku penisu co nejpřesněji:

penis je nezbytný měřit v co nejvíce ztopořeném stavu, čili pouze pokud nejeví žádný známky ochabnutí erekce
měřit začnete od pánevní kosti, čili z oblasti od podbřišku, na které je třeba v některých případech přitlačit, to může být například tak trochu problém pro muže s větším objemem tuku v této části těla
koncovým bodem měření je špička žaludu na konci pohlavního údu

Proč je vůbec důležité, aby měl penis dostatečnou délku? Má to dva základní významy. První je více pragmatický a jedná se o to, aby se penisu v ztopořeném stavu umožnilo penetrovat do vagíny co nejhlouběji kvůli lepším vyhlídkám na oplodnění.

Druhý je již méně praktický a jde konec konců o to, že pokud je penis muže příliš krátký, žena má problém dosáhnout vaginální orgasmus, který je v porovnání s klitorálním kvalitnější a více vzrušující.

DÉLKA JAKO SOUČÁST TRENDŮ

Pokud se domníváte, že vždy platila současná formulace o délce penisu, jste na omylu. Například ve starověkém Řecku se za nejlepší penis pokládal spíše menší, alespoň to je možný vydedukovat z maleb a ilustrací tohoto období. Dnes jsou představy spíše opačné.

Jaké problémy nastávají s délkou penisu a jaké jsou jejich příznaky

Jaké problémy nastávají s délkou penisu a jaké jsou jejich příznaky

Co se týče problematiky délky penisu, jestvují v podstatě jen dva problémy. Prvním je příliš krátký penis, druhým naopak příliš dlouhý penis. Přestože v tomto příspěvku se zaměřuji spíše na problém s krátkým penisem, i opačná situace může některým mužům způsobovat problémy.

Pojďme si oba problémy rozebrat v detailech:

Krátký penis: Pokud máte penis jen o něco málo menší, než je zmíněný průměr, rozhodně bych to hned nebral jako problém s jeho délkou. Určitá tolerance musí být. Připouštím však, že v případě, pokud je penis kratší než 10 cm, může to už být problém a to i s ohledem na nějaké zkušenosti jednotlivců a praxi. Jak zjistit, zda je penis kratší?

Pokud se nejedná o zdravotní příčinu spojenou s bolestí, dobrým měřidlem by mohla být vaše partnerka. Není důležité se jen dívat na číslo, ale reálně zjistit, zda žena dostatečně cítí penis ve své vagíně a zda jí pohlavní styk způsobuje dostatečnou rozkoš. Pokud ano, pak vás nemusí délka vašeho pohlavního údu až tak trápit. Pokud ne, je zapotřebí něco s tímto stavem dělat. Roly tady sehrává ale taky partnerka.

Dlouhý penis: Zcela obráceným problémem je příliš dlouhý penis. Myslím, že nemusím vysvětlovat, jak se to projevuje, spíše je podstatné vědět najít hranici, kdy je již možné o penisu mluvit jako o extrémně velkém. I u stanovení této hranice bych však byl velmi opatrný. Proč? Protože je závislá od několika individuálních okolností.

První je pocit, protože i muž s délkou penisu například 18 cm, nemusí být dostatečně spokojen. Druhým je celkový tělesný stav, protože například obézní muž bude délku penisu vnímat jinak, než vyhublý muž. Obecně bych však shrnul tak, že pokud máte penis delší, než 20 cm, je už příliš dlouhý.

problemy s delkou penisu

Příčiny problémů s krátkým penisem

Příčiny problémů s krátkým penisem

Výše popsané problémy se vyskytují u mužů většinou na základě dvou typů příčin. Do první kategorie můžeme zařadit psychologický faktor, čili nejde přímo o fyzickou poruchu. Do druhé kategorie pak patří fyziologické příčiny, které je možné identifikovat snadněji.

Zde jsou nejčastější příčiny problémů s krátkým penisem

Genetické příčiny: Pokud nám genetika a dědičnost „obdaruje“ příliš krátkým přirozením, nejde sice o chorobnou příčinu, ale rozhodně se jedná o vrozený stav. Nejčastěji dochází k problémům hypotalamu v mozku, a jeho následní nedostatečná funkčnost způsobí genetickou poruchu ve vývoji penisu a ten pak může být v ztopořeném stavu kratší oproti průměru i o 5 či více centimetrů.

Peyronieho choroba: Za tímto pojmenováním se skrývá patologická tvorba tuhého vaziva v penisu, což zapříčiňuje jeho ohýbání, zkracování a ztrátu nevyhnutelné flexibility pro dostatečné zvětšení vlivem erekce. Tato choroba se projevuje i bolestí během pohlavního styku a problémy s kvalitou erekce.

Vývojové poruchy močových cest: Močová soustava se může vyvíjet různě a dochází také k vývojovým poruchám, které pak ovlivňují i délku penisu. Může se jednat o pokles uretry dovnitř, nebo o vystoupení močového měchýře na povrch. Krátký penis je v obou případech následkem a příznakem takové vývojové chyby.

Problémy s prostatou: Projeli jste si problémy s prostatou nebo jimi pořád procházíte? Prostata vliv na délku penisu mnohem víc, než si myslíte. Dokonce pokud dojde k jejímu odstranění, velmi častým doprovodným jevem bývá zkrácení délky penisu. Zvětšení prostaty zas může být příčinou problémů s kvalitou erekce.

Nadváha: Samozřejmě, nadměrná přítomnost tuku v oblasti podbřišku může způsobit, že když si měříte penis, je kratší a to i opticky. Stejně tak během pohlavního styku nemůžete s penisem dostatečně hluboko proniknout do pochvy ženy, což znovu nabádá k problémům s délkou penisu. Příčinou nadváhy může být mnoho, ale patrně nejčastěji je to špatná životospráva a špatný životní styl.

Nedostatečná erekce: Při jmenování příčin, nesmíme zapomenout na jednu z těch nejčastějších příčin ovlivňující délku penisu a to je nekvalitní erekce. Jak jsem řekl již na začátku, délku penisu měřte a hodnoťte jen ve stavu úplné erekce. Pokud nastalo co i jen minimálně ochabnutí erekce, penis je menší a to má následně velký efekt na kvalitu

ŠPATNÝ UHEL POHLEDU

Rád bych ještě upozornil na jednu skutečnost a to možnou neobjektivitu mužů při pohledu na své vlastní přirození. Pokud se díváte například do zrcadla a máte vyšší postavu, bude se vám samozřejmě zdát penis menší, ale to berte jen z hlediska proporce k celému tělu.

Jak na prodloužení penisu

Jak na prodloužení penisu

Pokud máte zájem mít delší penis, třeba si uvědomit, že je možný se rozhodovat mezi dvěma způsoby řešení. Prvním způsobem řešení je jen dočasné prodloužení pohlavního údu, jehož trvanlivost je poměrně krátká. Druhým způsobem je trvalé řešení, které spočívá zpravidla v chirurgickém zásahu.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Zde jsou některá možnosti, jak si můžete prodloužit penis:

Operace

Pokud se jasné, že se jedná o vrozenou vadu nebo jinou vývojovou poruchu, doporučuji rovnou zajít za lékařem, který provede vhodný operační zákrok. Častokrát se využívá naříznutí vazů nebo naříznutí varlat, což má za následek vystoupení penisu ven a jeho optické prodloužení. Horší je to ale pak následné hojení a i samotný používání penisu.

Hubnutí

Právě hodně podkožního tuku v oblasti podbřišku je příčinou toho, že muži vnímají svůj penis jako mnohem kratší, než ve skutečnosti je. Navíc je s tím spojený problém proniknutí do partnerky naplno a to je možná ještě větší mínus. Pokud je to možný, doporučuji upravit stravování, běhat a prostě zhubnout. Vím z vlastní zkušenosti, že to pomáhá.

Vakuové nebo vodní pumpy

Pumpy na penis fungují na principu podtlaku, který donutí penis, aby do sebe nasával více krve. Tenhle princip má za následek se váš pohlavní úd viditelné zvětší za rychlou dobu, ale bohužel i za stejně rychlou dobu se vrací do původní velikosti. S pumpami je ale nutno zacházet obezřetně, aby nedošlo k nechtěnému poranění nebo dokonce k narušení funkčnosti ztopoření.

Speciální cvičení

Na prodloužení penisu jsou známá i různá cvičení, přičemž jedním z nejpopulárnějších je natahování částečně ztopořeného penisu. Nazývá se to i Jelqing a tak trochu připomíná dojení penisu. Teorie za tím celým je taková, že natahováním penisu vznikají mikrotrhliny, produkují se nové buňky a penis se prodlužuje. Byl bych ale velmi opatrný.

Elektrošoky

Byl jsem velmi překvapen, když jsem se dozvěděl o možnosti prodloužení penisu pomocí malých elektrošoků. Teoreticky by slabší elektrošoky měly podpořit růst nového svalové tkáně i cév v penisu, což zvyšuje jeho prokrvení, zlepšuje velikost penisu při ztopoření a konec konců i prodlužuje penis. Bohužel, neexistuje ale žádná solidní studie, která by tuhle teorii dokazovala.

Tablety

Pro mě byl a je nejbezpečnějším způsobem využití tablet a přípravků. Jedinou jejich nevýhodu je jejich limitovaný účinek, protože díky tabletám určitě nedosáhnete prodloužení penis o 10 cm, spíše o 1 cm, výjimečně o 2 cm. Nemusíte však dělat žádné cviky, absolvovat náročné nebo drahé procedury a nemusíte ani zajít za lékařem, protože tablety jsou bez předpisu.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Nejčastější otázky o problémech s krátkým penisem

Nejčastější otázky o problémech s krátkým penisem

Jelikož téma délky penisu je pro muže docela citlivá, bylo pro mě v této problematice poměrně náročné najít na internetových fórech zajímavé otázky v souvislosti s velikostí penisu. Nakonec jsem několik našel a jako předtím, připojuji taky mé odpovědi.

Záleží na délce penisu nebo ne?

Mnozí by možná chtěli slyšet odpověď, že ne, ale také snadné to bohužel není. Pokud však velikost penisu není problémem pro vaši partnerku a nejsou s tím spojeny žádné zdravotní problémy, není nutně to řešit. Osobně bych přece jen vyzkoušel alespoň pár prostředků, protože s delším penisem je ženě dopřáno mnohem intenzivnějšího orgasmu a větší rozkoše.

Je délka penisu při erekci „na volno“ a během pohlavního styku jiná?

Ano, doopravdy je. Musím však dodat, že to neplatí vždy a ne u každého muže. Ve většině případů se to tak opravdu děje a to zejména v důsledku většího vzrušení na přímé sexuální dráždění od někoho jiného. Erekce mimo pohlavního styku a erekce při pohlavním styku se zdají na první pohled jako stejná, ale i mé vlastní opakované měření ukázaly, že určitý rozdíl tam je. Ten se projevuje i v délce penisu.

Do jakého věku penis roste?

Na tuto otázku se nedá odpovědět obecně, protože žádné končetiny na těle nerostou u každého z nás stejně. Medicína ale obecně považuje růst penisu možný až do věku 21 či 22 let. Určitě bych zahrnul toleranci plus minus dva roky, pokud již máte například 30 a více let, nemohu vás potěšit, protože zde se s přirozeným růstem penisu již nedá počítat.

Umím si pomoci i bez lékaře?

Ano, převažující většina výše zmíněných způsobů řešení problémů s příliš krátkým penisem je zcela bez lékařského zásahu. Je třeba si být vědomý toho, že tyto možnosti mají své limity a nelze očekávat nějaké dlouhodobé prodloužení penisu například o 5 centimetrů jen na bázi cvičení či vakuových pump.

Které řešení je nejbezpečnější?

Jednoznačně nejbezpečnějším způsobem řešením jsou pilulky, avšak u jejich výběru myslete především na to, že nejsou použitelné pro všechny případy. Pokud je délka penisu způsobená vývojovou či genetickou chybou, v takovém případě vám tablety nepomůžou. Abych to celé uvedl na pravou míru, v takovém případě vám může pomoci jedině chirurgický zákrok, ale ani to není na 100%.

ako predlouzit penis

Jak fungují tablety na prodloužení penisu a proč jejich doporučuji

Jak fungují tablety na prodloužení penisu a proč jejich doporučuji

Z vlastní zkušenosti a také na základě zjištěných informací si myslím, že většině mužů bude postačovat na prodloužení penisu kombinace dvou opatření: snížení podkožního tuku v oblasti podbřišku a zlepšení ztopoření penisu. Díky tímto opatřením je možné dosáhnout zvětšení penisu o 1 až 2 centimetry, což si myslím, že bude zcela postačovat.

Pro zkvalitnění ztopoření a tedy i na prodloužení penisu jsou nejvhodnější tablety. Mají jednu velkou výhodu:

Jejich užívání je bezpečné a zároveň jednoduché. Já sám mám pozitivní zkušenost s dlouhodobým užíváním jednou denně po dobu 2 až 3 měsíců.

Všechny ostatní způsoby typu cvičení, vakuové pumpy, nastavovadla a podobně, mohou zajisté pomoci, ale je to vždycky spojeno i určitým rizikem vzniku menších poranění a vyžaduje ti to mnohem více času, než užívání pilulek. Při těch nejlepších značkách můžete postřehnout pozitivní výsledky už po pár týdnech a to je zajisté velmi motivující pro pokračování v užívání.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK  STOPOREX PROLONG

Tyto tablety jsou navíc:

bez konzervantů, umělých látek a barviv, čili mají 100% přírodní složení, díky kterému nehrozí žádný problém s nežádoucími účinky
pod kontrolou úřadu, díky čemuž je zaručeno složení, jakož i splnění všech kritérií pro registraci ve formě výživových doplňků
s více účinky, takže kromě prodloužení penisu vám nabízejí pomoc celkově v sexuálním životě

Zde jsou účinky, které tablety na prodloužení mužského přirození nabízejí:

Zlepšují prokrvení pohlavního údu: Díky zlepšení prokrvení pohlavního údu dochází k lepší a kvalitnější erekci, která nastupuje rychleji.

Zvyšují libido: Většina tablet obsahuje přírodní výtažky, které stimulují hladinu testosteronu, což zvýší chuť na sex a libido

Podporují delší erekci: Lepší prokrvení a zvýšení hladiny testosteronu podporuje i delší erekci a intenzivnější orgasmus

NEVĚŘTE VŠEM VÝROBCŮM

Uznávám, že co se týče prodloužení penisu, je situace s tabletami poněkud kontroverzní. Mohou za to zejména značky, které předtím slibovali zvětšení penisu i o 5 cm nebo více, což je samozřejmě nereálné. Proto doporučuji nevěřit všemu, co výrobce tvrdí v reklamě.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Měl jsem tu možnost a štěstí, že jsem vyzkoušel opravdu množství značek tablet a proto mohu i sám posoudit, které jako účinkují, případně i to, které neúčinkují vůbec. U mě měli nejlepší účinky v podstatě jen Stoporex. V případě těchto přípravků jsem zaznamenal i viditelné zlepšení.

V následujícím přehledu vám proto poskytuji jejich stručné zhodnocení, ale také možnost dozvědět se o nich něco víc. Každý přípravek jsem totiž sám testoval a zkušenosti jsem shrnul do recenze.

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.8/5 - (18 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *