Prostamol uno: Recenze a mé zkušenosti se známými tabletami na prostatu

Prostamol uno: složení, účinky, cena, dávkování a recenzePokud máte těžkosti s močením následkem nezhoubného zvětšení prostaty, patříte mezi poměrně širokou skupinu mužů s tímto problémem. Právě pro vás je v takovém případě určen Prostamol uno, co je možná jedna z nejznámějších značek na trhu v oblasti volně dostupných přípravků pro podporu prostaty.

Prostamol uno dnes užívá čím dál tím více mužů právě kvůli rostoucí popularitě a ta je výsledkem nejen reklamy, ale taky zajímavých účinků. Jedná se o lék s přírodním složením, který je dostupný bez předpisu, co má taky určitý podíl na jeho popularitě. Jednoduchá koupě například taky v internetové lékárně zvyšuje jeho dostupnost.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX PROSTATE

Já sám jsem Prostamol uno viděl v lékárně již mnohokrát a v nabídce ho mají zpravidla všechny známější lékárny včetně velkých sítí typu Dr. Max a podobně. Jak tablety fungují, jsem testoval na vlastní kůži a výsledkem je tato má recenze.

Výrobce a původ

Prostamol uno: Výrobce a původZa volně prodejným rostlinným lékem Prostamol uno je známá farmaceutická společnost Berlin-Chemie AG Menarini. Jde tedy o řádně registrovaný přípravek na našem trhu od seriózního producenta, není nezbytné se proto vůbec obávat o kvalitu složení a ani o kvalitu a původ účinných látek v tabletách.

Na koupi nepotřebujete lékařský předpis, co ale neznamená, že užívání může být lehkovážné. Prostamol uno se může užívat v I. a II. stadiu nezhoubného zvětšení prostaty, ne však v dekompenzační fázi benigní hyperplazie prostaty. Lék je jako takový určen pro muže, ne pro ženy a užívat ho mohou jen dospělí muži.

Složení a účinné látky

Prostamol uno: Složení a účinné látkyProstamol uno je založen na obsahu jediné látky a to Saw Palmetto, odborně Serenoa repens. U nás je možná tato rostlina známa spíše jako Serenoa plazivá a jde o menší rostlinu palmovitého typu, které původem je jihovýchodní oblast USA, nejčastěji Florida. Pro své účinky se rostlina používá v tradiční medicíně již dlouhé staletí.

Co se týče její vlivu na lidský organizmus, toto jsou ty nejdůležitější účinky:

Zlepšení stavu vylučovací a pohlavní soustavy: Prvním a nejdůležitějším účinkem je působení na vylučovací soustavu, u mužů konkrétně na močové cesty a na močový měchýř. S tímto působením souvisí taky vliv na prostatu, kde má Saw Palmetto schopnost působit na nerakovinové zvětšení prostaty. Může též zmírňovat symptomy zánětu prostaty nebo zánětu močových cest.

Posilnění chuti na sex: Druhým důležitým a zajímavým účinkem je zvýšení libida a to nejen u mužů, ale taky u žen. Saw Palmetto je účinné přírodní afrodiziakum a svým působením například znemožňuje transformaci testosteronu u mužů, čím udržuje jeho původní a stabilnější hladinu. To má vliv na vyšší sexuální apetit.

Povzbuzení a zvýšení vitality: Kromě povzbuzení libida přináší Saw Palmetto taky obecně povzbuzení organizmu. Pokud máte pocit únavy, nedostatku energie a chcete zlepšit taky svůj fyzický výkon, je právě tato rostlina určitě dobrou volbou. Pochopitelně, její účinnost závisí taky od vašeho stavu a u každého muže mohou být účinky v jiné intenzitě.

Zlepšení stavu pokožky a vlasů: Jedním ze zajímavých účinků Saw Palmetta je taky působení na pokožku a vlasy. Pokud chcete zlepšit kvalitu a zdraví pokožky, případně pokud chcete omezit nadměrné vypadávání vlasů, je tato rostlina vhodným přírodním prostředkem.

Přírodní péče o prostatu

➡️ Doporučuji STOPOREX PROSTATE
– normalizování funkce prostaty
– optimální fungování močové soustavy
– komplex přírodních látek
– normální reprodukční schopnost

Cena: ✅ 619 Kč

Podpora trávicí soustavy: Na zlepšení chuti do jídla se dá Serenoa repens využít taky, přičemž za tímto účelem se extrakt z rostliny prodává ve formě kapek do jídla. Rostlina však působí například pozitivně taky na spodní část trávicího traktu, především na hrubé střevo. Pomáhá taky detoxikovat játra, která to určitě potřebují nejvíc.

Další účinky: U žen může Serenoa repens pomáhat na zmírnění bolestí během menstruace a očišťuje mléčné žlázy. Působí též na očistění těla od volných radikálů, takže má antioxidační a detoxikační účinky. Rostlina je taky účinné antiseptikum, čili má protizánětlivé účinky.

V Saw Palmetto se nacházejí některé zajímavé složky a přírodní látky, především:

Fytosteroly: Tyto látky přírodního charakteru mají vliv například na snížení hladiny cholesterolu v krvi a na zlepšení propustnosti cév. V Saw Palmetto se nacházejí například beta-sisterol, kampesterol, daucosterol a stigmasterol.

Flavonoidy: V Serenoa repens jsou obsažené taky flavonoidy, co jsou látky typické pro rostliny, ale taky pro některé druhy ovoce a zeleniny. Tyto látky pomáhají lepší imunitě, nakolik mají protizánětlivý účinek, ale například taky na ochranu buněk před předčasným stárnutím.

Mastné kyseliny: Mastné kyseliny jsou pro náš organizmus prospěšné a nevyhnutelné, pomáhají například taky na správné fungování kardiovaskulárního systému. V Saw Palmetto je jich několik, například kyselina olejová, palmitová, laurová nebo stearová.

Polysacharidy: Jako zdroj energie a zvýšení vitality jsou polysacharidy v Saw Palmetto skvělou volbou. Zároveň jsou tyto látky důležitou stavební součástí buněk v těle a jsou tedy nezbytné pro správné fungování organizmu.

Kromě extraktu ze Saw Palmetta se v léku Prostamol uno nacházejí taky některé doplňkové látky. Tady je celkové složení tablet:

JEDNOSLOŽKOVÉ VS. VÍCSLOŽKOVÉ PRODUKTY

Prostamol uno se odlišuje od mnohých konkurenčních značek především tím, že obsahuje pouze jednu účinnou látku a to extrakt z rostliny Saw Palmetto. V jiných přípravcích bývá látek víc, ale jak si ukážeme při účincích a zkušenostech, ani tato cesta nemusí být špatná.

Dávkování a užívání

Prostamol uno: Dávkování a užíváníUžívání Prostamol uno by mělo být především pravidelné a dlouhodobé. Vzhledem k tomu, že hlavní účinná látka je rostlinného původu, pro viditelné účinky je nezbytné jejich dlouhodobé působení v těle a dosažení jisté koncentrace.

1 kapsle je 1 💊 dávka. Za 24 hodin je maximální denní dávkou právě 1 kapsle

Doporučuje se užít kapsli po jídle, spolknout ji v celosti a zapít dostatečným množstvím tekutiny

Dle výrobce by k prvním viditelným účinkům mělo dojít zhruba po 6 týdnech, kdy by se mělo dostavit zlepšení příznaků. Dle toho, jaké jsou zkušenosti ostatních mužů, je tato dobu realistická a oceňuji, že značka se nesnaží realitu nijak přikrášlit, je to velice seriózní postoj.

Účinky

Prostamol uno: ÚčinkyProstamol uno je určen především pro muže, kteří mají problém se zvětšením prostaty a trápí je symptomy související s tímto stavem. Jde především o nutnost častějšího močení, slabý nebo přerušovaný proud moči, kapání po vymočení se, pocit neúplného vymočení a taky poruchy sexuálních funkcí.

Tablety by měly účinkovat v těchto třech oblastech:

Zdravá prostata a správná funkčnost pohlavní soustavy

Prvním účinkem je pomoc při symptomech benigního zvětšení prostaty a taky při symptomech zánětu prostaty. Zároveň s tím by mělo pravidelné a dlouhodobé užívání zlepšit taky kvalitu sexuálních funkcí. U mě se potvrdily obě účinky, ale ne v nějak extrémní podobě, spíše hodnotím účinnost jako průměrnou. Zkušenosti jiných mužů jsou v tomto ohledu hodně podobné.

Přírodní péče o prostatu

➡️ Doporučuji STOPOREX PROSTATE
– normalizování funkce prostaty
– optimální fungování močové soustavy
– komplex přírodních látek
– normální reprodukční schopnost

Cena: ✅ 619 Kč

 

Podpora fungování močové soustavy

Druhým účinkem, který navazuje na ten první, je podpora lepšího fungování močové soustavy jako celku. Vzhledem na působení na prostatu totiž ustupují taky průvodní jevy a příznaky, které souvisely s komplikovaným močením a močovými cestami. Tento účinek je viditelný na podobné úrovni, jako již 1. zmíněný, u některých mužů v lepší intenzitě, u jiných zas v horší.

Prevence

Nejen léčba již vzniklých onemocnění, ale taky preventivní působení do budoucnosti. To by měl být třetí účinek Prostamolu uno, nakolik lék by měl preventivně působit taky proti dalšímu zvětšování tkáně prostaty. Já sám tento účinek posoudit nedovedu, ale dle zkušeností jiných mužů vím, že ho víceří užívají právě preventivně a pochvaluje si ho. Nějaký vliv tedy určitě má.

PLNÝ ÚČINEK PO 3 MĚSÍCÍCH

Výrobce deklaruje, že plný účinek lze dosáhnout po 3 měsících užívání Prostamolu uno. Délka léčby je podmíněná původem, závažností a průběhem onemocnění, přičemž není časově limitována.

Nežádoucí účinky

Prostamol uno: Nežádoucí účinkyTak, jak veškeré podobné léky, taky Prostamol uno může způsobovat vedlejší účinky, ty se nemusí ale projevit u každého. Zřídkavým vedlejším účinkem jsou žaludeční těžkosti, které mohou postihovat méně než 1 z 1000 osob. U mě konkrétně se během užívání naštěstí tento nežádoucí účinek neobjevil, ale u jiných mužů se alespoň na úvod objevoval.

Druhým problémem může být alergická nebo přecitlivěná reakce na Serenoa repens, čili na hlavní a v tomto případě jedinou účinnou látku v tabletách. V tomto případě ale nejde o typický nežádoucí účinek léku, nakolik samotná alergická reakce není jeho chybou, ale individuálním faktorem.

POZOR NA KONTRAINDIKACE

Před začátkem užívání si dejte pozor na kontraindikace či interakce s jinými léky. Pokud užíváte jiné léky, měli byste užívání Prostamolu uno konzultovat s lékařem. Pročtete si taky příbalový leták ohledem dalších kontraindikací.

Balení a cena

Prostamol uno: Balení a cenaProstamol uno jsem viděl zatím ve dvou typech balení a to v balení s 30 kapslemi a v balení se 60 kapslemi. Dle příbalového letáku by mělo být v nabídce taky nejmenší balení se 15 kapslemi, ale já sám jsem ho v lékárně neviděl a tak malý obsah by neměl ani smysl. Alespoň 1 měsíc užívání je určitě nezbytný na projevení účinků.

Které balení se oplatí víc, to ilustruje mé tabulkové srovnání:

Typ balení:Množství tablet:Cena za balení:Ušetříte:Ověřená koupě:
Prostamol uno 3030275 Kč-chci objednat
Prostamol uno 6060385 Kč165 Kčchci objednat
Prostamol uno 9090535 Kč290 Kčchci objednat

Kapsle jsou baleny v blistrech a lék je nutný uchovávat mimo dosahu dětí. Rozhodně ho neužívejte po datu exspirace a nepoužitou část produktu vraťte do lékárny. Z hlediska poměru ceny a kvality patří Prostamol uno k průměru, takže nejde ani o extra předražený produkt, ale ani o nic výjimečné.

Kde koupit

Kde koupit Prostamol unoProstamol uno je běžně dostupný v lékárně, co je jeho veliká výhoda. Na rozdíl od mnohých méně známých značek se jen málokdy stává, že by ho neměla klasická lékárna. Jelikož se však vyhýbám jakémukoli riziku a zároveň mám rád pohodlí, nekupuji zpravidla žádné přípravky osobně, ale přes internet.

V případě Prostamolu uno je to velice jednoduché, nakolik je rovněž tradiční součástí sortimentu internetových lékáren. Tady doporučuji nehledět jen na cenu a namísto nejlevnější, ale neznámé lékárny, si zvolte raději ověřenou značku.

Já osobně jsem nejvíc spokojen s internetovou lékárnou Dr.Max.cz, která nabízí 30 a taky 60 kapslové balení Prostamolu uno. Jedním z důvodů je fakt rychlé odeslání a dobrá cena za dopravu prostřednictvím kurýra.

Online objednávka, doprava a doručení

Prostamol uno: Online objednávka, doprava a doručeníObjednat si přes internet Prostamol uno je opravdu snadné a jde doslova o záležitost několika minut. Abych vám ukázal, že se jedná o nejpohodlnější, nejvýhodnější a nejrychlejší způsob, představím vám alespoň v bodech jednotlivé kroky objednávky:

Nejdříve si vyberte balení a to buď 30 anebo 60 tabletové

Následně vložíte lék do košíku a pokračujete do dalšího kroku

Vyberete způsob platby a způsob dopravy

Vyplníte informace o vás, adresu dodání a objednávku odešlete

Pokud neberu v potaz osobní odběr v lékárně, máte na výběr celkem zajímavé typy doručení. Můžete si nechať poslat balík na poštu, nebo využít kurýrské služby s dopravou přímo až k vám domů. Využít můžete poštovního kurýra nebo přepravní společnost GLS, cena je stejná.

Přírodní péče o prostatu

➡️ Doporučuji STOPOREX PROSTATE
– normalizování funkce prostaty
– optimální fungování močové soustavy
– komplex přírodních látek
– normální reprodukční schopnost

Cena: ✅ 619 Kč

 

Pokud byste chtěli platit při převzatí, čili na dobírku, bude vás to stát 30 kč navíc, ostatní způsoby platby jsou zdarma. Na výběr máte možnost bankovního převodu, online platbu kartou a možnost využít bonusové programy Benefit. Já doporučuji platbu kartou přes internet, je to nejrychlejší a nejpohodlnější volba.

Nejčastější otázky

Prostamol uno: Nejčastější otázkyProstamol uno patří asi mezi nejznámější značky, já sám jsem již mnohokrát zachytil jeho reklamu, především na internetu. Nedivím se proto, že budí tak velkou pozornost, na vícerých internetových stránkách, fórech a v různých diskusích jsem našel nejen zkušenosti s jeho užíváním, ale taky některé otázky o něm. Tady jsou ty nejčastěji kladené:

Kdy je a kdy není vhodné Prostamol uno užívat?

Prostamol uno se doporučuje užívat na záněty prostaty a v případě, že máte problémy s močením následkem benigního zvětšení prostaty. Pokud takovým zvětšením předstojné žlázy trpíte, můžete Prostamol uno užívat v I. a II. fáze. Nesmíte ho ale užívat během dekompenzační fázi onemocnění a v dalších případech zmíněných v příbalovém letáku.

Co dělat, pokud zapomenu užít kapsli v obvyklý čas?

Každý z nás je omylný a proto se může stát, že někdy zapomenete užít tabletu Prostamolu uno. Dle vyjádření výrobce byste to neměli kompenzovat při nejbližší příležitosti dvounásobní dávkou, ale pokračovat v původním dávkování. Nepřekračujte tedy ani maximální denní dávku.

Pomůže mi Prostamol uno napořád?

Tento lék působí na symptomy zvětšení prostaty nebo její zánět, a pokud ho přestanete užívat, mohou se tyto symptomy vrátit. Nejedná se totiž o takový typ léčby, která by napořád odstranila příčinu onemocnění a ani onemocnění samotné. Doporučuji proto nevynechat ani lékařské vyšetření a odborní konzultaci.

Jak dlouho mám přípravek užívat?

Dle vyjádření výrobce je optimální doba užívání 3 měsíce, první viditelné výsledky by se měly dostavit již za 6 týdnů. Já sám mohu potvrdit, že oba tyto údaje jsou poměrně přesné, přičemž jsem Prostamol uno opravdu užíval 3 měsíce a první účinky přišly zhruba v polovině. Škoda jen, že u mě až taký progres ve zvýšení jejich intenzity nenastal.

Co dělat v případě, když mi tablety nezabírají dle očekávání?

V tomto případě doporučuji dle toho, jaké symptomy jsou přítomné, zvolit buď návštěvu lékaře, anebo vyměnit značku. Prostamol uno sice patří bezpochyby mezi zajímavé přípravky, ale já mám zkušenost taky s dalšími tabletami a na závěr recenze je zkusím zmínit.

Zkušenosti

Prostamol uno: ZkušenostiProstamol uno je hodnocen ostatními muži více méně kladně. Našel jsem však taky oprávněné kritické poznámky týkající se několika oblastí. První je nástup účinku, který je dle mužů o něco delší. Tady mohu souhlasit, i když je to dost individuální a u každého muže jiné.

Druhou výtkou je menší stabilita viditelnosti a intenzity účinků, kde já osobně souhlasím stejně na základě vlastního užívání. Někdy jako kdyby byla účinnost lepší, jindy zas slabší. Větší stabilita by byla určitě přínosem a ocenili by ji téměř všichni uživatelé. Samotné účinky ale nikdo nezpochybňuje.

Poslední kritickou poznámkou je problém se složením, pouze jedna účinná látka se mnoha mužům příliš nepozdává. Tady si dovolím nesouhlasit, dle mě to nemusí být na škodu a osobně si nemyslím, že by Prostamolu uno něco zásadního chybělo v tomto ohledu. Právě opačně, alespoň můžete naplno využít pozitivní působení Saw Palmetto na prostatu.

Vlastní zkušenost

Prostamol uno: Vlastní zkušenostNyní přejdeme k tomu, jaké mám s přípravkem zkušenosti já. Jak jsem již zmínil výše, užíval jsem lék Prostamol uno tři měsíce, takže by se u mě měly projevit nejlepší možné výsledky. V praxi musím říct, že jsem opravdu víceré vlivy zaznamenal, ale byly spíše na průměrné úrovni.

Já jsem tablety užíval i tehdy, když mě trápil zánět, ale pak jsem je chvilkově bral taky v rámci prevence do budoucna. Nežádoucí účinky se u mě neobjevily, jen škoda, že ty žádoucí byly jako kdyby méně viditelné a nemohly se projevit plně ani po delší době.

Globálně ale hodnotím Prostamol uno jako obstojnou volbu. Jde o ověřenou značku, není nutno se bát o kvalitu ani bezpečnost složení, dostupnost je vysoká a já jsem byl spokojen s objednávkou, cenou a rovněž s dodáním. Tablety mě tedy nijak nezklamaly, ale zas musím říct taky to, že nijak extra nepřekvapily.

Výsledek vlastního testování

Prostamol uno: Výsledek vlastního testováníNa základě vlastního užívání mohu potvrdit, že Prostamol uno určitě patří mezi účinné přípravky. Páči se mi jeho přírodní složení, ale některým menším problémům lék neunikl a to je škoda.

Mé závěrečné známkování Prostamol uno je tedy vyjádřené hodnocením 2

Myslím, že taková známka se k tomuto přípravku přesně hodí. Dokonale vystihuje jeho kvalitu účinků, ale taky ostatní vlastnosti během užívání. Prostamol uno patří mezi lepší průměr, ale rozhodně se nejedná o žádný zásadní průlom. Jde prostě o lék s rostlinným složením se všemi jeho výhodami a nedostatky.

Přírodní péče o prostatu

➡️ Doporučuji STOPOREX PROSTATE
– normalizování funkce prostaty
– optimální fungování močové soustavy
– komplex přírodních látek
– normální reprodukční schopnost

Cena: ✅ 619 Kč

 

Užíval jsem již taky zajímavější přípravky, ale zároveň musím říct, že jsem nebyl zklamán ani z těchto tablet. Myslím, že je poměrně dobrá šance, že byste s ním mohli být spokojení taky vy.

Zhodnocení

ZhodnoceníMé závěrečné zhodnocení Prostamolu uno je tedy více méně pozitivní. Lék opravdu funguje, i když intenzita účinků závisí od individuálního stavu každého muže. Já osobně jsem s jeho účinností spokojen, ačkoli jsem již vyzkoušel taky lepší značky, které mi pomohly o něco víc.

Prostamol uno mohu doporučit taky kvůli jeho následujícím výhodám:

ve složení nejsou žádné syntetické látky, ale jen látky rostlinného charakteru

jeho účinnost je širší, nejen na prostatu, ale taky na močové cesty

koupit se dá volně, nemusíte mít lékařský předpis

poměr ceny a výkonu je na poměrně dobré úrovni

Pokud se tedy ptáte, jestli Prostamol uno doporučuji nebo ne, určitě nemohu říct, že bych ho nedoporučoval. Lék opravdu účinkuje a potvrzují to mé zkušenosti, ale taky zkušenosti jiných mužů. Má však taky své rezervy a nějaké ty menší mínusy.

Konec konců, známka, kterou ode mě značka dostala, velice dobře vystihuje přesně to, jaký Prostamol uno je. Patří mezi lepší průměr, ale pořád mu do té špičky něco chybí. Taky proto ho nemohu zcela na 100 % doporučovat.

Tablety, které jsem ještě vyzkoušel a jsou bez receptu

Tabletky, které jsem ještě vyzkoušel a jsou bez receptuJak jsem zmínil výše, já sám mám poměrně bohaté zkušenosti s nejrůznějšími přípravky určenými na podporu sexuálního zdraví a sexuálních funkcí. Jsem jejich velkým fanouškem a to hlavně kvůli pozitivním zkušenostem a zážitkům.

Mají též několik velmi důležitých výhod:

v jejich složení je vícero přírodních účinných a jiných látek, které mají komplexní působení na organizmus
cena je přijatelná a i dlouhodobé užívání je z hlediska financí bezproblémové
nemusíte se vůbec obávat nežádoucích či vedlejších účinků, téměř žádné nejsou
nákup těchto tablet je samozřejmě bez předpisu a nemusíte ani absolvovat lékařské vyšetření, ačkoli určitě ho doporučuji v případě, pokud se dostaví vážnější příznaky

SÍLA ROSTLIN

Rovněž v případě těchto přípravků a tablet jsou dominantní a v podstatě jedinou částí účinných látek extrakty a výtěžky rostlinného charakteru. Dle mě jde o nejvíc přirozený způsob podpory zdraví i prostaty, i když všechno má své pro a proti.

Pokud byste chtěli vyzkoušet taky takové přípravky, určitě je mohu dle své vlastní zkušenosti bez větších problémů doporučit. Já sám mám nejlepší zkušenosti se značkami Prostanax, Prostalex a Prostaxin. Jsem si jist, že jste o nich již slyšeli, jsou docela známé u nás a vyzkoušeli je již desítky tisíc mužů.

Kvalitních přípravků je ale ještě víc a tady je alespoň jejich základní přehled:

Přírodní péče o prostatu

➡️ Doporučuji STOPOREX PROSTATE
– normalizování funkce prostaty
– optimální fungování močové soustavy
– komplex přírodních látek
– normální reprodukční schopnost

Cena: ✅ 619 Kč

UPOZORNĚNÍ NA ZÁVĚR

Prostamol uno je volně prodejný rostlinný lék s obsahem účinné látky Serenoa repens. Dodržujte během užívání doporučené dávkování a terapeutický režim. Před užíváním si pročtete příbalový leták, pokud vám něco nebude jasné, informujte se u lékárníka nebo vašeho lékaře. Přípravek neužívejte po datu exspirace a nepoužitý lék vraťte do lékárny.

3.1/5 - (9 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *